Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η Άννα είναι μόνο δική του , δεν την αναφέρει, δεν την μοιράζεται με άλλουςΓιατί λείπει από τη λίστα σου η ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΠΑΤΑΓΙΑ;
Η Άννα είναι μόνο δική του , δεν την αναφέρει, δεν την μοιράζεται με άλλουςΓιατί λείπει από τη λίστα σου η ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΠΑΤΑΓΙΑ;
είναι από τα περίχωρα της ταϋλάνδης και την ξέχασαΓιατί λείπει από τη λίστα σου η ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΠΑΤΑΓΙΑ;
είναι από τα περίχωρα της ταϋλάνδης και την ξέχασα
Με τις φόλες που μοιράζει, τελικά μόνο για πάρτη μου θα μείνει
Πες ότ’ είσαι ερεωτευμένος μαζί της και την θες μόνο για τη πάρτη σου!!
edit: ρε μπαγάσα hell στο μυαλό μου είσαι;; τώρα τό’ δα
Νομίζω κάνει επιλεκτικά. Σε μένα πχ είχε κάνει. Με ρώτησε με το που μπήκε αν έχω πλύνει τα χέρια και φυσικά απάντησα ναι. Αν σε δει καθαρό, ευγενικό και σε γουστάρει λίγο, πιστεύω θα σου κάνει κι εσένα.Καλησπέρα!!! Τελικά η Εβελίνα από Περγάμου 1 κάνει ελεύθερο στοματικό? Άλλοι λένε ναι, άλλοι λένε όχι. Όταν πήγα δεν ανακοινώθηκε ελεύθερο
Εχθές γάμησα την Βαλέρια το ίδιο και πριν 3-4 μέρες . Λοιπόν η Νατασα μου είπε η ξανθιά τσα2 μάλλον απο Παρασκευη.Ξέρει κάποιος αν η Νατάσσα από Κολωνού 48 είναι στο πόστο της για να μην ανεβαίνω άδικα;
Ναι το ίδιο μου είπαν και εμένα χθες που πέρασα, σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή!Εχθές γάμησα την Βαλέρια το ίδιο και πριν 3-4 μέρες . Λοιπόν η Νατασα μου είπε η ξανθιά τσα2 μάλλον απο Παρασκευη.
Σε ποιά βάρδια είναι?Και η Βερόνικα η καινούρια το γκιλφονι με το πολύ κοντό μαλλί, αδύνατη πετιτ από Μεγαλεκου 28....και αυτή τίμιο ακα τσιμπουκακι κάνει....την χύνεις και στο στόμα.... γουστάρει σπέρμα!
Βέβαια εμφανισιακά κι αυτή είναι πατσαβουρε η φάση.
Καλή πίπα? Τα παίρνει στο στόμα?Νομίζω κάνει επιλεκτικά. Σε μένα πχ είχε κάνει. Με ρώτησε με το που μπήκε αν έχω πλύνει τα χέρια και φυσικά απάντησα ναι. Αν σε δει καθαρό, ευγενικό και σε γουστάρει λίγο, πιστεύω θα σου κάνει κι εσένα.
ούτε τη Τετάρτη που πήγα να την χαιρετήσω ανακοινώθηκεχτες στο σαλόνι ΔΕΝ ανακοινώθηκε κώλος
Σφιχτό μουνί το Orient express της Ιάσονoς?Μύστη, μήπως ήταν σφικτό το μουνι της και το πέρασες για κώλο?
Πολύ καλή. Δεν ξέρω, δεν της το ζήτησα.Καλή πίπα? Τα παίρνει στο στόμα?
το θέμα έχει γίνει καταντήσει παραφιλολογία! κάποιοι τα λένε έτσι και κάποιοι αλλιώς.ούτε τη Τετάρτη που πήγα να την χαιρετήσω ανακοινώθηκε
Για την Αρινα δεν ξερω για την Βικυ θα επιστρεψει καπου σε δυο εβδομαδες αμεσα ειπε η ιδια.Πέρυσι χάσαμε την Αρίνα (Ροντίκα) ενώ φέτος χάσαμε την Βίκη.
Μήπως κάποιος γνωρίζει αν επιστρέψουν σύντομα;
Χρειαζετε και ξεκουρασει η κοπελα.το θέμα έχει γίνει καταντήσει παραφιλολογία! κάποιοι τα λένε έτσι και κάποιοι αλλιώς.
είτε είναι μούφα
είτε επειδή ήταν άμαθη να ζορίστηκε και μετά από "πρωκτοανάπαυση" (πλάκα έχει ως ορολογία) να επανέλθει
Θεωρώ πως ίσως κάποια γραφόμενα είναι μούφα/τρολιά
Οτι πολύ σωστά είπε ο συναγωνιστής vril, γιά το αν κάνει ελευθερό στοματικό, ισχύει και γιά το αν τα παίρνει στο στόμα, ή όχι.....Καλή πίπα? Τα παίρνει στο στόμα?