Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
τι σε νοιάζει εσένα εσύ πας μόνο βέργαςΑννα μπελα εχει παρει λιγα κιλακια η ειναι οπως ητανε στο μεταξυ???
τι σε νοιάζει εσένα εσύ πας μόνο βέργαςΑννα μπελα εχει παρει λιγα κιλακια η ειναι οπως ητανε στο μεταξυ???
Σήμερα ήταν η Βερόνικα το πρωί στο αριστερό,πέρασα μιας και δεν ήταν κανένας ούτε σαλόνι,ούτε δωμάτιο,μέσα μπορώ να πω ήταν πολύ καλή,γλωσσόφιλα κάργα,αφήνει δάχτυλα,τσιμπούκι στο όρθιο αρκετά καλό,γλύφει τα πάντα,τα παίρνει και στο στόμα,πουθενά δεν είπε όχι και δεν δυσανασχέτησε σε τίποτα και καλή αίσθηση,σφιχτή του μουνιού,όλα αυτά με 10 ευρώ,αξίζει παιδιά μπορεί να ανήκει στην κατηγορία gilf αλλά από υπηρεσίες ρίχνει σε πολλά όμορφα νεανικά κομοδίνα.Δεν ξέρω.
Πρωινή ή απογευματινή λογικά.
Τότε που την πήρα, την είχα πετύχει
διπλοβάρδια.
Πρωί στο αριστερό.
Απόγευμα στο δεξί (κουρτινατο).
Αν δεν την βρεις,
Ρώτα την τσατσά.
Πέρασα στις 16:10 απο το Κασσάνδρας 4 Πάνω για να τσεκάρω τα κορίτσια όπως είπες,Αχαρνών 85 έχει ένα δείγμα
Φυλής 104 στούντιο έχει την Γιν Γιν
Καλιρρόης 48 έχει την κινέζα Νίνα
Κασσάνδρας 4 όροφος έχει 4-5 δείγματα
Ειναι απο τα παλια στανταρακια μου η Αναμπελα και την εψαχνα ενα διαστημα.τι σε νοιάζει εσένα εσύ πας μόνο βέργας
υπάρχει αυτή που πιάνει το πρώτο αλλά στο δεύτερο την κόβω για παγωτόΚαμία metagilf υπαρχει; Δηλαδή ζωντανό απολίθωμα αλλά με σούπερ υπηρεσίες.
Η Αντριανα δουλεύει Αγκύρας 12β τώρα κάποιες βάρδιες, από Μεταξουργείο έχει φύγει καιρό και δουλευε Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειουπάρχει αυτή που πιάνει το πρώτο αλλά στο δεύτερο την κόβω για παγωτό
υπάρχει και η γνωστή ως mum-ra στο μετάξι αλλά δεν ξαναλέω το όνομα της, το είπα ήδη μια φορά πριν από λίγους μήνες, θα με περάσουν οι συναγωνιστές για προμότορα των zombie
Αντί να τις πηδάμε τσάμπα και να παίρνουμε ένα χαρτζιλίκι ζητάνε 10 ευρωΝομίζω πως έχει στο 20Γ Ιασονως μια γριά που τα κάνει όλα. Σαν χτικιό είναι η φουκαριάρα. Συνίσταται για τρελους μερακλήδες. Ουτε την κωλοτρυπίδα μου δεν της έδινα να μου γλυψει. Όσο για την Αντριάνα την gilf τι διάολο... ;;; Αυτή δεν είχε καθόλου δουλειά με το κόκκινο πασαπορτο, πηγε στο μπλε;;;
Χαρτζιλίκι μόνο στα τσοντοσινεμα θα βγάλεις, για γερούς χυστες!Αντί να τις πηδάμε τσάμπα και να παίρνουμε ένα χαρτζιλίκι ζητάνε 10 ευρω
Θα ξεράσω μαλάκα μου...Χαρτζιλίκι μόνο στα τσοντοσινεμα θα βγάλεις, για γερούς χυστες!
Όποιος καταφέρει και σηκώσει το πουλι του στο στόμα πουστογερου αξίζει γερό αντίτιμο, και όχι μόνο 10€!
Θα ξεράσω μαλάκα μου...
Ποιος άρρωστος θα το κάνει αυτόνα ξέρεις σίγουρα εδοσες ιδέα να εξασφαλίσουν το δεκάρικο για την Καμπούλ σε πολλούς μερακλήδες εδω
Μπαααα δεν έδωσα καμια ιδέα...Όσοι κάνουν τέτοια κασκαντεριλικια τα κάνουν χρόνια! Δεν περιμεναν εμένα να τα ακουσουν...! Είπαμε ΗΡΩΑΣ οποίος καταφέρει να χυσει σε στόμα γέρου....και με μασελα!να ξέρεις σίγουρα εδωσες εδώ ιδέα να εξασφαλίσουν το δεκάρικο για την Καμπούλ σε πολλούς μερακλήδες εδω
Καλά αυτο που το πας...;;!! ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΜΠΙΝΑ!!!Οκ, ας ενημερώσουμε για το Βέργας 7. Σαμπινα. δεν νομίζω να το χουμε ξαναπεί.
Την Καλησπερα Φιλε Koulour.....συγνωμη αλλα μπερδευτικα.....Βεργας η Εξηκιου.....???Οκ, ας ενημερώσουμε για το Βέργας 7. Σαμπινα. δεν νομίζω να το χουμε ξαναπεί.
Eιναι η Δαναη γκιλφ, εχω γραψει κριτικη για αυτη στον οικο Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο.Νομίζω πως έχει στο 20Γ Ιασονως μια γριά που τα κάνει όλα. Σαν χτικιό είναι η φουκαριάρα. Συνίσταται για τρελους μερακλήδες. Ουτε την κωλοτρυπίδα μου δεν της έδινα να μου γλυψει. Όσο για την Αντριάνα την gilf τι διάολο... ;;; Αυτή δεν είχε καθόλου δουλειά με το κόκκινο πασαπορτο, πηγε στο μπλε;;;
Δανάη 20αΝομίζω πως έχει στο 20Γ Ιασονως μια γριά που τα κάνει όλα. Σαν χτικιό είναι η φουκαριάρα. Συνίσταται για τρελους μερακλήδες. Ουτε την κωλοτρυπίδα μου δεν της έδινα να μου γλυψει. Όσο για την Αντριάνα την gilf τι διάολο... ;;; Αυτή δεν είχε καθόλου δουλειά με το κόκκινο πασαπορτο, πηγε στο μπλε;;;