Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 289 άτομα (33 μέλη και 256 επισκέπτες)

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Έχει δει κανένας το κουγκαρ την σονια;;;;; την είχα πετύχει βράδυ πριν καιρό φιλιπιδου στο επάνω....
Εψές πρωι Φιλιππιδου ισόγειο. Για σήμερα δε γνωρίζω.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
τη χοντρή η Κωνσταντίνα από βέργας την έχει πετύχει κανείς?

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
ΤΩΡΑ

Φιλιππίδου 11 αριστερό Σόνια
Φιλιππίδου όροφος Νέσσι
Φυλής 86 κάτω Άντζελα
Φυλής 86 πάνω Άννα
Φυλής 56 Βίκυ
τα άλλα της φυλής
κλειστά
Φωκαίας 9 δεξί η αδιάφορη μελαχρινή
που δίνει κώλο νομίζω Κατερίνα
Φωκαίας 7 δε μπήκα
Φωκαίας 17 Κλεοπάτρα
Φωκαίας 27 υπόγα μια "καινούργια" Μάγια νόστιμη κοπελίτσα μελαχρινή
Φωκαίας 27 κάτω Κορίνα βυζαρού

Τελευταία τροποποίηση:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
ΤΩΡΑ

άνοιξε ξανά το καλτ μπουρδελάκι κολωνού 27 όροφος, εκεί
που δούλευαν παλιότερα οι αγαπημένες μας μιλφάρες Σοφία
και Φωτεινή.. Τώρα έχει δύο λατίνες.. Στα άλλα δύο κολωνού 27 υπόγειο και ισόγειο επίσης λατίνες... προσοχή επί της κολωνού γίνονται έργα, όποιος έχει χαμηλό αμάξι να μην περάσει από εκεί !!!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Συμφωνώ απόλυτα! Αντε κανα 6μηνο στο στουντιο, μετά γυρολόγος στην επαρχία, μετά μπορεί να μπει σε κανα γραφείο και στο τέλος (σε καμία 3ετια) τη βλέπω Φυλής! Μετάξι ξανά δυσκολα.
Σοφά τα λόγια σου, Διανοούμενε! Αυτή είναι μια αναμενόμενη διαδρομή, όμως να σου δώσω και μια λεπτομέρεια. Η κοπέλα δούλευε σε στούντιο στη Γερμανία πριν έρθει στην Ελλάδα, όπου έπαιζε ενδεχομένως και με φουλ πρόγραμμα (εκεί να φανταστείς ο ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ανακοινώνεται κανονικά ως έξτρα υπηρεσία). Όμως, τελικά κατέληξε στο 10ρικο γιατί προφανώς δεν μπορεί να υποστηρίξει δυνατά προγράμματα και κοιτάζει να σε τελειώσει στο 10λεπτο. Εξ ου και η πρόβλεψη μου για σύντομη επιστροφή στο σιχαμενο Μετάξι. Για να μην μακρυγορω, το θέμα τίθεται υπό παρακολούθηση... :hi:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!
Ακούω σχεδόν μια δεκαετία αυτή τη παπάτζα αλλά σε λίγο θα γυρεύει κανείς αποκλειστικά τραβέλι για να γαμήσει λίγο κώλο.
Οι κορασίδες που δίνουν είναι μετρημένες στα δάχτυλα κι αυτές που δίνουν, είτε δεν βλέπονται, είτε δεν τον δίνουν σωστά.
Ας τους εξηγήσει επιτέλους κάποιος ότι ο γυναικείος κώλος δεν είναι μόνο για χέσιμο...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Άμα τολμήσει κανένας αρχάριος μύστης και σκάσει 50αρικο και αρχίσει και της πιέζει το κεφάλι να γνωρίζει ότι ξεκολλάει... Πάει τα χασε τα φράγκα του. :tooth:
Τώρα που θ’ αρχίσουν να γράφουν ποιήματα για τη πάρτη της οι στουντιάκηδες μπείτε στο νήμα τους και κάντε το οικόπεδο. Ξέρετε σεις. Δώστε έμφαση στους αμπλαούμπλες που θα σκίζουν τα ρούχα τους ότι τέτοιο μουνί με αυτές τις σούπερ υπηρεσίες, αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες. Με λίγο πληκτρολόι και υπομονή θα την έχετε και πάλι κοντά σας. :2funny:

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Φιλε , δοκιμασε το μουνι της Βανεσας στο Sweet escape Ι.Οδο και γραψε μου εντυπωσεις + μασαζ 60 ευρω !
Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες.
Οι στουντιάκηδες ΤΩΡΑ.
544a2b4a0e54c9af8f2b9035945fd0958756679affe1ef66920db5be86ff5dea_1.jpg

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλημέρα σε όλους. Δοκιμάστηκε η καινούργια άφιξη στο Φώκαιας 24 Μάγια από Ρωσία. Μελαχρινή με μακρύ μαλλί, αδύνατη, λίγο ακωλη, στήθος 2 λίγο πεσμένο. Ελληνικά δεν μιλάει, έχει 6μερες εδώ και δεν θα κάτσει πολύ.
Στο δωμάτιο ήρθε, λίγα αγγλικά για γνωριμία, ξαπλώνω έρχεται ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει μια ακα πίπα τελείως υποτονική, μόνο το κεφαλάκι έβαζε, μαζί με χέρι, αρχιδακια γιοκ. Εγώ της χάιδευα τα κρεμαστά μασταρια της και κοιτούσα το κωλαρακι της απέναντι στον καθρέφτη. Αφού κατάφερε να μου σηκωθεί, της λέω έλα πάνω μου. Δυσκολεύτηκε να μπει και έδειχνε να πονάει, χωρίς να κουνιέται ιδιαίτερα. Μετά από 2 λεπτά την ξαπλώνω και μπαίνω εγώ καβάλα. Εκεί πονούσε πιο πολύ και έκλεινε τα πόδια για να μην μπαίνω ολόκληρος.
Τέλος πάντων μετά από λίγο αφού έβλεπα ότι δεν αντέχει, την άρπαξα από τα κωλομερια και τραβώντας την πάνω μου κατάφερα να τελειώσω.
Είπαμε δύο κουβέντες και αποχαιρέτησε. Δεν θα ξαναπάω, για την συλλογή μόνο φτάνει. Είναι γλυκιά κοπέλα αλλά δεν κάνει για αυτή την δουλειά.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Βικυ η πριγκιπισα της Οδου Φυλης με κοκκινα καυτα εσωρουχα σημερα τελευταια μερα απο αυριο και για δυο εβδομαδες θα παει στην πατριδα της.μεγαλη απωλεια αλλα λιγακι υπομονη.η αλεργια που την ταλεπωρη απο το δεντρο εξω ευχομαι να της περασει.λιγοστος κοσμκς σημερα στα σαλονια και στα δωματια.

Τελευταία τροποποίηση:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Για την Βανέσσα κοιτάξτε στα μασατζίδικα , διοτι εδώ μπερδεύεται με άλλες .. Βανεσσες - / Ειναι η παλιά Βανεσσα του Σολ 70, Σ 108 , Τατ 71 κλπ - Δούλευε και παλιά στο ίδιο = στο Αιγάλεω, Ιερα οδός ..

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Μαγια αρκετα καλη νεα παρουσια στο σαλονι προσχαρη και χαμογελαστη.σεξυ εσωρουχα και τσαχπινιες μιλαει αρκετα καλα Αγγλικα οχι Ελληνικα ολες οι στασεις και ελευθερο στοματικο.βρισκεται Οδος Φωκαιας 24 πρωινη σημερα πριν απο λιγο.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.518
Πόντοι
456
Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?
Προσωπικη γνωμη εχει κατι απο Ανατολη ( Ταταρα ) τρελο ακα μπουκι και το μουνι στενο και ωραιο στην οψη , το δε μασαζ της δεν παιζετε , ρωτα και αλλους για την Βανεσα δηλ. τους ελεολατρεις .

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.518
Πόντοι
456
Για την Βανέσσα κοιτάξτε στα μασατζίδικα , διοτι εδώ μπερδεύεται με άλλες .. Βανεσσες - / Ειναι η παλιά Βανεσσα του Σολ 70, Σ 108 , Τατ 71 κλπ - Δούλευε και παλιά στο ίδιο = στο Αιγάλεω, Ιερα οδός ..
Ναι αυτη ειναι !!!!!!!

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Σε λιγες μερες ερχεται η μεγαλη επιστροφη της Σαμπινας απο την περιοδο.Ανανεομενη καλοκαιρινη και παρα πολυ Σεξυ. Η Ναζιαρα γατουλα στην απογευματινη βαρδυα Οδος Εξηκιου 18 Γ και τα βραδυα παθους στην Οδος Βεργας.

Συνημμένα

• IMG_20220401_182512.jpg
    IMG_20220401_182512.jpg
    154,6 KB · Εμφανίσεις: 50

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Υποσημιωση Αναφερθηκε σημερα απο την υπηρεσια της Βικυς οτι μπηκε στο δωματιο νωρις το πρωι στο ξεκινημα της βαρδυας ενας νεαρος ανδρας και μυριζε τοσο απεσια που ηταν σχεδον απιθανο να παραμεινει στο δωματιο με την κοπελα του δοθηκαν πισο τα χρηματα και εφυγε κακην κακος απο τον οικο.ειχε να κανει ενα χρονο μπανιο ειπε η υπηρεσια.πρεπει να υπαρχει σεβασμος σε αυτο που κανουνε οι κοπελες....

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Βικυ η πριγκιπισα της Οδου Φυλης με κοκκινα καυτα εσωρουχα σημερα τελευταια μερα απο αυριο και για δυο εβδομαδες θα παει στην πατριδα της.μεγαλη απωλεια αλλα λιγακι υπομονη.η αλεργια που την ταλεπωρη απο το δεντρο εξω ευχομαι να της περασει.λιγοστος κοσμκς σημερα στα σαλονια και στα δωματια.
Ρε καργιόλη:cheesy: --ζωή νά’ χεις:2funny:-- μόνο άσχημα μαντάτα τσαμπουνάς...
Έχεις βάλει στο μάτι το ρόστερ μου, δεν εξηγείται αλλιώς

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom