Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
τώωωωρα....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έφυγε από Φώκαιας αυτή?
τώωωωρα....Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έφυγε από Φώκαιας αυτή?
Εψές πρωι Φιλιππιδου ισόγειο. Για σήμερα δε γνωρίζω.Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Έχει δει κανένας το κουγκαρ την σονια;;;;; την είχα πετύχει βράδυ πριν καιρό φιλιπιδου στο επάνω....
Σοφά τα λόγια σου, Διανοούμενε! Αυτή είναι μια αναμενόμενη διαδρομή, όμως να σου δώσω και μια λεπτομέρεια. Η κοπέλα δούλευε σε στούντιο στη Γερμανία πριν έρθει στην Ελλάδα, όπου έπαιζε ενδεχομένως και με φουλ πρόγραμμα (εκεί να φανταστείς ο ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ανακοινώνεται κανονικά ως έξτρα υπηρεσία). Όμως, τελικά κατέληξε στο 10ρικο γιατί προφανώς δεν μπορεί να υποστηρίξει δυνατά προγράμματα και κοιτάζει να σε τελειώσει στο 10λεπτο. Εξ ου και η πρόβλεψη μου για σύντομη επιστροφή στο σιχαμενο Μετάξι. Για να μην μακρυγορω, το θέμα τίθεται υπό παρακολούθηση...Συμφωνώ απόλυτα! Αντε κανα 6μηνο στο στουντιο, μετά γυρολόγος στην επαρχία, μετά μπορεί να μπει σε κανα γραφείο και στο τέλος (σε καμία 3ετια) τη βλέπω Φυλής! Μετάξι ξανά δυσκολα.
Ακούω σχεδόν μια δεκαετία αυτή τη παπάτζα αλλά σε λίγο θα γυρεύει κανείς αποκλειστικά τραβέλι για να γαμήσει λίγο κώλο.Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!
Τώρα που θ’ αρχίσουν να γράφουν ποιήματα για τη πάρτη της οι στουντιάκηδες μπείτε στο νήμα τους και κάντε το οικόπεδο. Ξέρετε σεις. Δώστε έμφαση στους αμπλαούμπλες που θα σκίζουν τα ρούχα τους ότι τέτοιο μουνί με αυτές τις σούπερ υπηρεσίες, αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες. Με λίγο πληκτρολόι και υπομονή θα την έχετε και πάλι κοντά σας.Άμα τολμήσει κανένας αρχάριος μύστης και σκάσει 50αρικο και αρχίσει και της πιέζει το κεφάλι να γνωρίζει ότι ξεκολλάει... Πάει τα χασε τα φράγκα του.
Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?Φιλε , δοκιμασε το μουνι της Βανεσας στο Sweet escape Ι.Οδο και γραψε μου εντυπωσεις + μασαζ 60 ευρω !
Οι στουντιάκηδες ΤΩΡΑ.αποκλείεται να έχει δουλέψει στο δεκάρικο και να έχει ρουφήξει αραβοπέρσικο χυλό με τις κανάτες.
Προσωπικη γνωμη εχει κατι απο Ανατολη ( Ταταρα ) τρελο ακα μπουκι και το μουνι στενο και ωραιο στην οψη , το δε μασαζ της δεν παιζετε , ρωτα και αλλους για την Βανεσα δηλ. τους ελεολατρεις .Αξιότιμε συναγωνιστά, λέει κάτι εμφανισιακά η Βανέσα? κάποτε πήγαινα τακτικά εκεί όταν ήταν η ψηλή η Άννα, καί η σέξυ σερίφισα...μετά ξαναπήγα όταν άλλαξε διεύθυνση, αλλά όλες ήταν επιεικώς μπάζα...έχω καίρό όμως νά πάω...έχει αλλάξει κάτι πρός τό καλύτερο?
Ναι αυτη ειναι !!!!!!!Για την Βανέσσα κοιτάξτε στα μασατζίδικα , διοτι εδώ μπερδεύεται με άλλες .. Βανεσσες - / Ειναι η παλιά Βανεσσα του Σολ 70, Σ 108 , Τατ 71 κλπ - Δούλευε και παλιά στο ίδιο = στο Αιγάλεω, Ιερα οδός ..
Ρε καργιόλη --ζωή νά’ χεις-- μόνο άσχημα μαντάτα τσαμπουνάς...Βικυ η πριγκιπισα της Οδου Φυλης με κοκκινα καυτα εσωρουχα σημερα τελευταια μερα απο αυριο και για δυο εβδομαδες θα παει στην πατριδα της.μεγαλη απωλεια αλλα λιγακι υπομονη.η αλεργια που την ταλεπωρη απο το δεντρο εξω ευχομαι να της περασει.λιγοστος κοσμκς σημερα στα σαλονια και στα δωματια.