iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.292
- Πόντοι
- 206
η αννα με κωλο>?Ολίγον πρωί
Φωκαίας 17Α η Ιζαμπέλα
Φωκαίας 17Β η Άννα
Φωκαίας 19 η Ιρίνα
η αννα με κωλο>?Ολίγον πρωί
Φωκαίας 17Α η Ιζαμπέλα
Φωκαίας 17Β η Άννα
Φωκαίας 19 η Ιρίνα
Ουτε ακα πιπετο, ουτε γκροβερ. Τα έχει κόψει εδώ και καιρό.η αννα με κωλο>?
η καλυτερη περιπτωση εμφανισιακα και απο υπηρεσια για κωλο τον τελευταιο καιρο στην περιοχη...κριμα...τουλαχιστον προλαβαμεΟυτε ακα πιπετο, ουτε γκροβερ. Τα έχει κόψει εδώ και καιρό.
Ισχύει, πλεον το γκροβερ έκλεισε, έγινε ροδέλα.η καλυτερη περιπτωση εμφανισιακα και απο υπηρεσια για κωλο τον τελευταιο καιρο στην περιοχη...κριμα...τουλαχιστον προλαβαμε
εναλλακτικη υπαρχει ρε μαστορα ξερεις; περα απο στελλα κατερινα στη φωκαιας κτλ για απογευμα..Ισχύει, πλεον το γκροβερ έκλεισε, έγινε ροδέλα.
Στο κατοΝαι ξερεις τι βαρδια δουλευει και σε ποιο απο τα δυο 13αρια;
Το μόνο αδιαμαρτύρητο γκροβερ είναι της Μπαρμπορας. Εγώ όταν θέλω γκροβερ να 'φχαριστηθω παω σε μασατζιδικα. 80€ αλλά το ξεπατωνω δυο 15λεπτα και βάλε!εναλλακτικη υπαρχει ρε μαστορα ξερεις; περα απο στελλα κατερινα στη φωκαιας κτλ για απογευμα..
Ροδελοχαλαστής!!!Το μόνο αδιαμαρτύρητο γκροβερ είναι της Μπαρμπορας. Εγώ όταν θέλω γκροβερ να 'φχαριστηθω παω σε μασατζιδικα. 80€ αλλά το ξεπατωνω δυο 15λεπτα και βάλε!
Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!Ροδελοχαλαστής!!!
Το μέλλον είναι τώρα φίλτατε. Κρίμα που δεν παίζουν επιλογές στο 20άρικο κυρίως από πιπίνια.Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!
Το μόνο μουνι που είναι σφιχτό σαν κωλος είναι της βασίλισσας Τζώρτζιας. Όλα τα αλλά δεν!
Τα πράγματα είναι σοβαρά Δημήτρη μου!Οσοι την ψάχνετε απεγνωσμενα μιλωντας για την μουνάρα του Μεταξουργείου Αναμπελ θα την βρείτε στο Κασσάνδρας 8β.
Ισχυει, στο Μετάξι με 10€ στη Φυλής με 20€ και ελευθερο πιπετο και όταν πανε επαρχία παιρνουν 30€ απλό και 50€ ελευθερο πιπετο. Ασε που έχουν και τιμοκαταλογους στουντιο!! Αλλά σε όλες τις επαρχίες έχουν το πολυ 15 πελατες τη βάρδια. Ενώ εδώ, στο Μετάξι ειδικά, έχουν από 40 και πανω. Οι εμφανισημες εννοώ γιατί οι ασχημες και οι χοντρές δεν ξεκολλάνε από την πρωτεύουσα.Έχω παρατηρήσει ότι πολλά μπουρδέλα της επαρχίας συνεργάζονται και κάνουν ανταλλαγή στις πουτανες. Πόσα να βγάζουν αν κάνουν τουρ σε σχέση με το Μεταξουργείο
Μην το λες φιλε μου , τα κανει ολα επιλεκτικα σε ΛΙΓΟΥΣ πελατες που τους ξερει ΠΟΛΥ καλα , εχω ηδεια γνωμη και εμπειρια χαιρετω !!!!!!Ουτε ακα πιπετο, ουτε γκροβερ. Τα έχει κόψει εδώ και καιρό.
Φιλε , δοκιμασε το μουνι της Βανεσας στο Sweet escape Ι.Οδο και γραψε μου εντυπωσεις + μασαζ 60 ευρω !!!Το μουνι του μέλλοντος καρδιακέ μου αδερφε!
Το μόνο μουνι που είναι σφιχτό σαν κωλος είναι της βασίλισσας Τζώρτζιας. Όλα τα αλλά δεν!
Μια χαρά είναι , εμένα μου φτιάχνει την διάθεση καταρχάς μέχρι να έρθει η κοπέλα στο δωμάτιο έχω χεστη στο γέλιο με αυτά που λέει σαν να ακούω κωμωδία στο Δελφινάριο = ψυχαγωγία !! Είναι πολύ ευγενικός και προστατευτικός με τους πελάτες τους καλούς , καθαρίζει το δωμάτιο καλά με το σκουπάκι , πάντα να αρώματος η το δωμάτιο πριν μπεις : δεν είναι τεμπέλης !! Τι άλλος θες ; Έγω την άλλη φορά δεν με άφησε να σβήσω το τσιγάρο και μου έφερε και το τασάκι στο δωμάτιο ο άνθρωπος !!! Ο καλύτερος υπηρέτης εβερΕγώ πάντως με κυρ Βασίλη πάνω απ το κεφάλι να γαμησω,δεν...