Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 380 άτομα (41 μέλη και 339 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Μια χαρά είναι , εμένα μου φτιάχνει την διάθεση καταρχάς μέχρι να έρθει η κοπέλα στο δωμάτιο έχω χεστη στο γέλιο με αυτά που λέει σαν να ακούω κωμωδία στο Δελφινάριο = ψυχαγωγία !! Είναι πολύ ευγενικός και προστατευτικός με τους πελάτες τους καλούς , καθαρίζει το δωμάτιο καλά με το σκουπάκι , πάντα να αρώματος η το δωμάτιο πριν μπεις : δεν είναι τεμπέλης !! Τι άλλος θες ; Έγω την άλλη φορά δεν με άφησε να σβήσω το τσιγάρο και μου έφερε και το τασάκι στο δωμάτιο ο άνθρωπος !!! Ο καλύτερος υπηρέτης εβερ
Tην Καλησπερα Φιλε Isina...συγγνωμη εκ των προτερων...αλλα προσεχε.....μην εχεις παλι καμμια περιπετεια οπως την αλλη φορα......δεχτηκα την εξηγηση σου....σε αιφνιδιασε ο αλλος....μην τρεξει ο αλλος να σου φερει κανενα τασακι και καταλαθος σκονταψει και βρεθει με το παπαρι σου στο στομα του....δεν θα σε υπερασπιστω απεναντι στα Λυκωρεια....το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.....οπως ελεγε και ο Καυλιαρης αρχαιος ποιητης Μεναδρος...Καλα να περνας Φιλε μου....
υσ.μην το παει ο αλλος Λαου-λαου....εξυπηρετικος....αλλα δεν ξερω....

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Tην Καλησπερα Φιλε Isina...συγγνωμη εκ των προτερων...αλλα προσεχε.....μην εχεις παλι καμμια περιπετεια οπως την αλλη φορα......δεχτηκα την εξηγηση σου....σε αιφνιδιασε ο αλλος....μην τρεξει ο αλλος να σου φερει κανενα τασακι και καταλαθος σκονταψει και βρεθει με το παπαρι σου στο στομα του....δεν θα σε υπερασπιστω απεναντι στα Λυκωρεια....το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.....οπως ελεγε και ο Καυλιαρης αρχαιος ποιητης Μεναδρος...Καλα να περνας Φιλε μου....
υσ.μην το παει ο αλλος Λαου-λαου....εξυπηρετικος....αλλα δεν ξερω....
Είναι 100% άνδρας ο κυρ Βασίλης δεν υπαρχη κανένα θέμα τέτοιο φίλε μου απλά είναι πολύ σωστός στην δουλειά του και δεν είναι δήθεν !!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Είναι 100% άνδρας ο κυρ Βασίλης δεν υπαρχη κανένα θέμα τέτοιο φίλε μου απλά είναι πολύ σωστός στην δουλειά του και δεν είναι δήθεν !!
κανε τεστ.....μολις ειναι να μπεις στο δωματιο σιγοτραγουδα το ασμα"εκει που καιγομαι πολυ...θελω να νιωσω το φιλι......"αν γυρισει το κεφαλι και τα ματια του λαμψουν σαν της γατας στο σκοταδι...φυγε τρεχοντας.....
υσ.το χιουμορ που χρησιμοποιει ειναι για να ριχνει τις αμυνες του αλλου....

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Οσοι την ψάχνετε απεγνωσμενα μιλωντας για την μουνάρα του Μεταξουργείου Αναμπελ θα την βρείτε στο Κασσάνδρας 8β.

Η Βανέσσα το κοντοπουτανο ειναι στο Ιασ 20β .

Η Νικολ η μοντελα Ρουμανα με τα τατουάζ επέστρεψε στο Μεταξι στο Ιασ 37 ισόγειο στα 15ε.
Μύστη, η μουναρα που γαμαγαμε με ένα 10ρικο δεν θα στεριώσει στα στούντιο. Το ίδιο της το "είναι" αποζητάει την καλτιλα και την απαξίωση με στοματικό κρεμπιε... :pipa1:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Αν καποιος απο τους Φιλους κανει καμμια βολτα να ριξει ενα ραπορτο για την Σονια απο την Φειδιππιδου....την περασμενη φορα δουλευε στην Φωκαιας.....περασα και με αφυδατωσε ......τα ρουφηξε ολα.....δεν αφησε σταγονα.....και σκεφτομαι να περασω να της πω μια Καλησπερα....η Καλημερα.....Καλα να περνατε....

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Οδος Φυλης 71 β στην πρωινη Βαρδυα επεστρεψε η Ευα και η Τζασμιν τιμια και σεξυ Ρωσιδα.

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
Τα πράγματα είναι σοβαρά Δημήτρη μου!
Αυτή είναι η εν λόγω πρώην βασίλισσα του Μεταξουργείου;

https://www.*****.gr/18247-thickbox_default/-.jpg
https://www.*****.gr/18242-thickbox_default/-.jpg
Άμα τολμήσει κανένας αρχάριος μύστης και σκάσει 50αρικο και αρχίσει και της πιέζει το κεφάλι να γνωρίζει ότι ξεκολλάει... Πάει τα χασε τα φράγκα του. :tooth:

Mgnks7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανας μύστης αν παίζει καμία με φουλ πρόγραμμα στα πέριξ της Λιοσίων (δεν πάω τέτοια ώρα φυλής γιατί είναι εκεί όλοι οι γνωστοί)

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Κανένα βίντεακι από μπουρδελο έτσι να γουστάρουμε?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.194
Πόντοι
2.836
Φιλε , δοκιμασε το μουνι της Βανεσας στο Sweet escape Ι.Οδο και γραψε μου εντυπωσεις + μασαζ 60 ευρω !!!
Έχω να πάω εκεί μήνες, καινούργια κοπέλα είναι ? Έδωσα το μουνί στο χέρι στην Λένα, η μόνη που με καύλωσε εκεί όταν την είδα 2-3 επισκέψεις για πάρτη της. Ξέρω την Έλενα και μια ξανθιά ψηλή αδύνατη με μακριά μαλλιά, μήπως είναι αυτή?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Μύστη, η μουναρα που γαμαγαμε με ένα 10ρικο δεν θα στεριώσει στα στούντιο. Το ίδιο της το "είναι" αποζητάει την καλτιλα και την απαξίωση με στοματικό κρεμπιε... :pipa1:
Συμφωνώ απόλυτα! Αντε κανα 6μηνο στο στουντιο, μετά γυρολόγος στην επαρχία, μετά μπορεί να μπει σε κανα γραφείο και στο τέλος (σε καμία 3ετια) τη βλέπω Φυλής! Μετάξι ξανά δυσκολα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Κανένα βίντεακι από μπουρδελο έτσι να γουστάρουμε?
Δε μου λες ρε αδερφέ, εσυ έγινες μέλος στο Bou πριν 5 μέρες και ζητάς βίντεο; Βίντεο εδω σε αυτό το νημα δεν έχει παιξει ποτε!
Τόσα πορνοsite υπάρχουν για να καβλωσεις ή ακόμα καλυτερα δώσε από 10€ και πανω και γάμα real time. ΡΕ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ;;!!! Αντε καλημέρα, ζέστη παλι σήμερα! Καλο Σαββατοκυριακο!

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι σοβαρά Δημήτρη μου!
Αυτή είναι η εν λόγω πρώην βασίλισσα του Μεταξουργείου;

https://www.*****.gr/18247-thickbox_default/-.jpg
https://www.*****.gr/18242-thickbox_default/-.jpg
Και έλεγα να κατέβω σήμερα να τις τα πετάξω στο στόμα.... Κάποια άλλη υπάρχει στο μετάξι;;;;;

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Δε μου λες ρε αδερφέ, εσυ έγινες μέλος στο Bou πριν 5 μέρες και ζητάς βίντεο; Βίντεο εδω σε αυτό το νημα δεν έχει παιξει ποτε!
Τόσα πορνοsite υπάρχουν για να καβλωσεις ή ακόμα καλυτερα δώσε από 10€ και πανω και γάμα real time. ΡΕ ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ;;!!! Αντε καλημέρα, ζέστη παλι σήμερα! Καλο Σαββατοκυριακο!
Και δεν εσφιξαν ακόμα...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Και έλεγα να κατέβω σήμερα να τις τα πετάξω στο στόμα.... Κάποια άλλη υπάρχει στο μετάξι;;;;;
Πολλές που τα παιρνουν στο στόμα, αλλά ρωσίδες θείτσες. Γι'αυτο είχε γίνει τόσος ντόρος με την Αναμπελ. Ήταν μουνακι φρέσκο, ομορφο κι έκανε την διαφορά!
Αλλά όσοι αρχιμυστες θυμουνται καλά την Αναμπελ όταν πρωτοηρθε στο Μετάξι της λείπανε τα μισά δόντια και όσα είχε ήτανε σάπια. Βέβαια τα έφτιαξε σχετικά γρήγορα μετά τα πρωτα μεροκάματα. Πολυ καλά έκανε!! Άρα ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Γνωρίζει κανας μύστης αν παίζει καμία με φουλ πρόγραμμα στα πέριξ της Λιοσίων (δεν πάω τέτοια ώρα φυλής γιατί είναι εκεί όλοι οι γνωστοί)
Καλημερα Φιλε Mgnks...ειχα περασει απο Λιοσιων 79β και βρηκα την Αντζελα...στην αυτοπαρουσιαση μου ειπε φουλ του Ασσου.....για υπηρεσιες δεν γνωριζω γιατι δεν εχει δοκιμαστει η συγκεκριμενη Κορασις...ισως καποια στιγμη δοκιμαστει...γιατι μου αρεσει το κορμι της και βγαινει ηρεμη...τωρα αν αυτη η ηρεμια μεταφερεται και στην Κλινη και πιο χαλαρα πεθαινεις...... δεν ξερω.....οταν ειχα περασει περιμενε και αλλη Κοπελλα....την Τανια...σε ερωτηση για Σουαρε μου ειπε οτι κανουν με 40 ευρω.....Καλα να περνας....

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Έχει δει κανένας το κουγκαρ την σονια;;;;; την είχα πετύχει βράδυ πριν καιρό φιλιπιδου στο επάνω....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Ρε παιδιά μια ερώτηση..... Έχει δει κανένας το κουγκαρ την σονια;;;;; την είχα πετύχει βράδυ πριν καιρό φιλιπιδου στο επάνω....
Καλημερα Φιλε Tsapou...την πετυχα στην Φωκαιας 27β...την περασμενη εβδομαδα .....μερα Πεμπτη.....απογευματινη βαρδια....ευδιαθετη....χαλαρη....εξυπηρετικη.....δεν πηγα για πολλα...για μια πιπα....ενταξει....καλη....αλλα δεν φτανει την Αλιονα...και την μια και την αλλη....Καλα να περνας....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom