Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (33 μέλη και 252 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Σε λιγες μερες ερχεται η μεγαλη επιστροφη της Σαμπινας απο την περιοδο.Ανανεομενη καλοκαιρινη και παρα πολυ Σεξυ. Η Ναζιαρα γατουλα στην απογευματινη βαρδυα Οδος Εξηκιου 18 Γ και τα βραδυα παθους στην Οδος Βεργας.
??????

Συνημμένα

• 434406b886a70995355f31840de5061b.jpg
    434406b886a70995355f31840de5061b.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 33

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Υποσημιωση Αναφερθηκε σημερα απο την υπηρεσια της Βικυς οτι μπηκε στο δωματιο νωρις το πρωι στο ξεκινημα της βαρδυας ενας νεαρος ανδρας και μυριζε τοσο απεσια που ηταν σχεδον απιθανο να παραμεινει στο δωματιο με την κοπελα του δοθηκαν πισο τα χρηματα και εφυγε κακην κακος απο τον οικο.ειχε να κανει ενα χρονο μπανιο ειπε η υπηρεσια.πρεπει να υπαρχει σεβασμος σε αυτο που κανουνε οι κοπελες....
Όταν είχα πάει στην Βίκυ, μπήκα μέσα στο δωμάτιο και ο προηγούμενος βρωμοκοπούσε επίσης. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...!
Αυτός που λες θα έπρεπε να είναι ένα βήμα πριν τη σήψη.

Πολύ δύσκολο αυτό για τα κορίτσια. Με μία άλλη είχαμε παρόμοια συζήτηση. Της λέω πως αντέχεις με μερικούς; Μου λέει μερικές φορές θέλω να ξεράσω...

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Σοφά τα λόγια σου, Διανοούμενε! Αυτή είναι μια αναμενόμενη διαδρομή, όμως να σου δώσω και μια λεπτομέρεια. Η κοπέλα δούλευε σε στούντιο στη Γερμανία πριν έρθει στην Ελλάδα, όπου έπαιζε ενδεχομένως και με φουλ πρόγραμμα (εκεί να φανταστείς ο ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕΣ ανακοινώνεται κανονικά ως έξτρα υπηρεσία). Όμως, τελικά κατέληξε στο 10ρικο γιατί προφανώς δεν μπορεί να υποστηρίξει δυνατά προγράμματα και κοιτάζει να σε τελειώσει στο 10λεπτο. Εξ ου και η πρόβλεψη μου για σύντομη επιστροφή στο σιχαμενο Μετάξι. Για να μην μακρυγορω, το θέμα τίθεται υπό παρακολούθηση... :hi:
Λίγα ξέρεις για αυτήν ...γενικώς όταν μια πουτάνα δυστροπεί, δυσανασχετεί και τσακώνεται με πελάτες όπως το τελευταίο καιρό αυτή , υπάρχει κάποιος λόγος....παίρνει υποχρεωτική μεταγραφή από τους κωλονταβάδες για να αποκοπεί από τα προηγούμενα...οι μύστες του φόρουμ γνωρίζουν..

Τελευταία τροποποίηση:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Επίσημα 18 πουτανες με 300 ευρώ συνολικά. Βλέπω ότι όσο είμαι εκτός Αθήνας το ποσό μεγαλώνει αντί των πουτανων. Τι θα επιλεγατε.
Α) 10 πουτανες τον χρόνο στη επαρχία 300 ευρω
Β) Παλιές εποχές Μεταξουργείο
4 πουτανες στο δεκαρικο και εισητηριο τρεις φορές τον χρόνο 300 ευρώ για 12 πουτανες
Γ) σημερινή άθλια κατάσταση 2 στο Μεταξουργείο και μια φυλής για τρεις φορές τον χρόνο 300 ευρώ για 8-9
Δ) πιθανότητα μετανάστευσης σε χώρα που απαγορεύεται η πορνεία. Καλοκαίρι διακοπές στην Αθήνα 15 μέρες Μεταξουργείο φυλής η βιζιτες με διαθέσιμο ποσό 1000 ευρώ

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Λίγα ξέρεις για αυτήν ...γενικώς όταν μια πουτάνα δυστροπεί, δυσανασχετεί και τσακώνεται με πελάτες όπως το τελευταίο καιρό αυτή , υπάρχει κάποιος λόγος....παίρνει υποχρεωτική μεταγραφή από τους κωλονταβάδες για να αποκοπεί από τα προηγούμενα...οι μύστες του φόρουμ γνωρίζουν..
Για πες να μάθουμε και εμείς γιατί με τα υπονοούμενα δεν βγάζουμε ακρη

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.331
Πόντοι
27.261
Επίσημα 18 πουτανες με 300 ευρώ συνολικά. Βλέπω ότι όσο είμαι εκτός Αθήνας το ποσό μεγαλώνει αντί των πουτανων. Τι θα επιλεγατε.
4 πουτανες στο δεκαρικο και εισητηριο τρεις φορές τον χρόνο 300 ευρώ για 12 πουτανες
Γ) σημερινή άθλια κατάσταση 2 στο Μεταξουργείο και μια φυλής για τρεις φορές τον χρόνο 300 ευρώ για 8-9
Δ) πιθανότητα μετανάστευσης σε χώρα που απαγορεύεται η πορνεία. Καλοκαίρι διακοπές στην Αθήνα 15 μέρες Μεταξουργείο φυλής η βιζιτες με διαθέσιμο ποσό 1000 ευρώ
για την περιπτωση σου, νομιζω χρειαζεσαι τιπς απο @jormakka και εσυ.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Και αυτό σωστό! Κανεις δεν ξέρει σίγουρα όμως. Υποθέσεις κάνουμε αλλά με την εμπειρία 10ετιων!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τσέκαρα πριν λίγο τη Τζασμιν στο Φ71 όροφο...ξανθιά ....μου βγάζει κάτι έκφυλο..κάτι ότι θα περάσουμε γαμω μέσα...δε ρίσκαρα ακόμα....και τελικά γάμησα Μπιουτη στο Φ65..που έχει γίνει τεράστια....

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.194
Πόντοι
2.836
Τέτοια μεγάλα ερωτήματα μόνο οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι φίλε μου, σου συστήνω τον σπουδαίο μαθηματικό Πυθαγόρα να σου λύσει την απόρροια σου!

makis1995

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
8
Πόντοι
0
μαγκες ξερει κανεις που ειναι η ριτα απο το Βεργας 6 Α ισογειο?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.507
Πόντοι
17.885
Φωκαίας 7 υπόγειο έριξα ένα ΚΑΛΟ πούτσο στη Βουλγάρα Έμιλυ! Καλό κορμάκι, ωραία μαστάρια, καλά ταττού! Χωρίς βιασύνες, τον πήρε στο στόμα, καλό τσιμπούκι, την γάμησα ΚΑΛΑ στα 4 και ιεραποστολικά, με το τέλος να ρχεται στο στόμα της! Και μετά καλό σόσιαλ! Καλή επιλογή!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Σόρρυ που δεν ξέραμε με τον Διανοούμενο το πρόσφατο παρελθόν πριν τη μεταγραφή της εν λόγω πόρνης...:coffee:
Θα ρωτήσω και τον "Γιώργο Καλλιτέχνη" για λεπτομέρειες, μιας και ήταν ο τελευταίος στην υπηρεσία με την Ανναμπελ. Γενικά έχω κόψει το Μετάξι με εξαίρεση σήμερα που βρήκα ένα δεκαρικο στην Γερανίου και πήγα άμεσα να το καταθέσω στη Λίζα από Κολωνού 15 (πρόσχαρη μεν αλλά τίποτα το ιδιαίτερο). Τέλος πάντων, μοιράσου μαζί μας περισσότερες πληροφορίες για την κοπέλα, αν θες...

Τελευταία τροποποίηση:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Την Ρίτα την πατσαβούρω, μπουχεσω με κεφάλι κολοκύθας....????:turkydance:

Θα την βρεις......

#Αλκιβιαδου 16Γ

Ή

#Μαγνησιας 1

:hi:
Μύστη, λίγο άσχετο αλλά επέστρεψε η Ρίτα ΦΟΛΑ στο Πορνομωλλ, με απλό! Το πρωκτικό τέλος...:headbang: Αρχίζουν να εκλείπουν από την πιάτσα οι επιλογές για κώλο, κάτι αρκετά απογοητευτικό...:undecided-old:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Όταν είχα πάει στην Βίκυ, μπήκα μέσα στο δωμάτιο και ο προηγούμενος βρωμοκοπούσε επίσης. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...!
Αυτός που λες θα έπρεπε να είναι ένα βήμα πριν τη σήψη.

Πολύ δύσκολο αυτό για τα κορίτσια. Με μία άλλη είχαμε παρόμοια συζήτηση. Της λέω πως αντέχεις με μερικούς; Μου λέει μερικές φορές θέλω να ξεράσω...
Οι άπλυτοι και γενικά οι βρωμιάρηδες να μη γίνονται δεκτοί στους οίκους ανοχής!

Για όλα υπάρχουν όρια, ακόμα και για την ανοχή!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Μετά από καιρό σχολιάζω,γιατί απλά αξ'ιζει..
Ιωαννίνων 3 όροφος..
Ίννα η κοπέλα..μελαχροινήσίγουρα 35αρα,πιανούμενο κορμί πολύ σφιχτό,μακρύ μαλλί μαύρο,ψιλοσχιτά μαύρα μάτια..
ήρθε με όρεξη στο δώμα,συστήθηκε,λίγα ελληνικά,καθόλου αγγλικά.
γλωσσόφιλλα κάργα,γλύψιμο παντού,απαίτηση από μέρους της για 69.πίπα ακα,γαμήσι κανονικά και στα τέσσερα,γλύψιμο και ρούφηγμα του κρίνου ακα και τελείωμα στους βύζους!
ευχάριστη και δεκτική γκόμενα..η τσατσα χτύπησε 2 φορές μα τη έγραψε!
το ταπεινό-σχόλιο-κριτική είναι αφιερωμένο σε γνήσιους μπουρδελιάρηδες οπως ν.σμύρνη,xlinik,dude,professorx,διανοούμενο,evilplasma..συγγνώμη ζητώ από όσους ξέχασα

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Τσέκαρα πριν λίγο τη Τζασμιν στο Φ71 όροφο...ξανθιά ....μου βγάζει κάτι έκφυλο..κάτι ότι θα περάσουμε γαμω μέσα...δε ρίσκαρα ακόμα....και τελικά γάμησα Μπιουτη στο Φ65..που έχει γίνει τεράστια....
Καλησπέρα αγαπητέ Κλεόβουλε, επέστρεψε η Mπιούτη στο Φ65 2η βάρδια? Ευχαριστώ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom