Σ ευχαριστώ πολύ!!!Αυτή την περίοδο υπάρχουν αρκετά skinny.. Κορίνα και Άννα Μαρία στα Φυλής 65-84, Ναταλία Ιάσωνος και Λεωνίδου υπόγα, Αλεξάνδρα μεγαλέκου 25 όροφος, Ανναμπελ Ιάσωνος 32 όροφος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 201
Ψιλο ζορικη μερα σημερα, ειχα και απογευματινη προπονηση, αλλα επρεπε να σκοραρω. Στοχος ηταν η Βαλερια 3η βαρδια στην Κων/πολεως, ( μετα απο ενημερωση του μυστη Σμυρνη), αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο, οπως και πολλα αλλα, κοιταζω στο τριγωνο, αλλα ειχε μπαζα και τραβελους.
Κατεληξα τελικα στο αχαρνων 85. Μπουκαρω μεσα και εχει 2 κοπελες και μου δινουν τον καταλογο. Διαλεγω την Αννα (Ταυλανδη ) με τις βυζαρες στο 50ρικο.
Δεν το εκλαψα αλανια μου, να σας πω!!!! Πολυ καλο γαμησι, πολυ καλη αισθηση του μουνιου τις και πολυ καλη επιδερμηδα. Τσιμπουκι χωρις σαμπρελα, την πηρα σε τρεις στασεις και για τελιωμα με 69 (νοστιμα μουνοζουμα) και τελιωμα στο στοματακι τις. Διαρκεια αγωνα 18΄, δεν κρατηθηκα αλλο. Δεν ξερω εαν θα το ξαναδωσο το 50ρι παντος δεν το εκλαψα.
Υ.Γ. Ντουζ με ζεστο νερο και καθαρη πετσετα.
Κατεληξα τελικα στο αχαρνων 85. Μπουκαρω μεσα και εχει 2 κοπελες και μου δινουν τον καταλογο. Διαλεγω την Αννα (Ταυλανδη ) με τις βυζαρες στο 50ρικο.
Δεν το εκλαψα αλανια μου, να σας πω!!!! Πολυ καλο γαμησι, πολυ καλη αισθηση του μουνιου τις και πολυ καλη επιδερμηδα. Τσιμπουκι χωρις σαμπρελα, την πηρα σε τρεις στασεις και για τελιωμα με 69 (νοστιμα μουνοζουμα) και τελιωμα στο στοματακι τις. Διαρκεια αγωνα 18΄, δεν κρατηθηκα αλλο. Δεν ξερω εαν θα το ξαναδωσο το 50ρι παντος δεν το εκλαψα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Αυτή η Άννα ήταν στο Κασσάνδρας όροφο πριν καιρό στο στούντιο. Μάλλον πήρε μεταγραφή.Ψιλο ζορικη μερα σημερα, ειχα και απογευματινη προπονηση, αλλα επρεπε να σκοραρω. Στοχος ηταν η Βαλερια 3η βαρδια στην Κων/πολεως, ( μετα απο ενημερωση του μυστη Σμυρνη), αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο, οπως και πολλα αλλα, κοιταζω στο τριγωνο, αλλα ειχε μπαζα και τραβελους.
Ποια άλλη κοπέλα ήταν εκτός της Άννας;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Να προσθέσω επίσης ότι στο Φυλής 105 μεταμεσονύχτια πρώτη φορά στον οίκο, πέτυχα λάτιν με φτιαχτά 3άρια τορπιλοκανόνια, ωραίο σώμα λάτιν με καμπύλες και πολύ γλυκό χαμόγελο.
Την πήρα και ακολουθεί εκτενής ΠΟΡΝΟκριτική που θα ανέβει το πρωί.
Την πήρα και ακολουθεί εκτενής ΠΟΡΝΟκριτική που θα ανέβει το πρωί.
Το 'αμανος' τι είναι φίλε ? .Αν εννοείς την Βαλερια της Φώκαιας μην πας μεταξύ 8 και 9 το πρωί..
Είναι ένας αμανος με μερσεντες που την έχει ερωτευτεί και την παίρνει ΚΆΘΕ μέρα σε πρόγραμμα 40λεπτο
Διαγραμμένο μέλος 221285
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 231
- Πόντοι
- 20
Χωρίς μάνα.. Γιατί του πέθανεΤο 'αμανος' τι είναι φίλε ? .
Α , τον κακομοίρη , απο τι αν επιτρέπεται ??? ,.Χωρίς μάνα.. Γιατί του πέθανε
Διαγραμμένο μέλος 221285
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 231
- Πόντοι
- 20
Ξέρω γω; από τι μπορεί να έπασχε η μάνα κάποιου που παίρνει 20 μέρες σερί (μέχρι τόσες μέτρησα μετά το Φώκαιας 27 έφαγε κόκκινη κάρτα από μένα) πουτανα σε μπουρδελο σαρανταλεπτο προγραμμα σερί;Α , τον κακομοίρη , απο τι αν επιτρέπεται ??? ,.
Πάντως , πρέπει να του άφησε χοντρή περιουσία και τώρα αυτός την τρώει στην φωκαίας /φυλής.Ξέρω γω; από τι μπορεί να έπασχε η μάνα κάποιου που παίρνει 20 μέρες σερί (μέχρι τόσες μέτρησα μετά το Φώκαιας 27 έφαγε κόκκινη κάρτα από μένα) πουτανα σε μπουρδελο σαρανταλεπτο προγραμμα σερί;
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 201
Αδερφε δεν εχω παει στο κασσανδρας και δεν ξερω. Το ονομα τις αλλης κοπελλας δεν το θυμαμε. Ειχε μεγαλα βυζια και καλο πρωσοπο,λιγο κοιλια.Αυτή η Άννα ήταν στο Κασσάνδρας όροφο πριν καιρό στο στούντιο. Μάλλον πήρε μεταγραφή.
Ποια άλλη κοπέλα ήταν εκτός της Άννας;
Παιχτικαν σκαμπιλια στα κολομερια και πουτσοσκαμπιλα, φωναζε στο γαμησι πολυ αυτη, μεχρι την λιοσιων θα ακουγομασταν.
12 πιάνει με 11 το βραδυΞέρει κάποιος να ενημερώσει τι ώρα ξεκινάει βάρδια η Άνναμπελ στο Ιάσονος 32;
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή, αύριο θα περάσω να την τιμήσω
I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Μια Εύα από άγκυρας 12Α λέει τίποτα την έχει δοκιμάσει κανεις ;;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.364
- Πόντοι
- 46.232
Νομίζω ο συναγωνιστής @Sterg1967 αναφερθηκε σε αυτήν με ποστ του πιο πίσω με θετικά σχόλια, εγώ ευελπιστώ να την πετύχω κ να τη δοκιμάσω αύριο το απόγευμα.Μια Εύα από άγκυρας 12Α λέει τίποτα την έχει δοκιμάσει κανεις ;;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Έχει δύο φωτογραφίες της στο δίπλα σαητ. Μιλφ είναι.Νομίζω ο συναγωνιστής @Sterg1967 αναφερθηκε σε αυτήν με ποστ του πιο πίσω με θετικά σχόλια, εγώ ευελπιστώ να την πετύχω κ να τη δοκιμάσω αύριο το απόγευμα.
Πως ήταν το Άμστερνταμ συνάδελφε; Έχω πάει δύο φορές. Η τελευταία μια βδομάδα πριν το πρώτο lockdown.
Τύποι , υπάρχει καμιά μικρόσωμη λεπτη πόρνη στη 1η ή 2η βάρδια στο Μεταξουργείο; ευχαριστώ.
Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Αν πάει κάποιος ιασωνος 27 υπόγειο ας γράψει μια ενημέρωση
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 241.364
- Πόντοι
- 46.232
Πολύ όμορφη ναι αλλά πολλούς αστερίσκους θα βάλω για το ομορφότερη στο κόσμο... από προσωπική εμπειρία Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη για μένα πιο ωραίεςΤο Άμστερνταμ παίζει να είναι και η ομορφότερη πόλη στον Κόσμο!
Εκεί ο κόσμος είναι απελευθερωμένος...... ειδικά οι γκόμενες εκεί είναι φουλ εξωστρεφείς και ακομπλεξαριστες.....!!!!!!!!!!!!
Σίγουρα οι γκόμενες, αλλά πιο απελευθερωμένοι ειδικά για εμάς, είναι δυστυχώς οι "άντρες"
Σόρι για το σπαμ
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Βουδαπεστη η πολη τουυ ερωτα και οχι ΠαρισιΠολύ όμορφη ναι αλλά πολλούς αστερίσκους θα βάλω για το ομορφότερη στο κόσμο... από προσωπική εμπειρία Πράγα, Βιέννη, Βουδαπέστη για μένα πιο ωραίες
Σίγουρα οι γκόμενες, αλλά πιο απελευθερωμένοι ειδικά για εμάς, είναι δυστυχώς οι "άντρες"
Σόρι για το σπαμ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 44K