Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Τόνοι μουνόζουμα.Τυπε αυτο που κανεις ειναι ανώφελο και ψυχοθφορο...
Εγω οταν εφτασα τις 1.300 πουτανες που γαμησα σταματησα νά μετραω.
Τόνοι μουνόζουμα.Τυπε αυτο που κανεις ειναι ανώφελο και ψυχοθφορο...
Εγω οταν εφτασα τις 1.300 πουτανες που γαμησα σταματησα νά μετραω.
Την Αγαπη την ειδα περασα απο εκει! Τωρα οσον αφορα την Αλισα, πρεπει να εφυγε και πιστευω θα ξαναγυρισει! Ετσι ελειπε και στο δευτερο λοκνταουν και μετα ξαναηρθε! Μαλλον θα πηγε να δει τους δικους της στην πολιορκημενη Ουκρανια! Οντως, σημερα που περασα, μονο το μεσαιο(υπογειο και οροφος) ηταν ανοιχτα, με τις κοπελες Αγαπη(κατω) και Σοφια(πανω)! Επισης, το κακο ειναι οτι δεχονται και λαθρο τα σπιτακια αυτα!Καλησπέρα αγαπητέ. Πέρασα από το Μαραθώνος 59α κατά τις 23:00+, το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμένη, μπορεί να αλλάζανε βάρδια ποιος ξέρει...αυτήν την Τίνα δεν την έχω πετύχει ποτέ, αξίζει από εμφάνιση και αν την έχεις πάρει, από υπηρεσίες; Ηλικία; Μπας και την κυνηγήσω να την πετύχω καμιά μέρα.
Μια Μπέλα δουλεύει εκεί κάποια βράδια και η Σεβντά απογευματινή. Είχα πετύχει και μια πιτσιρίκα ξανθιά πριν 1 μήνα , με αρκετά πιασίματα, αλλά δεν πήρα, ήταν με την ξινή γριά τσατσά μαζί. Μαρία την λέγανε.
Το Αχιλλέως και Μαραθώνος, το πρώτο στη σειρά, αν είναι ανοιχτό το βράδυ λογικά θα έχει αυτή την Μπέλα. Τις περισσότερες φορές είναι κλειστό, κάποια πρωινά που έχω περάσει ένεκα δουλειάς, είναι κλειστά καιρό τώρα, λογικά η Ιονέλα θα λείπει που έπαιζε εκεί.
Γενικώς στα Μαραθώνος έχουν ξεμείνει από κορίτσια βλέπω. Σπάνια να δεις και τα 4 ανοιχτά ταυτόχρονα.
Πρέπει να έχει σταματήσει. Στο μεσαίο υπόγειο παίζει πλέον η Αγάπη που ανέφερε ο Σμύρνη και μια Ρομίνα Μολδαβή 25άρα μελαχρινή με κάποια πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.
να συμπληρωσω, πυραυλο, απολυτο και φανουρη....μορφες...Που το ξετρύπωσες αυτό το nick από το χρονοντούλαπο της ιστορίας..
Θυμάμαι τότε που διάβαζα σχολιασμούς και ενημερώσεις από xilnik, professor, farkeli, pathos, εσένα, pitsilisti και άλλους τόσους…..
άλλη φάση τελείως.
Είναι όπως οι επαναστάτες του 21 βοήθησαν την Ελλάδα μας αλλά έφαγαν πόρτα από τις ανώτερες δύναμης !! Έτσι και αυτοί οι συναγωνιστές τρώνε πόρτα γιατί πατάνε πόδι στην αδικία..λόγο αυτών των συναγωνιστών κάποιες έβαλαν μυαλό και σέβονται τους επόμενους και τα νέα παιδιά - συναγωνιστές που πάνε με σκοπό να περάσουν καλά και όχι να αποχτήσουν ψυχολογικά προβλήματα !!! Εύγε σε όσους σήκωσαν το ανάστημα τους με ομορφο τρόπο-έντονο ( χωρίς να χειροδικήσουν ) !! Μου έχει τύχει και εμένα παλιά στο 71 επάνω με μια κοπέλα Χιλή μαυρομαλλα όπου με άφησε αχυστο ενώ ειμουν ευγενικός πετάχτηκε από το κρεβάτι έφυγε …βγαίνω και είπα στην τσα απαράδεχτο αλλά επηδη είμαι πολύ ανώτερος θα σας δωσο αλλά 20 για να χύσω ..και μου λέει η τσα οκ περιμενε ……. Πέρασαν 10 λεπτά της λέω ακόμα ;;; Και λέει με υφάκι για περιμενε και έρχονται ……γέλασα και περίμενα ……ήρθαν δυο μπράβοι …. Με άγριο ύφος με ρώτησαν γιατί ενοχλώ την κοπέλα και την τσα και δεν φεύγω από το ντελο !!!Λεω μάγκες ώπα !!!! Αλλιώς σας τα είπανε οι τσούπρες !! Τους εξήγησα για πιο λόγο περίμενα , με ρώτησαν σοβαρά τώρα ;; Είπες στην τσα αλλά 20 ευρο και φώναξαν εμάς ;;; Φωνάζοντας !! Εκεί φώναξα και εγώ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΔΑΥΤΕΣ !!!! Ηρέμησε μου είπαν !!!! Και έπεσε ένα Μπερτάκη τρικούβερτο χαχαχα μέσα στο καμαράκι …. Ο ένας βγήκε έξω και μου λέει αδερφέ μου πήγαινε τώρα δεν υπαρχη νόημα !! Του λέω πάρε ένα 20αρικο από εμένα δώρο διότι το ευχαριστήθηκα !! Μου λέει όχι αδερφέ δεν το δέχομαι να είσαι καλά και να πας παραδίπλα να περάσεις καλά!! Πιο πολύ μπέσα έχουν οι νταβάδες τους παρά οι πουτανες …….υστερόγραφο παραθετο ξανά μια ανάμνηση μου οποίος κράξει κτλ απλά θα πατήσω αγνόηση !!!@Atridis και σκεφτόμουν να παρω την Αννα Μαρία από Φ. 65 πανω γιατί φαινόταν ωραίο καυλάκι αλλά κλασσικό κακομαθημένο πιτσιρικι μπράβο που πηρες τα λεφτά σου πισω απο τους απατεώνες κ μας γλίτωσες και από χαμενα 20 αρικα. Με τα ζώα έλεος.
Κούλαρε ρε μλκ μια φόλα έφαγεςΝταξει σιγα τη σωματαρα απλως εχει κωλαρακι ωραιο αλλα φιλε ΜΑΚΡΙΑ και ολοι σας οποιος μπαινει σε αυτην και δεν ξερει πρεπει να ναι πολυ βλακας
Πραγματικα δεν το χω ξαναευχηθει ποτε αυτο αλλα
Ευχομαι να μην εχει πελατεια τοσο βρωμιαρα και τοσο πουτανοσπερμα κατεστραμμενη που ειναι και να καταληξει να δουλευει για 3 και 50 την ωρα η να καταληξει στη πιατσα να την βιασουν τιποτα μαστουρωμενοι αραπηδες
Και κατουρακια.... @DmtrsxXx ζεις για να μας καθοδηγεις!Τόνοι μουνόζουμα.
Ρίξε μια ματιά στη Τζώρτζια του Φ54. Για να το βρεις βέβαια ανοιχτό, ρίξε καλλίτερα πριν πας μια ιεροτελεστία. Μεγάλες πιθανότητες έχει ο χορός του σαμάνου Ζαλκαμούν...Καλησπέρα ρε μάγκες , έχετε να προτείνετε γυμνασμενες κορασίδες; Από επαρχία είμαι και ψάχνω.ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων
Η Αλιονα δεν είναι μια ξανθιά γριά ρε φίλε?Διδύμου 18 - Αλιονα.
ΥΓ: Μην κάτσει στα πλάγια....πες της να κάτσει μπροστά στα πόδια σου!
Και να την καθοδηγείς με λόγια: '' Έτσι καύλα μου...βαλτον όλον μέσα... ρούφα τον μωρό μου.... έτσι..... έτσι.......ΒΕΝΤΟΥΖΑ.....
ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την Καλησπερα Φιλε Jon.....και να την προειδοποιηση......Διδύμου 18 - Αλιονα.
ΥΓ: Μην κάτσει στα πλάγια....πες της να κάτσει μπροστά στα πόδια σου!
Και να την καθοδηγείς με λόγια: '' Έτσι καύλα μου...βαλτον όλον μέσα... ρούφα τον μωρό μου.... έτσι..... έτσι.......ΒΕΝΤΟΥΖΑ.....
ΒΕΝΤΟΥΖΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!