Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 351 άτομα (24 μέλη και 327 επισκέπτες)

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.677
Πόντοι
736
συνέχεια σφηνάκι live από Μαραθωνος

Μαραθωνος 59α Τίνα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Αγάπη (από Φυλής 105 δεξιά παλιά) ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και το σήμα του απείρου πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 κλειστό.
Η Αλισα απο το μεσαιο στο υπογειο ξερει κανεις αν σταματησε? :think: Εχω πολυ καιρο να την πετυχω!

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.677
Πόντοι
736

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.065
Πόντοι
9.846
Το Μεταξουργείο χάλια που πήγαν οι μουναρες με τα δεκαρικα; Λιοσίων επίσης χάλια πέρασα με την Ράνια στην φυλής αλλά χάλια μονο το ελεύθερο στοματικό έλεγε κάτι .Πότε βλέπεις αν έχεις μιλήσει τίποτα;στην βδομάδα;Μην σας ξαναγελαει η εμφάνιση η κοπέλα είναι σαν πτώμα μεσα
Την έχουν χιλλιογαμησει γι'αυτο. Έχει φουλ πελατεια και συνέχεια διπλοβάρδιες!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Είμαι σίγουρος:2funny::2funny:

Και το σουρεάλ της σημερινής τσάρκας είναι ότι πέτυχα μετά τη Σαμπίνα ολομόναχη. Αφού να φανταστείς της είπα να ερθει σε κανένα 10λεπτο για να προλάβω να κάνω ντουζ, ενώ παράλληλα σκεφτόμουν ακατάπαυστα ότι έκανα χοντρή μαλακία διότι στάνταρ θα πλάκωνε λαός. Τελικά για κανένα μισάωρο περίπου, δεν πάτησε άνθρωπος. Στο δὲ δωμάτιο πρέπει να αράξαμε κανένα 20λεπτο για πλάκα (χωρίς όπως προείπα να πατήσει πελάτης, ούτε να ενοχλήσει η γριά), εκ του οποίου τα 10 τα φάγαμε στη πάρλα και στο μπαλαμούτι αφότου τελείωσα (που όσες φορές την έχω πάρει πάντα φεύγει σφαίρα). Απίστευτα πράματα:think:
Μια από τα ίδια, μπάινω στο Βέργας, ανοιχτές οι πόρτες στα δύο δωμάτια, άδειο το σαλόνι, πέρασε από το μυαλό μου ότι έγινε κάποιο zombie apocalypse ή ότι δεν δουλεύει η Σαμπίνα. Εμφανίζεται η τσα2 από τις κουρτίνες και μου λέει ότι είναι δωμάτιο, 2 μπήκανε μέχρι να βγει, φύγανε όταν βγήκε, εγώ πήρα δωμάτιο και έκατσε όντως πάνω από 15λεπτο σίγουρα, δεν ξέρω χάνω και τον χρόνο με τα μουνιά, η γριά δεν ενόχλησε. Τελειώσαμε και όλο έπεφτε πάνω μου και νιαούριζε. Την άλλη βδομάδα έχει γενέθλια, ρεπό Δευτέρα εώς Πέμπτη. Βγήκα και περίμενε μόνο ένας στο σαλόνι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
συνέχεια σφηνάκι live από Μαραθωνος

Μαραθωνος 59α Τίνα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Καλησπέρα αγαπητέ. Πέρασα από το Μαραθώνος 59α κατά τις 23:00+, το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμένη, μπορεί να αλλάζανε βάρδια ποιος ξέρει...αυτήν την Τίνα δεν την έχω πετύχει ποτέ, αξίζει από εμφάνιση και αν την έχεις πάρει, από υπηρεσίες; Ηλικία; Μπας και την κυνηγήσω να την πετύχω καμιά μέρα.:hi:

Μια Μπέλα δουλεύει εκεί κάποια βράδια και η Σεβντά απογευματινή. Είχα πετύχει και μια πιτσιρίκα ξανθιά πριν 1 μήνα , με αρκετά πιασίματα, αλλά δεν πήρα, ήταν με την ξινή γριά τσατσά μαζί. Μαρία την λέγανε.

Το Αχιλλέως και Μαραθώνος, το πρώτο στη σειρά, αν είναι ανοιχτό το βράδυ λογικά θα έχει αυτή την Μπέλα. Τις περισσότερες φορές είναι κλειστό, κάποια πρωινά που έχω περάσει ένεκα δουλειάς, είναι κλειστά καιρό τώρα, λογικά η Ιονέλα θα λείπει που έπαιζε εκεί.

Γενικώς στα Μαραθώνος έχουν ξεμείνει από κορίτσια βλέπω. Σπάνια να δεις και τα 4 ανοιχτά ταυτόχρονα.

Η Αλισα απο το μεσαιο στο υπογειο ξερει κανεις αν σταματησε? :think: Εχω πολυ καιρο να την πετυχω!

Πρέπει να έχει σταματήσει. Στο μεσαίο υπόγειο παίζει πλέον η Αγάπη που ανέφερε ο Σμύρνη και μια Ρομίνα Μολδαβή 25άρα μελαχρινή με κάποια πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86
Σαν φοιτητής από 2017-20 σε μια ώρα έβρισκα δύο εμφανίσιμες συνεργασιμες στο δεκαρικοτώρα σαν εργαζόμενος το 2022 περπάτησα τέσσερις ολόκληρες ώρες από Μεταξουργείο Φώκαιας φυλής για να με φολιασει μια Ράνια στη διπλάσια τιμή

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.149
Πόντοι
5.646
Σαν φοιτητής από 2017-20 σε μια ώρα έβρισκα δύο εμφανίσιμες συνεργασιμες στο δεκαρικοτώρα σαν εργαζόμενος το 2022 περπάτησα τέσσερις ολόκληρες ώρες από Μεταξουργείο Φώκαιας φυλής για να με φολιασει μια Ράνια στη διπλάσια τιμή
Πήγαινε Φώκαιας 17 στην Ειρήνη/Στέλλα.Ειναι καυλιαρα κ θα περάσεις super!

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.131
Πόντοι
46.232
Δε λέμε τη γνωστή Αντριάνα από Χωματιανου, έτσι;
Όχι καμία σχέση, αυτή είναι πραγματικά όμορφη και με πολύ καλό σώμα, δουλευε καιρό απέναντι στο 67 μαζί με την Έλενα

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Ναι αστα την εχω φαει κ εγω … εχει σωματαρα το πουταναριο ομως σε καθε περιπτωση
Νταξει σιγα τη σωματαρα απλως εχει κωλαρακι ωραιο αλλα φιλε ΜΑΚΡΙΑ και ολοι σας οποιος μπαινει σε αυτην και δεν ξερει πρεπει να ναι πολυ βλακας
Πραγματικα δεν το χω ξαναευχηθει ποτε αυτο αλλα

Ευχομαι να μην εχει πελατεια τοσο βρωμιαρα και τοσο πουτανοσπερμα κατεστραμμενη που ειναι και να καταληξει να δουλευει για 3 και 50 την ωρα η να καταληξει στη πιατσα να την βιασουν τιποτα μαστουρωμενοι αραπηδες

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
319
Πόντοι
21
Νταξει σιγα τη σωματαρα απλως εχει κωλαρακι ωραιο αλλα φιλε ΜΑΚΡΙΑ και ολοι σας οποιος μπαινει σε αυτην και δεν ξερει πρεπει να ναι πολυ βλακας

Ευχομαι να μην εχει πελατεια τοσο βρωμιαρα και τοσο πουτανοσπερμα κατεστραμμενη που ειναι και να καταληξει να δουλευει για 3 και 50 την ωρα η να καταληξει στη πιατσα να την βιασουν τιποτα μαστουρωμενοι αραπηδεςμολις περασα και πηρα τη νικ

Ευχομαι να μην εχει πελατεια τοσο βρωμιαρα και τοσο πουτανοσπερμα κατεστραμμενη που ειναι και να καταληξει να δουλευει για 3 και 50 την ωρα η να καταληξει στη πιατσα να την βιασουν τιποτα μαστουρωμενοι αραπηδες
Εχεις δικιο φιλε.. εγω περασα και την ειδα και μαλλον αυτη που σου ελεγα Αλβανίδα με κωλαρα ειναι μια μαρια επισης φόλα ολικής που δουλευει στον ειδικό οίκο οσες φορες την εχω δει… τελικα πηγα και γαμησα την κουρασμενη Βίκυ.. δυνατη τσιμπουκια και παίξιμο με τα μικρα χεράκια της που σου δινει την εντυπωση οτι εχεις μπαστούνι για πουτσα ενω εισαι κανονικός.. τελικα μετα απο δυο στάσεις την πηρε στο στομα τις και τελειωσα στο μικρο στηθος της…

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom