συνέχεια σφηνάκι live από Μαραθωνος
Μαραθωνος 59α Τίνα μελαχρινή ψηλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Καλησπέρα αγαπητέ. Πέρασα από το Μαραθώνος 59α κατά τις 23:00+, το φως ήταν ανοιχτό αλλά η πόρτα κλειδωμένη, μπορεί να αλλάζανε βάρδια ποιος ξέρει...αυτήν την Τίνα δεν την έχω πετύχει ποτέ, αξίζει από εμφάνιση και αν την έχεις πάρει, από υπηρεσίες; Ηλικία; Μπας και την κυνηγήσω να την πετύχω καμιά μέρα.
Μια Μπέλα δουλεύει εκεί κάποια βράδια και η Σεβντά απογευματινή. Είχα πετύχει και μια πιτσιρίκα ξανθιά πριν 1 μήνα , με αρκετά πιασίματα, αλλά δεν πήρα, ήταν με την ξινή γριά τσατσά μαζί. Μαρία την λέγανε.
Το Αχιλλέως και Μαραθώνος, το πρώτο στη σειρά, αν είναι ανοιχτό το βράδυ λογικά θα έχει αυτή την Μπέλα. Τις περισσότερες φορές είναι κλειστό, κάποια πρωινά που έχω περάσει
ένεκα δουλειάς, είναι κλειστά καιρό τώρα, λογικά η Ιονέλα θα λείπει που έπαιζε εκεί.
Γενικώς στα Μαραθώνος έχουν ξεμείνει από κορίτσια βλέπω. Σπάνια να δεις και τα 4 ανοιχτά ταυτόχρονα.
Η Αλισα απο το μεσαιο στο υπογειο ξερει κανεις αν σταματησε?
Εχω πολυ καιρο να την πετυχω!
Πρέπει να έχει σταματήσει. Στο μεσαίο υπόγειο παίζει πλέον η Αγάπη που ανέφερε ο Σμύρνη και μια Ρομίνα Μολδαβή 25άρα μελαχρινή με κάποια πιασίματα σε ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο σώμα.