Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (18 μέλη και 168 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Στο Λιοσίων 73Α, παίζει από χθες στο πρόγραμμα μία Λολίτα από Βενεζουέλα απογευματινή βάρδια.
Θα περάσω το βραδάκι και αν λέει κάτι θα ενημερώσω. Υπάρχει μία κριτική στο Σπύρου Πάτση από το 19', δεν γνωρίζω αν είναι η ίδια.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Στο Λιοσίων 73Α, παίζει από χθες στο πρόγραμμα μία Λολίτα από Βενεζουέλα απογευματινή βάρδια.
Θα περάσω το βραδάκι και αν λέει κάτι θα ενημερώσω. Υπάρχει μία κριτική στο Σπύρου Πάτση από το 19', δεν γνωρίζω αν είναι η ίδια.
Φίλε το πρόγραμμα που το βλέπεις?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.569
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live

Άγκυρας 12α, πήγα 3 φορές από τις 1700 και μετά, υποτίθεται(σύμφωνα με το γνωστό αναξιόπιστο σαιτ) ότι θα δούλευαν Λυδία και Εύα, για την Εύα η τσατσά δύο φορές μου είπε έλα σε δέκα λεπτά είναι στο δρόμο και την 3η πριν λίγο ότι μάλλον δε θα έρθει, η κοπέλα τελικά που δούλευε ήταν η Μαρία, μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 Κατερίνα με το φουλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα επίσης με φουλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο η Ανκα που έχει έρθει μερικές μέρες αλλά μάταια περίμενα να την αναφέρει κάποιος οπότε θα γράψω εγώ, καστανή πιτσιρικά από Μολδαβία λεπτή με ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι και αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, δοκιμάστηκε με πολύ καλες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική,απλα να αναφέρω παρα το απλό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέσα έκανε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 56 κλασσικά η Βίκυ σε διπλό βάρδια.

Φυλής 54β γύριζε το βυζοζυμαρακι η Ορορα

Φυλής 54α η Τζωρτζια με απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος η μελαχρινή skinny Βανα

Διδυμου 27 η βυζαρου μιλφ Τανια εδώ έγινε η 3η κατάθεση της ημέρας αλλά ήταν μόνο πιπα ισπανικό και χύσιμο στο στόμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Περιμένοντας να σκίσω το Ανναμπελάκι!!!

Συνημμένα

• E456C5A5-9ED2-431D-A9D1-8AF1374B30C3.jpeg
    E456C5A5-9ED2-431D-A9D1-8AF1374B30C3.jpeg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 47

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
σφηνάκι live

Άγκυρας 12α, πήγα 3 φορές από τις 1700 και μετά, υποτίθεται(σύμφωνα με το γνωστό αναξιόπιστο σαιτ) ότι θα δούλευαν Λυδία και Εύα, για την Εύα η τσατσά δύο φορές μου είπε έλα σε δέκα λεπτά είναι στο δρόμο και την 3η πριν λίγο ότι μάλλον δε θα έρθει, η κοπέλα τελικά που δούλευε ήταν η Μαρία, μελαχρινή μίλφ με κοντό μαλλί κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 9 Κατερίνα με το φουλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα επίσης με φουλ πρόγραμμα.

Φωκαιας 7 υπόγειο η Ανκα που έχει έρθει μερικές μέρες αλλά μάταια περίμενα να την αναφέρει κάποιος οπότε θα γράψω εγώ, καστανή πιτσιρικά από Μολδαβία λεπτή με ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι και αρκετά μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε, δοκιμάστηκε με πολύ καλες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική,απλα να αναφέρω παρα το απλό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέσα έκανε ελεύθερο στοματικό.

Φυλής 56 κλασσικά η Βίκυ σε διπλό βάρδια.

Φυλής 54β γύριζε το βυζοζυμαρακι η Ορορα

Φυλής 54α η Τζωρτζια με απλό πρόγραμμα.

Διδύμου 22 όροφος η μελαχρινή skinny Βανα

Διδυμου 27 η βυζαρου μιλφ Τανια εδώ έγινε η 3η κατάθεση της ημέρας αλλά ήταν μόνο πιπα ισπανικό και χύσιμο στο στόμα.
Η Εύα εκεί ήταν πέρασα εγώ μια βόλτα πριν λίγο.... Είναι 50+ ωραίο σώμα... Δεν μπήκα αλλά θα την δοκιμάσω

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Επίσκεψη γύρω στις 8 το βράδυ στην Άναμπελ με πλήρη αποτυχία, η κοπέλα μάλλον αποδίδει με πελάτες στην ηλικία της οπότε οι άνω των 45 δεν έχουν μεγάλη τύχη, το αποκορύφωμα της άκυρης συνεύρεσης ήταν ότι ενώ ξεκίνησα να την χύνω στο στόμα στην δεύτερη χυσιά τον έβγαλε έξω και σηκώθηκε από το κρεβάτι με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα φλόκια να καταλήξουν επάνω μου και στο σεντόνι, εν κατακλείδι απορρίπτεται και πάμε για άλλα!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Επίσκεψη γύρω στις 8 το βράδυ στην Άναμπελ με πλήρη αποτυχία, η κοπέλα μάλλον αποδίδει με πελάτες στην ηλικία της οπότε οι άνω των 45 δεν έχουν μεγάλη τύχη, το αποκορύφωμα της άκυρης συνεύρεσης ήταν ότι ενώ ξεκίνησα να την χύνω στο στόμα στην δεύτερη χυσιά τον έβγαλε έξω και σηκώθηκε από το κρεβάτι με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα φλόκια να καταλήξουν επάνω μου και στο σεντόνι, εν κατακλείδι απορρίπτεται και πάμε για άλλα!
Μ αυτήν έχω καταλάβει (απ’ αυτά που διαβάζω δλδ) ότι αν δεν είσαι πακιστανός, δεν ζέχνεις από κορφή ως νύχια κρεμμυδοσκορδίλα και δεν είσαι κινούμενη υγειονομική βόμβα, ξενερώνει τελείως...:2funny::2funny::2funny:
Α ρε μετάξι με την hyper καλτίλα σου...:2funny::2funny:

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Μ αυτήν έχω καταλάβει (απ’ αυτά που διαβάζω δλδ) ότι αν δεν είσαι πακιστανός, δεν ζέχνεις από κορφή ως νύχια κρεμμυδοσκορδίλα και δεν είσαι κινούμενη υγειονομική βόμβα, ξενερώνει τελείως...:2funny::2funny::2funny:
Α ρε μετάξι με την hyper καλτίλα σου...:2funny::2funny:
Εγώ όση ώρα περίμενα (περίπου 15 λεπτά) να μπω δωμάτιο (ο Θεός να το κάνει, περί βρωμερής τρύπας πρόκειται) είδα δεκάδες πιτσιρίκια κάθε χρώματος και εθνικότητας να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά του οίκου, η μικρή έχει ολόκληρο στρατό θαυμαστών!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγώ όση ώρα περίμενα (περίπου 15 λεπτά) να μπω δωμάτιο (ο Θεός να το κάνει, περί βρωμερής τρύπας πρόκειται) είδα δεκάδες πιτσιρίκια κάθε χρώματος και εθνικότητας να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά του οίκου, η μικρή έχει ολόκληρο στρατό θαυμαστών!
Σου λένε τα πιτσιρίκια:
σπέσιαλ υπηρεσίες, από μουνί που βλέπεται κι όλα αυτά στο (γλυκό) δεκάρι; εδώ είμαστε!!
σιγά μην ενοχληθούν από τον άθλιο χώρο και σε γιάφκα παλαιστίνιων θα τη γαμούσαν

Τελευταία τροποποίηση:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.563
Πόντοι
736
Επιστροφή Αουρόρας (εννοείται οτι θα συνέβαινε) στο γνωστό οίκο καθώς δεν έπιασε το σύντομο πέρασμά της από τα στούντιο... Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με Σιμόνα εντός των επόμενων εβδομάδων! Που πάτε ρε οι φολάρες στο 60άριιιι

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλησπέρα καυλιάρηδες. Πέρασμα με Λολίτα σήμερα στο 73Α. Θα γράψω κριτική τώρα σε λίγο...
Βλέπω έσκασε και μία Μόνικα στο 73Β μεταμεσονύχτια Μολδαβή... ΓΑΜΑΤΕ ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΗΔΕΣ!

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Επιστροφή Αουρόρας (εννοείται οτι θα συνέβαινε) στο γνωστό οίκο καθώς δεν έπιασε το σύντομο πέρασμά της από τα στούντιο... Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με Σιμόνα εντός των επόμενων εβδομάδων! Που πάτε ρε οι φολάρες στο 60άριιιι
Σώπα ρε σαβουρόπορνε, γύρισε η «Mεντόζα»;
τι λένε οι μπουτάρες της, θυμίζουνε μπουλντόζα;

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Οδος Φυλης 105 μελαχρινη ψηλη σε νορμαλ προγραμμα με ονομα Νικολετα καινουργεια.απογευματινη και νυχτα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Οδος Φυλης 105 μελαχρινη ψηλη σε νορμαλ προγραμμα με ονομα Νικολετα καινουργεια.απογευματινη και νυχτα.
Γεια σου μεγάλε πορνορεπόρτερ. Έμπαινες στη Νικολετα πονηρέ μου;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
244.569
Πόντοι
46.232
Η Νικόλ που δουλεύει εδώ και 10 μέρες περίπου και το έκανε Νικολέτα ή όντως άλλη καινούργια κοπέλα?

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Εκανε και καταποση σε μερικους ποιο παλια η Αναμπελα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom