Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 177 άτομα (14 μέλη και 163 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ωρα 16.50 Ιασωνος και Λεωνιδου.
η Ιασωνος ειναι γεματη απο "κοπελες" τσατσες και τσατσους λογο του οτι ηταν η ωρα της αλλαγης βαρδιας.
οσοι καναμε την τσαρκα μας εκεινη την ωρα ειμαστε σαφος πολυ λιγοτεροι απο τους εργαζομενους στον κλαδο.
το ολο θεαμα ειχε 2 πλευρες (τουλαχιστον για εμενα)
αρχικα να βλεπεις τις κοπελες με την καθημερινη τους εμφανιση και αυτο ειναι κατι που σε φτιαχνει λιγο μιας και σου επιτρεπει να τις "δεις" σαν κοπελες της διπλανης πορτας
αλλα και η αλλη πλευρα οπου εβλεπες την αλλη πλευρα μιας κοινωνιας.
εργαζομενες σε ενα χορο πολυ σκληρο και απο την αλλη ανθρωπους οπου πανε για την πλακα η την διασκεδαση τους.
δεν ξερω εκεινη την ωρα ετσι το ειδα. πιθανον να εχει τυχη και σε εσας να το δειτε καποια στιγμη ετσι.

Ἐκτὸς ἐὰν αἱ ἀποδοχαὶ σας ὑπερβαίνουν τὰ 4.800 Εὐρὼ μηνιαίως (μέσος ὅρος εἰσοδήματος τῶν έργαζομένων αύτῶν) ΕΣΕΙΣ εἶσθε εἰς μειονεκτικὴν θέσιν.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δηλαδή αν κάποιος έχει εισοδήματα άνω των 5.000 ευρώ να υποθέσουμε ότι είναι "ιερόδουλος" ???  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλησπέρα συνάδελφε bakalhs  ;)

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
η να υποθεσουμε οτι πολυ θα αφηναν την αγαπητη και αξιολογη εργασια τους για χαρη αυτης και των 4800.
ρε παιδια πλακα κανουμε τωρα.
στη διπλανη θεση του λεωφορειου καθετε κανεις που δεν σου αρεσει η μουρη του η η καταγωγη του η βιχει και οι περισσοτεροι λενε απο μεσα τους "ω ρε πουστη μου τι ηρθε και εκατσε διπλα μου αυτος-η τωρα....."
δεν μετρανε τα χρηματα παντα.μην λεμε μπουρδες.

Επισκέπτης
και οι περισσοτεροι λενε απο μεσα τους "ω ρε πουστη μου τι ηρθε και εκατσε διπλα μου αυτος-η τωρα....."

Οἱ περισσότεροι. Ὄχι αἱ ἱέρειαι τῆς Ἀφροδίτης διὰ τὰς ὁποίας τέτοιου εἴδους εὐαισθησῖαι εἶναι μακρυνὸν παρελθὸν - ἄν ὑπῆρχαν ποτέ.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ἐκτὸς ἐὰν αἱ ἀποδοχαὶ σας ὑπερβαίνουν τὰ 4.800 Εὐρὼ μηνιαίως (μέσος ὅρος εἰσοδήματος τῶν έργαζομένων αύτῶν) ΕΣΕΙΣ εἶσθε εἰς μειονεκτικὴν θέσιν.

Τότε άδικα σπουδάσαμε μερικοί από εμάς!!! 
Δεν γινόμαστε ζιγκολό καλύτερα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν ξέρω, το βυζολάγνο φαντάστηκα :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
σούπερ τοσοδούλι μίνι ανασκόπηση απο απογευματινή βολτίτσα:

Φυλης 69Α για το Χριστινάκι πήγαινα και βγήκε η Αλίνα. Σύμφωνα με την τσα-τσα η Χριστίνα θα είναι μαζί μας ξανα άυριο βράδυ. Για όσους δεν ξέρουν την Αλίνα πρόκειται για ψηλή, γεματούλα μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο και όχι τοσο ωραίο σώμα. Την έχω δεί στο Φ54Α, στο Φ66Δ και στο Φ71Α και νομίζω οτι σε κάποιο απο αυτά υπάρχει και κριτική. Εγω την έχω πάρει δύο φορές και σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος με την πρωτη φορά να είναι κάπως καλύτερη απο την δευτερη.

προσπερνάω και οδευω προς:

Πιπίνου 65Β για να συναντήσω νεαρα κοπελούδα ψηλή, αδύνατη με ψιλοασουλούποτο κορμι που δεν τραβάει την προσωχή ιδιαίτερα. Ωραίο προσωπάκι αλλα όταν η τσατσα ανακοίνωσε το έξτρα σπέσιαλ ακάποτο με πέντε-δέκα ευρώ (δεν θυμάμαι ακριβώς) επιπλέον εγώ είχα γίνει καπνός.

σε αναζήτηση γυναίκίας συντροφιάς και αφού δεν έπαιζε Χριστίνα και η Μαρίνα στο Φ109Α δεν είχε ανοίξει ακόμα πήγα έως την...

Διδύμου 8Β. Η τσατσά εκεί ενδεικνυται για gilf καταστάσεις (grandma i like to fuck) και η κοπέλα είναι ψηλή ξανθιά με πιασήματα αλλα σε γενικές γραμμές εμφανίσιμη. Αποφάσισα να την έχω καβάτζα και προχώρισα στο διπλανό σπιτάκι Διδύμου 8Α όπου συνάντησα την γνωστή μου Λουϊζα και κατέθεσα. Παρόλο που έχω ήδη γράψει κριτική για την Λουϊζα θα ήθελα να εκφράσω την αντίθεση μου με την κριτική του φίλτατου gkas. Παρόλο που ο gkas δεν γράφει ανακρίβιες η Λουϊζα πιστευω οτι είναι πολύ εξυπηρετική στο δωμάτιο. Οκ δεν γλύφει μπαλάκια και δεν αφήνει δάχτυλα αλλα αυτό απο όσο μου είπε το κάνει σε όλους για λόγους υγειινης. Ομως απο συμμετοχή είναι άψογη, ενώ όσοι είστε λάτρεις των γυναικείων ποδιών θα δείτε οτι οχι μόνο συμμετέχει αλλα της αρέσει κιόλας. Επίσης δεν μετράει τον χρόνο και κάθεται χωρίς πρόβλημα, ενώ είναι ευγενική και ομιλιτική. Σίγουρα όχι η εμπειρία ζωής στο σέξ αλλα για μένα το τιμάει το 20άρικο. :rockon: :rockon: :rockon:

αυτά απο εμένα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δεν ξέρω, το βυζολάγνο φαντάστηκα :think:
Λιωσαμε  σολες σε λεω  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2on1:.

Παρεπιπτοντως εχτες εζησα για πρωτη φορα ΜΕΓΑ ντου σε ολη την περιοχη της φυλης!!
Ροξανη,χριστινα του 69,μια ξανθια ελφυλη του 67 αν δεν κανω λαθος και μια κοντουλα μικρουλα του 65,όλες στα τζιπακια των στρουμφ για καφεδακι στο μεγαρο  :o :o :huh: :huh: .
Η ροξανη παντως στο μουνι της,καβλαντιζε με τους αστυνομους και χαμογελουσε!

Ολη η φυλης σχεδον κλειστη+φωκαιας+αγιου πετρου,τα παντα ολα!!
Μονο το φυλης 80 με την ελλη παρεμεινε ανοιχτο,ακομα και κατα τη διαρκεια του ντου...Παραξενο  :rolleyes:

Επισκέπτης
Δηλαδή αν κάποιος έχει εισοδήματα άνω των 5.000 ευρώ να υποθέσουμε ότι είναι "ιερόδουλος" ???  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλησπέρα συνάδελφε bakalhs  ;)
Ιερόδουλος, ιεροκήρυκας, επίσκοπος, μητροπολίτης, ηγούμενος και νυν και αεί και εις τον αιώνα αμήν.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Λιωσαμε  σολες σε λεω  :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2on1:.

Άξιζε όμως τύπε. Αυτές τις μέρες είδαμε και κάναμε τα πάντα όλα!!!
Το βυζοέπος ξεκίνησε με το άθλιο μερεντο-ρομπότ αλλά είχε πολλά σπαρταριστά επεισόδια. :rockon:
Θυμήσου τη μπουρδελοντίσκο της Λεωνίδου που ρίξαμε τις γυροβολιές μας με Lady Gaga.
drew.gif

Τις καρπαζιές που πήγαμε να φάμε απ'την αλλοίθωρη στην Αχιλλέως. :s&m_2:
Το ιπτάμενο ντουλάπι στην Ιάσωνος. :2funny:
Το πιτσίλισμα της γιαγιάς στην Τροφωνίου. :pipa1:
Το μυστηριώδες στούντιο στην Κων/πόλεως. :think:
Τον ΚΙΤΤ του Μεταξουργείου.
k2000-048.gif

Το εξωγήινο όχημα στην Κων/πόλεως και πάλι. :o
Το παροιμιώδες γαμήσι των 14,5 ευρώ. :badair:

Αυτά είναι όσα θυμάμαι προς το παρόν. Σίγουρα παίχτηκαν κι άλλα ευτράπελα. :tooth:
Υπάρχει ΚΑΙ φωτογραφικό υλικό απ'τις πορνοπεριπέτειες στο δρόμο του Μεταξιού που θα κάνει αίσθηση. Μείνετε συντονισμένοι. :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το βυζοέπος ξεκίνησε με το άθλιο μερεντο-ρομπότ αλλά είχε πολλά σπαρταριστά επεισόδια. :rockon:
Θυμήσου τη μπουρδελοντίσκο της Λεωνίδου που ρίξαμε τις γυροβολιές μας με Lady Gaga.
drew.gif

Το μυστηριώδες στούντιο στην Κων/πόλεως. :think:
k2000-048.gif

Αυτά είναι όσα θυμάμαι προς το παρόν. Σίγουρα παίχτηκαν κι άλλα ευτράπελα. :tooth:
Υπάρχει ΚΑΙ φωτογραφικό υλικό απ'τις περιπέτειες στο δρόμο του Μεταξιού που θα κάνει αίσθηση. Μείνετε συντονισμένοι. :dancing:
ρε τυπε τιναι ολα αυτα?θελουμε αναλυση δικε μου

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
drew.gif

Το μυστηριώδες στούντιο στην Κων/πόλεως. :think: ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ,ΒΥΖΟΤΥΠΕ  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :2funny: :2funny: :2funny:
k2000-048.gif

Υπάρχει ΚΑΙ φωτογραφικό υλικό απ'τις περιπέτειες στο δρόμο του Μεταξιού που θα κάνει αίσθηση. Μείνετε συντονισμένοι. :dancing:

90056180.jpg

Νομιζω ότι χρειαζεται αναλυση απολυτου εδω  :grin: :grin: :grin:.

Σπατουλιαρη μου,ξεχασες και την λαιβ ενημερωση,αν και αυτη καταγραφηκε και στο σαιτ  :2on1: :2on1: .
Και ποσα αλλα που δεν θυμομαστε ακομα  :lheel:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Σπατουλιαρη μου,ξεχασες και την λαιβ ενημερωση,αν και αυτη καταγραφηκε και στο σαιτ  :2on1: :2on1: .

Εγώ πάσχιζα να βάλω την τσαπού στον κώλο της οξαποδώ κι εσύ πόσταρες πονηρίδη. :helpplea:
Τι να σας λέω ρε μάγκες, είχε βάλει τόση κρέμα που πήγαινα να βρω τρύπα και γλίστραγε σα το χέλι. :tickedoff:
Στην πίπα δε, το κράταγε όπως κρατάνε οι θείτσες το γουδοχέρι για να φτιάξουν σκορδαλιά. :uglystupid:
Μιλάμε για απάλευτες καταστάσεις. Αφού να καταλάβετε την ώρα που την έσπρωχνα κοιτούσα το ταβάνι μπας και εμπνευστώ και χύσω. :headbang: :headbang: :headbang:
Το μόνο θετικό είναι ότι δεν είχε νουτέλα το μενού. :badair:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εγώ πάσχιζα να βάλω την τσαπού στον κώλο της οξαποδώ κι εσύ πόσταρες πονηρίδη. :helpplea:
Τι να σας λέω ρε μάγκες, είχε βάλει τόση κρέμα που πήγαινα να βρω τρύπα και γλίστραγε σα το χέλι. :tickedoff:
Στην πίπα δε, το κράταγε όπως κρατάνε οι θείτσες το γουδοχέρι για να φτιάξουν σκορδαλιά. :uglystupid:
Μιλάμε για απάλευτες καταστάσεις. Αφού να καταλάβετε την ώρα που την έσπρωχνα κοιτούσα το ταβάνι μπας και εμπνευστώ και χύσω. :headbang: :headbang: :headbang:
Το μόνο θετικό είναι ότι δεν είχε νουτέλα το μενού. :badair:
Μεταξολαγνε μου το πιπινακι ηταν μερεντα,εμ.....ζαχαρη ηθελα να πω  :2funny: :2funny: :2funny:.
Μην περιμενεις τοσα πολλα απο ενα 19χρονο!!
Αδικα λεει το λαικο πορνορητο <<οι 57αρεσ=με 3 19αρες>>?? :zfuck: :zfuck: :zfuck:
κατι ξερεις εσυ!!πρεπει να ακολουθησω εγω τωρα τις πορνοσυμβουλες σου,ετοιμαζομαι για ζανα την αλλη φορα  :2funny: :2funny: .
Παντως η Γιαννοραννια αν και μου εβγαλε μερεντα,δεν ηταν μυρωδατη ευτυχως  :dancing: :dancing:
Οντως το πουλι το μεταχειριζοταν ακαρδα,χωρις καθολου στοργη  :headbang: :headbang: .
Και κατι αλλο.ΠΟΡΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? :idiot: :idiot: :idiot:.......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom