Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (11 μέλη και 153 επισκέπτες)

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εγω το τόλμησα και δε μετάνιωσα.
Αξίζει,αλλα γρήγορα γιατι θα παρει αερα και θα πουλαει μουρη και βιασύνη.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πες και για την Αννούλα την πουτσοζητιάνα τύπε μου μη ντρέπεσαι. :dancing:

Υ.Γ. 1 Σκάβει το ντοκουμέντο αλλά δε φαίνεται σ'όλο του το μεγαλείο. :2funny:
Υ.Γ. 2 Τον ΨΙΤ ακόμα δε τον έβαλες; :rolleyes:
Καβλιαρη μου που εισαι,ξυπνησες?? :tits2: :tits2: .
Ασε,το ξεφτυλισαμε ρε τυπε!!ολη μερα κοιμαμαι κι ακομα νυσταζω!!

σπατουλιαρη μου το αβαταρ τα σπαει!!οποιος εχει καλο ματι και δει το κωλο-δαχτυλο του θεου(όπως λεμε το χερι του θεου)που εχει προσφερει ωρες ατελειωτης ηδονης στη ζανα,θα πορνοπροσκυνησει  :2funny: :2funny: :2funny: .

Τυπε κανα παιχνιδι,γραψε εσυ ενα προλογο για την ρωσσιδαννουλα,εγω θα επεκταθω στις κριτικες,αργοτερα  ;) :2on1: :2on1:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Την ειδα κι εγω σημερα το πρωι αλλα απο αυτα που λες μαλλον καλα εκανα που δεν περασα!Ειναι ομορφο παιδι παντως
Για 1 φορα συστηνεται,αμα θες κατι για αλλαγη....
Αλλα δεν το συζητω ετσι και πας ωρα αιχμης,στο 5λεπτο πιστευω θα σε εχει πεταξει εξω...

Εμενα με χαλαει όταν σου δινει να καταλαβεις οτι ειναι επαγγελματιας!!παιξτο παραμυθακι για 10 λεπτα ρε κοπελα μου!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αλλα δεν το συζητω ετσι και πας ωρα αιχμης,στο 5λεπτο πιστευω θα σε εχει πεταξει εξω...
Και σκεψου οτι ξεκινησε την δουλεια την Πεμπτη απο οτι μου ειπε η τσατσα!Μωρε καλα κανω και το εχω μαυρισει το κωλοστενο!Εχω και 100% αποτυχια οπου κι αν εχω μπει στην Φωκαιας οποτε αντιος...οπως λεει κι η Μπιανκα!
Υ.Γ Μονο αν την δω σε κανα Φυλής 67,69,71 ή τα 109,134αρια θα μπω γιατι ειναι κορμαρης η πουτανα κι εκει τα ντελα μου καθονται πιο καλα :fuck1:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
σπατουλιαρη μου το αβαταρ τα σπαει!!οποιος εχει καλο ματι και δει το κωλο-δαχτυλο του θεου(όπως λεμε το χερι του θεου)που εχει προσφερει ωρες ατελειωτης ηδονης στη ζανα,θα πορνοπροσκυνησει  :2funny: :2funny: :2funny: .

Να πούμε λίγα λόγια γι'αυτή τη φωτογραφία ως φόρο τιμής. :priest:
Καθώς περπατούσαμε λοιπόν με τον τύπο για να βρούμε το Κων/πόλεως 1569 (θα το βρούμε ποτέ ρε; :headbang:), είδαμε αυτό το όχημα επιστημονικής φαντασίας. :o
Είναι το μοναδικό στον κόσμο τρακτέρ-τροχόσπιτο κατευθείαν απ'την αυτοκινητοβιομηχανία της Ουγκάντα (μετά απ'αυτό έκλεισε :2funny:).
Η έκσταση ήταν τέτοια που έσπευσα να ανακαλύψω τα μυστικά αυτού του τεχνολογικού θαύματος.
respect-049.gif

Το συμβάν απαθανάτισε ο Ακόρεστος παπαράτσι με το σαρδόνιο φακό του κι εγώ έβγαλα το μεσαίο δάχτυλο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απομυθοποίηση αυτής της ιερής στιγμής. :birdman:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τυπε κανα παιχνιδι,γραψε εσυ ενα προλογο για την ρωσσιδαννουλα,εγω θα επεκταθω στις κριτικες,αργοτερα  ;) :2on1: :2on1:

Μακριά απ'αυτή την παμπόνηρη τσαπερδόνα φίλοι γαϊδουροψώληδες!!! :woldman:
Ο Ακόρεστος τύπος δεν άντεξε βλέποντας το ολόσωμο διχτυωτό που φόραγε και έδωσε τα πορνοευρώ να την επιτσιλίσει.
Τελικά όμως η πουτ-Άννα ήταν μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα. Κάνει τις τσαχπινιές της στο σαλόνι και μέσα είναι ένα ελεεινό ψυγείο. Απαράδεκτη. :uzi:
Σα να μη έφτανε αυτό παρέσυρε (με δόλιες πάντα μεθόδους :tits2:) στα ενδότερα και άλλο επίτιμο μέλος του σάιτ (δε λέω ποιον θα με γαμήσει :s&m_1:) αλλά κι αυτός ξενέρωσε τα μάλα. :2funny:
Ο τύπος Ακόρεστος θα σας τα πει αναλυτικότερα. Εγώ απλός ωτακουστής ήμουν. :dancing:

Α σόρρυ ξέχασα βυζοδιεύθυνση ο μαλάκας. Φυλής 134.
Έχει και ψιλοσάπια δόντια να το αναφέρω κι αυτό. :tooth:

strata

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Nαι φυλής 134 Άννούλα με διχτυωτό, το βεβαιώνω κι εγώ, μέσα είναι σκέτο ψυγείο... μακριά, μην πετάτε 20 ευρα χωρίς λόγο...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μακριά απ'αυτή την παμπόνηρη τσαπερδόνα φίλοι γαϊδουροψώληδες!!! :woldman:
Ο Ακόρεστος τύπος δεν άντεξε βλέποντας το ολόσωμο διχτυωτό που φόραγε και έδωσε τα πορνοευρώ να την επιτσιλίσει.
Τελικά όμως η πουτ-Άννα ήταν μέλι-μέλι και τηγανίτα τίποτα. Κάνει τις τσαχπινιές της στο σαλόνι και μέσα είναι ένα ελεεινό ψυγείο. Απαράδεκτη. :uzi:
Σα να μη έφτανε αυτό παρέσυρε (με δόλιες πάντα μεθόδους :tits2:) στα ενδότερα και άλλο επίτιμο μέλος του σάιτ (δε λέω ποιον θα με γαμήσει :s&m_1:) αλλά κι αυτός ξενέρωσε τα μάλα. :2funny:
Ο τύπος Ακόρεστος θα σας τα πει αναλυτικότερα. Εγώ απλός ωτακουστής ήμουν. :dancing:
Κρυβε λογια τυπε,θα μας ξεκωλιασει ο επιτιμος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: .

Αφου καταφερε η Ρωσσιδαννα να μας μπλεξει ομαδικως στα διχτυα της,δεν της μενει άλλη προκληση στην πορνοκαριερα της  :rockon: :rockon: :rockon: .
Παντως πολυ σαδομαζο η γκομενα ρε τυπε,εφαγα το ξυλο της αρκουδας κι εκει  :'( :'( :'( .
τα ακουγες τα σκαμπιλια,καθε 3 σκαμπιλια που μου εριχνε,αντε να καταφερνα να ανταποδωσω το ενα  :o :o .

Στα ενδοτερα καλη ηταν,αλλά πολυ αγρια και απολυτη.Σου κρατουσε τα χερια κατω και ασελγουσε  :tits: .
Επισης μου εμπηγε τα τακουνια στις γαμπες μου,κι αφου της απομακρυνα τα ποδια,το ξαναεπιχειρουσε η καριολα...

Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας τυπε??
Πρεπει να παω να εξεταστω για λυσσα!!!Πρωτα η αλλη καργια που μου ματωσε το λαιμο και τα χειλη στο φυλης40,μετα η ρωσσιδαννα  :huh: .
Να προσεχετε παιδια,πλεον θα λεγομαστε πολεμικοι ανταποκριτες,όχι καβλιαρηδες  :P .

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κρυβε λογια τυπε,θα μας ξεκωλιασει ο επιτιμος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: .

Κάτι άλλο θα μας κάνει.
road-rage-042.gif

:2funny:

Πρεπει να παω να εξεταστω για λυσσα!!!Πρωτα η αλλη καργια που μου ματωσε το λαιμο και τα χειλη στο φυλης40,μετα η ρωσσιδαννα  :huh: .
Να προσεχετε παιδια,πλεον θα λεγομαστε πολεμικοι ανταποκριτες,όχι καβλιαρηδες  :P .

Μερακλή μου, γι'αυτό μόνο στις φαφούτες της Κωλοκυνθούς που δε δαγκώνουν. :dancing:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Κάτι άλλο θα μας κάνει.
road-rage-042.gif

:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .
θα ζησουμε χειροτερες στιγμες??
Μερεντα θα μας παει,στο τελος τυπε  :shit: :o :o :o :o .

Μερακλή μου, γι'αυτό μόνο στις φαφούτες της Κωλοκυνθούς που δε δαγκώνουν. :dancing:
...................
....................
..................
Καβλιαρη μου,αμα δεν μας επικυρηξουν κι αυτες όπως η αλληθωρη.......  :2funny: :2funny: :2funny: .

Ζησαμε μεγαλες πορνοδοξες παντως,πρεπει να γραψεις σεντονι για την Γιαννορανια τυπε(δεν ντρεπεται η ξετσιπωτη,στο κωλοκυνθους με πληρη οδοντοστοιχια?θα παω με ταναλια να τηην φτιαξω  :headbang: :headbang: :-* )

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Καβλιαρη μου,αμα δεν μας επικυρηξουν κι αυτες όπως η αλληθωρη.......  :2funny: :2funny: :2funny: .

Ωχ ρε τύπε αυτό το πουλέντο έπρεπε να βγάλεις φωτό.
photography-044.gif

Μιλάμε για πολλά Πούλι-τζερ.
lol-049.gif

Ζησαμε μεγαλες πορνοδοξες παντως,πρεπει να γραψεις σεντονι για την Γιαννορανια τυπε(δεν ντρεπεται η ξετσιπωτη,στο κωλοκυνθους με πληρη οδοντοστοιχια?θα παω με ταναλια να τηην φτιαξω  :headbang: :headbang: :-* )

Δε χαλάω άλλο σάλιο για πάρτη της, να πα να χεστεί... εεεεεμ κουρευτεί ήθελα να πω! :2funny:

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Περασμα κατα τις 8.30 σημερα το απογευμα απο φυλης:
φυλης 134Β Αννα μελαχροινη ομορφη κ με ωραιο σωμα
134Α Αννα ξανθια ομορφουλα με ωραια βυζια
134 ψηλη ξανθια με σωμα μοντελου, μικρο βυζι κ καλουτσικο προσωπο κ παρενθεση εδω.. φευγοντας για να συνεχισω τη βολτα μου ρωταω την τσατσα πως λενε την κοπελα κ μου λεει αγενεστατα "γιατι? το ονομα της θα πηδηξεις?" Μαυρο στη συγκεκριμενη τσατσα!!!
109Β Μαρια, σκετη καυλα για τα γουστα μου, μελαχροινη ,ωραιο σωμα , μεγαλο τατουαζ στη μεση κ πολυ ωραιο προσωπο
109Α δεν ανεβηκα γιατι συναγωνιστης κατεβαινων μου ειπε οτι δεν ελεγε τπτ η κοπελα, μεγαλη γυρω στα 40
Μυρων 5 πρωταρα απ οτι μου ειπαν συναγωνιστες μετριοτητα
Μονης Προδρομου 16Α τσατσα νεα σχετικα ηλικιακα μου παρουσιασε μια μετριοτητα με μερικα κιλακια παραπανω κ μεγαλα βυζια.. η τσατσα εκδιδοταν κι αυτη κ κανουν κ παρτουζες.. ειναι σεξυ παντως αδυνατη κ μελαχροινη( ειναι γυρω στα 40)
Μονης Προδρομου 16Β ξανθια με ωραιο προσωπο κ σωμα κ πολυ χαμογελαστη
Φυλης 86Β Σαμανθα ομορφη μελαχροινη
86Α Ελενα καστανοξανθη ομορφουλα με ωραιο βυζακι κ πολυ ωραιο κωλο! Με επεισε με το "σπαθι" της να περασω αν κ ηθελα να συνεχισω τη βολτα μ οποτε Καταθεση κ αποχωρηση !! ακολουθει κριτικη, την προτεινω παντως!! Καλο βραδυ!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα πω πάλι ένα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο !!! στο συνάδελφο stifler19901990 γιατί απλά ενδιάφερεται για την ενημέρωση !!!

...για αυτό και ρωτάει τα ονόματα των κοριτσιών  ;)

stifler19901990

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
25
Like
12
Πόντοι
1.225
Να σαι καλα farkeli!!  γενικα πιστευω οτι το συγκεκριμενο forum ειναι το πιο αντικειμενικα χρησιμο του σαιτ.. και επειδη με βοηθαει πολυ κι εμενα προσπαθω να το εμπλουτιζω οσο μπορω!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

109Α δεν ανεβηκα γιατι συναγωνιστης κατεβαινων μου ειπε οτι δεν ελεγε τπτ η κοπελα, μεγαλη γυρω στα 40

η αννουλα ηταν...μετρια εμφανισιακα αλλα προθυμη στο δωματιο...την ειχα πετυχει καποτε φωκαιας...

Επισκέπτης

134 ψηλη ξανθια με σωμα μοντελου, μικρο βυζι κ καλουτσικο προσωπο κ παρενθεση εδω.. φευγοντας για να συνεχισω τη βολτα μου ρωταω την τσατσα πως λενε την κοπελα κ μου λεει αγενεστατα "γιατι? το ονομα της θα πηδηξεις?" Μαυρο στη συγκεκριμενη τσατσα!!!
Μάλλον ήταν η Ντενίσα με κακές κριτικές-σχόλια και από Φυλής 65 πάνω.
Η τσατσά είναι μια πολύ αδύνατη με κότσο, μεγάλη σε ηλικία με βραχνή φωνή:Η γνωστή σπαστικιά από ΠΙΠΙΝΟΥ 118 που δούλευε απόγευμα πριν 1,5-2 έτη με την Τσέχα Άννα.
Στο στούντιο της Λ.Καραγιάννη, όταν έπαιρνες τηλέφωνο, δεν έλεγε ποια κοπέλα ήταν αλλά σου απαντούσε ελαφρώς σαν άλλη ΣΑΠΦΩ ΝΟΤΑΡΑ:"Εσύ ποια ζητάς;"
Ξέρει οτι η Ντενίσα είναι έπιπλο και δεν λέει ονόματα.Μαθαίνουν και από το σάϊτ.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Ντενίσα αν είχε περισσότερη όρεξη κι ενδιαφέρον για τον πελάτη θα είχε κάθε μέρα τόσο κόσμο που δε θα είχαν όλες οι άλλες μαζί στην Φυλής.Είναι όμως "κοιμισμένη".Κρίμα γιατί η εμφάνιση της είναι για "λαμπρή καριέρα" στα σπίτια...Βασίζεται μόνο στην εμφάνιση της για να βγάζει το μεροκάματο...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
κυριακη η δευτερα πρωι δε θυμαμαι καλα....φωκαιας 19 η ξανθια νατασσα,αξιολογο πιτσιλαμπλ κομματι :knockinb: με στριπ σοου :o ανωτερο της καρλας της καυλας :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom