βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
δοντια ειχε?
ξαναβγηκε η γρια με το νυφικο στην γυρα τυπε?Μετά τα προχθεσινά το ηλικιακό μου target group ανέβηκε. Γιατί οι 80άρες ίσον με δυο 40άρες τύπε μουυυυυ!!!
το ριξες στην ανωμαλια τυπεΝαι η σιχαμένη. Μη μου το θυμίζεις.
ξαναβγηκε η γρια με το νυφικο στην γυρα τυπε?
νακρανασταση?ηρθε να στοιχειωσει ξανα τα παιδικα μας ονειρα?
Όντως το ξεφτίλισα. :- :- :-το ριξες στην ανωμαλια τυπε
εισαι τυπος δικε μουΆσε σου λέω βρήκα πολύ σέξυ και κίνκυ πουλέν στο ρδέλο της Τζούλιας νυχτερινή βάρδια.
Γύρω στα 60.......... π.Χ. γεννηθείσα.
Ρούφηξε μπάλες και τρομπόνι και της τα'δωσα στους βύζους. Πολλά κιλά ρισπέκτ.
Όντως το ξεφτίλισα. :- :- :-
εισαι τυπος δικε μου
Μένει ανοιχτό μέχρι τις 3:00-3:30 το πρωί;καταθεση πριν απο κανα μισαωρο στο φυλης 80...εκει συναντησαμε την αλπινα...καταγωγη απο τις αλπεις της ιταλιας και μολις 20 μαιων το μελαχροινο αδυνατο αλλα με κωλαρα μωρο....
Μένει ανοιχτό μέχρι τις 3:00-3:30 το πρωί;
Αυτή πρέπει να είναι, ναι. Δυστυχώς χτες ήταν μια τρισάθλια εκεί.Χθεσινή πρωϊνή εξόρμηση:
Κολοκυνθούς 38 κάτω (καινούργιο).Ξανθό, κοντό,λεπτό, αγέλαστο πιπίνι με μικρό βυζί.
Ελεύθερο στοματικό στα 20 ευρώ.Δεν είπε τελειωτικό.
Η τσατσά αρνήθηκε να πει το όνομα.
antisthenis, είναι η Ιρίνα;
Αλμπίνα πρέπει να λέγεται (έτσι είπε η τσατσά επανειλημμένα), ωραίο πιπινοειδές αλλά με κακές συστάσεις από Πιπίνου 65.καταθεση πριν απο κανα μισαωρο στο φυλης 80...εκει συναντησαμε την αλπινα...καταγωγη απο τις αλπεις της ιταλιας και μολις 20 μαιων το μελαχροινο αδυνατο αλλα με κωλαρα μωρο....
συνηθως δουλευει πιπινου 65 οπως μου πε αλλα σημερα την εβγαλε ο δρομος στο 80...
Αλμπίνα πρέπει να λέγεται (έτσι είπε η τσατσά επανειλημμένα), ωραίο πιπινοειδές αλλά με κακές συστάσεις από Πιπίνου 65.
Πες μας πως τα πέρασες με την Αλμπίνα.
Μελαχροινο αβυζο,ομορφουλικο σχετικα στη φατσα και με καλο λεπτο κορμι.Δεν μου ενεπνεε θετικη αυρα στο σαλονι,αλλα αφου ειχα ακουσει καλα λογια(α ρε χοτ-σκορπιε που χαθηκες) περασα και δεν εχασα!!!!
Μπα δεν μου εκανε εμενα .φήμες λένε οτι κάνει και ακάποτο.
Παιδια Βικτωρια στο φυλης109!!!!!
Την ειδα κι εγω σημερα το πρωι αλλα απο αυτα που λες μαλλον καλα εκανα που δεν περασα!Ειναι ομορφο παιδι παντωςΕπισης απο νεες αφιξεις να σχολιασω λιγο και τη μπιανκα,που δουλευει φωκαιας25 το κατω...