Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (22 μέλη και 291 επισκέπτες)

foujim

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλημερα και κατευθειαν στο ψητο με οσο γινεται πιο παραστατικη περιγραφη για να ευθημησουμε κιολας.
εχω να γαμησω μια εβδομαδα και με εχει χτυπησει η καυλα στο κεφαλι.πηγαινω καρφι πρωτα για το επιπλο τη ΝΤΕΝΙΣΑ
στο 134 με σκοπο να τη χυσω πανω στο ρουχαλακι της και αν δε τη βρω ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ για διλεπτη χυσια στο στομα.
ανεβαινω στα σκαλια και μονο με τη σκεψη το καυλι εχει αρχισει να σταζει!!!!!μπαινω μαγκες στο σαλονι και βγαινει
η ΝΤΕΝΙΣΑ και παθαινω πλακα.Φοραει ενα μαυρο δικτυ σκετη καβλα με τις ρωγες να το τρυπανε και ενα κιολοτακι ασορτι.
απο τα ματια που γουρλωσανε καταλαβε οτι θα περασω και χαμογελασε.δινω το 20ρικο και λεω στη τσατσα γρηγορα γιατι
εχω παρκαρει παρανομα και εδω αρχιζει το γελιο.εχω κατεβασει το παντελονι το καυλι μουσκιδι και με το που ανοιγει τη πορτα της χυμαω.περιμενε μου λεει ,τι να περιμενω ρε καυλα της λεω και αρχιζω να γλυφω τις ρωγες της στα ορθια και παω να χουφτωσω το μουνακι της.μη ποναω μου λεει γιατι πονας της λεω μου εχει βγει ενα σπυρακι πανω στο μουνι,θα στο χυσω και θα στο κανω καλα της λεω,οχι οχι περιμενε δεν μπορω αποτομα μου λεει και καθετε στην ακρη του κρεββατιου με τη καποτα στο χερι να τη βαλει και καλα.ξερεις οτι σε εχω παρει 3 φορες και δεν εχω καταφερει να σε γαμησω της λεω ενω εχω ερθει διπλα στη μαπα της και το παιζω ακουμπωντας τα μαγουλα της.κατεβασε το κιλοτακι καυλα μου να σε χυσω γιατι ουτε σημερα θα το ξεσκισω το μουνακι σου και προτου προλαβει να το κατεβασει αρχιζω να τη χυνω πανω στο δικτυ ενω αυτη προσπαθουσε να αποφυγει τις χυσιες.περιμενε περιμενε οχι οχι με τα περισσοτερα σκαγια να σκανε πανω της και τα υπολοιπα στο κρεββατι.την αλλη φορα θα σε χυσω στο προσωπο για να μην λερωσουμε τα ρουχα της λεω.ουτε να το διανοηθεις θα σου φοραω τη καποτα απο το σαλονι μου λεει και εφυγε.Η ολη φαση μαγκες δεν κρατησε 5 λεπτα.βγαινοντας απο το δωματιο την ειδα στα ενδοτερα να προσπαθει να καθαριστει.παντως ρε φιλαρακια αυτη αν ηξερε να γαμηθει θα ειχε κλεισει σπιτια.μιλαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΑΡΟ(ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.)ΩΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ 15¨00

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συναγωνιστες καλημερα και κατευθειαν στο ψητο με οσο γινεται πιο παραστατικη περιγραφη για να ευθημησουμε κιολας.
εχω να γαμησω μια εβδομαδα και με εχει χτυπησει η καυλα στο κεφαλι.πηγαινω καρφι πρωτα για το επιπλο τη ΝΤΕΝΙΣΑ
στο 134 με σκοπο να τη χυσω πανω στο ρουχαλακι της και αν δε τη βρω ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ για διλεπτη χυσια στο στομα.
ανεβαινω στα σκαλια και μονο με τη σκεψη το καυλι εχει αρχισει να σταζει!!!!!μπαινω μαγκες στο σαλονι και βγαινει
η ΝΤΕΝΙΣΑ και παθαινω πλακα.Φοραει ενα μαυρο δικτυ σκετη καβλα με τις ρωγες να το τρυπανε και ενα κιολοτακι ασορτι.
απο τα ματια που γουρλωσανε καταλαβε οτι θα περασω και χαμογελασε.δινω το 20ρικο και λεω στη τσατσα γρηγορα γιατι
εχω παρκαρει παρανομα και εδω αρχιζει το γελιο.εχω κατεβασει το παντελονι το καυλι μουσκιδι και με το που ανοιγει τη πορτα της χυμαω.περιμενε μου λεει ,τι να περιμενω ρε καυλα της λεω και αρχιζω να γλυφω τις ρωγες της στα ορθια και παω να χουφτωσω το μουνακι της.μη ποναω μου λεει γιατι πονας της λεω μου εχει βγει ενα σπυρακι πανω στο μουνι,θα στο χυσω και θα στο κανω καλα της λεω,οχι οχι περιμενε δεν μπορω αποτομα μου λεει και καθετε στην ακρη του κρεββατιου με τη καποτα στο χερι να τη βαλει και καλα.ξερεις οτι σε εχω παρει 3 φορες και δεν εχω καταφερει να σε γαμησω της λεω ενω εχω ερθει διπλα στη μαπα της και το παιζω ακουμπωντας τα μαγουλα της.κατεβασε το κιλοτακι καυλα μου να σε χυσω γιατι ουτε σημερα θα το ξεσκισω το μουνακι σου και προτου προλαβει να το κατεβασει αρχιζω να τη χυνω πανω στο δικτυ ενω αυτη προσπαθουσε να αποφυγει τις χυσιες.περιμενε περιμενε οχι οχι με τα περισσοτερα σκαγια να σκανε πανω της και τα υπολοιπα στο κρεββατι.την αλλη φορα θα σε χυσω στο προσωπο για να μην λερωσουμε τα ρουχα της λεω.ουτε να το διανοηθεις θα σου φοραω τη καποτα απο το σαλονι μου λεει και εφυγε.Η ολη φαση μαγκες δεν κρατησε 5 λεπτα.βγαινοντας απο το δωματιο την ειδα στα ενδοτερα να προσπαθει να καθαριστει.παντως ρε φιλαρακια αυτη αν ηξερε να γαμηθει θα ειχε κλεισει σπιτια.μιλαμε για ΤΟ ΜΟΥΝΑΡΟ(ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.)ΩΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ 15¨00
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μπραβο στον καυλιαρη!!!το εχετε μουρλανει ρε τσογλανια αυτο το κοριτσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
παλικαρια η βανεσσα εξαφανιστηκε απο τον χαρτη παλι..? :headbang:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Πρωινή-πρωινή (08:30 - 09:00) καταδρομική Φυλής και πέριξ.
Τα ανοικτά μαγαζιά τα γνωστά και μη εξαιρετέα :
Φ54Α (επάνω) Ρωξάνη new entry μελαχροινό κοντοπούτανο (υπάρχει κριτική).
Διδύμου  8Α Μαρία τρελοκοτσιδού.
Διδύμου 18Β Αντριάνα η MILFάρα.
Φυλής 65β(κάτω) η άχαρη ψηλή μελαχροινή με το πρωκτικό
Φυλής 71α (πάνω) η ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ (με όλα τα δωμάτια γεμάτα!!)

Αυτά. 

Φαίνεται ποιά είναι τα εργατικά κορίτσια.
Πρωί-πρωί "..το σφυρί, το πιλοφόρι, το μυστρί.."

Επισκέπτης
Σήμερα το πρωί:
Φυλής 71 κάτω.Νέλλη είπε η καινούργια ξανθιά χαριτωμένη ευγενική κυρία της υπηρεσίας.
              Η γνωστή Νέλλη πρέπει να ήταν και φυσικά δεν έκατσα να την δω.

86 πάνω.Βαλεντίνα με το καβλιάρικο χούφτωμα στ'αρχίδια.Ψηλή,λεπτή καστανή με λίγο
              μεγαλύτερη περιφέρεια από το κανονικό.ΤΙ ΕΣΤΙ;

84 πάνω.Αλίνα η μελαγχροινή πιπίνα.
      80 Μαριάννα η βυζαρού με μηδέν προκαταρκτικά και μέτρια έως κακή πίπα.
      59 πάνω.ΜΑΡΙΛΕΝΑ με ελεύθερο στοματικό.Ωραίο γλυκό πρόσωπο με βυζάρες και πιασίματα χωρίς να είναι παχιά και ωραία ΣΑΡΚΩΔΗ χείλη για τσιμπούκι.Αν την πήρε κανένας να μας πει.

Φυλής 59 κάτω.Η καινούργια Βαννέσα με τις βυζάρες και τα σαρκώδη χείλη.
          109 πάνω.Στέλλα.Ξανθιά ωραία γυναίκα με ωραίο σώμα και "πλούσια τα ελέη" (βυζιά)
                     Ελεγχόμενες πληροφορίες αναφέρουν οτι πριν δούλευε στο Μεταξουργείο
                     για 15 ευρώ και δεν "κράταγε" πελάτες.
Πιπίνου 65.Βικτώρια.Ωραία λεπτή ξανθιά.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26

RESPECT !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!

DPANEMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα ,γνωριζει κανεις που δουλευει η κατια απο φυλης 71 κατω;ευχαριστω εκ των προτερων για τη οποια πληροφορια.

ganemos3

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
:o
Καλησπερα

ξερει κανενας απο εσας που ειστε συνεχεια στα σπιτια φυλης 104 το πανω το mlf Μαρινα τι εγινε??? πηγα χθες ηταν κλειστο μονο αυτο και τα ανταγωνιστικα με τισ γνωστες ανοικτα ολα ......Ντενιζ-επιπλο.κτλ

ευχαριστω
:rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λοιπον τυποι μου
μυρων 5 παιζαν 2 κοπελες στο μπουρδελο που μπορουσες να τις παρεις και τις 2 μαζι οπως μου ειπε η τσατσα,πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε μπουρδελο
οχι ασχημα κομματια,ρουμανοβουλγαρακια τα εκοψα
αχιλλεως 48,επαιζε το γνωστο αλοιθωρο βλημα,το εντυπωσιακο ηταν το στολισμα στο σαλονι!
τυποι ηταν γεματο με αρκουδακια και στρινγκ!
ουτε αυτο το ειχα ξαναδει
βεργας 2α,ρουμανακι,καλο προσωπο,μετριο σωμα,κανει και 69,αλλα το καλο ειναι οτι αφηνει δαχτυλισμα και κανει καλο γαμησι,επειδη ξερω οτι υπαρχουν πολλοι φαν δεν κανει ακαποτο και κωλο

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
       86 πάνω.Βαλεντίνα με το καβλιάρικο χούφτωμα στ'αρχίδια.Ψηλή,λεπτή καστανή με λίγο
              μεγαλύτερη περιφέρεια από το κανονικό.ΤΙ ΕΣΤΙ;
Ακομη ενα ομορφο αναλωσιμο κοριτσι που και να χαθει στα βαθη της Βουλγαρορουμανιας μαλλον δεν θα λειψει σε κανεναν :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:cool2:

Μόλις έφθασα απόψε στη Φυλής (περίπου γύρω στις 20.00') είδα τα περισσότερα μπουρδέλα κλειστά...  :police:

Ανοικτά είδα τα παρακάτω :

Φυλής 99 (δεν πήγα)

Φυλής 109 (δεν πήγα)

Φυλής 80

Στις 20.45' περίπου άνοιξαν σχεδόν όλα

ακολουθεί ενημέρωση για Φυλής και Φωκαίας   :dancing: :dancing: :dancing:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137

Μόλις έφθασα απόψε στη Φυλής (περίπου γύρω στις 20.00') είδα τα περισσότερα μπουρδέλα κλειστά...  :police:

Ανοικτά είδα τα παρακάτω :

Φυλής 99 (δεν πήγα)

Φυλής 109 (δεν πήγα)

Φυλής 80

Στις 20.45' περίπου άνοιξαν σχεδόν όλα

ακολουθεί ενημέρωση για Φυλής και Φωκαίας   :dancing: :dancing: :dancing:
Ναι φιλτατε! Ολα κλειστα! Επισκεψη στις 8:15! Στο 80 αν δεν κανω λαθος η μαριαννα με φουυλ κοσμο στο σαλονι! Κατηφορισα τροφονιου, βεργας, λιοσιων! ΜΕΓΑΛΗ μπαζοσυναξη!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΩΚΑΙΑΣ

περίπου γύρω στις 20.30’

με την βοήθεια της θεάς τύχης, συναντηθήκαμε με τον συνάδελφο Μαύρο Θάνατο και στην συνέχεια προστέθηκε στην παρέα και ο συνάδελφος Αττίλας

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 65 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
;)
Ρωξάνη μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (σε κοτσίδα αυτή την φορά), σχετικά ψηλή, κανονικό σώμα με συμπαθητικές καμπύλες, μικρά βυζιά ως προς το μέγεθος του σώματος της και ικανοποιητικό στρουμπουλό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:tits2:
Κάρλα η καύλα, καστανόξανθη, πονηρό πρόσωπο, μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά ψηλή, επίσης κανονικό σώμα με χορταστικά βυζιά και προκλητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:fuck2:
Λουτσιάνα (από Φυλής 86 ισόγειο, Φωκαίας 25 ισόγειο) καστανόξανθη με extensions πλέον μέχρι την μέση που το πέταγε χαμηλά για να κτυπάει τον στρογγυλό ενδιαφέροντα κώ(ο)λο της (παλαιότερα πριν δυο εβδομάδες είχε μαλλιά μέχρι τους ώμους), σχετικά μέτρια στο ύψος, μικρά βυζιά και προκλητικό πρόσωπο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 84 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
Ίρις ένα ακόμη ωραίο έπιπλο που σε ξεγελάει (από Φωκαίας 25 όροφος) καστανή με ανταύγειες, μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, ωραίο/προκλητικό πρόσωπο, περιποιημένη με μεγάλους κρίκους (όπως πάντα), σχετικά μέτρια προς ψηλή στο ύψος, αρκετά λεπτή αλλά με καλοσχηματισμένο σώμα, μάλλον μικρά βυζιά και τεντωμένο προκλητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 86 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:boobies:
Σαμάνθα μελαχρινή με σπαστά μαλλιά μέχρι τους ώμους, αρκετά ωραίο/προκλητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια προς ψηλή στο ύψος, αρκετά αδύνατη με μικρά βυζιά, πεταχτό και σφιχτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17 ΟΡΟΦΟΣ[/size]
;)
Όλγα (παλαιότερα Λολίτα) από Αγ. Πέτρου, Μονής Προδρόμου υπόγειο, σκούρα καστανά μαλλιά λίγο κάτω από την μέση, σχετικά μέτρια προς ψηλή, πολύ λεπτή με ανύπαρκτα βυζιά αλλά πεταχτό ικανοποιητικό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 22 ΥΠΟΓΕΙΟ[/size]
Μόνικα ξανθό καρέ μαλλί, κορμί λαμπάδα, αστεράκια στην αριστερή μεσούλα δαχτυλίδι, κοιλιακοί, αρκετά αδύνατη, σχετικά μέτρια προς κοντή, υπερπεταχτό κω(ο)λο

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες βάλτε και καμιά ενημέρωση για μεταξουργείο μεριά....Στη φυλής τις ώρες που ξεκινάνε οι καύλε, εκεί κλείνουνε...πότε θα πάει ο άλλος να γαμήσει??στις 10 το πρωί?? :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Γράφουμε για Φυλής

"μας την λέτε"

Γράφουμε για Μεταξουργείο

"πάλι μας την λέτε"

Ρε εσείς πάτε να μας τρελάνετε ???   :headbang: :headbang: :headbang:

Παρεμπιμπόντως, εσύ cleitone13  γιατί δεν έχεις γράψει κάποια ενημέρωση έως τώρα ???  :grin: :grin: :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Γράφουμε για Φυλής

"μας την λέτε"

Γράφουμε για Μεταξουργείο

"πάλι μας την λέτε"

Ρε εσείς πάτε να μας τρελάνετε ???   :headbang: :headbang: :headbang:

Παρεμπιμπόντως, εσύ cleitone13  γιατί δεν έχεις γράψει κάποια ενημέρωση έως τώρα ???  :grin: :grin: :grin:

κάθε ανταπόκριση είναι ιερή και απαιτήται σεβασμός στους υπευθύνους ανταποκριτές.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στην πρωινή βάρδια σήμερα γύρω στις 13.30’ «αγωνίζονται» οι εξής :

[size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
:2on1:
Νέλλυ με δυο «λ» ξανθιά ωραίο πρόσωπο, με μαλλιά καρέ περιποιημένα, χωρίς extensions αυτή την φορά, σχετικά μέτρια προς ψηλή, κανονικό στητό σώμα με στητά συλικονέ βυζιά και στητό σφιχτό κώ(ο)λο

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size]
Μπιάνκα νέα κοπέλα ;) αρκετά ωραίο πρόσωπο, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά μέτρια προς ψηλή (προσεγγιστική αναφορά λόγω των 15ποντων τακουνιών που φόραγε), μικρά σχετικά βυζιά, καλοστημένο και καλογυμνασμένο σώμα με υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο

Θα ακολουθήσει αργότερα διεξοδική ενημέρωση για άλλα μπουρδέλα των οδών Φυλής και Φωκαίας

Έως τότε καλό βόλι ...  :dancing:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom