Πρωινές καύλες και 10:00 ακριβώς σε θέση μάχης στη Φυλής.Φωκαίας 25 πάνω ένα ξανθό με κωλαράκι τούμπανο να μου κλείνει την πόρτα της εξόδου για να μπώ μέσα.ΟΚ της λέω αφού θες εσύ κανένα πρόβλημα αλλά επειδή εγώ δεν θέλω δεν θα πληρώσω κιόλας,γιά σένα θα το κάνω της λέω σαν χάρη οπότε μου άνοιξε την πόρτα να φύγω.Φωκαίας 25 κάτω ένα μελαχρινό αξιογάμητο,έτοιμος ήμουν,αλλά φοβόμουν μη φάω φόλα και την έκανα.Η τσατσά μου λέει ,που πας ? μόλις ήρθε από το Ελ.Βενιζέλος,γι΄αυτό γεύγω της λέω μπορεί να έφερε και καμιά γρίπη μαζί της.Φυλής 84 το πάνω νομίζω η Αλίνα μια καστανή με μακριά μαλλιά αδύνατη με τράβαγε και αυτή μέσα.Τι έγινε λέω ή αγάμητες είναι γιατί είναι πρωί,ή αναδουλειά έχει πέσει,ή είμαι πολύ ερωτικός άντρας ! ! Οπότε την κάνω για Φυλής 109 ισόγειο για Βίκυ-Βικτώρια ήταν στη θέση της και έκανα το χρέος μου.Ελαφρώς πεσμένη μου φάνηκε σε σχέση με άλλες φορές αλλά καλά ήταν αν και δυσανασχέτησε λίγο έκανε το καθήκον της.Τα περισσότερα ήταν κλειστά και λιγοστά που ήταν ακόμα ανοιχτά δεν μπήκα καν.Αλήθεια για το μωρό Φωκαίας 25 κάτω μελαχρινό καλό δυάρι στήθος ξέρουμε τίποτα ?