Καλησπέρα κι από μένα. Σήμερα πήγα μια τσάρκα να αδειάσω. Στην αρχή πήγα στη Φωκαίας στο 27 κάτω στην Καρολίνα. Είχε δωμάτιο και στο άλλο περίμενε κι άλλος. Το εν λόγω κοράσιο το γουστάρω γιατί είναι ωραία, τουλάχιστον για τα γούστα μου. Αφού ήταν έτσι, δεν ήθελα να περάσω πάλι από τη Βαλέρια που δούλευε στον πάνω μαχαλά, στη σκάλα. Τράβηξα από περιέργεια για την Βίκυ. Βγήκαν 2 κοριτσόπουλα, μια Χριστίνα και η Βίκυ. Προτίμησα τη Βίκυ μια και είχα ακούσει τα καλύτερα. Γινόταν χαμός για πάρτη της. Ίδια κατάσταση με την Καρολίνα. Αποφάσισα να μπω και να περιμένω. Το κοριτσάκι είναι μικρό και όμορφο, την ξέρετε βέβαια αρκετοί. Στον αγώνα εντάξει. Καλή είναι. Βάζει πλάτη. Της ζήτησα να ανέβει πάνω μου και δεν ήθελε γιατί πονούσε. Λογικό σκέφτηκα, Η κοπέλα δουλεύει non stop. Όμως δεν είχε φιλιά, ούτε να της αγγίξω το μουνί, τίποτα. Είναι ένα ωραίο μικρό κορίτσι. Μπορώ να πω ότι πέρασα σε φάση καλύτερα με άλλες κοπέλες που δεν είχαν την εμφάνιση της. Για μια φορά καλά ήταν. Το σπιτάκι καθαρό. Μου φάνηκε. Ίσως να ξαναπάω και να δοκιμάσω το Χριστινάκι. Εκείνο καθόταν. Η Βίκυ γέμιζε τα δωμάτια.
Καλό απόγευμα.