Kαταθεση στη Ναταλιτσα στο Ιασονος 27 υπογειο.
Η Ναταλιτσα εχει γινει τελειως σκιννυ, την σηκωσα στην αγκαλια μου και πρεπει να ζυγιζει 35 κιλα περιπου.
Το κορμι της σφιχτο με επιπεδη κοιλια και μικρο κωλαρακι.
Σε ολη τη διαρκεια του γαμησιου την ειχα βαλει απο πανω και γαμιοταν με τρέλα.
Δουλευει 3 το μεσημερι με 11 το βραδι.
Στο Ιασονος 16 ισογειο ηταν η τσουπωτη Λορη, η οποια το πρωι δουλευει ως σερβιτορα στο γωνιακο αλβανικο καφενειο.
Το Ιασονος 16 οροφος ηταν κλειστο.
Στο γωνιακο Περδικα οροφος με τη σιδερενια σκαλα ανεβαινε για δουλεια η κουκλα μαυρομαλλα Νικη.
Στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφος ηταν ενα σκιννυ ομορφο μωρο η Αλεξανδρα, εχει μπει στα υποψην, εχει και ωραιους
αστραγαλους για δαγκωμα.
Για οσους ψαχνουν την σκιννυ αλβανεζα Αννα απο το το Ιασονος 44 τερμα αριστερα οροφος δουλευει στο Μεγαλου Αλεξανδρου 22 ισογειο πρωινη βαρδια.
Την πετυχα την ωρα που εφευγε και μου εκανε εντυπωση που φορουσε σαγιοναρα διχαλο.
Καλε δεν κρυωνουν τα ποδια σου ? της ειπα μιας και την γνωριζω, οχι μου λεει εδω πιο κατω μενω.
Νταξει ρε κοπελια αφου μενεις πιο κατω πηγαινε και με το βρακι την αλλη φορα σπιτι σου.
Στο Ιασονος 20β ηταν η σκιννυ Ρουμανα Ίνα, το εχει γυρισει σε απογευματινη βαρδια,παει στις 1800.
Στην πρωινη βαρδια ειναι η βαριεστημενη Βικτωρια η πιπινα ελληνο-ρωσσιδα.
Τη Βικτωρια την ειχα δει σε ενα κοινωνικο δικτυο παρεα με ενα σουπερ σεξι μωρο να πινει καφε.
Της το ειπα και της ζητησα να φερει και τη φιλη της στη δουλεια να τα κονομησει και να περασει καλα κιολας
αλλα μου ειπε οτι η φιλη της δεν γνωριζει τη δουλεια κανει η ιδια, απιστευτο μου φαινεται αλλα ποιος ξερει.
Το Κολωνου 23 ανακτορο ηταν κλειστο ενω στο υπογειο ηταν η Στεφανια, μια χοντρη γυφτορουμανα.
Το σεξι πιπινι η Βανεσσα εχει περιοδο και γυριζει αυριο απογεμα δουλεια, ελπιζω να της εχει μεινει καμμια σταγονα αιμα να ρουφηξω.
Στο
Ιασονος 31 υπογειο ηταν μια χοντρουλα αδιαφορη δε θυμαμαι ονομα..
Η Κατια θα ειναι αυριο πρωι εκει, σημερα και εχτες ειχε ρεπο.
Την Κατια τις 3 τελευταιες φορες που εχω περασει δωματιο δεν την εχω γαμησει ουτε την αφηνω να μου παρει πιπα, με το που μπει δωματιο την γδυνω και κατευθειαν της ρουφαω το μουνι, αργει να χυσει αλλα χυνει πολυ νοστιμο μουνοζουμο.
Στο γαμησι η Κατια ειναι πολυ βιαστικη στο πενταλεπτο θελει να φυγει, στο γλειφομουνι καθεται ολο το δεκαλεπτο μεσα
και δε βγαζει κιχ.. τα συμπερασματα δικα σας.
Καλο βραδι