Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 257 άτομα (41 μέλη και 216 επισκέπτες)

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Τι σκληροι καριοληδες ειστε ρε τυπε,σας θαυμαζω και δεν το λεω με ειρωνια.Κανει ο αλλος Wingsuit Flying και Highlining,τι να σας πουνε αυτοι ρεεεεεεεεεε?Γλωσσοφιλα και μουνοζουμα απο πουτανες στην φυλης,ανατριχιασα μιλαμε.
Εδώ στο φόρουμ τύπε, ευτυχώς δεν μας λείπουνε ταρχίδια...

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
περασε κανενας σημερα απογευμα απο διδυμου να δει εαν ειναι ανοιχτα?
πηγα χθες βραδυ για αλιονα και ηταν κλειστα ολα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Οκ σε ευχαριστώ από εμφάνιση πως είναι νομίζω δούλευε κ μια Ρίτα Ρουμάνα με τατουάζ στ μπράτσο σε αυτό τ σπίτι πιο παλιά ...
Ελληνίδα είπε, μελαχρινή μακρύ μαλλί, γυαλιά (τα οποία πρέπει να φοράει πάντα) κανονικό σώμα ωραίο. Αρκετά ψηλή θα έλεγε 1.70+

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Αύριο μπαίνω στρατό και έχω φάει φρίκη δε θέλω να παω
Φίλε σκέψου ότι αν δεν πας πρέπει να πηγαίνεις για δουλειά κάθε μέρα για να πάρεις φιλοδώρημα αντί μισθού . Αν πας θα κάνεις τον χαβαλε σου και θα κάνεις νέους φίλους. Αν είσαι επαρχία θα γαμας κιόλας ...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
955
Πόντοι
86
Φίλε σκέψου ότι αν δεν πας πρέπει να πηγαίνεις για δουλειά κάθε μέρα για να πάρεις φιλοδώρημα αντί μισθού . Αν πας θα κάνεις τον χαβαλε σου και θα κάνεις νέους φίλους. Αν είσαι επαρχία θα γαμας κιόλας ...
Φίλε είμαι εσωστρεφής και έχω καλή δουλειά για τα δεδομένα της εποχής με το στρατό πάλι μέσα μπαίνω . Και προφανώς ΔΕΝ θα γαμαω εδώ παρακαλαω να πάω αεροπορία στη Αθήνα αν έχει να γαμαω Μεταξουργείο

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.904
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:

Kαταδρομικη σημερα μεσημερι Μεταξουργειο μετα απο επιμονα παρακαλια του φιλου μου του Quaresma 1.76 να παω να γαμησω για χαρη του μιας και του ιδιου δεν του σηκωνεται εδω και αρκετο καιρο πλεον:cry:

Ιασονος 43 μιλφογκρανυ Στελλα,σε απλο,τσατσα η πρηξαρχιδω Νελλυ:boff:

Ιασονος 31 δεξια,Ελενη,σαπια Αλβανη μιλφ με κωλο,καποιος παλευε στο δωματιο να την γαμησει ακαποτα και τον εκραζε εξω απο την πορτα κατι ερμαφροδιτο που εκτελουσε χρεη τσατσου:springsmile:

Ιασονος 37 ισογειο,Ελενη,Βουλγαρα ξανθια νταρντανα,γερασε αρκετα πλεον,εβγαλε και κωλο απο το μενου:angry:
τραμπουκισε Πακι που γελαγε μαζι της:sad2:

Ιασονος 27 υπογειο,3 σαπακια,ενα μπαζομιλφ με κωλο,μια θειτσα 60αρα,πραγματικα ελεος ομως.
και ενα skinny γυφτακι,40 κιλα το πολυ:huh:

Ιασονος 44 ,τριτο απο δεξια,Μαιρη,Μολδαβη μελαχροινη πιτσιρικα BBW,η οποια και γαμηθηκε μονο στα 4 μετα την πενιχρη αποδοση της σε σηκωμα πουτσου και μπουκιτσι Ιαπωνιας.
Μονο για οσους μπορουν να λειτουργησουν στις αντιξοες συνθηκες της Ελληνικης Kensington street:zombie:

Tουλαχιστον εδωσα χαρα στον φιλο μου που τον ειχα ανοιχτη ακροαση οσο γαμαγα,προσπαθουσε να τον παιξει,περιμενω ενημερωση αν τα καταφερε:hi::confused::confused::confused:

maxresdefault.jpg

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
800
Πόντοι
311
Σήμερα τίποτα το αξιόλογο
Είπα να περάσω από το Φώκαιας 25 όροφο με την μπουενα την λατίνα
Τί τό ήθελα έφυγα αχυστος
Ούτε φιλί στο μπούτι με άφησε ούτε χαλαρή σφαλιάρα στο Κόλο μάγουλο
Μαύρο από εμένα

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Ξέρουμε ποια κοπέλα δουλεύει τώρα στ λατινοσπιτο Κολωνού 27 ?

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Κανένα μαγαζί που εμφανίζεται και η τσατσά στην φάση ξέρουμε

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Μαύρο από εμένα
kinder μπουένα..;; μήπως εννοείς τη Venus?

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.523
Πόντοι
201
περασε κανενας σημερα απογευμα απο διδυμου να δει εαν ειναι ανοιχτα?
πηγα χθες βραδυ για αλιονα και ηταν κλειστα ολα
Φήμες λένε ότι η Αλιονα έκανε ελευθ.στοματικο σε ένα αρνί στον Τύρναβο.

pipini15

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναγωνιστες! Νεος στο σαιτ εδω. Εχουμε καμια νεα κοπελα κατα προτιμιση σε μασαζ που να βαζει κωλοδαχτυλο;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
13.065
Πόντοι
4.926
Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους τους συναγωνιστές. Προχθές, Κυριακή του Πάσχα, επισκέφτηκα την Ανναμπέλα, στο Ιάσωνος 32. Έπειτα από εβδομάδες αποχής και νηστείας, τα αρχίδια μου είχαν πρηστεί από την καύλα και είχαν γίνει σαν πασχαλινό αυγό Oscar. Έστειλα μήνυμα στην κοπέλα και μου απάντησε, γράφοντας μου ότι θα δούλευε μέχρι τις 00:30. Έφτασα εκεί περίπου στις 22:30 και έπεσα πάνω σε λαϊκό προσκύνημα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και υπήρχαν άτομα στο σαλόνι, τα οποία περίμεναν, έχοντας ήδη δώσει τα χρήματα. Μάλιστα, ένας νεαρός είχε πληρώσει για δύο φορές. Μετά από αρκετή αναμονή και με την βοήθεια του τσάτσου, πέρασα στο δωμάτιο. Δεν είχα διάθεση για πολλά και η κοπέλα δεν είχε πολύ χρόνο, για να ασχοληθεί μαζί μου. Αρκέστηκα σε ένα μέτριο τσιμπούκι, άδειασα στο στόμα της και επέστρεψα σπίτι ξαλαφρωμένος. Ήταν ένα από τα πιο τίμια 10ρικα ever!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Πέρασα χτες από Κολωνού 27(Λατινοσπιτο), ήταν μια Ρίτα Ελληνίδα με γυαλιά, ωραίο κορίτσι στα 20€, γινόταν χαμός, δε γινόταν να περάσεις δωμάτιο. Φαντάζομαι δε δουλεύει κανονικά εκεί, ξέρει κανείς που δουλεύει κανονικά και τι ώρες;

20€ Κολωνού ρεεέεεεε τύπε αξίζει τώρα;;;;; :think:
Ενώ μπορείς άνετα να βρεις κάτι αξιόλογο για όλα τα γούστα στο 10€

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Φήμες λένε ότι η Αλιονα έκανε ελευθ.στοματικο σε ένα αρνί στον Τύρναβο.
Επιτέλους, ένα σοβαρό και ενημερωτικό σχόλιο στο νήμα.
Μας έχουν τρελάνει στο σπαμαρισμα με τον στρατό.
Για πες μας κηνυγε, το αρνί έχυσε ή το πυροβολησες πριν προλαβει?

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....ενημερωση κατοπιν εορτης....χθεσινη απογευματινη....
Τροφωνιου 13....Ελενη και Ειρηνη
Ελλης 3......μονο η Ειρηνη
Διδυμου....κλειστα ολα εκτος απο το 20 και καποια στιγμη ανοιξε και το υπογειο διδυμου 18
Φωκαιας.....αλλα κλειστα αλλα ανοιχτα...
Φωκαίας 27Β...Μπελλα....κοτσιδακι το μαλλακι της με τα βυζακια της εξω....το μαυρο κυλοτακι της ταιριαζε αψογα με το λευκο της δερμα.....
Φωκαιας διπλα στα σκαλια .....οροφος μια Μαυρουλα....Βενους....Βινους....για εκεινους που πανε για Σαφαρι και κυνηγανε Γαζελες.....σε συγκριση με αλλες καλο κορμι....
Φωκαιας παλι σκαλια και οροφος .....Τζενη.....δεν την ειδα γιατι καποιος την ειχε Ρεζερβε....
Φωκαιας με ξανθια υπηρεσια....μια συμπαθητικουλα......Φιλος συναγωνιστης εδινε πονο στην κορασιδα....
Φιλιππιδου ισογειο .....ενα αδιαφορο....ουτε να το χεσεις....
Φυλης 109 β...ενα αδυνατο....κοντουλικο.....αδιαφορο
Φυλης 109....η Χριστινα....με μαυρα εσωρουχα.....συμπαθητικη παρουσια....μου επιασε το εργαλειο και της επιασα βυζι...μεζε αυτη...μεζε και εγω.....
Μαγνησιας 11.....μια τσατσα με ζοχαδες....και η εργαζομενη χειροτερη....δεν εχουν που δεν εχουν δουλεια κανουνε και Μαλακιες...καλα το πανε.....
Μαγνησιας 1 ανοιχτο....μαλλον η Νταιανα θα ητανε.....βαριομουνα να παω...
Καλυμνου 48...οροφος...η Ολγα.....milfogranny....για δυνατους Παιχτες...να την ματωνουν την Φανελλα...εχει τιμηθει...
Αλκαμενους 113....η Νικκι.....Ξανθια....μαλλια μεχρι τους ωμους....ανοιχτοχρωμους οφθαλμους......βγηκε με τους βυζους εξω ...με ατελειες βεβαια λογο ηλικιας αλλα το χαμογελο της ζεστο.....μου προτεινε να περασω να με φαει αλλα ηδη ειχα καταθεση των 3 ημερων σπερμα μου σε στανταρακι.....αλλη φορα.....
Αλκαμενους 117....παρε οτι θελεις Παλιατζη....η εκλεισε η μετακομιζει.....στο πεζοδρομιο κρεββατοκαμαρα και τα συναφη.......
Περγαμου 27β...Ειρηνη και Ελενη...Ξανθια μπαμπατσικι η μια και η αλλη γεματουλα....με ορεξη για τρελλες τις ειδα αλλα δεν...η Ειρηνη εχει τιμηθει....ουτε κρυο ουτε ζεστη.....
Λιοσιων τα κολλητα ανοιχτα
Λιοσιων η Αντζελλα κλειστα
Χωματιανου ανοιχτα....
Βεργας και Εξηκιου δεν κυτταξα....
Καλα να περνατε....

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.815
Πόντοι
3.177
Μαύρο από εμένα
Φυλής 25 φολοσπιτο από παλιά σε όλη μου τη πορνοκαριέρα άντε να εχω μπει μια με δυο φορές.ΜΑΚΡΙΑ.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα !!! Αν κατέβει κάποιος για τσάρκα και είναι εύκολο ας τσεκάρει αν είναι η Τζέσικα Φωκαίας 25 όροφος σήμερα πρωϊ. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom