Την Καλημερα στους Φιλους.....ενημερωση κατοπιν εορτης....χθεσινη απογευματινη....
Τροφωνιου 13....Ελενη και Ειρηνη
Ελλης 3......μονο η Ειρηνη
Διδυμου....κλειστα ολα εκτος απο το 20 και καποια στιγμη ανοιξε και το υπογειο διδυμου 18
Φωκαιας.....αλλα κλειστα αλλα ανοιχτα...
Φωκαίας 27Β...Μπελλα....κοτσιδακι το μαλλακι της με τα βυζακια της εξω....το μαυρο κυλοτακι της ταιριαζε αψογα με το λευκο της δερμα.....
Φωκαιας διπλα στα σκαλια .....οροφος μια Μαυρουλα....Βενους....Βινους....για εκεινους που πανε για Σαφαρι και κυνηγανε Γαζελες.....σε συγκριση με αλλες καλο κορμι....
Φωκαιας παλι σκαλια και οροφος .....Τζενη.....δεν την ειδα γιατι καποιος την ειχε Ρεζερβε....
Φωκαιας με ξανθια υπηρεσια....μια συμπαθητικουλα......Φιλος συναγωνιστης εδινε πονο στην κορασιδα....
Φιλιππιδου ισογειο .....ενα αδιαφορο....ουτε να το χεσεις....
Φυλης 109 β...ενα αδυνατο....κοντουλικο.....αδιαφορο
Φυλης 109....η Χριστινα....με μαυρα εσωρουχα.....συμπαθητικη παρουσια....μου επιασε το εργαλειο και της επιασα βυζι...μεζε αυτη...μεζε και εγω.....
Μαγνησιας 11.....μια τσατσα με ζοχαδες....και η εργαζομενη χειροτερη....δεν εχουν που δεν εχουν δουλεια κανουνε και Μαλακιες...καλα το πανε.....
Μαγνησιας 1 ανοιχτο....μαλλον η Νταιανα θα ητανε.....βαριομουνα να παω...
Καλυμνου 48...οροφος...η Ολγα.....milfogranny....για δυνατους Παιχτες...να την ματωνουν την Φανελλα...εχει τιμηθει...
Αλκαμενους 113....η Νικκι.....Ξανθια....μαλλια μεχρι τους ωμους....ανοιχτοχρωμους οφθαλμους......βγηκε με τους βυζους εξω ...με ατελειες βεβαια λογο ηλικιας αλλα το χαμογελο της ζεστο.....μου προτεινε να περασω να με φαει αλλα ηδη ειχα καταθεση των 3 ημερων σπερμα μου σε στανταρακι.....αλλη φορα.....
Αλκαμενους 117....παρε οτι θελεις Παλιατζη....η εκλεισε η μετακομιζει.....στο πεζοδρομιο κρεββατοκαμαρα και τα συναφη.......
Περγαμου 27β...Ειρηνη και Ελενη...Ξανθια μπαμπατσικι η μια και η αλλη γεματουλα....με ορεξη για τρελλες τις ειδα αλλα δεν...η Ειρηνη εχει τιμηθει....ουτε κρυο ουτε ζεστη.....
Λιοσιων τα κολλητα ανοιχτα
Λιοσιων η Αντζελλα κλειστα
Χωματιανου ανοιχτα....
Βεργας και Εξηκιου δεν κυτταξα....
Καλα να περνατε....