zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Εγω πέρασα πριν μισή ώρα και είναι κλειστόΧρόνια πολλά αδέρφια!!! Η Τζέσικα από Φωκαίας 25 είναι εκεί σήμερα πρωί? Ευχαριστώ όπως και να χει...
Εγω πέρασα πριν μισή ώρα και είναι κλειστόΧρόνια πολλά αδέρφια!!! Η Τζέσικα από Φωκαίας 25 είναι εκεί σήμερα πρωί? Ευχαριστώ όπως και να χει...
Από σπιτάκια τι έλεγε; Ήταν ανοιχτά τα περισσότερα;Καλησπερα κυριοι κι ευχομαι να φαγατε καλά εψές.
Ερώτηση: Πέρασα απο το Βυκοσπιτο στο Φυλής 56 και είδα γεμάτα δωμάτια κι εγκατέλειψα. Παρουσίασε όμως και μια αξιαγάμητη μελαχρινή πιτσιρικα Χριστίνα και η τσα είπε ότι είναι εξ ίσου καλή. Έχει κάποιος άποψη; Είχε κορμάκι για φάγωμα. Σαν αρνάκι 12 κιλών που δε μένει τίποτα μέχρι το απόγευμα!
Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου!!! Καύλα όμως το μωρό ε? Έχει καμία καλή τώρα το πρωί?Εγω πέρασα πριν μισή ώρα και είναι κλειστό
ευχαριστώ - καλές;Πατησίων διασταύρωση και καμιά 10 στενά πιο πάνω. , κοντά στο πάρκο
Δεν μπήκα πουθενά το απόγευμα θα ξανακατεβω να δω τι πεζηΣε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου!!! Καύλα όμως το μωρό ε? Έχει καμία καλή τώρα το πρωί?
Πήγαινε να στροσεις χαρακτήρα τύπεΘέλω να μην πάω καθόλου δεν θέλω να χάσω 9 μήνες η ένα χρόνο από την ζωή μου τσάμπα ούτε να χαλάσω λεφτά . Εμένα μαρεσει να δουλεύω να μαζεύω λεφτα
Μέτριες παντού... Είδα Χριστίνα φυλής 65 πάνω, Τζασμίν φυλής 84 κάτω, Βίκυ φυλής 56, Βερόνικα Διδύμου 7 , Φιλιππίδου 11 αριστερό μια μελαχρινή μιλφ αδιάφορη εντελώς και ήταν ανοιχτά και τα 17άρια στη φωκαίας λογικά με τις ίδιες ΠάολαΣε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου!!! Καύλα όμως το μωρό ε? Έχει καμία καλή τώρα το πρωί?
η γνωστή Βερόνικα-Αντριάνα εμφανίστηκε;;;καλημέρα μύστες μου κ χρόνια πολλά, τώρα live συνοπτικά από Φυλής κ πέριξ
Φωκαιας 24 Αλις
Φωκαιας 17α Πάολα κ Μαρία
Φωκαιας 13 ισόγειο Μαρία σε πρόγραμμα μιας ώρας
Φυλής 59 κάτω Αννα
Φυλής 86β Αντριάννα και
Φυλής 67 Ελένη/Αντινα, εδώ ο υπηρεσίας λογομαχουσε με ένα παλικάρι γιατί δεν έβαζε το κινητό στη τσέπη του
Υ.Γ μόνο αυτά ανοιχτά με συνέπεια σε κάθε οίκο να έχει 15-20 άτομα
Δοκιμάστηκε η Χριστίνα σε απλό, πίπα με προφυλακτικό και 69.Καλησπερα κυριοι κι ευχομαι να φαγατε καλά εψές.
Ερώτηση: Πέρασα απο το Βυκοσπιτο στο Φυλής 56 και είδα γεμάτα δωμάτια κι εγκατέλειψα. Παρουσίασε όμως και μια αξιαγάμητη μελαχρινή πιτσιρικα Χριστίνα και η τσα είπε ότι είναι εξ ίσου καλή. Έχει κάποιος άποψη; Είχε κορμάκι για φάγωμα. Σαν αρνάκι 12 κιλών που δε μένει τίποτα μέχρι το απόγευμα!
Τα μισά ανοιχτά, γυρισε και η Χριστίνα, αν δεν κάνω λάθος η Τσέχα, που κάνει τίμιες υπηρεσίες (αλλά δεν την έχω παρει) στον όροφο 67Α.Από σπιτάκια τι έλεγε; Ήταν ανοιχτά τα περισσότερα;
Από σπιτάκια τι έλεγε; Ήταν ανοιχτά τα περισσότερα;
Ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση αδερφε!Δοκιμάστηκε η Χριστίνα σε απλό, πίπα με προφυλακτικό και 69.
Κορμάκι για φαγωμα όντως κοντοπούτανο, 2,5αρι στήθος με μεγάλες θηλές.
Στο 69 ανταποκρίθηκε αρκετά καλά με ηδονικά τινάγματα κατά το ρούφηγμα των μουνόζουμων.
Μια στάση μόνο ιεραποστολικό με μερικά ψευτοβογγητα (η μόνη παραφωνία) όπου έγινε και γρήγορη κατάθεση λόγω νηστείας.
φιλε χρινια πολλα , το ειδα και εγω σημερα καλο οπως λες ,αλλα δεν ειχα χρονο για μια δοκιμη , ραντεβου ειχα αλλου και δεν !! ας πει καποιος φιλος εντυπωσεις οταν την παρει , αλλιως την τεταρτη που θα ξανα κατεβω .Καλησπερα κυριοι κι ευχομαι να φαγατε καλά εψές.
Χρόνια πολλα Θεέ της Μουσικής! Ότι καλυτερο!φιλε χρινια πολλα , το ειδα και εγω σημερα καλο οπως λες ,αλλα δεν ειχα χρονο για μια δοκιμη , ραντεβου ειχα αλλου και δεν !! ας πει καποιος φιλος εντυπωσεις οταν την παρει , αλλιως την τεταρτη που θα ξανα κατεβω .
Χρόνια πολλά αδέρφια!!! Η Τζέσικα από Φωκαίας 25 είναι εκεί σήμερα πρωί? Ευχαριστώ όπως και να χει...