Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (43 μέλη και 223 επισκέπτες)

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Μύστες μ καλησπέρα η φωτεινή από Ιάσωνος 44 βρίσκεται στο πόστο της και αν ναι τι ώρες ;;;

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
Θέλω να δώσω πίπα στο σαλόνι μπουρδέλου. Δεν έχω θέμα να συμμετέχει και άλλος που θα σκάσει μύτη και θα πετύχει την φάση. Για να μην πάρω σβάρνα τα μπουρδέλα και ρωτάω, αν το δει μαγαζάτορας που αφήνει να το κάνω ας μου στείλει μήνυμα.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Πέρασα χτες από Κολωνού 27(Λατινοσπιτο), ήταν μια Ρίτα Ελληνίδα με γυαλιά, ωραίο κορίτσι στα 20€, γινόταν χαμός, δε γινόταν να περάσεις δωμάτιο. Φαντάζομαι δε δουλεύει κανονικά εκεί, ξέρει κανείς που δουλεύει κανονικά και τι ώρες;

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Καλησπέρα στη παρέα και χρόνια πολλά,επειδή δεν κυκλοφορώ βράδυ στη πιάτσα έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή για τρίτη βάρδια Φυλής και τριγύρω?

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Πέρασα χτες από Κολωνού 27(Λατινοσπιτο), ήταν μια Ρίτα Ελληνίδα με γυαλιά, ωραίο κορίτσι στα 20€, γινόταν χαμός, δε γινόταν να περάσεις δωμάτιο. Φαντάζομαι δε δουλεύει κανονικά εκεί, ξέρει κανείς που δουλεύει κανονικά και τι ώρες;
Τι ώρα πέρασες περίπου φίλε κ εάν ξέρεις εάν δουλεύει κ σήμερα ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Πίπα με προφυλακτικό? Ωχ.

Ψευτοβογγητα?? (2ο) Ωχχ..

Φιλιά στο στόμα να φανταστώ δεν δίνει...???

ΥΓ: Τουλάχιστον είναι γλυκομουνα......??????:smiling-face-with-heart-eyes:

Με μένα που τη δοκίμασα είχε μονίμως το κεφάλι γυρισμένο, οπότε δε δοκίμασα καν. Επιβεβαιώνω αυτό για το 69 και τα ψευτοβογγητά.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.558
Πόντοι
4.646
Θέλω να δώσω πίπα στο σαλόνι μπουρδέλου. Δεν έχω θέμα να συμμετέχει και άλλος που θα σκάσει μύτη και θα πετύχει την φάση. Για να μην πάρω σβάρνα τα μπουρδέλα και ρωτάω, αν το δει μαγαζάτορας που αφήνει να το κάνω ας μου στείλει μήνυμα.
Τύπε, επειδή σε κόβω για αποφασισμένο πήγαινε οπωσδήποτε Ιάσωνος 37 στο πάνω και ζήτα να γαμήσεις στο σαλόνι. :rockon:
Στον εν λόγω οίκο γίνεται και, μάλιστα, σε παίρνει μάτι όποιος περαστικός γουστάρεις, κατόπιν συνεννόησης με την τσα2. :respect:
Μόνο μια ''χάρη''... Όταν πας θα ήθελα να ενημερώσεις λίγο νωρίτερα μπας και περάσουμε οι σκληροπυρηνικοί μύστες
με σποράκια να δούμε το θέαμα! :orchestra:

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα στη παρέα και χρόνια πολλά,επειδή δεν κυκλοφορώ βράδυ στη πιάτσα έχει κανείς να προτείνει καμιά καλή για τρίτη βάρδια Φυλής και τριγύρω?

Πήγα ένα βράδυ πριν κανα 2βδόμαδο, τζάμπα τα χιλιόμετρα στο αμάξι/μηχανή

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Πίπα με προφυλακτικό? Ωχ.

Ψευτοβογγητα?? (2ο) Ωχχ..

Φιλιά στο στόμα να φανταστώ δεν δίνει...???

ΥΓ: Τουλάχιστον είναι γλυκομουνα......??????:smiling-face-with-heart-eyes:

Φιλιά στόμα δεν δοκίμασα, αλλά μπορεί κα να δίνει σε μύστες που θα δοκιμάσουν πάνω στη πράξη..
Γλυκό μουνάκι που στάζει και
καυλωνει εύκολα οπότε θα υποκυψει αργά ή γρήγορα σε έξτρα υπηρεσίες .
Ειδικά αφού δουλεύει μαζί με τη βικη που κάνει ελεύθερο στοματικό.

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Φιλιά στόμα δεν δοκίμασα, αλλά μπορεί κα να δίνει σε μύστες που θα δοκιμάσουν πάνω στη πράξη..
Γλυκό μουνάκι που στάζει και
καυλωνει εύκολα οπότε θα υποκυψει αργά ή γρήγορα σε έξτρα υπηρεσίες .
Ειδικά αφού δουλεύει μαζί με τη βικη που κάνει ελεύθερο στοματικό.

Τι σκληροι καριοληδες ειστε ρε τυπε,σας θαυμαζω και δεν το λεω με ειρωνια.Κανει ο αλλος Wingsuit Flying και Highlining,τι να σας πουνε αυτοι ρεεεεεεεεεε?Γλωσσοφιλα και μουνοζουμα απο πουτανες στην φυλης,ανατριχιασα μιλαμε.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τι σκληροι καριοληδες ειστε ρε τυπε,σας θαυμαζω και δεν το λεω με ειρωνια.Κανει ο αλλος Wingsuit Flying και Highlining,τι να σας πουνε αυτοι ρεεεεεεεεεε?Γλωσσοφιλα και μουνοζουμα απο πουτανες στην φυλης,ανατριχιασα μιλαμε.
Φίλε, δεν ξέρεις τι χάνεις :globeos-cigar:

christos1917

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
5
Πόντοι
0
Φίλτατοι συναγωνιστές, σάν πιό παλιός, νά καταθέσω και εγώ τήν γνώμη μου...υπηρέτησα όταν ο Στρατός ήταν ΣΤΡΑΤΟΣ!! Υπηρέτησα 28μηνο καί όχι 9μηνο, σύν 45 μέρες φυλακή άν καί αξιωματικός (έφεδρος τών Διαβιβάσεων), δηλαδή δυόμισυ χρόνια...όχι μόνον έχασα δυόμισυ χρόνια και όχι 9μηνο από τήν ζωή μου, αλλά, έχασα καί τούς μισθούς μου δυόμισυ χρόνων τού Εμπορικου Ναυτικού, ήμουν Ασυρματιστής...έχασα ακόμα καί τό δάνειο χαμηλότοκο τής Εργατικής Κατοικίας πού είχε εγκριθεί στόν πατέρα μου, πού σημαίνει ότι θά αποκτούσα σπίτι 20 ΧΡΟΝΙΑ πρίν νά καταφέρω νά αποκτήσω αυτά πού απέκτησα!!
Καταλαβαίνετε ότι η χασούρα μου ήταν πολύ μεγάλη...όμως...ουδέν κακόν αμιγές καλού...η περίοδος αυτή ήταν η δεύτερη ξένοιαστη περίοδος τής ζωής μου μετά τό σχολείο, πέρασα περίφημα καί στήν Βόρειο Ελλάδα καί στήν Αθήνα, (ναί τότε η απόσπαση στήν Β. Ελλάδα ήταν υποχρεωτική, καί ούτε οι δύο θείοι Στρατηγοί πού είχα δέν μπορούσαν νά τήν αποτρέψουν!!), γκόμενες κλπ...
Επίσης...δέν ισχύει τό "μακρυά από μονιμάδες"...υπάρχουν καί μονιμάδες γαμώ τά παιδιά, όπως καί καθίκια έφεδροι...π.χ. θυμάμαι έναν ανθυπολοχαγό μόνιμο, πού αλληλογραφούσαμε γιά χρόνια αφού είχα απολυθεί...ήμουν υπερήφανος δέ νά υπηρετήσω στήν Δευτέρα Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού υπό τάς διαταγάς τού Υποστρατήγου Ν. Παπαδάτου, όπως καί τού διοικητού μου τού Τάγματος Διαβιβάσεων τής ως άνω Μεραρχίας, Ν. Λαβρεντάκη...εξαιρετικοί αξιωματικοι αλλά καί άνθρωποι...τά γλέντια πού κάναμε στήν έδρα τής Μεραρχίας ήταν παροιμιώδη!!
Καί όταν πήρα μετάθεση τούς τελευταίους 8 μήνες τής θητείας μου στήν Αθήνα, στό Κέντρο Διαβιβάσεων στό Χαϊδάρι, σάν εκπαιδευτής τών Ασυρματιστών τού Στρατού, κάτι εύκολο γιά μένα λόγω τού επαγγέλματός μου, καί μέ κυνηγούσε μία γκόμενα από τήν βόρειο Ελλάδα, πάλι ο Λοχαγός ο Στέφανος ο Γκανίδης μέ προστάτευε, λέγοντάς της στό τηλέφωνο ότι μέ είχε στείλει αποστολή!!
Καί όταν στούς 23 μήνες πήρα τό αστέρι τού Ανθυπολοχαγού, ο ίδιος ο διοικητής του Τάγματος, ο Συνταγματάρχης, μού φόρεσε τά σστέρια, λέγοντάς μου ότι έκανα εξαίρετο έργο στήν εκπαίδευση!!
Μπορώ νά σάς πώ πολλά άλλα, ευτράπελα και μή...αυτό πού θέλω νά πώ στόν φίλο είναι ότι γιά 9 μήνες ούτε νά τό συζητάη, άλλωστε ο στρατός σήμερα δέν έχει τήν αυστηρά πειθαρχία πού είχε τότε, καί επίσης θά είναι μία κόμα ξένοιαστη περίοδος στήν ζωή του...καί νά μήν επιδιώξη νά βγή Ι5...αυτό μπορεί νά έχη πολλές επιπλοκές!!
Συγνώμη άν σάς κούρασα!! καλή θητεία και καλές γκόμενες σού εύχομαι, ειδικά άν πάς στήν βόρεια Ελλάδα!! εκεί ψοφάνε γιά στολή, καί γιά άνδρες πού θά τίς πάρουν νά τίς φέρουν στήν Αθήνα!!
Δεν παω εγω φαντάρος φίλε,ούτε εγώ έκανα το αρχικό ποστ....δεν καταλαβαινω γιατί απαντά σε μένα αλλά απευθύνεσαι γενικά?Μην φοβάσαι την έκανα την θητεία μου κ ήταν οτι πιο άχρηστο έκανα στην ζωή μου!

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Πέρασα κατά τις 10 το βράδυ, σήμερα δεν ξέρω τι κάνει.
Οκ σε ευχαριστώ από εμφάνιση πως είναι νομίζω δούλευε κ μια Ρίτα Ρουμάνα με τατουάζ στ μπράτσο σε αυτό τ σπίτι πιο παλιά ...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom