Μην εχωντας πως να σκοτωσω την ωρα μου και ενω τα αρχιδια μου ειχαν μαζεψει περι τα 2 κιλα σπερμα αποφασισα προχθες να πεταχτω μεχρι φυλης μηπως πετυχω τιποτα καλο,γυρνωντας τα σχεδον ολα μοναδικη ελπιδα μηπως και αδειασω σταθηκε το φυλης 56,μπαινω μεσα καθομαι ερχεται η τσατσα και μου λεει πως εχει την γιαννα η οποια επεστρεψε,ζαλιστηκα απο ευτυχια ακουγωντας την,δεν αντεξα και φωναζω την γιαννα η οποια ηταν μεσα και ακουγε μουσικη κανωντας ενα μικρο διαλλειμα,ερχεται και που με αντικριζει με πλακωνει στα γλωσσοφυλλα,ηρεμα της λεω,τα υπολοιπα μεσα μωρο μου,διαλεξε δωματιο μου λεει,μπηκα και ουτε που το καταλαβα για το ποτε ξεντυθηκα,ενω ο πουτσος μου ειχε γινει σκληρος περιμενωντας την υστερα απο πολυυυυυ καιρο,με τα πολλα ηρθε και αφου ειπαμε τα μυστικα ειχαμε να μοιραστουμε καιρο της ανοιξα τα ποδια και ξεκινησα να την γλειφομουνιαζω οπως καποτε,μονο που αυτη την φορα τα μουνοζουμα της ερεαν απο υπερτατη καυλα περιμενωντας το τρυφερο μου καυλι,την κοιταω στα ματια και τις λεω:θα στον χωσω ΧΩΡΙΣ προφυλακτικο μαναρι μου και οτι γινει,θες?οτι θες μωρο μου ηταν τα λογια της,με το που της τον καρφωσα εκτος απο το βογγητο ηδονης που εβγαλε ενοιωσα τον πουτσο μου να πλημυριζει απο τα μουνοζουμα της και τα τοιχωματα του μουνιου της να μου σφιγγουν τον πουτσο παραλληλα με σταδιακες συσπασεις,ενω φιλιομασταν με παθος στο στομα,μετα απο περιπου 10 λεπτα μου λεει:ελα μωρο μου να με καβαλησεις σαν σκυλος και θα χυσουμε μαζι,θα στο τιναξω μεσα το σπερμα μου καυλα τις λεω,οτι θες εσυ,στηνεται στα 4 και αρχιζει το αγριο σφυροκοπημα ενω παραλληλα χαιδευε την κλειτοριδα της χωρις να αφηνω βεβαια την επαφη με τα γλωσσοφυλα,κρατιομουν οσο μπορω να την ικανοποιησω ενω ο πουτσος μου ηταν ετοιμος για ολα...χυσαμε μαζι(οπως παλια)με την γλωσσα την βαθια στο δικο μου στομα τρεμωντας απο ηδονη και συσπασεις φωναζωντας χυνωωωωω,ο πουτσος μου της τιναξε 5 φορες καυτο σπερμα στην επισης καυτη τρυπουλα,κατσε τις λεω να τον βγαλω να δω τον κοπο μου,το καυλι μου βγηκε σχεδον μαραμενο ενω τα σπερματα μου ποτιζαν απο το γεματο μουνι της το κρεββατι,αν πιασεις παιδι σε παντρευομαι μωρο μου,με κοιταξε στα ματια και μου λεει:κανε με δικια σου,μου ελειψες τοσο καιρο...