Λοιπον Πρωινή βάρδια σήμερα στη Φυλής.
Διδυμου 8 κάτω (το πάνω κλειστο εδω κ μήνες) η Βερόνικα μιλφ ξανθιά με απλές υπηρεσίες.
Διδυμου 22 Η Αγγέλα εμφανισιακα καστανη με ωραιο σέξι σώμα και ωραιο κωλαράκι μπαμπάτσικο.
Διδυμου 86 κάτω η Ατζελα , καστανη με ωραιο τσουπωτο κώλο και βυζάρες νορμαλ σέξ με προφυλακτικό.
Φυλης 54 κάτω Νάντια ξανθιά ψηλη με πιασιματα , βγηκε στο σαλονάρισμα με ένα μαυρο φόρεμα επισης η Βικη στο ιδιο μαγαζί ψηλη ξανθιά σε πιο αδυνατο με μοβ φόρεμα να αναδεικνυει το κωλαράκι της.
Φωκαιας 19 κατω Μαρία μελαχροινή ενδιαφέρουσα παρουσία απο Ρωσια ειπε η τσατσα σεξι με πολυ ωραιο κορμάκι.
Φωκαιας 25 πάνω Τζεσικα ψηλη πολυ μούναρος , ξανθιά με βυζάρες εντυπωσιακη παρουσία - πιο πολυ για τσουντιο γκόμενα θα την έκανα.
Φωκαιας 27 κατω στο υπογειο Καρολινα μετρια εμφανιση για μενα και μαζεμενο λιγο κώλο , ξανθιά κοντοπούτανο.
Φωκαιας κ Αχαρνων στο 86 πάνω Κορινα πολυ δυνατη ξανθιά χυμώδης παρουσια , βυζαρες κ κωλάρα.
Φωκαιας 24 λαβυρινθος η Ανιτα αδυνατη μοντελέ παρουσία ε μικρο βυζάκι αλλα ωραιο χαμόγελο στο σαλονάρισμα.
Φιλιπιδου 11 κατω ναταλι μιλφ μετριο σωμα η κλασσικη νοικοκυρα της διπλανής πορτας.
Φιλιπιδου 11 πάνω ΙΝΕΣ τωρα τι ονομα ειναι αυτο θα σας γελάσω , χυμώδης επισης ωραια παρουσια για τους λάτρεις.
Φυλης 65 πάνω η Ιζαμπλελα η κλασσικη βραζιλιάνα που παιζει εκει την εχω πάρει σε δωμάτιο δεν ειναι κακή αλλα αμα πάς σαββατο βράδυ βιάζεται λίγο.
Φυλής 67 Αλισια ξανθιά ψηλή μοντέλα
Φυλης 109 κατω δυο κοπέλες η μια Τάνια κοκκινομάλα νορμαλ καθημερινη παρουσια αλλα με κάτι το σέξυ πάνω της και η Ολγα μελαχροινη με κανονικο σώμα - δεν με τρέλανε.
Φυλής 71 πάνω Εύα νορμάλ καστανή γκομενιτσα.
Φυλης 74 κάτω Γιάννα μελαχροινή συμπαθητική στο προσωπάκι αλλα για όσους γουστάρουν τις αδύνατες - στυλιάρια γκόμενες.
Κατάθεση με αγγέλα Διδυμου 22 , θα γράψω τωρα μια κριτική - δεν πέρασα καθόλου άσχημα την έσκισα δυνατά στα ανάσκελα και μου έμπιξε τα νυχια της στην πλάτη μου. ;)
Αν μου ζητουσε κάποιος να ξεχωρισω αυτες που είδα σαν ένας αλλος Έκτορας Πορνινι .... θα πηγαινα στη Κουζινα με τις εξής προτάσεις.
1. Προφανως την Αγγέλα Διδυμου 22 την οποια και επέλεξα.
2. Αντζελα Φυλης 86 κάτω (το α)
3. Θα επ'ελεγα τη Τζέσικα απο Φωκαιας 25 πάνω χωρις να έχω διαβασει κριτικές....
4. Την Κορινα απο Φωκαιας κ Αχαρνων 86... εχει κανεις το λινκ να διαβασω καμια κριτικη γιατι δεν μ το βγάζει ;;;
5. Την Τάνια απο Φυλης 109 που κάτι καυλιάρικο μου έβγαλε κ που σιγουρα θα πάω σε αυτην την επομενη φορά.... αν δεν πάω πάλι στην Αγγελα... πάω να διαβάσω κκαμια κριτική.
Οποιος συναγωνιστης έχει να γράψει κάτι για τις ανωτέρω υποψήφιες , ευχαρίστως.
ΥΓ Να υπενθυμισω στα πιτσιρικια που σκάνε τα σαββατοκυριακα στη Φυλης και ειδικα Σαββατο βράδυ .... πέρα απο το λαικο προσκυνημα που γινεται στο σαλόνι και ειναι κ αυτό άσχημο - εγω οποτε το βλέπω φεύγω , να μην κάνουν φασαρια καθως δεν πάμε ολοι στα μπουρδελα να σπάσουμε πλάκα βασικα πάμε κ για αυτο αλλα κάποιοι μπαινουμε κιόλας. Καλο ειναι να σέβεστε λιγο και τους παλαιότερους κάποιοι ειμαστε σε αυτες τις γειτονιές απο το 2005!!!
ΥΓ2 Εγω προσωπικά δεν ξαναπάω Σαββατο βράδυ. Βγαινει ο κάθε άκυρος σορρυ αλλα έτσι ειναι.
Τη καλησπέρα μου....