Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 212 άτομα (20 μέλη και 192 επισκέπτες)

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τσαρκα στο μεταξι αποψε, ουρα μεγαλη στο μαγαλεκου 28α, η τσατσα ανακοινωσε οτι δουλευει η Ειρηνη ο οποια δεν εφανιστηκε ποτε στα 15 λεπτα που περιμενα, στα υπολοιπα τιποτα αξιοσημειωτο, περασμα απο Ιασωνος, ισχυρη δοση τριτοκοσμιας, επιστροφη Μεγαλεκου μηπως αποφασισε να βγει η Ειρηνη αλλα η ουρα ειχε μεγαλωσει και η Ειρηνη αφαντη στα αλλα 10 λεπτα αναμονης... Επομενη σταση Κολωνου, να νιωθω Παρισι διοτι πριν λιγο ημουν Ιασωνος, 23 κατω κλειστο, 23 πανω η Νταρια νεαρο μουνακι μελαχρινο μαλλον Ρουμανακι σε απλο προγραμμα, ημουν στο τσακ να τη παρω αλλα με ειχαν πιασει οι τσιγγουνιες μου και ηθελα να σπρωξω με 10αρι. Τα υπολοιπα της Κολωνου χαλια μαυρα, ανεβηκα στο 1ο ομως (οπως μπαινεις απο Πειραιως, νομιζω 11) με ελπιδα να εχει κατι καλο διοτι ηταν η τελευταια σταση μου, ειχα απελπιστει, εκει η τσατσα ηταν μια Ελληνιδα με γυαλακια γυρω στα 40, ωραιο τυπακι με χαβαλε και ανακοινωσε τη Λαουρα, σκινυ Ρουμανακι, σε απλο προγραμμα στα 10 ευρω, λεω μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει, εδωσα το 10ρικο και μπηκα.
Ισα που προλαβα να κατουρισω, πριν γυρισω μπαινει η Λαουρα με τη καποτα στο στομα (εκτος συσκευασιας) και καθεται στο κρεβατι, λεω παει τον ηπια... Ξαπλωνω και μου τη φοραει με το στομα σε πεσμενο πουλι, δεν ειχα θεμα βεβαια, ειχε σηκωθει σε μισο λεπτο, αρχισε να ρουφαει σφηχτα, την σταματαω και ζητησα να ανεβει απο επανω, δεν αρνηθηκε, ανεβηκε με το ενα ποδι να ακουμπαει η πατουσα στο στρωμα και το αλλο γονατο, πολυ ωραιο και σφιχτο μουνακι, που με εκανε να τελειωσω σε 3 λεπτα, δαχτυλο δεν προσπαθησα να βαλω αλλα χουφτωνα ελευθερα οπου ηθελα... τιναχτηκε σαν ελατηριο, φορεσε βρακι, αποχαιρετησε κι εφυγε...
Με αυτα που ειδα σημερα νομιζω οτι εκανα τη σωστη επιλογη, ηταν ενταξει η Λαουρα με βαση τα δεδομενα του bourdeling της Αθηνας, αν ηταν σε στουντιο η cg και ειχα δωσει 150 θα ειχα πολλα να πω αλλα οχι, τωρα ειναι οκ...
Δεν με ενοχλησε που τιναχτηκε σαν ελατηριο κι εφυγε αλλα μπορουσε να μην το κανει... Πιο πολυ με ενοχλησε η μελανια που ειδα αναμεσα στα κωλομερια της, ειτε απο ξυλο στο σεξ (δεν νομιζω) ειτε απο ξυλο κανονικο (νομιζω).

Σκεφτομαι να σταματησω το αθλημα, πολυ βρωμα, πολλοι πακιδες, πολλα ζακια, τερμα το Αλβανοραδιο μεσα στα σπιτακια, κραξιμο βγαινοντας επειδη δεν μπηκες στο δωματιο, οχι μονο στο μεταξι, και στην αλλη περιοχη των 20 ευρω σχεδον ιδια σκατα ειναι, αν για να μεινω στο αθλημα χρειαζεται να υπομενω αυτες τις συνθηκες και τις εικονες που βλεπω σε καθε τσαρκα, θα διαλεξω την αποχη...

Να περνατε καλα και να χαιρεστε!
Ενδιαφέρουσ ακριτική...Έπσευσα να απαντήσω διότι η Λάουρα υπήρξε στανταράκι μου και φυσικά την ξέκοψα... Πήγαινα και έκανα φοβερό σεξ για 12 λεπτά για περίπου 6 μήνες . Τα πράγματα άλλαξαν πολύ όταν ξαφνικά είδα την βιασύνη που αναφέρεις από την τσατσά αρχικά και τα πήρα στο κρανίο αλλά δνε έβγαλα άχνα , το κράτησα μέσα μου... Το μέρος άρχιζε να θυμίζει ξεπέτες πορνομόλ και φυσικά η κορύφωση ήταν όταν η ίδια η Λάουρα άρχιζε να μού λέει κάτι ατάκες 'θα μείνω ένα λεπτό ακόμα και θα βγω συγγνώμη...''' ενώ είχαν περάσει μόνο 5 λεπτά... Λάουρα τέλος

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Για να γαμησουμε πηγαινουμε.Συνειδητα ,κατα συρροη και εξακολουθηση.Ουτε την ψυχη τους θελουμε ουτε την καρδια τους.Τρεις τρυπες τους μας ενδιαφερουν απλα να ξεμπουκαρουμε.Το τι λενε με τις τσατσαδες και τις φιλες τους,λιγο πρεπει να μας νοιαζει.Εμενα προσωπικα μου βγαινει φτηνοτερα απο γκομενα.Με ορισμενες εχω καλες σχεσεις και τις κραταω στανταρακια.Με αυτες που θα με φολαρουν,δεν ξαναεχει εικοσαρικο ή κατι παραπανω εκτος οικου.Δουλεια τους αυτες δουλεια μας εμεις.Αλισβερισι ειναι.
Ναι οκ αλισβερίσι αλλά πταν πας συχνά σε ένα στάνταρ σου και σε κοροϊδεύουν και βρίζουν στα ρωσικά και γελανε το παίζουν ντίβες μέσα στο δωμάτιο και πολλά και διαφορά ….εκεί φίλε δινεις άκυρο γιατι αυτό λέγετε κατάχρηση εξουσίας …και οι πελάτες μπορεί να κάνουν κατάχρηση εξουσίας λόγο του ότι πληρώνουν αλλά και οι τανες μπορούν να πάρουν και αυτό το ρόλο …διότι αυτές δίνουν είδος …και μπορούν να το δοσουν με πολλούς τρόπους ….σαν νεκρές ( κομοδίνα ) σε πιο ενεργητικούς ρόλους ( ζωηρές ) παθητικές ( χαδιάρες , γατούλες , ναζιάρες …) τέλος και χλευάζοντας τον πελάτη νομίζοντας πως έχει γίνει παιχνιδάκι τους !! Πολλές ρε μας βλέπουν σαν ασθενείς και αυτές το παίζουν και καλά ψυχολογες !! Βρε δε πα να γαμηθουν !!!!!!ειλικρινα στο λέω να πάνε να γαμηθουν αυτές που το παίζουν και καλά ντίβες μαγγισες ωραίες και πολλά αλλά διαστροφικό ..

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Ενημέρωση : σεξ με Σόνια ρουμάνα από τις φρέσκιες του Μεταξιού, την εντόπισα στο ανάκτορο, εεε δεν έχω λόγια, η ζωή μου απέκτησε νόημα ξανά στα Μπουρδέλα...Επιτέλους.. Τι ζουζούνι είναι αυτό , με τα πατουσάκια του τα απίστευτα, και τα βυζάκια τα γλυκά, ένοιωσα ότι κάνω έρωτα σε ένα 75%, τώρα κατάλαβα τι έχανα... Τα 10 ευρώ μπορεί να ήταν και λίγα...Συνουσιαστές ...δαγκωτό Σόνια..τέλος..!
Φίλε μου μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για το πουτσομεζεδακι;
Δεν διαβάζω αρκετά..
Μόλις τώρα για να μαθαινετε... κατέβηκε από Μερσεντές ένας 70αρηε περίπου 150 κιλά κακασχημος με μια πετιτ ξανθιά 18-20 χρόνων με μαύρο εφαρμοστό ταγερακι που μου έπεσε η μασέλα χεράκι να μπαίνουν σε μια καφετέρια Βριλήσσια
.. αυτα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.843
Πόντοι
1.056
Μόλις τώρα για να μαθαινετε... κατέβηκε από Μερσεντές ένας 70αρηε περίπου 150 κιλά κακασχημος με μια πετιτ ξανθιά 18-20 χρόνων με μαύρο εφαρμοστό ταγερακι που μου έπεσε η μασέλα χεράκι να μπαίνουν σε μια καφετέρια Βριλήσσια

χαχα

Φιλε αυτο ταιριαζει γαντι στο νημα με τις ελλεηνιδες.. :2funny:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φίλε μου μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες για το πουτσομεζεδακι;
Δεν διαβάζω αρκετά..
.. αυτα
Γράφεις τα κιλά του αλλά ξέχασες να ζυγίσεις την τσέπη του.... Η Σόνια τώρα: έχει φρεσκάδα, το μουνί της στενό , νοιώθεις ότι μπαίνεις σε αληθινό άνθρωπο κι όχι σε ερωτικό μηχάνημα, κάνει μέχρι 3 στάσεις, το μόνο αρνητικό πόναγε η μήτρα της και φυσικά έριξα τους τόνους πολύ , πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι. Εννοείται θα ξαναπάω , τρελάθηκα

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Σε ποιο μαγαζί και τι βάρδια είναι η Σονια;

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

gus76

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2015
Like
6
Πόντοι
0
Ενημέρωση : σεξ με Σόνια ρουμάνα από τις φρέσκιες του Μεταξιού, την εντόπισα στο ανάκτορο, εεε δεν έχω λόγια, η ζωή μου απέκτησε νόημα ξανά στα Μπουρδέλα...Επιτέλους.. Τι ζουζούνι είναι αυτό , με τα πατουσάκια του τα απίστευτα, και τα βυζάκια τα γλυκά, ένοιωσα ότι κάνω έρωτα σε ένα 75%, τώρα κατάλαβα τι έχανα... Τα 10 ευρώ μπορεί να ήταν και λίγα...Συνουσιαστές ...δαγκωτό Σόνια..τέλος..!
Τι ώρα δουλεύει φιλε;

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Ναι οκ αλισβερίσι αλλά πταν πας συχνά σε ένα στάνταρ σου και σε κοροϊδεύουν και βρίζουν στα ρωσικά και γελανε το παίζουν ντίβες μέσα στο δωμάτιο και πολλά και διαφορά ….εκεί φίλε δινεις άκυρο γιατι αυτό λέγετε κατάχρηση εξουσίας …και οι πελάτες μπορεί να κάνουν κατάχρηση εξουσίας λόγο του ότι πληρώνουν αλλά και οι τανες μπορούν να πάρουν και αυτό το ρόλο …διότι αυτές δίνουν είδος …και μπορούν να το δοσουν με πολλούς τρόπους ….σαν νεκρές ( κομοδίνα ) σε πιο ενεργητικούς ρόλους ( ζωηρές ) παθητικές ( χαδιάρες , γατούλες , ναζιάρες …) τέλος και χλευάζοντας τον πελάτη νομίζοντας πως έχει γίνει παιχνιδάκι τους !! Πολλές ρε μας βλέπουν σαν ασθενείς και αυτές το παίζουν και καλά ψυχολογες !! Βρε δε πα να γαμηθουν !!!!!!ειλικρινα στο λέω να πάνε να γαμηθουν αυτές που το παίζουν και καλά ντίβες μαγγισες ωραίες και πολλά αλλά διαστροφικό ..
....φιλε μου δεκτο και το επιχειρημα σου.
Αλλα στην 30ετη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω την κοροϊδια.Εμπειρια λεγεται απλα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
Θα δοκιμαστει και απο εμενα τυπε συντομα. Κανω αποχη μερικες μερες απο τα μπουρδελα γιατι κολλησα 4η φορα κορωνοιο !
Χρωσταω στους μυστες να πιω μουνοζουμα απο Σονια που περασες εσυ και απο Σαμπινα Εξηκιου και να γραψω εμπειριες.
Κυκλοφορει τιποτα αλλο καλο να παω το ρουφηξω ?
Εκεινη η βανεσα στο υπογειο 23 τρομαζει οποτε με βλεπει, της αφυδατωνω το μουνι λεει και απο το πολυ ρουφηγμα και εχει ξηροτητα μετα.
Η κατια στο 31 θελει να της γλειφω τις πατουσες, της αρεσει πιο πολυ λεει.
Ευτυχως ξεφυτρωνουν πιπινια απο το πουθενα και εχουμε επιλογες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
....φιλε μου δεκτο και το επιχειρημα σου.
Αλλα στην 30ετη καριερα μου στον αγοραιο ερωτα πιστευω οτι μπορω να καταλαβω την κοροϊδια.Εμπειρια λεγεται απλα.
Όλες κοροϊδεύουν κτλ μην τα ξαναλέω ..Η εμπειρία μας πρέπει απλά να μας κάνει να τις γαμουμε που και που …και όχι να εθιζόμαστε ..γνώμη μου

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κάποια πρόταση για βράδυ ;
Βοηθήστε λίγο
Ρε παίχτη, γράφεις τον τελευτάιο μήνα, και ζητάς να σου προτείνουν ποια να πας να πηδήξεις.
Το νήμα εδώ το διαβάζεις, κριτικές υπάρχουν, πήγαινε δες την και άμα σου κάνει κλικ, μπες και πήδα την.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.078
Πόντοι
3.656
Εγω παντως τις εκτιμω αφανταστα! (τις πουτανες) Το καθε μυξιαρικο ελλεινιδα δεν αντεχω! (δεν ειναι ολες)

Φιλε ειναι πολυ απωθητικο, δεν εχω κατι με τους ανθρωπους, αλλα παιφτει το επιπεδο. Ας πανε μεταξι! Η ας ριξουν τις τιμες στα στουντιο για να πηγαινουμε στουντιο..

Αλλιως θα συνεχισουν να βαρανε μυγες!

Οι τιμες κανονικα θα επρεπε να ειναι 5 ευρω το μεταξι, 10 ευρω εκτος μεταξι, και 20 ευρω τα στουντιο! με 15λεπτα προγραμματα! Θα χεζοντουσαν στο χρημα! Αλλα ειναι και μαλακες, δεν τους κοβει!!!
Παιδιά εγώ βλέπω ότι Ελληνίδες πλέον τον παίρνουν πολυ εύκολα. Έχω φίλο 40αρη μεσίτη μέτρια εμφάνιση μέτρια λεφτά. Γαμαει πολλές 25 με 35 μετριες κ άνω με παραμύθια κ κάτι ψιλό δώρα της πλάκας....
Συνοικιες που κινείται. Αιγάλεω Περιστέρι ήλιον σεπολια Κολωνός Βικτωρία Πατησίων κ πέριξ. Εππαγελμα φοιτήτριες από επαρχία κ χαμηλή τάξη, κομωτριες σερβιτόρες υπάλληλοι μαγαζιών σουπερμάρκετ κλπ συνήθως μόνες από επαρχία που ζουν Αθήνα, χωρισμένες κλπ
Μουδειξε προχτές φώτο από το τηλ με γκόμενές σπίτι του, δεν το πίστευα....
Δεν τις κοροϊδεύει απλά το απιζει λίγο πιο λεφτάς από ότι πράγματι είναι...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.663
Πόντοι
41.129
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σε ποιο μαγαζί και τι βάρδια είναι η Σονια;
Κολωνού 23 Ανάκτορο , σχολάει 17.30 -18.00 από ότι μού είπε ο τύπος στην υποδοχή , αλλά δεν ξέρω σίγουρα πότε πιάνει βάρδια 12.00 13.00 λογικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είναι σίγουρο??? Οκ Respect..!

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Για μένα που πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία από γυναίκες κάθε είδους , αν θέλετε μπορείτε να με ειρωνευτείτε για αυτό , αν βρείτε χημεία και επικοινωνία με καμμιά πουτανίτσα (μόνο πιπίνες η αφεντιά μου) θα απολαύσετε γαμήσια ανεπανάληπτα , πράγμα δύσκολο για τις περισσότερες εκεί έξω σεμνότυφες και συμφεροντολόγες ελεεινίδες.
Προσωπικά τα τελευταία 5 χρόνια έχω γνωρίσει 2 κορασίδες του επαγγέλματος που μου έχουν ζητήσει σχέση , κάτι που δεν μπορώ να το κάνω εύκολα για ευνόητους λόγους , ώστε να συγκατοικήσουμε ..προσφατα μία μου λέει αν ησουν μικρότερος σε ηλικία σε παντρεύομουν εδώ και τώρα, ποιος την ρώτησε όμως?
Η άλλη μου είπε τελευταία για ξενοδοχείο σε τιμή σοκ χαμηλή..δεν το παίζω δον ζουάν και γκόμενος απλά σέβομαι αυτές τις κοπέλες και βρίσκω τρόπους πολύ καλής επικοινωνίας και οικειότητας και ποτέ αγαπούλης και ζητιάνος .
Πρέπει να ξέρετε ότι αν οι σύζυγοι ήταν απελευθερωμένες στα σεξουαλικά παιχνίδια στο κρεβάτι έξω από ηθικές αναστολές και μαλακίες λίγες πόρνες θα είχαν δουλειά..

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
566
Πόντοι
301
Η Βανέσα λογικά είναι το πιο μικρό ηλικιακά πιπίνι στο Μετάξι. 14-15 ΧΡΟΝΏΝ αν θυμάμαι καλά, ωραίο μουνί κι αυτή..όλα μια χαρά θα πάνε..!
Ωπα ρε όχι και 15, μη μου λες τέτοια και με φρικάρεις.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.815
Πόντοι
3.177
Καλημέρα συναγωνιστές,εχτές το πρωί (Σάββατο)επισκέφτηκα το διδύμου 22 για να τιμήσω άλλη μια φορά τη Μαριάννα,μαζί της ήταν μια καινούργια με το όνομα Βάνα,μελαχρινή,αδύνατη,κοντούλα και γλυκούλα με το ίδιο πρόγραμμα όπως τις Μαριάννα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom