Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 338 άτομα (25 μέλη και 313 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Πήγα μια βολτα
Από μετάξι σήμερα και βρήκα 2-3 κουκέτα.κολωνου 23 στο υπόγειο είναι η Βανέσα κοντουλα με εσώρουχα Calvin clain ωραίο μωράκι μάλλον γυφτισα πρέπει να ναι ,στα 15€ξερει κάποιος κάτι;
Επίσης ένα μικφογκιλφ στο μ.α 22 είναι πάντα μια θεό χοντρή και αυτή !που φοράει ένα κορμάκι συνήθως!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για δεκαρικο αξίζει
Ύψος περίπου 1.45 και 35 κιλά
Την πήρα σήμερα πρωί πρώτη φορά και ήταν μια χαρά
Ανέβηκε στον πουτσο μου και έκανε βαθια καθίσματα ενώ πατούσε με τις πατούσες στο κρεβάτι και τα μουνοζουμα της έτρεχαν ποτάμι

Σοβαρά ρεεέεεεε τύπε τώρα 1.45;;;;; :think:
Με ή χωρίς τακούνια;;;;; :think:
Τόσο αδύνατη στα όρια της ανορεξίας δηλ. ;;;;;

Δίνει κωλο η Εβελίνα; Μην με λες τέτοια και πάω αύριο

Τύπε καταρχάς Σάββατο παίζει να ΜΗΝ την βρεις καν εκεί.. αλλά και να την πετύχεις λωκό ΔΕΝ δίνει.. πρωταπριλιά βλέπεις!
Οπότε τράβα καλύτερα μια μαλακία να σου μείνει και το μπλε στην τσέπη.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Φίλε συμφωνώ με αυτά που λες και είχα και έχω και γω αυτή την απορία από παλιά, αυτό όμως που πλέον με ξεπερνά είναι ότι τα τελευταία χρόνια ( περίπου 10 ) έχουν πλέον καθιερωθεί από πολλές τα ακόποτα τσιμπούκια όπου και κάποιες από αυτές δέχονται και χύσιμο στο στόμα CIM. Σκέψου ότι υπάρχουν κάποιες πουτάνες που μέσα σε 1 μέρα τις έχουν χύσει μέσα στο στόμα τους τουλάχιστον 20, όπου οι περισσότεροι εξ αυτών κατά κοινή ομολογία είναι "βρωμιάρηδες" , το ότι είναι γέροι ή αλλοδαποί ή άσχημοι είναι μικρής σημασίας .Οι πουτάνες δεν αηδιάζουν από τα χύσια, τα γεύονται κανονικά ? και εκτός τούτου είναι και επικίνδυνο και για την υγεία τους ,δεν φοβούνται τις αρρώστιες? Τι να πω μπροστά στο χρήμα όλα μπορούν να παρακαμφθούν τελικά από κάποιες! Και μετά η πουτάνα με τα χύσια στο στόμα τα φτύνει στον νιπτήρα κάνει μια γαργάρα με νερό και πάει απευθείας στο άλλο δωμάτιο να πάρει μία ακόμα ακάποτη πίπα από τον επόμενο και ίσως και χύσιμο στο στόμα της που ουσιαστικά είναι "σπερματοδοχείο" , υγειονομική βόμβα!
Τύπε, τυπικά λάθος δεν είσαι, αλλά...
Είναι λιγάκι θέμα ρίσκου-ανταμοιβής. Απο τη στιγμή που βλέπουν οτι εμπορικά δουλεύει, θα το τρέξουν, βάζοντας στη ζυγαριά το ρίσκο και το κέρδος. Και, εκεί, είναι που το ρίσκο, όσο και υπαρκτό και αν είναι, εξαφανίζεται. Απο τη στιγμή που περνάνε 4-5 πελάτες την ώρα, και η "κοπέλα" παίρνει τα μισά λεφτά... μιλάμε για 40 πελάτες στη βάρδια... 200 με 400 ευρώ μεροκάματο. Και, αν μιλάμε για μιλφογκίλφ περιπτώσεις, που είναι ο κύριος όγκος αυτών που προσφέρουν ακα τελειωτικά στο στόμα, παίζει να μη υπάρχει καν νταβατζής.
Εμείς, οι πελάτες, γαμιόμαστε, μεταφορικά και σχεδόν κυριολεκτικά για να βγάλουμε το 25-50% απο αυτά που βγάζει μια πουτάνα. Και ρισκάρουμε ΠΟΛΥ περισσότερο, αν καλοσκεφτούμε σε τι συνθήκες κινδύνου δουλεύουν, πχ, οικοδόμοι, εναερίτες, πενταετείς στο στρατό στα σύνορα, νοσοκόμοι, ντελιβεράδες... οπότε, δε νομίζω να τις νοιάζει για το υγειονομικό ρίσκο, καθόλου όμως λέμε. Και, απο τη στιγμή που δεν νοιάζει ούτε εμάς, το τρενάκι τρέχει κανονικά.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Και μετά η πουτάνα με τα χύσια στο στόμα τα φτύνει στον νιπτήρα κάνει μια γαργάρα με νερό και πάει απευθείας στο άλλο δωμάτιο να πάρει μία ακόμα ακάποτη πίπα από τον επόμενο και ίσως και χύσιμο στο στόμα της που ουσιαστικά είναι "σπερματοδοχείο" , υγειονομική βόμβα!

Γιατι, το αλλο;

Που πολλοι απο δω μεσα πανε και κανουν γλωσσοφιλα με αυτες..χαχα

:headbang:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Κύριοι τις καλημέρες μου, θέλω να σας προτρέψω να πάτε Κολωνού 27 υπόγειο για μια λατίνα ψηλή, άλογο-τουμπανάκι! Δεν κράτησα όνομα αλλά...
Πολύ καλή βαθιά πίπα και παρόλο που χτες είχα γαμήσει, παρόλο που σήμερα ήμουν λιγάκι πιωμένος το κορίτσι τον έφαγε υπερηχητικά για κανα 5λεπτο!
Ακόμα και στο ανύπαρκτο σόσιαλ (μηδέν αγγλικά) το προσπάθησε πολύ!
Αν σας κάνει εμφανισιακά περάστε μαζί της, αξίζει! Πολύ κρίμα που οι Λατίνες εκει κάνουν "απλό" πρόγραμμα

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Ξέρουμε μήπως γιατί το Διδυμου 27 ήταν κλειστό στην απογευματινή βάρδια σήμερα; Είχα ξαναδοκιμάσει επίσκεψη στον συγκεκριμένο οίκο πριν κανένα μήνα πάλι γύρω στις εφτά το απόγευμα και πάλι ήταν κλειστό. Έχει αλλάξει κάτι;
Πρό μηνός περίπου, είχα περάσει από εκεί, στήν πρωϊνή βάρδια,καί επειδή οι εργαζόμενες τότε δέν μού έκαναν κλίκ, ρώτησα ποιές θά είναι απόγευμα...καί η υπηρεσία μού είπε ότι δέν λειτουργούν τό απόγευμα...

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Πολλες επιστροφές έχουμε !
Χτες βραδι ηταν και η Αρινα/Ροδικα στο Μεταξι. Απλο στα 10ε και κωλος στα 15ε.
Αξιότιμε συναγωνιστά, γιά δώσε περισσότερες λεπτομέρειες γιά τήν Αρίνα!! δηλαδή σέ ποιό ίδρυμα εργάζεται καί σέ ποιές βάρδιες!! σέ ευχαριστώ εκ τών προτέρων!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αξιότιμε συναγωνιστά, γιά δώσε περισσότερες λεπτομέρειες γιά τήν Αρίνα!! δηλαδή σέ ποιό ίδρυμα εργάζεται καί σέ ποιές βάρδιες!! σέ ευχαριστώ εκ τών προτέρων!!
νομίζω το πε ως Πρωταπριλιάτικο αστείο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Βλέπω ότι έχει υπάρξει ένα θεματακι με τις ιερόδουλες όλων των επιπέδων που κάνουν ακαπελα πιπετα και εκσπερμάτωση στη στοματική κοιλότητα τους. Διαχρονικό ναι αλλά όχι ΤΟΣΟ τραγικό δε.
Να εξηγήσω το λόγο, τον οποίο έχω εξηγήσει παρα πολλες φορες. Το στόμα του ανθρώπου είναι μέρος που εχει παρα πολλα μικρόβια αλλά και μέρος που τα απομονώνει στο να ταξιδεύουν στο υπολοιπο σωμα και εν συνεχεία στην συνολική υγεία της κοπέλας. Το σάλιο δε βοηθάει στο να νικάει πολλα αφροδισια αλλά όχι όλα προφανως. Οι πιθανοτητες είναι σε συντριπτική πλειοψηφία να μην κολλανε ευκολα ΟΤΙ δερματικά έχει ο κάθε βρομερος πουτσος που εισέρχεται εκεί περα.
Άλλες κοπέλες που κάνουν ελευθερο στοματικό τελειωτικό έχουν βρει έναν συνδιασμο ενεργειών που εκμηδενιζει τις πιθανοτητες νόσησης από αφροδισιο. Ποιοι είναι αυτοί και τι έχω παρατηρησει εγώ λοιπόν. Απλετος φωτισμός και καθαρισμα του πουλιου από μέρους της. Τι επιτυγχάνει; Βλέπει (με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΜΥΚΗΤΕΣ Η ΑΛΛΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΤΕΡΜΙΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ) εξονυχιστικα αν υπάρχει κάποια δερματικη παθηση. Δηλαδή δεν τον καθαρίζει μόνο και μόνο για να τον ξεβρωμίσει, αλλά και για να τον παρατηρησει για τοιχον εμφανή αλλοιώσεις από δερματικα. Έπειτα κάνει την πραξη και στο τέλος χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα το οποίο και αυτό με τη σειρά του κάνει πολυ δουλειά και σπαει το 99% των μικροβίων. Επίσης τέλος κάνουν και ανά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για ΟΛΑ τα αφροδισια και συνεχίζουν τη δουλειά τους. Όπως αγαπάμε εμείς τη ζωή μας, αγαπάνε και αυτές τη δική τους. Πάνω από το χρήμα είναι η υγεία τους.
Βέβαια όμως υπάρχουν κι εξαιρεσεις βρωμιαρων ιερόδουλων τις οποίες πρεπει να τις εντοπίσετε από την εμπειρία σας και να τις απομονωσετε. Παρολαυτα παντα υπάρχει ένας κίνδυνος να κολλησετε κάποιο αφροδισιο με ελευθερο στοματικό, αλλά ρίξτε κι ένα κατουρημα μετά την πραξη το οποίο και αυτό βοηθάει. Όποιος φοβάται προσεχει πολυ και παρατηρει όλα αυτά και συνεχίζει με ένα ελάχιστο ρίσκο κάτω του 1% να δίνει ακαπελα πιπες σε επιλεγμένες κοπέλες.
Επίσης αν νομίζουν ότι με τις κοπέλες τους ή με τις γυναίκες τους είναι ασφαλείς ας κοιταχτουν καλυτερα στον καθρέφτη.... Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια....
Καλο ΣΚ σε όλους. Κι ένα τιπ, το σπέρμα δεν είναι το προβλημα γιατί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ, το πουλι είναι το θέμα γιατί εκεί κάθονται όλα τα αφροδισια. Στη βαλανο και στον κορμό του πεους.
Αν ρωτάτε εμένα ναι δίνω ακαπελα αλλά σε απειροελάχιστες κοπέλες που έχω τεστάρει. Προς το παρων δεν έχω κολλήσει κάτι, μπορεί να είμαι τυχερός, μπορεί όμως και να είμαι και έξυπνος και παρατηρητικος.
Συμβολή μου μη δινετε ακαπελα πιπες, αλλά όμως τα πραγματα δεν είναι δα και ΤΟΣΟ τραγικά.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε Βραζιλιανε;;;;!!!!

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Κύριοι τις καλημέρες μου, θέλω να σας προτρέψω να πάτε Κολωνού 27 υπόγειο για μια λατίνα ψηλή, άλογο-τουμπανάκι! Δεν κράτησα όνομα αλλά...
Πολύ καλή βαθιά πίπα και παρόλο που χτες είχα γαμήσει, παρόλο που σήμερα ήμουν λιγάκι πιωμένος το κορίτσι τον έφαγε υπερηχητικά για κανα 5λεπτο!
Αν σας κάνει εμφανισιακά περάστε μαζί της, αξίζει! Πολύ κρίμα που οι Λατίνες εκει κάνουν "απλό" πρόγραμμα
Αδερφέ τι ωράριο ήταν

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Μηπως πηγες με την ΑνναΜπελα την "αδερφη"της Μιμης που εχεις γραψει και κριτικη.. :thumbsup:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Χθες το βράδυ ήπια τον κώλο μου κι έτσι σήμερα χρειαζόμουν θαλπωρή. Ήθελα να με περιποιούνται χωρίς να κάνω εγώ πολλά πολλά, κι έτσι πήγα στην Αλεξάνδρα Χωματιανού πάνω, με σκοπό να είμαι πρώτος πελάτης. Έφτασα 5.10 κι όλες οι πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές και περιμένανε και δυο τύποι κι έτσι λάκισα. :badair:
Στο κάτω ήτανε μια Βαλέρια, μελαχρινή τσουπωτούλα και χαμογελαστή και μια Ειρήνη στο δωμάτιο.

Πήγα Βέργας μπας και δω μια Τίνα ή Κατερίνα που ήτανε παλιότερα Διδύμου και Ιάσωνος 37, αλλά δεν κατάλαβα άμα την είδα. Στο 7 κάτω ήτανε μια Κατερίνα νομίζω πως είπε, χαμογελαστή κι αυτή, με κιλάκια. Και στο 3 δύο κορίτσια, μια πολύ αδύνατη και άλλη μια μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, νομίζω ότι είπε Τίνα. Βγήκε και με καβλωτική παντόφλα, αλλά έφυγα. :think:
Πήγα να δω και τη Σαμπίνα στο Εξηκίου, τι μουνάκι είναι αυτό Παναγία μου, μες στο νάζι βγήκε, αλλά είχε κι άλλο δωμάτιο και πήρα πούλο κι από εκεί (ήτανε και μια Λάουρα νταρντάνα με βυζιά, αλλά μου φάνηκε συνοφρυωμένη, ίσως γιατί η μικρή έχει μαζέψει όλο το χαρτί).
Επόμενη στάση Διδύμου 22 να δω την Άγγελα, Αγγέλα, κάπως έτσι, αλλά την είχε πάρει κάποιος για μισάωρο. Στο πάνω ήταν η Γιολάντα, ξανθιά γύρω στα 30, ξερακιανή. Το 27 εκείνη την ώρα, 6 παρά, ήτανε ανοιχτό αλλά δεν πήγα.
Μην τα πολυλογώ, πήγα στην Ιζαμπέλα Φωκαίας 17 πάνω, που δούλευε διπλοβάρδια. Ήταν η τέταρτη επίσκεψή μου στην καλόκαρδη Ιζαμπέλα, όπως εύστοχα παρατήρησαν κάποιοι συναγωνιστές. Μιλάμε έδωσε ρέστα σήμερα με τις κραυγές, τις οποίες έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλούν καθόλου. Μου κόλλησε τις πατουσάρες της νούμερο 41 στη μάπα και μου τις έτριβε και με ρώταγε αν μου αρέσει που είναι ιδρωμένες. Μου άρεσε. Στη συνέχεια φιλότιμη προσπάθεια για κώλο, με τον δικό μου να πέφτει λόγω πιώματος και χανγκόβερ και την Ιζαμπέλα να το προσπαθεί όσο δεν πάει. Έγραψε στη μουνάρα της και την τσατσά που άρχισε τα δικά της απ' έξω. :hi:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τα είπες όλα εύγε !!! Προσωπικά τα γνωρίζω και εγώ όλα αυτά ….Και είναι ακριβός όπως τα είπες Ακριβός όμως !!! Συμπέρασμα …:εμείς τι κάνουμε ?:: Πρέπει να γαμουμε όσο γίνετε πιο οικονομικά και πιο ηδονιστικα ..ΔηΛδη εμείς να εκμεταλλευόμαστε και όχι αυτές εμάς ……πηγαίνοντας ξανά και ξανά στο ίδιο πουτανακι …..και να το παίρνουν πάνω τους και μετά να κοροϊδεύουν και να κουτσομπολεύουν ….που και παλυ στα παπαρια μου …..γαμαω φεύγω κτλ …αλλά έτσι για το γαμωτο βάλτε μυαλό κάποιοι και δώστε άκυρο για να τις τσουξη …Διότι μυαλό δεν παίζει να βάλουν ποτέ ……η πορνη θα μείνει πορνη για πάντα ο κίναιδος ,κίναιδος για πάντα …..και αγύρτης , θα παραμεινη αγύρτης για πάντα …
Αυτό που οφείλουμε όλο να κάνουμε είναι να κάνουμε καλό και δυνατό κρεββάτι στις κορασίδες που γουστάρουμε. Επίσης καλό είναι μια στο τόσο ή και αρκετά συχνά να περνάμε και με μια κοπέλα χέρι χέρι έξω από τα μπουρδέλα 15 λεπτά πριν πιάσουν βάρδια αυτές που μάς έχουν ξενερώσει για να βλέπουν ότι δνε τις έχουμε ανάγκη ή οτι κρεμόμαστε από αυτές, απλά ρίχνουμε μια πούτσα... Το έχω κάνει και έπιασε... Έφαγα καμπάνα φυσικά.. ''Τι θέλεις εσύ εδώ αφού έχεις κοπέλα? Σε είδα προχθές που πίνατε καφέ....'' Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου που μάς είδε...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ενημέρωση : σεξ με Σόνια ρουμάνα από τις φρέσκιες του Μεταξιού, την εντόπισα στο ανάκτορο, εεε δεν έχω λόγια, η ζωή μου απέκτησε νόημα ξανά στα Μπουρδέλα...Επιτέλους.. Τι ζουζούνι είναι αυτό , με τα πατουσάκια του τα απίστευτα, και τα βυζάκια τα γλυκά, ένοιωσα ότι κάνω έρωτα σε ένα 75%, τώρα κατάλαβα τι έχανα... Τα 10 ευρώ μπορεί να ήταν και λίγα...Συνουσιαστές ...δαγκωτό Σόνια..τέλος..!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτό που οφείλουμε όλο να κάνουμε είναι να κάνουμε καλό και δυνατό κρεββάτι στις κορασίδες που γουστάρουμε. Επίσης καλό είναι μια στο τόσο ή και αρκετά συχνά να περνάμε και με μια κοπέλα χέρι χέρι έξω από τα μπουρδέλα 15 λεπτά πριν πιάσουν βάρδια αυτές που μάς έχουν ξενερώσει για να βλέπουν ότι δνε τις έχουμε ανάγκη ή οτι κρεμόμαστε από αυτές, απλά ρίχνουμε μια πούτσα... Το έχω κάνει και έπιασε... Έφαγα καμπάνα φυσικά.. ''Τι θέλεις εσύ εδώ αφού έχεις κοπέλα? Σε είδα προχθές που πίνατε καφέ....'' Το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου που μάς είδε...
Καλά ξηγηθηκες , εδώ φαντάσου πως πάω με κάποιες που πήγαινα συχνά τώρα πάω 1 το 5 μηνο και ξέρεις τι σκηνικά κάνουν μέσα στο δωμάτιο ;;χαχαχ !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom