Καλησπέρα μάγκες! Χθες το βράδυ ήπια τον κώλο μου κι έτσι σήμερα χρειαζόμουν θαλπωρή. Ήθελα να με περιποιούνται χωρίς να κάνω εγώ πολλά πολλά, κι έτσι πήγα στην Αλεξάνδρα Χωματιανού πάνω, με σκοπό να είμαι πρώτος πελάτης. Έφτασα 5.10 κι όλες οι πόρτες των δωματίων ήταν κλειστές και περιμένανε και δυο τύποι κι έτσι λάκισα.
Στο κάτω ήτανε μια Βαλέρια, μελαχρινή τσουπωτούλα και χαμογελαστή και μια Ειρήνη στο δωμάτιο.
Πήγα Βέργας μπας και δω μια Τίνα ή Κατερίνα που ήτανε παλιότερα Διδύμου και Ιάσωνος 37, αλλά δεν κατάλαβα άμα την είδα. Στο 7 κάτω ήτανε μια Κατερίνα νομίζω πως είπε, χαμογελαστή κι αυτή, με κιλάκια. Και στο 3 δύο κορίτσια, μια πολύ αδύνατη και άλλη μια μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο, νομίζω ότι είπε Τίνα. Βγήκε και με καβλωτική παντόφλα, αλλά έφυγα.
Πήγα να δω και τη Σαμπίνα στο Εξηκίου, τι μουνάκι είναι αυτό Παναγία μου, μες στο νάζι βγήκε, αλλά είχε κι άλλο δωμάτιο και πήρα πούλο κι από εκεί (ήτανε και μια Λάουρα νταρντάνα με βυζιά, αλλά μου φάνηκε συνοφρυωμένη, ίσως γιατί η μικρή έχει μαζέψει όλο το χαρτί).
Επόμενη στάση Διδύμου 22 να δω την Άγγελα, Αγγέλα, κάπως έτσι, αλλά την είχε πάρει κάποιος για μισάωρο. Στο πάνω ήταν η Γιολάντα, ξανθιά γύρω στα 30, ξερακιανή. Το 27 εκείνη την ώρα, 6 παρά, ήτανε ανοιχτό αλλά δεν πήγα.
Μην τα πολυλογώ, πήγα στην Ιζαμπέλα Φωκαίας 17 πάνω, που δούλευε διπλοβάρδια. Ήταν η τέταρτη επίσκεψή μου στην καλόκαρδη Ιζαμπέλα, όπως εύστοχα παρατήρησαν κάποιοι συναγωνιστές. Μιλάμε έδωσε ρέστα σήμερα με τις κραυγές, τις οποίες έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλούν καθόλου. Μου κόλλησε τις πατουσάρες της νούμερο 41 στη μάπα και μου τις έτριβε και με ρώταγε αν μου αρέσει που είναι ιδρωμένες. Μου άρεσε. Στη συνέχεια φιλότιμη προσπάθεια για κώλο, με τον δικό μου να πέφτει λόγω πιώματος και χανγκόβερ και την Ιζαμπέλα να το προσπαθεί όσο δεν πάει. Έγραψε στη μουνάρα της και την τσατσά που άρχισε τα δικά της απ' έξω.