scorpioRetired
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2022
- Like
- 864
- Πόντοι
- 80
Καλη πρωταπριλιά Αρχοντικέ dmtrsxxx!!!Πολλες επιστροφές έχουμε !
Χτες βραδι ηταν και η Αρινα/Ροδικα στο Μεταξι. Απλο στα 10ε και κωλος στα 15ε.
Καλη πρωταπριλιά Αρχοντικέ dmtrsxxx!!!Πολλες επιστροφές έχουμε !
Χτες βραδι ηταν και η Αρινα/Ροδικα στο Μεταξι. Απλο στα 10ε και κωλος στα 15ε.
Υπάρχει πλέον στο ΜεταξουργείοΡε παιδιά επειδή απέχω καιρό απ' το άθλημα , μια Νέλλη κοντή στο φ109 κάτω ξέρουμε αν υπάρχει ακόμα ?
Οι κοπέλες αυτές έχουν εθιστεί στο χρήμα, σε φάση να πηγαίνουν για ψώνια και να αγοράζουν 2 ζευγάρια παπούτσια από 120 ευρώ το καθένα, ρούχα , ρολόγια δε φαντάζεσαι.. Το ΄χω ζήσει στο πετσί μου με 2 που βγήκα για καφέ.. Συνοπτικά θα σού πω ότι τελικά δεν ισχύουν όλα αυτά που πίστευαν όλοι οτι οι κοπέλες ταλαιπωρούνται στα μπουρδέλα κτλ, έχουν πιάσει την καλή και δεν ξεκολλάει το μυαλό τους από το να κερδίζουν όσο περισσότερα 5 ευρα γίνεται...Επίσης παίρνουν ηδονή που μάς δουλεύουν όλους ψιλό γαζί για το 10 ευρο για να περνάει η μέρα τους.. όταν φεύγεις από τον οίκο ξεκινάει το κουτσομπολιό με την Τσατσά και τις άλλες κορασίδες συναδέλφους , τρώμε τρελό θάψιμο και κάποιοι γίνονται και τελείως ρεζίλι...Επίσης κάποιες ως γνωστόν μαζεύουν χρυσάφι για τον νταβά που φυλάει τα παιδιά της στην πατρίδα τους...αυτό είναι το χειρότερο...τρελή εκμετάλλευση. Αλλά οι 9 στις 10 ζουν ρε παιδί μου το όνειρό τους... λεφτά , βόλτες, διακοπές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.... τους γκόμενους τού ςαλλάζουν για πλάκα , έχουν 2-3 βασικούς -πελάτες συνήθως- και παίζουν και με 7-8 ξέμπαρκους που τις γαμάνε στα σπίτια τους για 150 ευρα.... Το συμπέρασμα είναι ότι μια κορασίδα πουλάει σταριλίκι και διασημότητα προκειμένου να ξεπεράσει την ετικέτα της 'πουτάνας' και το 'κοινωνικό στίγμα' σε φάση ''Με παρακαλάνε όλοι να με παντρευτουν....''' Απύθμενη απληστία μέσα σε αυτές τις ψυχές, άπατη.....Αυτο ρε φιλε δεν θα το χωρεσει το μυαλο μου ποτε.Το να γαμιεται μια με 5-6-7 ατομα την μερα,παει στο διαολο,σε καμια επαρχια μπορει και με 1-2 την μερα.Εκει φυλης ή Μεταξουργειο,πως το δεχονται αυτο οι κοπελες,να περνανε απο πανω τους 30 ατομα,να γαμιουνται,να παιρνουν τσιμπουκι,να δεχονται πανω τους τα χυσια απο γερους,χοντρους,βρωμιαρηδες,πακιδες,ρομα κτλ?Δλδ τι σκατα ζωη εκαναν εκει στην κωλοχωρα τους και εχουν τοση πολυ αναγκη το 5ευρω?Παει ο αλλος μετα και πουλαει και ερωτες σε αυτα τα πλασματα,και μονο που το σκεφτομαι,ειλικρινα μου ερχετε να ξερασω.
Για δεκαρικο αξίζειΕπειδή έχω πολλές μέρες να κατέβω μετάξι θα ήθελα να μου πει κάποιος για την νεοφερμένη ρουμάνα Σόνια και γενικώς αν παίζει κάποια νέα άφιξη που να αξιζει το 10ευρο, χωρίς πρωταπριλιάτικα
τρελό πετίτ δηλαδή , ισχύουν οι φήμες.... που δουλεύει στο Ιάσωνος 37? Εκεί την είχαν δει οι 2 γνωστοί μου την πρώτη μέρα που ξεκίνησεΓια δεκαρικο αξίζει
Ύψος περίπου 1.45 και 35 κιλά
Την πήρα σήμερα πρωί πρώτη φορά και ήταν μια χαρά
Ανέβηκε στον πουτσο μου και έκανε βαθια καθίσματα ενώ πατούσε με τις πατούσες στο κρεβάτι και τα μουνοζουμα της έτρεχαν ποτάμι
Τα είπες όλα εύγε !!! Προσωπικά τα γνωρίζω και εγώ όλα αυτά ….Και είναι ακριβός όπως τα είπες Ακριβός όμως !!! Συμπέρασμα …:εμείς τι κάνουμε ?:: Πρέπει να γαμουμε όσο γίνετε πιο οικονομικά και πιο ηδονιστικα ..ΔηΛδη εμείς να εκμεταλλευόμαστε και όχι αυτές εμάς ……πηγαίνοντας ξανά και ξανά στο ίδιο πουτανακι …..και να το παίρνουν πάνω τους και μετά να κοροϊδεύουν και να κουτσομπολεύουν ….που και παλυ στα παπαρια μου …..γαμαω φεύγω κτλ …αλλά έτσι για το γαμωτο βάλτε μυαλό κάποιοι και δώστε άκυρο για να τις τσουξη …Διότι μυαλό δεν παίζει να βάλουν ποτέ ……η πορνη θα μείνει πορνη για πάντα ο κίναιδος ,κίναιδος για πάντα …..και αγύρτης , θα παραμεινη αγύρτης για πάντα …Οι κοπέλες αυτές έχουν εθιστεί στο χρήμα, σε φάση να πηγαίνουν για ψώνια και να αγοράζουν 2 ζευγάρια παπούτσια από 120 ευρώ το καθένα, ρούχα , ρολόγια δε φαντάζεσαι.. Το ΄χω ζήσει στο πετσί μου με 2 που βγήκα για καφέ.. Συνοπτικά θα σού πω ότι τελικά δεν ισχύουν όλα αυτά που πίστευαν όλοι οτι οι κοπέλες ταλαιπωρούνται στα μπουρδέλα κτλ, έχουν πιάσει την καλή και δεν ξεκολλάει το μυαλό τους από το να κερδίζουν όσο περισσότερα 5 ευρα γίνεται...Επίσης παίρνουν ηδονή που μάς δουλεύουν όλους ψιλό γαζί για το 10 ευρο για να περνάει η μέρα τους.. όταν φεύγεις από τον οίκο ξεκινάει το κουτσομπολιό με την Τσατσά και τις άλλες κορασίδες συναδέλφους , τρώμε τρελό θάψιμο και κάποιοι γίνονται και τελείως ρεζίλι...Επίσης κάποιες ως γνωστόν μαζεύουν χρυσάφι για τον νταβά που φυλάει τα παιδιά της στην πατρίδα τους...αυτό είναι το χειρότερο...τρελή εκμετάλλευση. Αλλά οι 9 στις 10 ζουν ρε παιδί μου το όνειρό τους... λεφτά , βόλτες, διακοπές σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.... τους γκόμενους τού ςαλλάζουν για πλάκα , έχουν 2-3 βασικούς -πελάτες συνήθως- και παίζουν και με 7-8 ξέμπαρκους που τις γαμάνε στα σπίτια τους για 150 ευρα.... Το συμπέρασμα είναι ότι μια κορασίδα πουλάει σταριλίκι και διασημότητα προκειμένου να ξεπεράσει την ετικέτα της 'πουτάνας' και το 'κοινωνικό στίγμα' σε φάση ''Με παρακαλάνε όλοι να με παντρευτουν....''' Απύθμενη απληστία μέσα σε αυτές τις ψυχές, άπατη.....
μας κάβλωσες απογευματιάτικα!!!Φίλε συμφωνώ με αυτά που λες και είχα και έχω και γω αυτή την απορία από παλιά, αυτό όμως που πλέον με ξεπερνά είναι ότι τα τελευταία χρόνια ( περίπου 10 ) έχουν πλέον καθιερωθεί από πολλές τα ακόποτα τσιμπούκια όπου και κάποιες από αυτές δέχονται και χύσιμο στο στόμα CIM. Σκέψου ότι υπάρχουν κάποιες πουτάνες που μέσα σε 1 μέρα τις έχουν χύσει μέσα στο στόμα τους τουλάχιστον 20, όπου οι περισσότεροι εξ αυτών κατά κοινή ομολογία είναι "βρωμιάρηδες" , το ότι είναι γέροι ή αλλοδαποί ή άσχημοι είναι μικρής σημασίας .Οι πουτάνες δεν αηδιάζουν από τα χύσια, τα γεύονται κανονικά ? και εκτός τούτου είναι και επικίνδυνο και για την υγεία τους ,δεν φοβούνται τις αρρώστιες? Τι να πω μπροστά στο χρήμα όλα μπορούν να παρακαμφθούν τελικά από κάποιες! Και μετά η πουτάνα με τα χύσια στο στόμα τα φτύνει στον νιπτήρα κάνει μια γαργάρα με νερό και πάει απευθείας στο άλλο δωμάτιο να πάρει μία ακόμα ακάποτη πίπα από τον επόμενο και ίσως και χύσιμο στο στόμα της που ουσιαστικά είναι "σπερματοδοχείο" , υγειονομική βόμβα!
Για να γαμησουμε πηγαινουμε.Συνειδητα ,κατα συρροη και εξακολουθηση.Ουτε την ψυχη τους θελουμε ουτε την καρδια τους.Τρεις τρυπες τους μας ενδιαφερουν απλα να ξεμπουκαρουμε.Το τι λενε με τις τσατσαδες και τις φιλες τους,λιγο πρεπει να μας νοιαζει.Εμενα προσωπικα μου βγαινει φτηνοτερα απο γκομενα.Με ορισμενες εχω καλες σχεσεις και τις κραταω στανταρακια.Με αυτες που θα με φολαρουν,δεν ξαναεχει εικοσαρικο ή κατι παραπανω εκτος οικου.Δουλεια τους αυτες δουλεια μας εμεις.Αλισβερισι ειναι.Τα είπες όλα εύγε !!! Προσωπικά τα γνωρίζω και εγώ όλα αυτά ….Και είναι ακριβός όπως τα είπες Ακριβός όμως !!! Συμπέρασμα …:εμείς τι κάνουμε ?:: Πρέπει να γαμουμε όσο γίνετε πιο οικονομικά και πιο ηδονιστικα ..ΔηΛδη εμείς να εκμεταλλευόμαστε και όχι αυτές εμάς ……πηγαίνοντας ξανά και ξανά στο ίδιο πουτανακι …..και να το παίρνουν πάνω τους και μετά να κοροϊδεύουν και να κουτσομπολεύουν ….που και παλυ στα παπαρια μου …..γαμαω φεύγω κτλ …αλλά έτσι για το γαμωτο βάλτε μυαλό κάποιοι και δώστε άκυρο για να τις τσουξη …Διότι μυαλό δεν παίζει να βάλουν ποτέ ……η πορνη θα μείνει πορνη για πάντα ο κίναιδος ,κίναιδος για πάντα …..και αγύρτης , θα παραμεινη αγύρτης για πάντα …
27 υπόγειο: η ΑΝΝΑΜΠΕΛΑ. Η γνωστή σκουροχρωμη όμορφη Λατίνα με τα τατού & καλό σωμα. Στα 10€ σήμερα.
Αν υπειρχαν μπουρδέλα με άντρες που θα πέρναγαν γυναίκες να γαμιουνται για ένα δεκάλεπτο και εσύ στα είκοσι σου που τον έχεις σίδερο κονομαγες ένα δεκαρικο το δεκάλεπτο από μια αγαμητη γυναίκα που πιθανόν να σε καψουρευοταν κιόλας,ενό όπου κι αν πας πλιρονεσε 3,5 € την ώρα πος θα σου φενόταν;;;Αυτο ρε φιλε δεν θα το χωρεσει το μυαλο μου ποτε.Το να γαμιεται μια με 5-6-7 ατομα την μερα,παει στο διαολο,σε καμια επαρχια μπορει και με 1-2 την μερα.Εκει φυλης ή Μεταξουργειο,πως το δεχονται αυτο οι κοπελες,να περνανε απο πανω τους 30 ατομα,να γαμιουνται,να παιρνουν τσιμπουκι,να δεχονται πανω τους τα χυσια απο γερους,χοντρους,βρωμιαρηδες,πακιδες,ρομα κτλ?Δλδ τι σκατα ζωη εκαναν εκει στην κωλοχωρα τους και εχουν τοση πολυ αναγκη το 5ευρω?Παει ο αλλος μετα και πουλαει και ερωτες σε αυτα τα πλασματα,και μονο που το σκεφτομαι,ειλικρινα μου ερχετε να ξερασω.
Αν υπειρχαν μπουρδέλα με άντρες που θα πέρναγαν γυναίκες να γαμιουνται για ένα δεκάλεπτο και εσύ στα είκοσι σου που τον έχεις σίδερο κονομαγες ένα δεκαρικο το δεκάλεπτο από μια αγαμητη γυναίκα που πιθανόν να σε καψουρευοταν κιόλας,ενό όπου κι αν πας πλιρονεσε 3,5 € την ώρα πος θα σου φενόταν;;;
Μην μπενης στη θέση της γυναίκας σαν άνδρας .αυτή είναι η φύση της.σεψου ανάλογα σαν άνδρας
Εγώ μιλάω με φίλους από Ελλάδα και μου λένε είναι οι ίδιες, και ότι αυτή η κατάσταση ξεκίνησε από τα καπιταλ κοντρόλ του τσίπρα... Η αναλογία είναι μου λένε το επίπεδο της φυλής είναι όπως ήταν το Μεταξουργείο το 2010,και τα στούντιο όπως ήταν η φυλής το 2009...Τώρα και Ελλάδα να κατέβω δεν ξέρω αν αξίζει η τσάρκα..Α και μου λένε φυλής ΡΤσαρκα στο μεταξι αποψε, ουρα μεγαλη στο μαγαλεκου 28α, η τσατσα ανακοινωσε οτι δουλευει η Ειρηνη ο οποια δεν εφανιστηκε ποτε στα 15 λεπτα που περιμενα, στα υπολοιπα τιποτα αξιοσημειωτο, περασμα απο Ιασωνος, ισχυρη δοση τριτοκοσμιας, επιστροφη Μεγαλεκου μηπως αποφασισε να βγει η Ειρηνη αλλα η ουρα ειχε μεγαλωσει και η Ειρηνη αφαντη στα αλλα 10 λεπτα αναμονης... Επομενη σταση Κολωνου, να νιωθω Παρισι διοτι πριν λιγο ημουν Ιασωνος, 23 κατω κλειστο, 23 πανω η Νταρια νεαρο μουνακι μελαχρινο μαλλον Ρουμανακι σε απλο προγραμμα, ημουν στο τσακ να τη παρω αλλα με ειχαν πιασει οι τσιγγουνιες μου και ηθελα να σπρωξω με 10αρι. Τα υπολοιπα της Κολωνου χαλια μαυρα, ανεβηκα στο 1ο ομως (οπως μπαινεις απο Πειραιως, νομιζω 11) με ελπιδα να εχει κατι καλο διοτι ηταν η τελευταια σταση μου, ειχα απελπιστει, εκει η τσατσα ηταν μια Ελληνιδα με γυαλακια γυρω στα 40, ωραιο τυπακι με χαβαλε και ανακοινωσε τη Λαουρα, σκινυ Ρουμανακι, σε απλο προγραμμα στα 10 ευρω, λεω μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει, εδωσα το 10ρικο και μπηκα.
Ισα που προλαβα να κατουρισω, πριν γυρισω μπαινει η Λαουρα με τη καποτα στο στομα (εκτος συσκευασιας) και καθεται στο κρεβατι, λεω παει τον ηπια... Ξαπλωνω και μου τη φοραει με το στομα σε πεσμενο πουλι, δεν ειχα θεμα βεβαια, ειχε σηκωθει σε μισο λεπτο, αρχισε να ρουφαει σφηχτα, την σταματαω και ζητησα να ανεβει απο επανω, δεν αρνηθηκε, ανεβηκε με το ενα ποδι να ακουμπαει η πατουσα στο στρωμα και το αλλο γονατο, πολυ ωραιο και σφιχτο μουνακι, που με εκανε να τελειωσω σε 3 λεπτα, δαχτυλο δεν προσπαθησα να βαλω αλλα χουφτωνα ελευθερα οπου ηθελα... τιναχτηκε σαν ελατηριο, φορεσε βρακι, αποχαιρετησε κι εφυγε...
Με αυτα που ειδα σημερα νομιζω οτι εκανα τη σωστη επιλογη, ηταν ενταξει η Λαουρα με βαση τα δεδομενα του bourdeling της Αθηνας, αν ηταν σε στουντιο η cg και ειχα δωσει 150 θα ειχα πολλα να πω αλλα οχι, τωρα ειναι οκ...
Δεν με ενοχλησε που τιναχτηκε σαν ελατηριο κι εφυγε αλλα μπορουσε να μην το κανει... Πιο πολυ με ενοχλησε η μελανια που ειδα αναμεσα στα κωλομερια της, ειτε απο ξυλο στο σεξ (δεν νομιζω) ειτε απο ξυλο κανονικο (νομιζω).
Σκεφτομαι να σταματησω το αθλημα, πολυ βρωμα, πολλοι πακιδες, πολλα ζακια, τερμα το Αλβανοραδιο μεσα στα σπιτακια, κραξιμο βγαινοντας επειδη δεν μπηκες στο δωματιο, οχι μονο στο μεταξι, και στην αλλη περιοχη των 20 ευρω σχεδον ιδια σκατα ειναι, αν για να μεινω στο αθλημα χρειαζεται να υπομενω αυτες τις συνθηκες και τις εικονες που βλεπω σε καθε τσαρκα, θα διαλεξω την αποχη...
Να περνατε καλα και να χαιρεστε!
τωρα παντως ξεκινας να πας και δε ξερεις αν θα ειναι ανοιχταΕγώ μιλάω με φίλους από Ελλάδα και μου λένε είναι οι ίδιες, και ότι αυτή η κατάσταση ξεκίνησε από τα καπιταλ κοντρόλ του τσίπρα... Η αναλογία είναι μου λένε το επίπεδο της φυλής είναι όπως ήταν το Μεταξουργείο το 2010,και τα στούντιο όπως ήταν η φυλής το 2009...Τώρα και Ελλάδα να κατέβω δεν ξέρω αν αξίζει η τσάρκα..Α και μου λένε φυλής Ρ
Είναι οι ίδιες εδώ και πολλά Χρόνια, έχει χαθεί η μαγεία της τσαρκας,τσαρκα είναι να πας και να μην ξέρεις τι θα δεις, αυτή η μαγεία του μυστηρίου χάθηκε οριστικά
Καλά όντως η καραμουζα μεγάλο σπάσιμο με τις σαπιες τις τσατσαδες πρέπει να γαμας το κάθε μπαζο για να είναι οκΤσαρκα στο μεταξι αποψε, ουρα μεγαλη στο μαγαλεκου 28α, η τσατσα ανακοινωσε οτι δουλευει η Ειρηνη ο οποια δεν εφανιστηκε ποτε στα 15 λεπτα που περιμενα, στα υπολοιπα τιποτα αξιοσημειωτο, περασμα απο Ιασωνος, ισχυρη δοση τριτοκοσμιας, επιστροφη Μεγαλεκου μηπως αποφασισε να βγει η Ειρηνη αλλα η ουρα ειχε μεγαλωσει και η Ειρηνη αφαντη στα αλλα 10 λεπτα αναμονης... Επομενη σταση Κολωνου, να νιωθω Παρισι διοτι πριν λιγο ημουν Ιασωνος, 23 κατω κλειστο, 23 πανω η Νταρια νεαρο μουνακι μελαχρινο μαλλον Ρουμανακι σε απλο προγραμμα, ημουν στο τσακ να τη παρω αλλα με ειχαν πιασει οι τσιγγουνιες μου και ηθελα να σπρωξω με 10αρι. Τα υπολοιπα της Κολωνου χαλια μαυρα, ανεβηκα στο 1ο ομως (οπως μπαινεις απο Πειραιως, νομιζω 11) με ελπιδα να εχει κατι καλο διοτι ηταν η τελευταια σταση μου, ειχα απελπιστει, εκει η τσατσα ηταν μια Ελληνιδα με γυαλακια γυρω στα 40, ωραιο τυπακι με χαβαλε και ανακοινωσε τη Λαουρα, σκινυ Ρουμανακι, σε απλο προγραμμα στα 10 ευρω, λεω μια ψυχη που ειναι να βγει ας βγει, εδωσα το 10ρικο και μπηκα.
Ισα που προλαβα να κατουρισω, πριν γυρισω μπαινει η Λαουρα με τη καποτα στο στομα (εκτος συσκευασιας) και καθεται στο κρεβατι, λεω παει τον ηπια... Ξαπλωνω και μου τη φοραει με το στομα σε πεσμενο πουλι, δεν ειχα θεμα βεβαια, ειχε σηκωθει σε μισο λεπτο, αρχισε να ρουφαει σφηχτα, την σταματαω και ζητησα να ανεβει απο επανω, δεν αρνηθηκε, ανεβηκε με το ενα ποδι να ακουμπαει η πατουσα στο στρωμα και το αλλο γονατο, πολυ ωραιο και σφιχτο μουνακι, που με εκανε να τελειωσω σε 3 λεπτα, δαχτυλο δεν προσπαθησα να βαλω αλλα χουφτωνα ελευθερα οπου ηθελα... τιναχτηκε σαν ελατηριο, φορεσε βρακι, αποχαιρετησε κι εφυγε...
Με αυτα που ειδα σημερα νομιζω οτι εκανα τη σωστη επιλογη, ηταν ενταξει η Λαουρα με βαση τα δεδομενα του bourdeling της Αθηνας, αν ηταν σε στουντιο η cg και ειχα δωσει 150 θα ειχα πολλα να πω αλλα οχι, τωρα ειναι οκ...
Δεν με ενοχλησε που τιναχτηκε σαν ελατηριο κι εφυγε αλλα μπορουσε να μην το κανει... Πιο πολυ με ενοχλησε η μελανια που ειδα αναμεσα στα κωλομερια της, ειτε απο ξυλο στο σεξ (δεν νομιζω) ειτε απο ξυλο κανονικο (νομιζω).
Σκεφτομαι να σταματησω το αθλημα, πολυ βρωμα, πολλοι πακιδες, πολλα ζακια, τερμα το Αλβανοραδιο μεσα στα σπιτακια, κραξιμο βγαινοντας επειδη δεν μπηκες στο δωματιο, οχι μονο στο μεταξι, και στην αλλη περιοχη των 20 ευρω σχεδον ιδια σκατα ειναι, αν για να μεινω στο αθλημα χρειαζεται να υπομενω αυτες τις συνθηκες και τις εικονες που βλεπω σε καθε τσαρκα, θα διαλεξω την αποχη...
Να περνατε καλα και να χαιρεστε!