Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 232 άτομα (13 μέλη και 219 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Καλημέρα, ότι αφορά αυτή τι Γιάννα από φ56, είναι καλή μέσα στο δωμάτιο? Δούλευε σε κάποιο μαγαζί παλιά? Επίσης έχει κανείς άποψη για τζεσικα Φώκαιας 25 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τι ευχαριστας εκ των προτερων ρε αδερφέ; Η Γιάννα έχει φυγει εδώ και δυο χρόνια. Δεν διάβασες τα σχόλια; Δεν είδες ότι ήταν Πρωταπριλιατικο αστείο;
Αντε καλημέρα.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
έχει τιμήσει κανείς το ανορεξικό πιπίνι την Κορίνα από φυλής 65;;; με καυλώνει απίστευτα το οτι είναι σκίννυ με
προσωπάρα
Την δοκίμασε μέλος του site κ μου είπε ότι πέρασε στο ντούκου!Απλά προσπεράστε!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.002
Πόντοι
31.618
Με Ιζαμπέλα Λιοσίων 73 β
Προ λίγο.
Ολίγον τι ξεπετουα σήμερα ενώ Αλή φορά ήταν ποιο ζουζου.
Με τις μέρες μας δεν είμαστε αλοστε όλοι μας
Πάντος τσιμπουκαρα και κολαρα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με Ιζαμπέλα Λιοσίων 73 β
Προ λίγο.
Ολίγον τι ξεπετουα σήμερα ενώ Αλή φορά ήταν ποιο ζουζου.
Με τις μέρες μας δεν είμαστε αλοστε όλοι μας
Πάντος τσιμπουκαρα και κολαρα
Η άλλη η Νικόλ τι λέει, την έχεις παρει;

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Μετά από μικρή βόλτα στη φυλής και συνάντηση με τον κυρ Βασίλη... Αφού μιλησαμε για θρυλικές πόρνες όπως Σάρα,Λουτσία,Τσινα,Ντενίσα,γενικά Τσέχες... καταλήξαμε ότι η πουτανες της φυλής είναι τουλάχιστον τρίτης διαλογής... Εποχές 2000 δεν της γαμουσες ούτε στο Μεταξουργείο αυτές ..

Σας παρακολουθώ πολλά χρόνια, άσχετα αν δεν είμαι ενεργός στο να γράφω....

Δυστυχώς εγώ έχω μόνο μια πουτανα που τη γαμαω όπως θέλω... Είτε ήρεμα είτε με χαστούκια, λουρί στο λαιμό και διάφορα τέτοια άγρια γούστα.... Ακόμα και αυτή που θα πάω μια φορά τη βδομάδα η μία στης 15 πλέων μου κάνει σκηνές η τσατσά αν κατσο πάνω από 15 λεπτά.. κάποτε γσμουσαμε και δε κοιτούσαμε ποτέ ρολόι.... Ήταν αδιάφορο... Τώρα ποια στα 10 λεπτά έχει καμπανάκι! Εγώ σήμερα της έκανα παρατηρήσει... Και τη ρώτησα αν αυτούς που τη γαμαει του αρκούν τα 15 λεπτά.... Τεσπα καλό κουράγιο ... Νομίζω ότι έχει να κάνει και με τη δικιά μας ανοχή.

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Λοιπόν έχουμε
επιστροφή Χριστίνας Τσεχοπολωνέζας ή κάτι τέτοιο στο φυλής 65 κάτω πρωινή. Για όσους τη θυμάστε είναι το ξανθό κομοδινάκι με τις 3άρες
κρεμαστές βυζάρες και τα γαλάζια
μάτια. που ήταν στην ίδια αλυσίδα και πριν 3 περιπου χρόνια. Εκτός απ τα μικρά τατού που είχε έκανε κι ένα τεράστιο τατού σε ΟΛΌΚΛΗΡΗ την πλάτη (στυλ Τζώρτζιας) και δεν άφηνε να την ακουμπάς πλάτη, ούτε έκανε ιεραποστολικό. Ακόμα πιο
κομοδίνο δηλαδή! Την τίμησα γιατί θόλωσα
με τα μαστάρια της και το μελαμψό απ το σολάριουμ
κορμί της...

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Λοιπόν έχουμε
επιστροφή Χριστίνας Τσεχοπολωνέζας ή κάτι τέτοιο στο φυλής 65 κάτω πρωινή. Για όσους τη θυμάστε είναι το ξανθό κομοδινάκι με τις 3άρες
κρεμαστές βυζάρες και τα γαλάζια
μάτια. που ήταν στην ίδια αλυσίδα και πριν 3 περιπου χρόνια. Εκτός απ τα μικρά τατού που είχε έκανε κι ένα τεράστιο τατού σε ΟΛΌΚΛΗΡΗ την πλάτη (στυλ Τζώρτζιας) και δεν άφηνε να την ακουμπάς πλάτη, ούτε έκανε ιεραποστολικό. Ακόμα πιο
κομοδίνο δηλαδή! Την τίμησα γιατί θόλωσα
με τα μαστάρια της και το μελαμψό απ το σολάριουμ
κορμί της...
σωστος,και σε εμενα τα ιδια σχετικα με την πλατη της,πανω στην εξαψη της στιγμης μου ειπε πως εχει ενα παιδι,ισως καταλαβε πως ο πουτσος μου θα τρυπαγε το προφυλακτικο και ηθελε με αυτο τον τροπο να αποτρεψει κατι τετοιο,παντως ηταν πιο θερμη σε σχεση με παλιοτερα...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και συμπληρωνω ότι όταν έχεις φίμωση δεν μπορείς να πλυνεις όλη την περιοχη σωστά. Ουτε να γαμήσεις κωλο ακαποτα (απόλυτη ευχαριστηση)..! Θα πεθανεις από τον πονο!
Τράβα σε έναν χειρουργο ουρολογο και πες του ή να σου κάψει (ναι καλά το λέω καυτηριασει) το χαληνό ή να σου κανει μια περιτομη να τελειώνεις.
Και συμπληρώνω καλύτερα μόνο χαληνο να καυτηριάσει όχι περιτομή !!! Διότι μετά έχεις αλλά θέματα ..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα την πλακωσω στις φαπες επιτόπου πονάει αυτο
Όχι απλά πονάει …. Μπορεί να γίνει ζημιά και να θες άμεσα επέμβαση …για κενά πήγαινε πάρε απόφαση να καυτηριάσεις χαληνο σε έναν καλό χειρουργό ουρολόγο να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτή την ιστορία !!! Βασικά έπρεπε χτες να είχες πάει ..έχω πάθει ρήξη χαλινού και ξέρω τι σημαίνει πόνος ……σε καταλαβαίνω …καλή επιτυχία σε ότι και αν ΑΠΟΦΑΣΙΣΗΣ !!

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
955
Πόντοι
86
Όχι απλά πονάει …. Μπορεί να γίνει ζημιά και να θες άμεσα επέμβαση …για κενά πήγαινε πάρε απόφαση να καυτηριάσεις χαληνο σε έναν καλό χειρουργό ουρολόγο να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτή την ιστορία !!! Βασικά έπρεπε χτες να είχες πάει ..έχω πάθει ρήξη χαλινού και ξέρω τι σημαίνει πόνος ……σε καταλαβαίνω …καλή επιτυχία σε ότι και αν ΑΠΟΦΑΣΙΣΗΣ !!
Αφού δεν πρόκειται να βρω γυναίκα άσε δεν χαλάω λεφτά θα προσέχω

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αφού δεν πρόκειται να βρω γυναίκα άσε δεν χαλάω λεφτά θα προσέχω
Υπαρχη και η λύση να μην γαμας καθόλου , και να μην σου σηκώνετε για να μην το τραυματίσεις …διαλέγεις και παίρνεις : Νυστέρι - χειρουργική διαθερμία και ξεμπερδεύεις ; Η ζωή καλόγερου φοβούμενος μην το τραυματίσεις ….;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα αδέρφια.. Η Τζέσικα με τα τατού Φωκαίας 25, σε ποια βάρδια δουλεύει? Έχει δοκιμαστεί?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Καλημέρα αδέρφια.. Η Τζέσικα με τα τατού Φωκαίας 25, σε ποια βάρδια δουλεύει? Έχει δοκιμαστεί?
Χαχαχαχα καλημέρα.
Με συγχωρείς που γελάω , θα εξηγήσω… δουλεύει πρωινή βάρδια όπως μου απάντησαν μια-δυο σελίδες πίσω και τώρα πίνω καφέ και ετοιμάζομαι για εξόρμηση στην συγκεκριμένη. Ξύπνησα με πρωινές ορέξεις

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Χαχαχαχα καλημέρα.
Με συγχωρείς που γελάω , θα εξηγήσω… δουλεύει πρωινή βάρδια όπως μου απάντησαν μια-δυο σελίδες πίσω και τώρα πίνω καφέ και ετοιμάζομαι για εξόρμηση στην συγκεκριμένη. Ξύπνησα με πρωινές ορέξεις
Αλήθεια τώρα? Κάνει ελεύθερο το κορίτσι?

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Αλήθεια τώρα? Κάνει ελεύθερο το κορίτσι?
Δεν έχω ιδέα. Πρώτη φορά θα πάω , αλλά νομίζω αν κανεις τον κόπο καναδυό σελίδες πίσω γράφουν για εκείνη , απλά εγώ δεν θυμάμαι.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Δεν έχω ιδέα. Πρώτη φορά θα πάω , αλλά νομίζω αν κανεις τον κόπο καναδυό σελίδες πίσω γράφουν για εκείνη , απλά εγώ δεν θυμάμαι.
Αδερφέ θα ανεβάσεις την εμπειρία σου μετά? Με τρελενουν οι βυζάρες της

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.471
Πόντοι
3.057
Αδερφέ θα ανεβάσεις την εμπειρία σου μετά? Με τρελενουν οι βυζάρες της
Ναι , πάντα .φαντάσου ούτε την έχω δει την κοπέλα , μην με ξεσηκώνεις και παρατήσω και τον καφέ χαχαχαχα.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Ναι , πάντα .φαντάσου ούτε την έχω δει την κοπέλα , μην με ξεσηκώνεις και παρατήσω και τον καφέ χαχαχαχα

Ναι , πάντα .φαντάσου ούτε την έχω δει την κοπέλα , μην με ξεσηκώνεις και παρατήσω και τον καφέ χαχαχαχα.
Την έχω δει εγώ αδερφέ και είναι υπερκαυλα. Ρώτα αν έχεις και την ευγενή καλοσύνη σε παρακαλώ τι ώρα σχολαει

• Like
Αντιδράσεις: Naruto
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom