Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (44 μέλη και 312 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Λόλα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλη με μεγάλο κωλο 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Γκλόρια μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί , ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, Ιωάννα μελαχρινή σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι βυζι και Σονια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2. 5αρι βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Λανα ξανθιά νταρντανοπαχουλη μιλφ με 2αρι συν βυζι, τατουάζ κάθετα στη σπονδυλική στήλη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 Χριστίνα μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Λαρίσα χοντρουλα με κάστανο σκούρο μακρύ μαλλί 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Βεργας 6α Μπάρμπαρα στο δωμάτιο.

Βεργας 6β κλειστό.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη ξανθιά σώμα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Διδύμου 7α, 7β & 8α κλειστά.

Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, για αμφότερες ανακοινώνεται απλό πρόγραμμα αλλά κάνουν και ελεύθερο στοματικό και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδύμου 16 κλειστό.

Διδύμου 18β Μαρία μελαχρινή μιλφ με μακρύ μαλλί ψιλοκανονικο σώμα κοιλίτσα κωλαρα πεταχτη 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κωλαράκι και αυταρχικό.

Διδύμου 18α Κατερίνα με κάστανο κοντό μαλλί ατσουμπαλο σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, ανακοίνωσε μόνη της ελεύθερο στοματικό, γκυφοκωλι και αυταρχικό.

Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι και Ελένη μελαχρινή με μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Χριστίνα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, λεπτή με 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα καστανή σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδύμου 22 όροφος Γιολαντα ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδυμου 27 Τζούλια ξανθιά μιλφ νταρντανοχοντρη με 2.5αρι-3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό και Φωτεινή μελαχρινή ψηλή με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

aris7kan

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Θα ήθελα την άποψη σας για κάτι.
Σκέφτομαι να καταθέσω σε μια στην Ιάσωνος και ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής περιοχή είναι (ξέρω οτι δεν είναι). κα εννοώ...να φοβάμαι οτι θα μου την πέσουν τίποτα πρεζόνια και θα τρέχουμε? να μην έχω λεφτά πάνω μου πέρα από τα βασικά? μιλάμε για πρωινή βάρδια Σαββάτου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Χθες πήγα Μεταξουργείο.
Μετά το σεξακι ήθελα να περπατήσω σε
"Μία Αθήνα που χάθηκε"....
Πλατεία Καραϊσκάκη..... Μάρνης...... Αχαρνών και τέλος Σταθμό Λαρίσης.

Στο διάβημα μου λοιπόν αντίκρισα.........

Παλιά κτίρια "βουτηγμένα" στην σκόνη και το καυσαέριο.
Γκρίζα πεζοδρόμια με σκουπίδια και απαρχαιωμένες τσίχλες επάνω τους.
Άστεγους και τοξικομανείς σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Και πολλούς λαθρομετανάστες με παραβατικές φάτσες.

Θλιβερές Cult & Παρακμιακες καταστάσεις...που μόλις τις βλέπεις σε πιάνει κατάθλιψη, μελαγχολία... κόμπο στο στομάχι..... θέλεις να φωνάξεις.... θέλεις να ουρλιάξεις..................

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ ΚΡΑΤΟΣΣΣΣ...

:shit::shit::shit::shit::shit::shit:

:vomit::vomit::vomit::vomit:

:zombie::zombie::zombie::zombie:
Μηπως πηγές στη Λάνα; Στο ίδιο μαγαζι τραγουδάει ακόμα ή στο δίπλα στο β;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Με την Εμμη σήμερα στο Λιοσίων 73 β
Κουρασμένη ανορεχτη και ξινή,γαμιοταν από το πρωί.βεβεα το μουνι είναι τρελα ,της εγλιψα το μουνακι την κολοτριπιδα της και στα τέσσερα έχυσα κουβάδες
Βάζει κάτω παρά πολλές η εμμυ .. Όσο κουρασμένη και αν είναι ξηγιεται ντόμπρα η κοπέλα σε όλα !! Για μένα είναι ι βασσιλισα της οδού λιωσιων !!

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.882
Πόντοι
736
Χθες πήγα Μεταξουργείο.
Μετά το σεξακι ήθελα να περπατήσω σε
"Μία Αθήνα που χάθηκε"....
Πλατεία Καραϊσκάκη..... Μάρνης...... Αχαρνών και τέλος Σταθμό Λαρίσης.

Στο διάβημα μου λοιπόν αντίκρισα.........

Παλιά κτίρια "βουτηγμένα" στην σκόνη και το καυσαέριο.
Γκρίζα πεζοδρόμια με σκουπίδια και απαρχαιωμένες τσίχλες επάνω τους.
Άστεγους και τοξικομανείς σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.
Και πολλούς λαθρομετανάστες με παραβατικές φάτσες.

Θλιβερές Cult & Παρακμιακες καταστάσεις...που μόλις τις βλέπεις σε πιάνει κατάθλιψη, μελαγχολία... κόμπο στο στομάχι..... θέλεις να φωνάξεις.... θέλεις να ουρλιάξεις..................

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟ ΚΡΑΤΟΣΣΣΣ...

:shit::shit::shit::shit::shit::shit:

:vomit::vomit::vomit::vomit:

:zombie::zombie::zombie::zombie:
"Μία Αθήνα που χάθηκε".... έτσι είναι συναγωνιστή χάθηκε :(:(:(

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.073
Πόντοι
41.129
2η βαρδια Μεταξι..

Ιασονος 37 οροφος Λανα Ρωσσιδα 21 ετων μοντελα.
Κολωνου 23 ανακτορο Νικολ Ρουμανα γνωστη και απο το Ιασ 20β.

ε ρε τι μουνια γαμαμε με 15 ευρω !!

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
2η βαρδια Μεταξι..

Ιασονος 37 οροφος Λανα Ρωσσιδα 21 ετων μοντελα.
Κολωνου 23 ανακτορο Νικολ Ρουμανα γνωστη και απο το Ιασ 20β.

ε ρε τι μουνια γαμαμε με 15 ευρω !καλησπερα μπορεις να κανεις μια περιγραφή τις νικολ; Η λανα οντως μουναρος

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Βάζει κάτω παρά πολλές η εμμυ .. Όσο κουρασμένη και αν είναι ξηγιεται ντόμπρα η κοπέλα σε όλα !! Για μένα είναι ι βασσιλισα της οδού λιωσιων !!
Έχει κουραστεί... Η ξινίλα της μέσα στο δωμάτιο -που ξεκινάει απ το σαλόνι- είναι υπερβολική
πλέον!

Chemical Warfare

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2017
Κριτικές
4
Like
469
Πόντοι
20
Έχετε στο νου σας όπως ανεβαίνετε Ιάσωνος στη συμβολή με Λεωνίδου πέτυχα την Τρίτη έναν οπαδό της Ρόμα. Έκανα τσάρκα μόνος μου , απόγευμα. Πήγε να μου πουλήσει χόρτο (λογικά) και αφού του έκανα νόημα ότι δεν θέλω με ακολούθησε ξαναμιλώντας μου μέχρι περίπου τα λατινόσπιτα στην Κολωνού οπού ανέβασα λίγο τον βηματισμό μου.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
Συναγωνιστες καλησπέρα... Θα ήθελα την βοήθειά σας... Στο αγαπημένο μετάξι αν θυμάμαι καλά μεγάλου Αλεξάνδρου 22α δούλευε μια μιλφ η Ειρήνη (απόγευμα με καλό για την ηλικία της κορμί).... Λόγο τροχαίου απέχω πάνω από 2 μήνες από το άθλημα... Ξέρετε αν παίζει κάπου μπάλα;;;; κάθε βοήθεια σε πμ θα πολύτιμη!!!!

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Η φωτεινή από το Ιάσωνος 44 μέχρι τι ώρα είναι στο πόστο τις ; Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom