The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Καλησπέρα. Γνώμες για την Αλεξάνδρα στην Ιάσωνος 16 στον όροφο? έχει πάρει κανείς να μου πει ?
Και αν μπορεί να πει κάποιος μεχρι τι ωρα είναι . thx
Καλησπέρα.
Θα πάτε Ιάσονος 16 και αν δεν είναι εκεί, τότε θα είναι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 25.
Αν δεν είναι ούτε εκεί, τότε έχει ρεπό.
Έτσι πήρα και εγώ τα αρχίδια μου σήμερα.
Να πω για δύο συμβάντα, τα οποία θα ενδιαφέρουν άπαντες:
1)Σήμερα στην Ιάσονος, ώρα 13:45, ο γνωστός τσιγγάνος ήθελε να με πλησιάσει με μια συσκευασία γυαλιά. Τον κοίταξα άγρια και απομακρύνθηκε. Ακριβώς από πίσω του βρισκόταν ένας συνέταιρός του. Με ρώτησε αν θέλω άρωμα. Κατόπιν πήρε πίσω την ερώτηση και μου είπε αν έχω 10 ευρώ. Ενοχλούσε κόσμο. Ήταν πιεστικός. Ακριβώς δίπλα του, πιο πάνω από το Ιάσονος 30, βρισκόταν ένας τρίτος. Όλοι συνέταιροι. Ξεβίδωνε εξαρτήματα από ένα παρκαρισμένο φορτηγό.
2)Πριν από λίγες ημέρες μπήκα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 25. Βγήκε η κοπέλα και αφού τα είπαμε στα όρθια αποχώρησα. Όταν έβγαινα ο νταβατζής τσαντισμένος της είπε: "τι απαντάς;". Ότι και καλά... γιατί μου μιλάει αφού δεν πέρασα.
Τα παραπάνω δεν είναι ασύνδετα. Πού θέλω να καταλήξω...
Προς τους νταβάδες και τους λοιπούς εμπλεκόμενους:
Ακούστε να δείτε γίδια. Είστε χέστες. Τα βάζετε με τον πελάτη. Ενώ με τη μαφία που είναι στην πόρτα σας χέζεστε να τα βάλετε. Αν είστε άντρες βγείτε και βάλτε τα με αυτούς, εξαιτίας των οποίων χάνετε λεφτά. ΔΕΝ θα το κάνετε όμως. Τουλάχιστον μιλάτε καλύτερα. Χέστες.
Την καλησπέρα μου σε όλους.