Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (5 μέλη και 121 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.624
Πόντοι
456

Dimostenes90

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς η Μαριάννα η Μαρίνα από βεργας 6α 6β,που βρίσκεται?(είναι μια κοντουλα με κοντό ξανθό μαλλί, gilf από ανατολικό μπλοκ

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τωρα φυλης και περιξ

φυλης
105 αφροδιτη καλο σωμα με πεταχτο κωλο,απλο,απο μενα ειναι οχι
86 β,η γνωστη σκιπ μελαχρινη με το ωραιο κορμι τα τατου και το απλό
86 α η αντζελα η κοντη μελαχρινη μπαμαπατσικη με ακα
84 η Μαρια η νέα με τις βυζαρες και το ωραιο σωμα,μεσα απλο ,ισως να βελτιωθηκε,δε ξερω
65 β,μαυρη ισπανοφωνη με πλουσιο στηθος και κανονικο προς αδυνατο κορμι,ακα,δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ενδιαφερουσα περιπτωση
ακομα και για μενα που δε μου αρεσουν οι μαυρες

φιλιπ
στο πανω μια αρκετα αδυνατη με απλο
στο κατω Λιζα ξανθια με καλο σωμα

φωκ
9,ενα χοντρο ευγενικο κοριτσι με γυαλια
13 κατω μια νικολ συμπфθητικο κορμι фзджщ
13 πάνω Ελλη,κοντοκλωτσα
25 πάνω,Λολα ινδιανοφατσα λατινα κοντη κανονικο σωμα με τατοΥ και ακα
25 κάτω Σαρα ρομά με ακά ,καλό κορμι

Βεργας 3,
σοβιετικο καπη απόψε,η επερεσια σιγουρα τελειωσε σχολειο επι υπαρκτου ισως και καποια απο τις 4 βαρειες
μεγαλοκοπέλες που σαλοναριζαν αγερωχες παρα την ηλικια τους

Λιοσιων 73 πάνω
Σαρα ,ξανθο μπαμπατσικο ομορφουλικο νεαρο με απλό

Μαραθωνος 59
πάνω Ναταλια μελαχρινο γιουρβαρλακι
Κάτω Αλισια γεματούλα
Αχιλλεως η Ιονελα η όμορφη

πολλά κλειστα καθοτι η βροχα επιπτε ραιθρου

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.567
Πόντοι
201
καλησπέρα συναγωνιστές.
γνωστός μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Στέλλα από φυλής 84β,μου είπε ότι είναι ωραίο μιλφακι,έψαξα στο σάιτ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Την έχει πάρει κανένας να μου πει εντυπώσεις?
Φιλος μου έχει πει ότι είναι μεγάλη φόλα.

Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
70
Πόντοι
0
τωρα φυλης και περιξ

φυλης

65 β,μαυρη ισπανοφωνη με πλουσιο στηθος και κανονικο προς αδυνατο κορμι,ακα,δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ενδιαφερουσα περιπτωση
ακομα και για μενα που δε μου αρεσουν οι μαυρες
Η γνωστή Μπιούτη είναι αυτή ή κάποια άλλη;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
889
Πόντοι
86
Τα σπιτια οταν μπουκαρεις ζητανε πιστοποιητικα εμβολιασμου ή rapid; Ξερει καποιος; Αλλα ζητανε ενω σε αλλα ειναι χυμα;Μηπως ζητανε κατι αφου περασεις μεσα στο δωματιο με τη κοπελα και οχι πριν που απλα την βλεπεις;Τι παιζει; Λεω να κατεβω αυριο μια βολτα αν δεν βρεχει.ευχαριστω.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.671
Πόντοι
9.846
Οχι δεν κανει , το προτεινα και εγω αλλα δεν ( υπαρχει και camera στο κουζινακι ) !!!
Πήγα πριν λίγο. Δεν ήτανε σήμερα στη ρεσεψιόν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε τι ωρα πηγές και το βάρδια είναι γενικά ;
Πρωινή είχα παει.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
Αδερφέ πήγε ένας φίλος μου ξανά και δεν άντεξα την πήρα την κωλοκαριολα,για άλλη μια φορά με νευρίασε τόσο πολύ έτσι την γύρισα στα 4 και άρχισα ένα ανελέητο σφυροκόπημα δίχως τέλους άρχισε να κλαιει από την πουτσα έτσι θύμωσα ακόμα πιο πολύ.
Της έκανα ένα ανελέητο mouth fucking της είχαν φύγει η μασκαρες,είχε γίνει ένα σκέτο φρικιό..μου έλεγε δεν θέλω άλλο έτσι την έβαλα να μου παίξει το βιολί μου μέχρι να χύσω γκαριζοντας από ηδονή.
Αυτή είχε ξενερώσει φουλ και πήγε στον επόμενο πακιστανακο να δώσει τα κέρματα του μήπως νιώσει για λίγο ζώντανος μες την σαπιλα της Αθήνας.
Θέλω να χύσω μέσα στο στόμα την αναμπελ τώρα πιο πολύ να χύσω στην μουριτσα της χωρίς εννοείτε να με αγγίξει για λόγους υγείας.
Το Χριστινάκι έχω χάσει από μεγάλου Αλεξάνδρου υπόγειο και σταναχωριεμαι.

Πρέπει να σαι “Σκλήρος Καριόλης” την ώρα της πράξης τύπε μου.. (με το συμπάθειο να ΜΗΝ παρεξηγηθώ).

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.005
Πόντοι
1.056
Τα σπιτια οταν μπουκαρεις ζητανε πιστοποιητικα εμβολιασμου ή rapid; Ξερει καποιος; Αλλα ζητανε ενω σε αλλα ειναι χυμα;Μηπως ζητανε κατι αφου περασεις μεσα στο δωματιο με τη κοπελα και οχι πριν που απλα την βλεπεις;Τι παιζει; Λεω να κατεβω αυριο μια βολτα αν δεν βρεχει.ευχαριστω.
Tην Καλημερα Φιλε μου.....απο την αρχη που μπαινεις στον οικο ζητανε.....σε εμενα ζητησανε απο την αρχη.....Καλα να περνας.....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.671
Πόντοι
9.846
Καλημέρα κυριοι, αν κάποιος παει προς Περγάμου 1 στην πρωινη βαρδια ας μας πει ποια κυρία εργάζεται. Η Μαίρη ή η Εβελίνα. Καλη συνέχεια και καλή δουλειά!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς η Μαριάννα η Μαρίνα από βεργας 6α 6β,που βρίσκεται?(είναι μια κοντουλα με κοντό ξανθό μαλλί, gilf από ανατολικό μπλοκ
Κωνσταντινουπόλεως 166 συνήθως απογεύματα.

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Μετα απο τις φολες που εφαγα μες στην βδομαδα,επιτελους και κατι καλο.Ελλης 3,η 2τσα παρουσιασε την Ειρηνη και την Πωλινα(Παλινα),μολις την ειδα μου θυμησε την Ανφισσα λιγο στην φατσα μονο,γιατι αυτη ειναι ψηλη,λιγο γεματουλα,οχι πολυ,ξανθια,μιλφ με μαλι πιασμενο κοτσο,μεσαιο βυζι χαλαρο,δεν την εχω ξαναδει καπου,ουτε ομως η 2τσα την παρουσιασε και σαν καινουργια,προγραμμα τα παντα πλην πρωκτικου,μου λεει παρτες και τις δυο παρτουζα,της λεω δεν θελω,η Ειρηνη δεν μου αρεσει να πω την αληθεια,στειλε της λεω την Πωλινα(Παλινα), τεσπα μου εκανε το κλικ,λεω δεν γαμιεται αλλο ενα εικοσαρι μπορει να παει στον κουβα.Κινηση δεν ειχε στο σαλονι,ερχεται μετα απο λιγο με ενα τσαντακι στο χερι και βγαζει,βγαζει,βγαζει,μωρομαντιλλα,προφυλακτικο,αντισυπτικο,λιπαντικο,μου περναει τα χερια με αντισυπτικο,ωχ λεω την πατησαμε παλι,αποστηρωμενο προγραμμα θα κανει και μολις αφηνει το ψεκαστικο αρχιζει τα βαθια γλωσσοφιλα,τρωμαρα σου λεω απο μεσα μου το αντισυπτικο σε μαρανε,τα γλωσσοφιλλα αβερτα ομως,δαχτυλα καργα αφηνει,γλυφω βυζια,στο ενα πονουσε λιγο,φαινεται της το δαγκωσε κανενας,ξαπλωνουμε τον παιρνει στον στο στομα ανευ,γλυφει μπαλες,επιτελους λεω,ερχεται απο πανω και γλυφει τα παντα και γλωσσοφιλα συνχρονως,φαινετα να της αρεσει αυτο που κανει,την βρισκει,οπως και η Ανφισσα το ιδιο,στανταρακι και αυτη,ομως μας αφησε,τι εγινε και αν μαλλωσανε δεν ξερω,παντως αυτη μαζευε τον κοσμο εκει και αποτι φαινεται εκανε την κινηση ωστε να βρει εναν επαξιο αντικαταστατη και νομιζω οτι κατα την γνωμη τον βρηκε σε μεγαλο βαθμο,Η Ανφισσα ηταν ποιο αδυνατη αλλα ποιο κοντη,αυτη ειναι ψηλη και ποιο γεματη αλλα τα κιλα κατανεμονται ομοιομορφα και δεν φαινονται λογο υψους,προσωπο μετριο,τελειωσα με τσιμπουκι το οποιο εναι αρκετα καλο και τα πηρε στο στομα,δεν βιαζεται,η 2τσα δεν ενοχλησε,ημουν σιγουρα 10λεπτο μεσα,ισως και παραπανω,θα ξαναδοκιμαστει να δουμε τι λεει και στα υπολοιπα και οκαιρος θα δειξει αν αντικαταστησει επαξια την Ανφισσα,να πω οτι μετα οσο ντυνομουν,οσοι ερχονταν μπαιναν με αυτην.
εγω πα ντως χθες εφαγα φολα πολλβν μεγατονων το ακριβως αντιθετο απο οσα αναφερεις κρυα ανεκφραστη διεκπαιρεωτικη παει πακετο με τη σιβηρια που λεει οτι ειναι

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.624
Πόντοι
456

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
εγω πα ντως χθες εφαγα φολα πολλβν μεγατονων το ακριβως αντιθετο απο οσα αναφερεις κρυα ανεκφραστη διεκπαιρεωτικη παει πακετο με τη σιβηρια που λεει οτι ειναι
Σοβαρα?χαλασε τοσο γρηγορα?εγω την ειχα παρει την δευτερη μερα που ηρθε εκει και αν εξαιρεσεις τα συμπραγκαλα που κουβαλαγε για απολυμανση κλπ..,κατα τα αλλα ηταν καλη και δεκτικη σε ολα,αν ειναι ετσι δεν την βλεπω να στεκει τοτε εκει.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.970
Πόντοι
711
Καλημέρα συναγωνιστές..Η Ιζαμπέλα ,Φ.65,κάνει με την άλλη κοπέλα καλή παρτουζα;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.671
Πόντοι
9.846

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
Tην Καλημερα Φιλε μου.....απο την αρχη που μπαινεις στον οικο ζητανε.....σε εμενα ζητησανε απο την αρχη.....Καλα να περνας.....
δεν πάνε καλά ζητάνε πιστοποιητικά οι όικοι που είναι παράνομοι αξιωματικά? δηλαδή ο covid είναι το πρόβλημα? αμφιβάλω αν ένα 10% των γυναικών που δουλέυουν υποβάλλονται στις απαραίτητες εκ του νόμου εξετάσεις αν έχουν χαρτιά κλπ κλπ... και ζητάνε από τους πελάτες πιστοποιητικα εμβολιασμού οι κατα τεκμηριο παράνομοι.. τραγικο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom