Την Καλημερα στους Φιλους και συναγωνιστες.....ενημερωση πινωντας καφεδακι να ανοιξει το ματι.....
Χθεσινη Λαικη απογευματινη......
Τροφωνιου 13....Ελενη και μαλλον Ειρηνη.....αν δεν ειναι καποια καινουργια.....
Ελλης 3......Κατερινα με ασπρο σετακι....Ειρηνη.....και Μελινα.....μου συστηθηκε με ελαφρια υποκλιση και σταυρωνοντας ελαφρια τα ποδια της....με χαμογελο....ενδιαφερουσα.....
Διδυμου 27......Η Αλιονα μονο.....
Διδυμου 22....κατω....καποια αδιαφορη.....
Διδυμου 22....πανω....δυο μαυρομαλλες μπαμπατσικες......ενδιαφερον παρουσιασε ο σκαλιστος καναπες....και τα μωσαικα με μπορντουρα....περαστε να δειτε τεχνη...τι πλακακια και μαξιλαρατοι καναπες.....
Διδυμου 18 και τα δυο κλειστα......
Διδυμου 16....η Αλικη.....gilfaki....
Διδυμου 7...η Λιλιαν με την Κωλαρα....με κιτρινο κορμακι.....η τσατσα μου ειπε να βαλω την μασκα και αν εχω χαρτι εμβολιασμου....
Φωκαιας 27....μια αδιαφορη.....
Φωκαιας 27 υπογειο...μια Αννα αν δεν κανω λαθος....
Φωκαιας 24...η Μπελλα....ενδιαφερουσα περιπτωση...παιχνιδιαρα....Ξανθια....
Φιλιππιδου 11 οροφος....η κοπελα στο δωματιο...βαριομουνα και την κοπανισα....η τσατσα μου φανηκε τραβελακι....
Φιλιππιδου κατω....μια Αλβανη....1 φορα γαμησα Αλβανη την δεκαετια 90.....κανουνε και τις ανετες.....ΔΕΝ.....
Καλυμνου 48....Βαλερια και Ολγα.....grannakia......μπηκε στο στοχαστρο η Ολγα.....
Αλκιβιαδου 16γ...η Ιρινα .....εκατσα στο δερματινο παλιο καναπε και περιμενα να βγει...απεναντι στην πορτα φυσαρμονικα συναγωνιστης εδινε πονο....αν και το εχασε λιγο στην αρχη .... στην πορεια διορθωθηκε....το κρεββατι ετριζε...κρουτσου...κρουτσου...εχουνε χαλαρωσει τα ελατηρια.....Ουκρανεζα μου ειπε η υπηρεσια....ψιλοαδιαφορη....
Βγηκα...πηρα την μπυρα Warkas 5 που ειχα παρει απο το Πολωνικο μαγαζι στην Αχαρνων και πηρα τον δρομο της επιστροφης.....
υσ.Κλειστα ηταν και τα Αγκυρας εκτος απο το νεοκλασικο το γωνιακο.....
Βεργας ανοιχτα με κοσμο να πηγαινοερχεται.....
Εξηκιου ...μαυρη...μαυριλα πλακωσε...μαυρη σαν παλιακουδα
Χωματιανου ανοιχτα.....
Λιοσιων ανοιχτα.....
Καλα να περνατε......