Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (17 μέλη και 133 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056

8t9k

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
64
Πόντοι
1
Παίδες πήγα σήμερα στο Φυλής 84Α για την Ντανα και μού είπε ο Τσάτσος ότι γύρισε στη Πατρίδα της. Ευσταθεί η μου είπε ψέματα;Όποιος έχει Πληροφορίες ας τις αναφέρει

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Ταχύτατη πορνοκαταδρομική σε Φυλής και πέριξ σήμερα το απόγευμα. Λίγο πολύ όπως τα ξέρετε. Κατέθεσα σε Ιωάννα η οποία κοντεύει να φτάσει πάτο σε υπηρεσίες αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος και βιαζόμουν κιόλας, την πέθανα στη καυλάντα, τα αστεία και το γλύψιμο/μπαλαμούτι και τουλάχιστον δεν με φόλιασε (σε κάποια φάση χτύπησε η τσατσα τη πόρτα αλλά την έδιωξε). Ίσως αφήσω κριτική κάποια στιγμή αλλά δεν θα έχει και πολύ νόημα.
* τζένη--> 17Β

Tsardia.png
Tsardia2.png
συμπληρωση. στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 πανω εκτος απο την Τζενη [απλο ] ηταν και η Αννα [ φουλ]. οπως καταλαβαινετε γινοταν παρτυ...φουλ τα δωματια συνεχομενα....

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.434
Πόντοι
481
καλησπέρα συναγωνιστές.
γνωστός μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Στέλλα από φυλής 84β,μου είπε ότι είναι ωραίο μιλφακι,έψαξα στο σάιτ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Την έχει πάρει κανένας να μου πει εντυπώσεις?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
συμπληρωση. στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 πανω εκτος απο την Τζενη [απλο ] ηταν και η Αννα [ φουλ]. οπως καταλαβαινετε γινοταν παρτυ...φουλ τα δωματια συνεχομενα....
Πράγματι. Ωστόσο αργούσε να βγει να δω ποια άννα είναι και έφυγα.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.740
Πόντοι
2.836
καλησπέρα συναγωνιστές.
γνωστός μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Στέλλα από φυλής 84β,μου είπε ότι είναι ωραίο μιλφακι,έψαξα στο σάιτ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Την έχει πάρει κανένας να μου πει εντυπώσεις?
Χτες προχτές είχε μία κριτική η κοπέλα. Για κάνε ένα τσεκ

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Είσαι σίγουρος για Διδυμου 7; Και τα δυο σπιτακια της πολυλατοικιας έχουν ενοικιαστήρια.
Καλησπερα Φιλε μου.....δεν θυμομουν νουμερο και μπηκα στους οικους να δω την πορτα....ιδιες πορτες μαλλον......anyway...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.906
Πόντοι
9.846
Καλησπερα Φιλε μου.....δεν θυμομουν νουμερο και μπηκα στους οικους να δω την πορτα....ιδιες πορτες μαλλον......anyway...
Πάψε ρε αδερφέ, σιγά τώρα. Δεν έγινε κάτι. Απλά σε διόρθωσα.

Dimfath

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Like
86
Πόντοι
0
Φώκαιας 17Β, 12:00, κατέθεσα στην Ιζαμπέλα. Γλειφομούνι/κώλι στα όρθια τραβώντας της στο πλάι την ολόσωμη δαντελωτή μαλακία που φοράει, λίγο παιχνίδι με τα βυζιά της με δάχτυλο μπρος πίσω, στα 4 λίγο πινέλο ακόμα μπρος πίσω. Στην ίδια στάση σύντομο mouthfucking χαλαρής έντασης, περνάω λάστιχο μόνος μου και απευθείας κώλο. Μικρή δυσκολία να βολευτώ λόγω ύψους της και κακής θέσης της (πιστεύω όχι ηθελημένα) και κατάθεση μετά από 2' σχετικά γρήγορου πιστονιάσματος. Δε βιάστηκε να "ξεκουμπώσουμε", περίμενε να αδειάσω καλά, νομίζω μου χάιδεψε και λίγο τις μπάλες περνώντας το χέρι της από κάτω.

Παρά το πολύ σάλιο, το λίγο τζελ κλπ, η κωλότρυπα της έχει ωραία αίσθηση. Είπαμε και 5 μαλακίες και δρόμο. Σύντομη κουβέντα με έναν συνοδοιπόρο στη διασταύρωση Φ&Φω και επιστροφή στις δουλειές μου.

Δεν τσεκαρα άλλου, μειωμένη κίνηση θα έλεγα, με 1-2 τσατσάδες να καπνίζουν στο δρόμο. Η Ιζα είχε αναμονή άλλο ένα δωμάτιο πριν από εμένα και άλλο ένα μετά, πίπα κωλο το πάνε το κορίτσι!!

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.085
Πόντοι
1.960
Ταχύτατη πορνοκαταδρομική σε Φυλής και πέριξ σήμερα το απόγευμα. Λίγο πολύ όπως τα ξέρετε. Κατέθεσα σε Ιωάννα η οποία κοντεύει να φτάσει πάτο σε υπηρεσίες αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος και βιαζόμουν κιόλας, την πέθανα στη καυλάντα, τα αστεία και το γλύψιμο/μπαλαμούτι και τουλάχιστον δεν με φόλιασε (σε κάποια φάση χτύπησε η τσατσα τη πόρτα αλλά την έδιωξε). Ίσως αφήσω κριτική κάποια στιγμή αλλά δεν θα έχει και πολύ νόημα.
* τζένη--> 17Β

Tsardia.png
Tsardia2.png
Του αλλαξες τα φωτα :tooth:

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Καμμία ενημέρωση για απογευματινή βάρδια;;

GINOLINO

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
114
Πόντοι
0
Μαραθώνος 59 μεσαίο όροφος, πρωινή βάρδια. Ανακαινίστηκε πρόσφατα και έγινε αγνώριστο.
Επιστροφή της Μαρσέλας. Τι μωρό είναι αυτό; Κορμάρα, δέρμα από μετάξι, στήθος αχλάδι με πεταχτές και ευαίσθητες στο άγγιγμα ρώγες, μουνακι γλύκα που δίνεται για γλύψιμο και δακτύλιασμα. Δεν βιάζεται καθόλου, ευχαριστιέται το σεξ και το σημαντικότερο: πεντακάθαρη.
Οποιοι θέλουν ακάποτα και κωλο μην πάνε καθόλου. Η ευγενικότατη ηλικιωμένη τσα2 δεν ενοχλεί καθόλου.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
11.984
Πόντοι
31.618
Περιμένοντας την Ειρήνη στο Μ.Αλεξανδρου 28 να πάρουμε σηρα.
Μια ώρα πρόγραμμα στο μετάξι έλεος ρε παιδιά.
Μ αυτή την κοπέλα μια φορά δεν πέρασα χορης να περιμενω

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
ωχ κι εγω ''μεγαλος'' ειμαι οποτε μαλλον θα φαω πακετο:confused: σε ποιο δουλευει η λολα? κανει καλο τσιμπουκι?
Αδερφέ πήγε ένας φίλος μου ξανά και δεν άντεξα την πήρα την κωλοκαριολα,για άλλη μια φορά με νευρίασε τόσο πολύ έτσι την γύρισα στα 4 και άρχισα ένα ανελέητο σφυροκόπημα δίχως τέλους άρχισε να κλαιει από την πουτσα έτσι θύμωσα ακόμα πιο πολύ.
Της έκανα ένα ανελέητο mouth fucking της είχαν φύγει η μασκαρες,είχε γίνει ένα σκέτο φρικιό..μου έλεγε δεν θέλω άλλο έτσι την έβαλα να μου παίξει το βιολί μου μέχρι να χύσω γκαριζοντας από ηδονή.
Αυτή είχε ξενερώσει φουλ και πήγε στον επόμενο πακιστανακο να δώσει τα κέρματα του μήπως νιώσει για λίγο ζώντανος μες την σαπιλα της Αθήνας.
Θέλω να χύσω μέσα στο στόμα την αναμπελ τώρα πιο πολύ να χύσω στην μουριτσα της χωρίς εννοείτε να με αγγίξει για λόγους υγείας.
Το Χριστινάκι έχω χάσει από μεγάλου Αλεξάνδρου υπόγειο και σταναχωριεμαι.

Vyzomaster

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες
Ξέρει κανείς το κινητό της Μπιουτυ ?

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Ρε μάγκες είδα σήμερα την πιτσιρικα Μπέλλα σήμερα στο Φυλής 65Α! Τι τρελό μουνακι ήταν αυτό;;; Κορμάκι φατσαρα δαχτυλακια όλα τέλεια!! Τόσο φόλα είναι γαμω το κερατο μου;;; Μιλάμε για τρελό γλυφοκωλι και πιπιλισμα τα δαχτυλακια!!
Φίλε τι ωρα πηγές και το βάρδια είναι γενικά ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom