montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
μελαχροινη η Βαλερια....αδυνατη....κοντο μαλλιΓια δώσε καμιά λεπτομέρεια και για τις 2 συναγωνιστή.....
Ολγα ...πιο μπαμπατσικη ...ξανθια....μαλλια αλα γκαρσον....
μελαχροινη η Βαλερια....αδυνατη....κοντο μαλλιΓια δώσε καμιά λεπτομέρεια και για τις 2 συναγωνιστή.....
Θενκς!!μελαχροινη η Βαλερια....αδυνατη....κοντο μαλλι
Ολγα ...πιο μπαμπατσικη ...ξανθια....μαλλια αλα γκαρσον....
συμπληρωση. στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 πανω εκτος απο την Τζενη [απλο ] ηταν και η Αννα [ φουλ]. οπως καταλαβαινετε γινοταν παρτυ...φουλ τα δωματια συνεχομενα....Ταχύτατη πορνοκαταδρομική σε Φυλής και πέριξ σήμερα το απόγευμα. Λίγο πολύ όπως τα ξέρετε. Κατέθεσα σε Ιωάννα η οποία κοντεύει να φτάσει πάτο σε υπηρεσίες αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος και βιαζόμουν κιόλας, την πέθανα στη καυλάντα, τα αστεία και το γλύψιμο/μπαλαμούτι και τουλάχιστον δεν με φόλιασε (σε κάποια φάση χτύπησε η τσατσα τη πόρτα αλλά την έδιωξε). Ίσως αφήσω κριτική κάποια στιγμή αλλά δεν θα έχει και πολύ νόημα.
* τζένη--> 17Β
Πράγματι. Ωστόσο αργούσε να βγει να δω ποια άννα είναι και έφυγα.συμπληρωση. στην απογευματινη βαρδια στο Φωκαιας 17 πανω εκτος απο την Τζενη [απλο ] ηταν και η Αννα [ φουλ]. οπως καταλαβαινετε γινοταν παρτυ...φουλ τα δωματια συνεχομενα....
Χτες προχτές είχε μία κριτική η κοπέλα. Για κάνε ένα τσεκκαλησπέρα συναγωνιστές.
γνωστός μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Στέλλα από φυλής 84β,μου είπε ότι είναι ωραίο μιλφακι,έψαξα στο σάιτ αλλά δεν βρήκα κάτι.
Την έχει πάρει κανένας να μου πει εντυπώσεις?
Πράγματι. Ωστόσο αργούσε να βγει να δω ποια άννα είναι και έφυγα.
Η ξανθια...με τα γυαλακια...Πράγματι. Ωστόσο αργούσε να βγει να δω ποια άννα είναι και έφυγα.
Καλησπερα Φιλε μου.....δεν θυμομουν νουμερο και μπηκα στους οικους να δω την πορτα....ιδιες πορτες μαλλον......anyway...Είσαι σίγουρος για Διδυμου 7; Και τα δυο σπιτακια της πολυλατοικιας έχουν ενοικιαστήρια.
Πάψε ρε αδερφέ, σιγά τώρα. Δεν έγινε κάτι. Απλά σε διόρθωσα.Καλησπερα Φιλε μου.....δεν θυμομουν νουμερο και μπηκα στους οικους να δω την πορτα....ιδιες πορτες μαλλον......anyway...
Του αλλαξες τα φωταΤαχύτατη πορνοκαταδρομική σε Φυλής και πέριξ σήμερα το απόγευμα. Λίγο πολύ όπως τα ξέρετε. Κατέθεσα σε Ιωάννα η οποία κοντεύει να φτάσει πάτο σε υπηρεσίες αλλά επειδή ήμουν καυλωμένος και βιαζόμουν κιόλας, την πέθανα στη καυλάντα, τα αστεία και το γλύψιμο/μπαλαμούτι και τουλάχιστον δεν με φόλιασε (σε κάποια φάση χτύπησε η τσατσα τη πόρτα αλλά την έδιωξε). Ίσως αφήσω κριτική κάποια στιγμή αλλά δεν θα έχει και πολύ νόημα.
* τζένη--> 17Β
Αδερφέ πήγε ένας φίλος μου ξανά και δεν άντεξα την πήρα την κωλοκαριολα,για άλλη μια φορά με νευρίασε τόσο πολύ έτσι την γύρισα στα 4 και άρχισα ένα ανελέητο σφυροκόπημα δίχως τέλους άρχισε να κλαιει από την πουτσα έτσι θύμωσα ακόμα πιο πολύ.ωχ κι εγω ''μεγαλος'' ειμαι οποτε μαλλον θα φαω πακετο σε ποιο δουλευει η λολα? κανει καλο τσιμπουκι?
Φίλε τι ώρες δουλεύει ;Και είναι και φαίνεται, σαν συνολο το χτυπάει το 9αρι άνετα! Αστα....!
Φίλε τι ωρα πηγές και το βάρδια είναι γενικά ;Ρε μάγκες είδα σήμερα την πιτσιρικα Μπέλλα σήμερα στο Φυλής 65Α! Τι τρελό μουνακι ήταν αυτό;;; Κορμάκι φατσαρα δαχτυλακια όλα τέλεια!! Τόσο φόλα είναι γαμω το κερατο μου;;; Μιλάμε για τρελό γλυφοκωλι και πιπιλισμα τα δαχτυλακια!!