You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
η αληθεια ειναι οτι κ μενα δε μου πολυεκανε κλικ οταν την ειδα βαρυ κορμι καθολου τσαχπινια καμια σχεση με την αμφισα μαλακια δικια μου που μπηκα ας προσεχαΣοβαρα?χαλασε τοσο γρηγορα?εγω την ειχα παρει την δευτερη μερα που ηρθε εκει και αν εξαιρεσεις τα συμπραγκαλα που κουβαλαγε για απολυμανση κλπ..,κατα τα αλλα ηταν καλη και δεκτικη σε ολα,αν ειναι ετσι δεν την βλεπω να στεκει τοτε εκει.
γιατι ετσι ξερεις κατι?Δεν βλέπω να ξαναέρχεται
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Με έχετε καβλωσει λεω να επισκεφτώ την Μπέλα από φυλής το Πιπινι.
Ελπίζω να με καλύπτει εμφανισιακα και να μου δώσει αυτή την εγκεφαλική ηδονή που ζητάω..
Θέλω να την ξάπλωσω ανάσκελα στο κρεβάτι και να της κάνω αλλυπητο mouth fuck,υπάρχει περίπτωση να το αρνηθεί πως την κόβετε?
Ελπίζω να με καλύπτει εμφανισιακα και να μου δώσει αυτή την εγκεφαλική ηδονή που ζητάω..
Θέλω να την ξάπλωσω ανάσκελα στο κρεβάτι και να της κάνω αλλυπητο mouth fuck,υπάρχει περίπτωση να το αρνηθεί πως την κόβετε?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Θέλεις να φας τη φόλα σου, έτσι; Δες τις κριτικές που έγραψα εγώ και άλλος ένας συναγωνιστής... Τώρα αν σε καλύπτει απλά η εμφάνιση, πήγαινε. Mouthfuck εννοείς αν τη γλείψεις ή αν σε γλείψει; Γλειφομούνι πάντως δεν αφήνει.Με έχετε καβλωσει λεω να επισκεφτώ την Μπέλα από φυλής το Πιπινι.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Να μας δείχνουν και αυτοί πιστοποιητικά, εξετάσεις και άδειες, άμα είναι έτσι.δεν πάνε καλά ζητάνε πιστοποιητικά οι όικοι που είναι παράνομοι αξιωματικά? δηλαδή ο covid είναι το πρόβλημα? αμφιβάλω αν ένα 10% των γυναικών που δουλέυουν υποβάλλονται στις απαραίτητες εκ του νόμου εξετάσεις αν έχουν χαρτιά κλπ κλπ... και ζητάνε από τους πελάτες πιστοποιητικα εμβολιασμού οι κατα τεκμηριο παράνομοι.. τραγικο
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Αδερφέ δεν πρόσεξα τι λέγατε. Εννοείτε ότι δεν θέλω να χάσω 2 Μεταξουργεία για αυτό το κακο πορνιδιο εννοούσα αν μπορώ να την βάλω ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω, σιγά σιγά να βάλω τον πουτσο μου στο στόμα της, και να αρχίσω άγριο mouth fucking,ακόμα και φολα να είναι άμα με αφήσει να κάνω μόνο αυτό θα το δεχτώ και θα χάσω τα 2 Καμπούλ μου.Θέλεις να φας τη φόλα σου, έτσι; Δες τις κριτικές που έγραψα εγώ και άλλος ένας συναγωνιστής... Τώρα αν σε καλύπτει απλά η εμφάνιση, πήγαινε. Mouthfuck εννοείς αν τη γλείψεις ή αν σε γλείψει; Γλειφομούνι πάντως δεν αφήνει.
Thatweirdone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Να πεταχτό πω και εγω τον πόνο μου.Σημερα και σχεδον όλη την προηγούμενη βδομαδα έχω πάρει τους δρομους του Μεταξουργείου να βρω μια μαύρη πουτανα να γαμήσω!! Ε λοιπόν απο πέρσυ που ηξερα 3 σπίτια φετος δεν βρίσκω 1!! Μπορεί να μου πει καποιος αν εχει βρει η μήπως εγω δεν την βλέπω?Στην φυλής ξερω πως υπάρχει αλλα δεν με βολεύει.
poutanokas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 561
- Πόντοι
- 20
Έχει ρε αδερφέ ιασωνος αλλά είναι χάλια μη γαμευσημες και ρομπότ.Να πεταχτό πω και εγω τον πόνο μου.Σημερα και σχεδον όλη την προηγούμενη βδομαδα έχω πάρει τους δρομους του Μεταξουργείου να βρω μια μαύρη πουτανα να γαμήσω!! Ε λοιπόν απο πέρσυ που ηξερα 3 σπίτια φετος δεν βρίσκω 1!! Μπορεί να μου πει καποιος αν εχει βρει η μήπως εγω δεν την βλέπω?Στην φυλής ξερω πως υπάρχει αλλα δεν με βολεύει.
Άμα θες φτηνή μαύρη πήγαινε Μπιουτη φυλής έχει 2.
Μια είναι με βυζάρες τεράστιες χοντρόυλα,μια φορά μου είχε κάνει βυζοεπιθεση χτυποντας τα καρπούζια της στο κεφάλι μου.
Η άλλη είναι μια μαυροκαβλα Μπιουτη με πολύ ωραίο σώμα και φάτσα δέχεται άγριο σφυροκόπημα και θέλει να μυρίζεις ωραία.
Την χύνω συνέχεια στο πρόσωπο.
Άμα θέλεις άλλη μαύρη πήγαινε για καμιά πιάτσα σε βρώμικο θηλυκό.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Δε την έχω κόψει για τόσο δεκτική, αλλά τι να σου πω. Μπορείς να το ρισκάρεις, υποθέτω.Αδερφέ δεν πρόσεξα τι λέγατε. Εννοείτε ότι δεν θέλω να χάσω 2 Μεταξουργεία για αυτό το κακο πορνιδιο εννοούσα αν μπορώ να την βάλω ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω, σιγά σιγά να βάλω τον πουτσο μου στο στόμα της, και να αρχίσω άγριο mouth fucking,ακόμα και φολα να είναι άμα με αφήσει να κάνω μόνο αυτό θα το δεχτώ και θα χάσω τα 2 Καμπούλ μου.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.507
- Πόντοι
- 46.232
Καλύτερα να την πάρεις μόνη της...Καλημέρα συναγωνιστές..Η Ιζαμπέλα ,Φ.65,κάνει με την άλλη κοπέλα καλή παρτουζα;
Πεταμένα λεφτά αδερφέΚαλημέρα συναγωνιστές..Η Ιζαμπέλα ,Φ.65,κάνει με την άλλη κοπέλα καλή παρτουζα;
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.014
- Πόντοι
- 1.936
Η Μπιουτυ ειναι αυτη η χοντροκωλα με τις βυζαρες.Η αλλη με το ωραιο κορμι πια ειναι??Και το που ειναι???Έχει ρε αδερφέ ιασωνος αλλά είναι χάλια μη γαμευσημες και ρομπότ.
Άμα θες φτηνή μαύρη πήγαινε Μπιουτη φυλής έχει 2.
Μια είναι με βυζάρες τεράστιες χοντρόυλα,μια φορά μου είχε κάνει βυζοεπιθεση χτυποντας τα καρπούζια της στο κεφάλι μου.
Η άλλη είναι μια μαυροκαβλα Μπιουτη με πολύ ωραίο σώμα και φάτσα δέχεται άγριο σφυροκόπημα και θέλει να μυρίζεις ωραία.
Την χύνω συνέχεια στο πρόσωπο.
Άμα θέλεις άλλη μαύρη πήγαινε για καμιά πιάτσα σε βρώμικο θηλυκό.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Οι οίκοι για να μη χάσουν 4 ευρώ δίνοντάς μου 2 λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο χάσανε πολλά 20ρικα από μένα εδώ και δυο βδομάδες που έχω να πατήσω. Το ίδιο θα ισχύει και για πολλούς άλλους πελάτες. Δεν πειράζει, συνεχίστε έτσι, μέχρι εκεί σαν κόβει. Όταν βαράτε μύγες, θα βάζετε πάλι τις κοπέλες να μας γλωσσοφιλιάζουν και να μας πιάνουν το πουλί στο σαλόνι για να μπαίνουμε. Από εμένα πάντως έχουν τελειώσει μάλλον οριστικά. Μόνο μασατζίδικα από δω και μπρος.
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια διαβολοβδομάδα: Επειδή τις βλέπω τις κορασίδες πολύ χαλαρές και με τουπέ και λίγο χόλυγουντ πρέπει να φάνε ξέσκισμα γαι να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκινάω ανελέητα κοπανήματα χωρίς συναίσθημα και οίκτο.. Καλησπέρες.Carl Barton στο πόστο του Εκτελεστή ξανά..τέλος..!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Έτσι, πούτσα και ξύλο.Λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια διαβολοβδομάδα: Επειδή τις βλέπω τις κορασίδες πολύ χαλαρές και με τουπέ και λίγο χόλυγουντ πρέπει να φάνε ξέσκισμα γαι να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκινάω ανελέητα κοπανήματα χωρίς συναίσθημα και οίκτο.. Καλησπέρες.Carl Barton στο πόστο του Εκτελεστή ξανά..τέλος..!!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Μαλάκες δεν πάει άλλο.. Είπαμε τις σεβόμαστε , είπαμε ότι καταλαβαίνουμε αλλά όχι στο τέλος να γαμάνε μόνο την τσέπη μας κι εμείς να φεύγουμε απ 'τα μπουρδέλα με γιαλατζί γαμήσια...τέλος, θα γίνει σφαγή..!!Έτσι, πούτσα και ξύλο.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Με 10 ευρώ τι περιμένεις; Ακόμα και η Φυλής στα 20 έχει χαλάσει. Γι' αυτό εγώ λέω για μασατζίδικα...Μαλάκες δεν πάει άλλο.. Είπαμε τις σεβόμαστε , είπαμε ότι καταλαβαίνουμε αλλά όχι στο τέλος να γαμάνε μόνο την τσέπη μας κι εμείς να φεύγουμε απ 'τα μπουρδέλα με γιαλατζί γαμήσια...τέλος, θα γίνει σφαγή..!!
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Το θέμα είναι όμως να μην αποφύγουμε το πρόβλημα της χαλάρωσης που έχει προκύψει αλλά να επιβάλλουμε τους κανόνες μας...Δηλαδή να εξαργυρώσουμε ολόκληρο το 10 ευρο ή 20ευρο που δίνουμε: 1) Απαιτούμε ολόκληρο το δεκάλεπτο που μάς αναλογεί 2) Ζητάμε από την κοπέλα να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόγραμμα που παρουσιάζει η υπεύθυνη στο σαλόνι εξ 'ονόματός της, αλλιώς να μάς λένε την αλήθεια πριν μπούμε π.χ ''Να σάς ρωτήσω κάτι?? Αυτά που ανακοινώνετε είναι όντως αλήθεια ή να φύγω??.. 3) Συμπληρώστε εσείς..Με 10 ευρώ τι περιμένεις; Ακόμα και η Φυλής στα 20 έχει χαλάσει. Γι' αυτό εγώ λέω για μασατζίδικα...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.507
- Πόντοι
- 46.232
Φυλής 66δ 3η βάρδιαΗ Μπιουτυ ειναι αυτη η χοντροκωλα με τις βυζαρες.Η αλλη με το ωραιο κορμι πια ειναι??Και το που ειναι???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις