Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (16 μέλη και 163 επισκέπτες)

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
φυσικά ειμαι υπερ του εμβολιασμού και εχω εμβολιαστει αν αυτό ειναι το θεμα

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Σοβαρα?χαλασε τοσο γρηγορα?εγω την ειχα παρει την δευτερη μερα που ηρθε εκει και αν εξαιρεσεις τα συμπραγκαλα που κουβαλαγε για απολυμανση κλπ..,κατα τα αλλα ηταν καλη και δεκτικη σε ολα,αν ειναι ετσι δεν την βλεπω να στεκει τοτε εκει.
η αληθεια ειναι οτι κ μενα δε μου πολυεκανε κλικ οταν την ειδα βαρυ κορμι καθολου τσαχπινια καμια σχεση με την αμφισα μαλακια δικια μου που μπηκα ας προσεχα

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Με έχετε καβλωσει λεω να επισκεφτώ την Μπέλα από φυλής το Πιπινι.
Ελπίζω να με καλύπτει εμφανισιακα και να μου δώσει αυτή την εγκεφαλική ηδονή που ζητάω..
Θέλω να την ξάπλωσω ανάσκελα στο κρεβάτι και να της κάνω αλλυπητο mouth fuck,υπάρχει περίπτωση να το αρνηθεί πως την κόβετε?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Με έχετε καβλωσει λεω να επισκεφτώ την Μπέλα από φυλής το Πιπινι.
Ελπίζω να με καλύπτει εμφανισιακα και να μου δώσει αυτή την εγκεφαλική ηδονή που ζητάω..
Θέλω να την ξάπλωσω ανάσκελα στο κρεβάτι και να της κάνω αλλυπητο mouth fuck,υπάρχει περίπτωση να το αρνηθεί πως την κόβετε?
Θέλεις να φας τη φόλα σου, έτσι; Δες τις κριτικές που έγραψα εγώ και άλλος ένας συναγωνιστής... Τώρα αν σε καλύπτει απλά η εμφάνιση, πήγαινε. Mouthfuck εννοείς αν τη γλείψεις ή αν σε γλείψει; Γλειφομούνι πάντως δεν αφήνει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
δεν πάνε καλά ζητάνε πιστοποιητικά οι όικοι που είναι παράνομοι αξιωματικά? δηλαδή ο covid είναι το πρόβλημα? αμφιβάλω αν ένα 10% των γυναικών που δουλέυουν υποβάλλονται στις απαραίτητες εκ του νόμου εξετάσεις αν έχουν χαρτιά κλπ κλπ... και ζητάνε από τους πελάτες πιστοποιητικα εμβολιασμού οι κατα τεκμηριο παράνομοι.. τραγικο
Να μας δείχνουν και αυτοί πιστοποιητικά, εξετάσεις και άδειες, άμα είναι έτσι.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Θέλεις να φας τη φόλα σου, έτσι; Δες τις κριτικές που έγραψα εγώ και άλλος ένας συναγωνιστής... Τώρα αν σε καλύπτει απλά η εμφάνιση, πήγαινε. Mouthfuck εννοείς αν τη γλείψεις ή αν σε γλείψει; Γλειφομούνι πάντως δεν αφήνει.
Αδερφέ δεν πρόσεξα τι λέγατε. Εννοείτε ότι δεν θέλω να χάσω 2 Μεταξουργεία για αυτό το κακο πορνιδιο εννοούσα αν μπορώ να την βάλω ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω, σιγά σιγά να βάλω τον πουτσο μου στο στόμα της, και να αρχίσω άγριο mouth fucking,ακόμα και φολα να είναι άμα με αφήσει να κάνω μόνο αυτό θα το δεχτώ και θα χάσω τα 2 Καμπούλ μου.

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Να πεταχτό πω και εγω τον πόνο μου.Σημερα και σχεδον όλη την προηγούμενη βδομαδα έχω πάρει τους δρομους του Μεταξουργείου να βρω μια μαύρη πουτανα να γαμήσω!! Ε λοιπόν απο πέρσυ που ηξερα 3 σπίτια φετος δεν βρίσκω 1!! Μπορεί να μου πει καποιος αν εχει βρει η μήπως εγω δεν την βλέπω?Στην φυλής ξερω πως υπάρχει αλλα δεν με βολεύει.

poutanokas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
561
Πόντοι
20
Να πεταχτό πω και εγω τον πόνο μου.Σημερα και σχεδον όλη την προηγούμενη βδομαδα έχω πάρει τους δρομους του Μεταξουργείου να βρω μια μαύρη πουτανα να γαμήσω!! Ε λοιπόν απο πέρσυ που ηξερα 3 σπίτια φετος δεν βρίσκω 1!! Μπορεί να μου πει καποιος αν εχει βρει η μήπως εγω δεν την βλέπω?Στην φυλής ξερω πως υπάρχει αλλα δεν με βολεύει.
Έχει ρε αδερφέ ιασωνος αλλά είναι χάλια μη γαμευσημες και ρομπότ.
Άμα θες φτηνή μαύρη πήγαινε Μπιουτη φυλής έχει 2.
Μια είναι με βυζάρες τεράστιες χοντρόυλα,μια φορά μου είχε κάνει βυζοεπιθεση χτυποντας τα καρπούζια της στο κεφάλι μου.
Η άλλη είναι μια μαυροκαβλα Μπιουτη με πολύ ωραίο σώμα και φάτσα δέχεται άγριο σφυροκόπημα και θέλει να μυρίζεις ωραία.
Την χύνω συνέχεια στο πρόσωπο.
Άμα θέλεις άλλη μαύρη πήγαινε για καμιά πιάτσα σε βρώμικο θηλυκό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αδερφέ δεν πρόσεξα τι λέγατε. Εννοείτε ότι δεν θέλω να χάσω 2 Μεταξουργεία για αυτό το κακο πορνιδιο εννοούσα αν μπορώ να την βάλω ξαπλωμένη στο κρεβάτι ανάσκελα με το κεφάλι κάτω, σιγά σιγά να βάλω τον πουτσο μου στο στόμα της, και να αρχίσω άγριο mouth fucking,ακόμα και φολα να είναι άμα με αφήσει να κάνω μόνο αυτό θα το δεχτώ και θα χάσω τα 2 Καμπούλ μου.
Δε την έχω κόψει για τόσο δεκτική, αλλά τι να σου πω. Μπορείς να το ρισκάρεις, υποθέτω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.507
Πόντοι
46.232

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.014
Πόντοι
1.936
Έχει ρε αδερφέ ιασωνος αλλά είναι χάλια μη γαμευσημες και ρομπότ.
Άμα θες φτηνή μαύρη πήγαινε Μπιουτη φυλής έχει 2.
Μια είναι με βυζάρες τεράστιες χοντρόυλα,μια φορά μου είχε κάνει βυζοεπιθεση χτυποντας τα καρπούζια της στο κεφάλι μου.
Η άλλη είναι μια μαυροκαβλα Μπιουτη με πολύ ωραίο σώμα και φάτσα δέχεται άγριο σφυροκόπημα και θέλει να μυρίζεις ωραία.
Την χύνω συνέχεια στο πρόσωπο.
Άμα θέλεις άλλη μαύρη πήγαινε για καμιά πιάτσα σε βρώμικο θηλυκό.
Η Μπιουτυ ειναι αυτη η χοντροκωλα με τις βυζαρες.Η αλλη με το ωραιο κορμι πια ειναι??Και το που ειναι???

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Οι οίκοι για να μη χάσουν 4 ευρώ δίνοντάς μου 2 λεπτά παραπάνω στο δωμάτιο χάσανε πολλά 20ρικα από μένα εδώ και δυο βδομάδες που έχω να πατήσω. Το ίδιο θα ισχύει και για πολλούς άλλους πελάτες. Δεν πειράζει, συνεχίστε έτσι, μέχρι εκεί σαν κόβει. Όταν βαράτε μύγες, θα βάζετε πάλι τις κοπέλες να μας γλωσσοφιλιάζουν και να μας πιάνουν το πουλί στο σαλόνι για να μπαίνουμε. Από εμένα πάντως έχουν τελειώσει μάλλον οριστικά. Μόνο μασατζίδικα από δω και μπρος.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια διαβολοβδομάδα: Επειδή τις βλέπω τις κορασίδες πολύ χαλαρές και με τουπέ και λίγο χόλυγουντ πρέπει να φάνε ξέσκισμα γαι να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκινάω ανελέητα κοπανήματα χωρίς συναίσθημα και οίκτο.. Καλησπέρες.Carl Barton στο πόστο του Εκτελεστή ξανά..τέλος..!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Λοιπόν πρέπει να οργανωθεί μια διαβολοβδομάδα: Επειδή τις βλέπω τις κορασίδες πολύ χαλαρές και με τουπέ και λίγο χόλυγουντ πρέπει να φάνε ξέσκισμα γαι να μπουν λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Ξεκινάω ανελέητα κοπανήματα χωρίς συναίσθημα και οίκτο.. Καλησπέρες.Carl Barton στο πόστο του Εκτελεστή ξανά..τέλος..!!
Έτσι, πούτσα και ξύλο. :P

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έτσι, πούτσα και ξύλο. :P
Μαλάκες δεν πάει άλλο.. Είπαμε τις σεβόμαστε , είπαμε ότι καταλαβαίνουμε αλλά όχι στο τέλος να γαμάνε μόνο την τσέπη μας κι εμείς να φεύγουμε απ 'τα μπουρδέλα με γιαλατζί γαμήσια...τέλος, θα γίνει σφαγή..!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μαλάκες δεν πάει άλλο.. Είπαμε τις σεβόμαστε , είπαμε ότι καταλαβαίνουμε αλλά όχι στο τέλος να γαμάνε μόνο την τσέπη μας κι εμείς να φεύγουμε απ 'τα μπουρδέλα με γιαλατζί γαμήσια...τέλος, θα γίνει σφαγή..!!
Με 10 ευρώ τι περιμένεις; Ακόμα και η Φυλής στα 20 έχει χαλάσει. Γι' αυτό εγώ λέω για μασατζίδικα...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Με 10 ευρώ τι περιμένεις; Ακόμα και η Φυλής στα 20 έχει χαλάσει. Γι' αυτό εγώ λέω για μασατζίδικα...
Το θέμα είναι όμως να μην αποφύγουμε το πρόβλημα της χαλάρωσης που έχει προκύψει αλλά να επιβάλλουμε τους κανόνες μας...Δηλαδή να εξαργυρώσουμε ολόκληρο το 10 ευρο ή 20ευρο που δίνουμε: 1) Απαιτούμε ολόκληρο το δεκάλεπτο που μάς αναλογεί 2) Ζητάμε από την κοπέλα να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το πρόγραμμα που παρουσιάζει η υπεύθυνη στο σαλόνι εξ 'ονόματός της, αλλιώς να μάς λένε την αλήθεια πριν μπούμε π.χ ''Να σάς ρωτήσω κάτι?? Αυτά που ανακοινώνετε είναι όντως αλήθεια ή να φύγω??.. 3) Συμπληρώστε εσείς..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.507
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom