You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.904
- Πόντοι
- 19.505
Μονής Προδρόμου σφραγίσθηκαν και τα δυο σπιτάκια
καλημερα
επιδη μου ειναι αδυνατο να ψαξω ολες τις σελδες,εξαλλου αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα, θα ηθελα να ρωτησω εσας που ξερεται κ ασχολειστε πολυ με το σπορ για τα εξης:
Ψαχνω καποια που να κανει καλο γαμησι, να μη βιαζεται στο δωματιο.Δεν με ενδιαφερει να ειναι το τοπ μουνι oyte η ηλικια. Με ενδιαφερει να κανει καλες υπηρεσιες.Θα σας παρακαλεσω να μου αναφερεται στα μπουρδελλα ακριβη ωρες που θα τις βρω γιατι δεν μενω κοντα στην αθηνα κ δεν μπορω να κατεβαινω συχνα. Θα περιμενω τις προτασεις σας, και παλι συγνωμη αν σας κουρασα
επιδη μου ειναι αδυνατο να ψαξω ολες τις σελδες,εξαλλου αυτα αλλαζουν απο μερα σε μερα, θα ηθελα να ρωτησω εσας που ξερεται κ ασχολειστε πολυ με το σπορ για τα εξης:
Ψαχνω καποια που να κανει καλο γαμησι, να μη βιαζεται στο δωματιο.Δεν με ενδιαφερει να ειναι το τοπ μουνι oyte η ηλικια. Με ενδιαφερει να κανει καλες υπηρεσιες.Θα σας παρακαλεσω να μου αναφερεται στα μπουρδελλα ακριβη ωρες που θα τις βρω γιατι δεν μενω κοντα στην αθηνα κ δεν μπορω να κατεβαινω συχνα. Θα περιμενω τις προτασεις σας, και παλι συγνωμη αν σας κουρασα
Σωστός ο Farkeli και respect στους συναγωνιστες που ραπορτάρουν τα τεκτενόμενα στην ηδονικότητα ο καθεις με τον τρόπο και τις δυνατότητές του.Ολοι εχουν καλή διάθεση και ο εθελοντισμός τους δε μπορει παρα να ειναι ευπροσδεκτος.Επομενως οι ξυνοί να...αποξυνίσουν
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
ψυχραιμία συναγωνιστές!!!
απλά τα πράγματα...τη μια ξεποδάριασμα για ενημέρωση και την επόμενη.....τορπίλισμα του στόχου και σχετική κριτική!
συνεπώς....ενημερωνόμαστε και απολαμβάνουμε όλοι!!
Εγω προσωπικά.. αυτή τη τακτική προτίθεμαι ν ακολουθήσω!!!
απλά τα πράγματα...τη μια ξεποδάριασμα για ενημέρωση και την επόμενη.....τορπίλισμα του στόχου και σχετική κριτική!
συνεπώς....ενημερωνόμαστε και απολαμβάνουμε όλοι!!
Εγω προσωπικά.. αυτή τη τακτική προτίθεμαι ν ακολουθήσω!!!
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
Γιατι βρε παιδί μου κάποιος άλλος γραφει γραφει γραφει για λολίτες λιπαρά οξέα , για νέους μαγαζάτορες και όλα τα ανούσια και εγώ προσωπικά μπερδευομαι και δεν ξέρω που να πάω.
Άσε που ξεποδαριάζεται ο δυστυχής και επιστρεφει κατάκοπος με το μπλόκ στο χέρι χωρίς να δοκιμάσει καμία κόρη, να μάθουμε και μεις τις πραγματικές υπηρεσίες και όχι την όψη αμφας προφίλ και τα προσωπικά του γούστα που ποσώς μας ενδιαφέρουν .
οταν κρινεις καποιον να λες ονομα.
οχι αερολογιες.
επισης δεν μπορεις να ξερεις αν αυτος που γραφει ενημερωση γαμησε κιολας.
δεν χρειαζεται να σε ενημερωσει κ για αυτο.
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
αυτη η βιολετα ειναι μονο πρωινη βαρδια?
Επισκέπτης
Σεβασμὸς εἰς τὸν κορυφαῖον τῶν ἀνταποκριτῶν κ. Farkeli!
ΕVA Φυλής 92. Σταθερη αξια και εγγυημενο αποτελεσμα!Πρωκτικό σεξ , πρωι.καλημερα
Σόνια - Αλκιβιάδου 16Γ,απόγευμα.
liakoss1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σήμερα που πέρασα κατα τις 6 το απόγευμα από φυλής ήταν όλα κλειστά ξέρει κανείς τον λόγο?
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
Εκσυγχρονισμό του νομοθετικού πλαισίου για τους οίκους ανοχής ζητούν οι ιέρειες του έρωτα, με άμεση παρέμβασή τους στην προεκλογική περίοδο.Σήμερα που πέρασα κατα τις 6 το απόγευμα από φυλής ήταν όλα κλειστά ξέρει κανείς τον λόγο?
Μπορεί οι διάσημες εταίρες της αρχαιότητας να έχαιραν, όπως λέγεται, μεγάλης εκτίμησης και να συναναστρέφονταν με τους ισχυρούς της εποχής τους, στην Ελλάδα όμως του σήμερα, η άσκηση του αρχαιότερου επαγγέλματος πρέπει να αντιμετωπίσει τον παραλογισμό του νόμου και την υποκρισία της κοινωνίας.
Άλλωστε και ο νομοθέτης Σόλων, που πρώτος τόλμησε να νομιμοποιήσει την πορνεία, είχε πει: «Αρετή δεν σημαίνει κατάργηση της αμαρτίας, αλλά διατήρησή της στη θέση της».
Έκτοτε η Αθήνα και κυρίως ο Πειραιάς απέκτησαν οίκους ανοχής. Αργότερα η Κόρινθος θεοποίησε τη Φρύνη, αλλά και τη Λαΐδα, οπότε και η γνωστή φράση του φιλοσόφου «Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή Λαΐς», κατά τον Διογένη τον κυνικό.
Ο νόμος του 1999 με τον οποίο η Πολιτεία επεδίωξε να διευθετήσει το ζήτημα της πορνείας, χαρακτηρίζεται από το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος, ως «δίκοπο μαχαίρι».
Από τη μία αναγνωρίζει και νομιμοποιεί τα εκδιδόμενα πρόσωπα, από την άλλη όμως, θέτει περιορισμούς και προϋποθέσεις που στην πράξη καθιστούν ανέφικτη την άσκηση του επαγγέλματος.
Το «αγκάθι» του νόμου βρίσκεται στη διάταξη που ορίζει ότι ένας οίκος ανοχής πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων, από σχολεία, εκκλησίες, πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές κλπ.
Όπως καταγγέλλει το Σωματείο, η διάταξη αυτή είναι αδύνατο να εφαρμοστεί στην Αθήνα. Το ίδιο διαπιστώνει και ο Συνήγορος του Πολίτη: «Από τη χαρτογράφηση των διαμερισμάτων του Δήμου Αθηναίων προέκυψε ότι εντός της δομημένης περιφέρειας του Δήμου, η πλήρης εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 4 του ν. 2734/1999 σχεδόν αποκλείει την ύπαρξη περιοχών όπου επιτρέπεται η εγκατάσταση και χρήση οικημάτων από εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα».
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι ότι οι 200-250 οίκοι ανοχής, που βρίσκονται στο κέντρο των Αθηνών, λειτουργούν χωρίς άδεια.
Ο δικηγόρος του ΣΕΠΕ, κ. Δ. Μωραΐτης, μιλώντας στη zougla.gr, τονίζει ότι ουσιαστικά καταργείται το δικαίωμα στην εργασία.
Η κατάσταση αυτή, όχι μόνο οδηγεί στην ταλαιπωρία όλων των εργαζομένων στους οίκους ανοχής (πόρνες, υπηρετικό προσωπικό κλπ) οι οποίοι σύρονται σιδηροδέσμιοι και δι’ ασήμαντον αφορμή σε αστυνομικά τμήματα και δικαστήρια, αλλά προκαλεί επικίνδυνες καταστάσεις, αφού οδηγεί στην άσκηση του επαγγέλματος σε άλλους μη ελεγχόμενους χώρους ή στους δρόμους, από πρόσωπα που δεν υφίστανται ιατρικό έλεγχο.
Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, κ. Δήμητρα Κανελοπούλου, εκφράζει οργή και αγανάκτηση για τις συνεχείς ταλαιπωρίες και ταπεινώσεις που υφίστανται οι συνάδελφοί της και απειλεί, ως νέα Φρύνη, να εμφανιστεί ημίγυμνη στο δικαστήριο:
Οι οίκοι ανοχής λειτουργούν με προσωρινές εντολές δικαστηρίων και κατά παράβαση του νόμου.
Αυτό που ζητούν οι ιερόδουλες είναι η τροποποίηση του νόμου, ώστε να μειωθεί η απόσταση από 200 σε 100 μέτρα. «Έτσι θα μπορέσουν να νομιμοποιηθούν πλήρως και να αδειοδοτηθούν οι περισσότεροι οίκοι ανοχής που λειτουργούν σήμερα στο λεκανοπέδιο υπό καθεστώς παρανομίας», συνεχίζει το Σωματείο.
Και καταλήγει με χιούμορ: «Ίσως τελικά τα «σπίτια» αυτά να έχουν ονομαστεί «οίκοι ανοχής» όχι επειδή οι εργαζόμενοι σε αυτά «ανέχονται» τις σεξουαλικές ορέξεις και ιδιαιτερότητες του κάθε πελάτη, αλλά επειδή επί σειρά ετών ανέχονται και προσπαθούν να αντέξουν την αδιαφορία και τον παραλογισμό ενός δυσκίνητου κράτους που θεοποιεί τη γραφειοκρατία και την απανθρωπιά του».
Είναι προφανές πως οι εκδιδόμενες γυναίκες επέλεξαν αυτή τη στιγμή για να διεκδικήσουν την υλοποίηση των αιτημάτων τους, διότι απλά επενδύουν στην πολιτική ανάγκη συλλογής ψήφων από τα δύο μεγάλα κόμματα. Ενδεχομένως η επιλογή αυτή να αποδειχθεί σωστή, διότι την αμαρτία πολλοί προσποιήθηκαν ότι τη μισούν, τη Μαρία Μαγδαληνή ωστόσο ουδείς, ούτε καν ο ίδιος ο Μεσσίας, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν ορισμένοι.
goustarw_polles
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παλικάρια προτεινεται τπτ καλό για αυριο το πρωι απο φυλης!!!!
Εννοω καλες υπηρεσιες οχι ξεπετα!!
Οταν βρεις κατι καλο να το ποσταρεις για να παμε και εμεις
PSOLOGIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χθές 9/9/09 επίσκεψη στο δρόμο της κολάσεως κατά της 17:10 και ευτυχώς πριν κλείσουν τα σπιτάκια από ότι διάβασα.Φωκαίας στο 17 ή 19 το πάνω ένα αδύνατο μωρό καστανό με μικρό βυζάκι,έτοιμος ήμουν αλλά κρατήθηκα - ξέρει κανείς πληροφορίες για την κορασίδα ? - στο Φωκαίας 25 το πάνω δεν πήγα μάλλον γιατί θα ήταν η Τερέζα (καλή επιλογή) και την είχα τιμήσει προχθές,το Φυλής 80 κλειστό στο Φυλής 71 το κάτω η Νέλλυ και η Εύα να δίνει παράσταση (τελικά είμαι στο τσακ για να την τιμήσω αλλά δεν ξέρω καμιά καφετζού για να μου πει τα κέφια της Νέλλυ ανά ημέρα.Να την τιμήσω λέτε ?) και μπαίνω στο Φυλής 67 οπότε ήταν ένα καλό μωρό,ξανθιά βαμμένη,καλό στητό δυάρι στήθος γενικά ωραίο και όμορφο μωρό.Ρωτάω την τσατσά περί Λαρίσας και μου λέει ότι θα ξανάρθει κατά τις 15/9/2009 αλλά μπές τώρα είναι καλή η μικρή.Τελικά καλή ήταν,και μες την καλή χαρά,και μου είπε ότι την λένε Κάτια και δουλεύει στο studio Κασσάνδρας 3 το πάνω.Αλήθεια - ψέματα ας το τσεκάρουν οι πιό προχωρημένοι .
Χτές το πρωί πέρασα απο Καλύμνου 48 και ήταν η Όλγα. Ωραίο ΜΙΛΦ με καλο βυζί και προστυχη φάτσα. Το σκέφτηκα να περάσα αλλά μόλις είχε ξεπετάξει ενα γέρο με πατημένα τα 75 και σιχάθηκα. Αναρωτιόμουν πάντα γιατί οι γέροι πάνε με κουστουμάκι πάντα να ψηφίσουν αλλά όταν είδα το γέρο με φουλ κουστούμι στο μπουρδελο κατάλαβα οτι φοράνε κουστούμι για να καταθέτουν με επισημότητα στις πουτάνες είτε είναι οριτζιναλ είτε ανήκουν σε μπλε η πράσινο κόμμα.
ΥΠ- Πέρασα για να δω αν είναι η ίδια Ολγα που ήτανε κάποτε Ρεμουνδου αλλά δεν ήταν. Αν ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή η Ολγα ας ενημερωσει.
ΥΠ- Πέρασα για να δω αν είναι η ίδια Ολγα που ήτανε κάποτε Ρεμουνδου αλλά δεν ήταν. Αν ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτή η Ολγα ας ενημερωσει.
tasos999
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 120
- Πόντοι
- 606
Φυλής και γύρω περιοχές
Βασικά ξεκίνα από πλ.Αττικής (μετρό)
Καλές επιλογές Αλκαμένους 117, Ρεμούνδου 21(Ντενίζα) απέναντι από εκεί πάλι έχει καλό. Αγίου Πέτρου (ανάλογα την κοπέλα-βασικά παίζει από ξεπέτα μέχρι GFE). Τώρα Έλλης 3 (Μιλφ το πρωί), Διδύμου 18 (Βίκη-Ναταλί). Κλασικά μέρη είναι Αγαθουπόλεως (Βανέσα απόγευμα). Πάντα να διαβάζεις κριτικές και να κοζάρεις την κοπέλα λίγο πριν αποφασίσεις. Αν τυχόν πέσεις σε ξεπέτα έχεις δικαιώματα πχ την κράζεις στο δωμάτιο, στο σαλονάκι, στην τσατσά, σε άλλους πελάτες, στο σίτε (όχι να πέρνουν τα φράγκα και μετά αντιεπαγγελματίες)
Βασικά ξεκίνα από πλ.Αττικής (μετρό)
Καλές επιλογές Αλκαμένους 117, Ρεμούνδου 21(Ντενίζα) απέναντι από εκεί πάλι έχει καλό. Αγίου Πέτρου (ανάλογα την κοπέλα-βασικά παίζει από ξεπέτα μέχρι GFE). Τώρα Έλλης 3 (Μιλφ το πρωί), Διδύμου 18 (Βίκη-Ναταλί). Κλασικά μέρη είναι Αγαθουπόλεως (Βανέσα απόγευμα). Πάντα να διαβάζεις κριτικές και να κοζάρεις την κοπέλα λίγο πριν αποφασίσεις. Αν τυχόν πέσεις σε ξεπέτα έχεις δικαιώματα πχ την κράζεις στο δωμάτιο, στο σαλονάκι, στην τσατσά, σε άλλους πελάτες, στο σίτε (όχι να πέρνουν τα φράγκα και μετά αντιεπαγγελματίες)
"Διδυμου 18 υπογειο
Ναταλι...πολυ σεξυ ξανθο μιλφ με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο στα 25 ευρω αν θυμαμαι καλα!Στα υποψιν κι αυτη" Προκειται για την βουλγαρα 40+ που ηταν στην περιοχη εκει κ παλιοτερα;
Τι ώρα παίζει ;
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
νομιζω 9-5 αλλα ας το επιβεβαιώσει κάποιος ακόμα.....
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Αν αναφερεσαι στην Ναταλι που μετα την Διδυμου περασε απο το Κω 8β και το Ιουλιανου οχι δεν ειναι η ιδια"Διδυμου 18 υπογειο
Ναταλι...πολυ σεξυ ξανθο μιλφ με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο στα 25 ευρω αν θυμαμαι καλα!Στα υποψιν κι αυτη" Προκειται για την βουλγαρα 40+ που ηταν στην περιοχη εκει κ παλιοτερα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις