pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
γειά σου ρε κοκολόγκε αρχηγέ!Εγώ θα σου έλεγα να πιείς ένα καφεδάκι στο κέντρο και να πάς για σάρα-τζίνα παρτούζα
γειά σου ρε κοκολόγκε αρχηγέ!Εγώ θα σου έλεγα να πιείς ένα καφεδάκι στο κέντρο και να πάς για σάρα-τζίνα παρτούζα
πιος ξερει να μας πει ρε παιδια γιατι εχο μια ............ αγωνια....Εντόπησε κανένας πρωινός σκάουτερ... τη Μπάρμπαρα απο το Φ81 η δε γύρησε ακόμα?
Εντόπησε κανένας πρωινός σκάουτερ... τη Μπάρμπαρα απο το Φ81 η δε γύρησε ακόμα?
χωρις να ειμαι και πολυ ειδικος φανταζομαι εννοεις την μπαρμπαρα απο φυλης 71 το πανω...οχι 81...
Επίσης γέλιο είχε σε ένα σπίτι στην Φυλής ρωτάει συναγωνιστής έναν κύριο σεβαστής ηλικίας " θα μπείτε ή να περάσω εγώ ?" και του απαντάει ο κυριούλης " Ελέυθερα περιμένω το γιό μου να τελειώσει ! ! " Σωστός ο μπαμπάς. Ελπίζω ότι θα τον κέρασε και την εκτόνωση.
Δεν ξερω φιλε πρωτη φορα την ειδα σημεραΗ ξανθια θείτσα Μαρίνα του Μαγνησίας 11 που λές φίλε Piatsas, είναι η μαρίνα που δοπύλευε βράδια Φωκαις 27 και αχαρνών??
Να συμπληρώσω ότι χθες το απόγευμα στο Φ59 πάνω και κάτω , πάνω ένα μελαχρινό με καλό σωματάκι και κάτω μάλλον η Τάνια είχαν μπαγλαρώσει στα χουφτώματα κάτι πιτσιρίκια και τους έκαναν ψηστήρι για να μπουν στα ενδότερα.Μάλλον έχει πέσει αναδουλειά.Αυτή η Τάνια τι λέει στο δωμάτιο ?
Πρεπει να εχεις δικιο συντεκνε ;) .Στο κατω δεν ηταν η Σακιρα (ή Σαμιρα) ?? με την ξανθια τσατσα την ευγενικη?? αυτη εννοεις ή μπερδεψα παλι τα νουμερα?
Έχω ανεβάσει κριτική Πιάτσα ! Όντως αξίζει η κυρία!Διδυμου 18 υπογειο
Ναταλι...πολυ σεξυ ξανθο μιλφ με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο στα 25 ευρω αν θυμαμαι καλα!Στα υποψιν κι αυτη
Σημερα πρωινη βαρδια...
Θασου 13
Βλοσυρη ευτραφεστατη γαζελα
Αγαθουπολεως 54 στο Βανεσσοσπιτο
Αλινα..ξανθια αδυνατη μετριοτητα
Φυλης 200
Κατερινα
Φυλης 109 ανω
Πωλινα..συμπαθητικη παρουσια με καστανο αγορε μαλλι
Φυλης 109 ισογειο
Βικτωρια..ωραια παρουσια
Φυλης 134 υπογειο
Τζενη...η μελαχρινη γυρολογος του Μεταξουργειου με το ομορφο προσωπο και το πλαδαρο σωμα
Φυλης 134 ισογειο
Μικαελα
Φυλης 134 ανω
Η διδυμη αδερφη της Σκαρλετ Γιοχανσον-Ντενιζα!Μουνος αλλα παλτο ρε γαμωτο
Μαγνησιας 11
Μαρινα μια ξανθια θειτσα
Φυλης 92
Ευα μιλφ
Μονης Προδρομου υπογειο
Η επιπλοΛουνα
Φυλης 71 ισογειο
Ναταλι
Φυλης 69 ισογειο
Ανγκα...ξανθο με καλο κορμι και εκφυλη φατσα!Στα υποψιν
Φυλης 69 ανω
Καστανη ψιλοκαλη εμφανισιακα αλλα μυριζε ξεπετα!Χριστινα η Καζακα απο Παρασκευη συμφωνα με την υπηρεσια
Φυλής 67
Νελλυ
Φυλης 65 ισογειο
Ενας κορμος εν ονοματι Ρωξανη
Φυλης 65 ανω
Αννα...το ομορφο μινιον μελαχρινο
Φυλης 86 ισογειο
Ξανθια μετριοτητα
Φυλης 86 ανω
Αλινα το μικρο γλυκο παλτουδακι
Φυλης 84 ανω
Καστανη ανθυπομετριοτητα
Φυλης 84 ισογειο
Αννα η ποντικοπολωνεζα
Φυλης 80
Μαριαννα με τις
Φυλης 59 ανω
Μελαχρινο αδυνατο μωρακι με πολυ σεξυ φατσουλα!Στα υποψιν και αυτο
Φυλης 54 ανω
Καστανη μετριοτητα
Ελλης 3
Κατερινα μαυρομαλλα μιλφ υποανθυπομετρια με ελευθερο τελειωτικο και πρωκτικο στα 25 ευρω
Διδυμου 20
Ξανθο λεπτο μιλφ με κοιλιδι
Διδυμου 18 ισογειο
Αντριαννα
Διδυμου 18 υπογειο
Ναταλι...πολυ σεξυ ξανθο μιλφ με πρωκτικο και ελευθερο στοματικο στα 25 ευρω αν θυμαμαι καλα!Στα υποψιν κι αυτη
Αντε καλο χειμωνα να εχουμε!!
φύλακας- μπράβος δηλαδή...Χτες απόγευμα Αλκιβιάδου 16α μια μάλλον βραζιλιάνα αδύνατη, με πολλά τατού που τα έκανε όλα.
Στο 16 Γ μια Ραμόνα πολύ αδύνατη με ανύπαρκτο βυζί ξανθιά που τα έκανε όλα
Στο καινούργιο σπιτάκι στη Μονής Προδρόμου με τα σκαλάκια μια πλαδαροκώλα με ωραίο πρόσωπο με τσιμπούκι κώλο μουνί όπως είπε η αγενέστατη ντόμινα-τσατσά αφού πρώτα πέταξε σηκωτό (με τη βοήθεια του "παιδιού-φύλακα" συναγωνιστή που κάθισε πάνω από 10 λεπτά στο δωμάτιο. Μανούρα λέμε...