Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 249 άτομα (20 μέλη και 229 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
χθεσινη μεταμεσονυχτια επισκεψη , στο αχιλεως 40 , 3.30-4.00  , βρηκα τιν παμελα , με 2  :tits: , αλλα ρωγα αρκετα καλη , βουλγαρα , και με τρελα με τον βασιλη καρρα  :rockon:  , αφου μολεις μπηκε μεσα , με ρωτησε , '' ο βασιλη καρρα σου αρεσει ? ''    καλουτσικη σημμετοχη , δεν βιαζεται , και εχει μεγαλο κολω , που αντεχει εντονο χτυπημα , οπου και τελειωσα , για τιν ωρα που πηγα ηταν το καλυτερο  :knockinb: στην γυρω περιοχη . . . .

ξανθια η μελαχρινη ρε μεγαλε? κοντα η μακρυα μαλλια? τα λενε αυτα ;)

προτεινω να αναφερουμε κι αλλα κομοδινα εδω..

με ονομα, και διευθυνση.. ;)

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
το κατάλαβα σήμερα!! [size=50pt]ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΚΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 5 €. ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!! [/size :jerking:]Ακολουθεί αναλυτική κριτική  >:(

Φιλε επειδη δεν βλεπω καλα τι γραφεις μηπως να τα κανεις λιγο πιο μεγαλα κοκκινα και να αναβοσβηνουν :2funny: :2funny: :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.853
Πόντοι
5.975
το κατάλαβα σήμερα!! [size=50pt]ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΚΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ 5 €. ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!! [/size :jerking:]Ακολουθεί αναλυτική κριτική  >:(
[/quote
πιο παραστατικός δεν μπορούσες να γίνεις φίλε μου!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παίδες σόρρυ για τα κεφαλαία αλλα μου ξέφυγαν λίγο, όπως και τα ορθογραφικά.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Η αποστεωμένη κοπέλα (που λέει και ο Kokologkos) με τα ανύπαρκτα βυζάκια και τα μακριά μαλλιά μέχρι την μέση είναι η Λολίτα που δούλευε Αγ. Πέτρου και Μονής Προδρόμου (υπόγειο).

Τώρα πλέον θα δουλεύει Φωκαίας 17 όροφος και "βαπτίσθηκε" Όλγα

Το όνομα Λολίτα δεν της αρέσει (πλέον) γιατί έγινε μια παρεξήγηση με μια άλλη κοπέλα ... δεν κατάλαβα καλά με αυτά που μου είπε.

Αν κάποιος ξεπεράσει ή του αρέσουν τα 0% λιπαρά, τότε μέσα στο δωμάτιο θα διαπιστώσει ικανοποιητικές υπηρεσίες  ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Επίσης να συμπληρώσω

[size=9pt]Το ΦΩΚΑΙΑΣ 19 [/size] που δούλευε η Μαρίνα με τα πολύ μακριά μαλλιά μέχρι την κω(ο)λοτρυπίδα παραμένει κλειστό στην πρωινή βάρδια  :dunno:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όπως έχει σημειωθεί και από άλλους συναδέλφους, δουλεύουν κοπέλες με καλή παρουσία αλλά ανύπαρκτες ή απαράδεκτες υπηρεσίες στο δωμάτιο

ας θυμηθούμε ορισμένες :

Νικόλ το όμορφο έπιπλο που σε ξεγελάει [size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ[/size] μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση και σχεδόν ανύπαρκτα βυζιά

Ναταλί το "καλοστημένο" σώμα στο σαλόνι [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size] μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή, μάλλον μέτρια βυζιά και χορευτικό τσουλωτό κώ(ο)λο

Μόνικα η υπερδιαχυτική πουτανίτσα [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 59 ισόγειο[/size] μελαχρινή με καρέ σπαστά μαλλιά, σχετικά μέτρια στο ύψος, μέτρια βυζιά και χορευτικό κώ(ο)λο που δείχνει ότι θα τον χρησιμοποιήσει ικανοποιητικά ενώ δεν παρέχει τα ελάχιστα

Χριστίνα η ξανθιά με το υποσχόμενο χαμόγελο [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 66Δ[/size] (παλιότερα Φυλής 109 ισόγειο) με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους (συνήθως πιασμένα σε γαλλικό κότσο) ...καλά θα ήταν αν γνώριζε και από γαλλικές πίπες, σχετικά ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Όπως έχει σημειωθεί και από άλλους συναδέλφους, δουλεύουν κοπέλες με καλή παρουσία αλλά ανύπαρκτες ή απαράδεκτες υπηρεσίες στο δωμάτιο

ας θυμηθούμε ορισμένες :

Νικόλ το όμορφο έπιπλο που σε ξεγελάει [size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 25 ΟΡΟΦΟΣ[/size] μελαχρινή με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση και σχεδόν ανύπαρκτα βυζιά

Ναταλί το "καλοστημένο" σώμα στο σαλόνι [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 71 ΙΣΟΓΕΙΟ[/size] μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή, μάλλον μέτρια βυζιά και χορευτικό τσουλωτό κώ(ο)λο

Μόνικα η υπερδιαχυτική πουτανίτσα [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 59 ισόγειο[/size] μελαχρινή με καρέ σπαστά μαλλιά, σχετικά μέτρια στο ύψος, μέτρια βυζιά και χορευτικό κώ(ο)λο που δείχνει ότι θα τον χρησιμοποιήσει ικανοποιητικά ενώ δεν παρέχει τα ελάχιστα

Χριστίνα η ξανθιά με το υποσχόμενο χαμόγελο [size=9pt]ΦΥΛΗΣ 66Δ[/size] (παλιότερα Φυλής 109 ισόγειο) με κοντά μαλλιά μέχρι τους ώμους (συνήθως πιασμένα σε γαλλικό κότσο) ...καλά θα ήταν αν γνώριζε και από γαλλικές πίπες, σχετικά ψηλή, λεπτή με μικρά βυζιά και τεντωμένο κώ(ο)λο

ελενα απο ουκρανια,ξανθο μουνακι με καλο κωλαρακι και αριστο 2,5αρι στηθος που δουλευει στο 86 πανω της φυλης τα απογευματα.
παλιοτερα δουλευε στο φωκαιας 25 κατω με την τσατσα που ελεγε χρυσο μουνακι,κουκλιτσα-φραουλιτσα κλπ.

στο σαλονι κανει κατι ναζακια,ψιλοχορευει,κωλοτριβεται κλπ αλλα μεσα στο δωματιο ειναι για τον πουτσο.

αλλο ενα χαμενο 20αρικο.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Σαββατο ξημερωματα Κυριακης 3.30 το πρωι.

Φυλης 59 κατω ανοιχτο και η Σακιρα προσφερε τις υπηρεσιες της με 69 στο προγραμμα οπως ελεγε η τσα2

Φυλης & μον.προδρομου επισης ανοιχτο αλλα δεν πηγα να δω

Ρεμουνδου διπλα απο το ντενιζοσπιτο σε αυτο με τις σκαλες δεν ειδα τη γκομενα γιατι εκεινη την ωρα εβγαινε απο το δωματιο ενας πακιστανος πιο μπιχλας και απο υπονομο και εφυγα

Περγαμου 1 – μπαζα και τα 2 κοριτσια, στο πανω σπιτι και στο κατω.

αγ. πετρου , μια ξανθια αννα που η τσατσα την παρουσιασε σαν ρωσιδα αλλα αυτη στο σαλονι εκανε πλακα και γελαγε με κατι αλβανους μιλοντας στη γλωσσα τους.... ειναι η αννα η ξανθια που βγαινει με το διχτυοτο “(και αυτη με διχτυ) στο φ 134 το μεσαιο.

Φωκαιας ηταν ολα ανοιχτα αλλα δεν πηγα γιατι ειχε πολυ κοσμο και βαριομουν.

Σημερα 21.00 τσαρκα

Αγαθουπολεως 54 η βανεσσα με πολυ κοσμο και τα δωματια φουλ, δεν χαμογελουσε, εδειχνε εκνευρισμενη για καποιο λογο γι'αυτο και εφυγα.

Διδιμου υπογειο η βικυ , ουτε μεθυσμενος δεν περναγα, δεν ειναι του γουστου μου

φυλης 134 κατω η αννα η γνωστη μαλλον βουλγαρα
φυλης 134 το μεσαιο η αννα που ανεφερα πιο πανω που ηταν χθες το βραδυ αγ.πετρου
φυλης 134 πανω ενα ωραιο ξανθο κοριτσι αλλα κατι μου ελεγε οτι ειναι ξενερωτη

πιπινου 65 καποια μονικα, δεν μ΄'αρεσε

φυλης 99 η μεταλαγμενη ιδονη σισι ! Εκει κατεθεσα, ρε παιδια τοσο κοσμο εχει αυτο το σπιτι γιατι δεν γινεται καμια ενημερωση ; 25ευρω το εισητηριο πολυ ωραιο προσωπο , ανωμαλη μεταλαγμενη ηδονη !

Καλο σας βραδυ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αγαθουπολεως 54 η βανεσσα με πολυ κοσμο και τα δωματια φουλ, δεν χαμογελουσε, εδειχνε εκνευρισμενη για καποιο λογο γι'αυτο και εφυγα.

Δεν θέλω να σε επηρεάσω,

αλλά νομίζω ότι ισχύει η παροιμία :

"όπου ακούς (ή βλέπεις) πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι"

Διάβασε παραπάνω για αυτές που με το χαμόγελο στο σαλόνι υπόσχονται τον παράδεισο στο δωμάτιο χωρίς να τον δίνουν και θα βγάλεις συμπέρασμα ...  ;)

φυλης 99 η μεταλαγμενη ιδονη σισι ! Εκει κατεθεσα, ρε παιδια τοσο κοσμο εχει αυτο το σπιτι γιατι δεν γινεται καμια ενημερωση ; 25ευρω το εισητηριο πολυ ωραιο προσωπο , ανωμαλη μεταλαγμενη ηδονη !

Καλο σας βραδυ...

...και κάποια περιγραφή ίσως θα ήταν χρήσιμη

Μήπως ήταν (είναι ;)) ξανθιά με προκλητική έκφραση προσώπου σχετικά μέτρια στο ύψος και μάλλον γεματούλα όσο χρειάζεται ???  :think:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
...επίσης η ξανθιά δίμετρη οπτασία Βικτώρια (...αν θυμάμαι καλά το όνομα) στο επιπλοποιείο της Φωκαίας 25 ισόγειο

Όπως είπαμε, ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, γαλαζοπράσινα μάτια, πολύ ωραίο πρόσωπο και θεσπέσιο σώμα, μέτρια βυζιά και καλοσχηματισμένο κώ(ο)λο αλλά από υπηρεσίες δεν παρέχει ούτε τις βασικές

...επίσης η κοντο Στέλλα από Λαβύρινθο, Φωκαίας 17 ισόγειο κλπ

Η φλαμανδη που δεν μιλαει φλαμανδικα αφου οταν αρχισα να τις μιλω μου απανταγε στα γαλλικα,περιεργο γιατι και οι γαλλοφωνοι του βελγιου μιλανε φλαμισ βρισκετε μεταμεσονυχτια στο ιασωνος 20α

αλήθεια που εξαφανίσθηκε ???   :cool2:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Διόρθωσε την παράθεση

δεν φαίνεται η δική σου απάντηση ...  ;)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Η φλαμανδη που δεν μιλαει φλαμανδικα(στελλα) βρισκετε στο ιασωνος 20α η γ μεταμεσονυχτια.Μιλαει γαλλικα αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν καταλαβαινε τα φλαμισ,συνηθως οι γαλλοφωνοι του βελγιου μιλανε και φλαμανδικα.Μαλλον ΒΛΚΠ με θητεια στο βελγιο ειναι. :think: :think:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
χρειζει επίσξεψης λοιπόν, μιας και ηα ανανέωση συνήθως είναι για καλό......... μας!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Περασμα απο Ρεμουνδου
στο 21 μια μελαχρινη ψηλη
καλη αλλα ανεκφραστη,
η Ντενιζα επιστρεφει μεθαυριο.
Στο Α εκανα το λαθος και καταθεσα,
και για να ρεφαρω περασα απο τη
φιλη μου την Αντριαννα...
Εχω κανει κριτικη και για τα δυο,
θα πω απλα πως η Ανδριαννα
ειναι φοβερη, μου εφτιαξε τη διαθεση
μετα την πρωτη λαθος καταθεση...
Βγαινει στο σαλονι, με κοιταει λιγο και μου λεει
"Πεντακοσια ευρω!"
Γελαμε λιγο και μου ξαναλεει "Διακοσιαπενηντα!"
"οκ" της λεω "250"
Τελικα χρειαστηκε μονο 40,
τελειωσα σχετικα γρηγορα αν και ειχε προηγηθει η
πρωτη καταθεση....
Αυτα και καλα μυαλα!

K.A.G

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξέρει κανείς αν στο αγκύρας 12Α δουλευει μια Μαρία και τι λέει από υπηρεσίες;

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Περασμα απο Ρεμουνδου
στο 21 μια μελαχρινη ψηλη
καλη αλλα ανεκφραστη,
η Ντενιζα επιστρεφει μεθαυριο.
Στο Α εκανα το λαθος και καταθεσα,
και για να ρεφαρω περασα απο τη
φιλη μου την Αντριαννα...
Εχω κανει κριτικη και για τα δυο,
θα πω απλα πως η Ανδριαννα
ειναι φοβερη, μου εφτιαξε τη διαθεση
μετα την πρωτη λαθος καταθεση...
Βγαινει στο σαλονι, με κοιταει λιγο και μου λεει
"Πεντακοσια ευρω!"
Γελαμε λιγο και μου ξαναλεει "Διακοσιαπενηντα!"
"οκ" της λεω "250"
Τελικα χρειαστηκε μονο 40,
τελειωσα σχετικα γρηγορα αν και ειχε προηγηθει η
πρωτη καταθεση....
Αυτα και καλα μυαλα!
και με 20 καλα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom