Φαγαμε κι αποψε την φολα μας,πως ετσι θα την βγαζαμε,επισκεψη προ ολιγου με βροχη στην καινουργια Αλις στο Φ27 πανω, φατσα μετρια προς λιγο μπουλντογκ θα ελεγα, ξανθια βουλγαρα,καλο σωμα,λεω αντε να περασω μπορει στις υπηρεσιες να ρεφαρει αν και ειχα τις αμφιβολιες μου,αμ δε,καταρχην μπαινει μεσα λιγο ξινισμενη,παω να πλησιασω για κανα φιλη,περνω τα αρχιδια μου στριβει κεφαλι και παει στο κρεββατι κατευθειαν,ξαπλωσε μου λεει,απο αυτην τη στιγμη και με την κινηση αυτη να ξερεται οτι 99% την φαγατε την φολα,την εφαγα δηλαδη,πολυ πονηρη πουτανα ειναι,περνει να ανοιξει το προφυλακτικο,τις λεω οχι,ανακοινωνεται χωρις,περνει θεση μπροστα απο εμενα να μην πιανω τιποτα,με αυτα δεν μου σηκωνοταν με τιποτα,την φερνω μπροστα μου και προσπαθω να την φιλησω λιγο μπας και μου σηκωθει,no kiss baby,δεν αντεξα ομως και τις λεω,σε αλλους δινεις γλωσσοφιλα ομως,σαστησε για λιγο ελεγε κατι ασυναρτησιες δικες της και μετα μου λεει, θες γλωσσοφιλα?ναι της λεω,οκ και τοτε ξεκινησε να δινει,το μονο που καπως ευχαριστηθηκα,αρχισα να τον παιζω,μου λεει μη χυσεις κοντα στο μουνι και το καλυπτε,το τελειωτικο χτυπημα ηρθε στο 10λεπτο,χτυπαει την πορτα η 2τσα,ελα baby finish time,τα πηρα στο κρανιο,σηκω φυγε της λεω,οπως κι εκανε χωρις να πει λεξη.
Απο μενα παντως ενα μεγαλο οχι γι αυτην την πονηρη πουτανα.