Δοκιμαστικέ η λιζα απο φυλής 74 κυριοι με περιεργα συναίσθημα τα η τυπισσα δέν κάνει η πιπα όμως δεν τρελάθηκα κιόλας πρώτη φορά το βλέπω ιερόδουλη να μην κάνει στοματικό.... Έτριψε το μουνακι της στον πουτσο μου περασε καπότα και 5-6 λεπτά κοπανιοταν πανω μου φάνηκε να γουσταρε κιολας μέχρι που τελείωσα ετσι αυτη ειναι η εμπειρία μου εμένα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Δώσε σωματική περιγραφήΔοκιμαστικέ η λιζα απο φυλής 74 κυριοι με περιεργα συναίσθημα τα η τυπισσα δέν κάνει η πιπα όμως δεν τρελάθηκα κιόλας πρώτη φορά το βλέπω ιερόδουλη να μην κάνει στοματικό.... Έτριψε το μουνακι της στον πουτσο μου περασε καπότα και 5-6 λεπτά κοπανιοταν πανω μου φάνηκε να γουσταρε κιολας μέχρι που τελείωσα ετσι αυτη ειναι η εμπειρία μου εμένα
Τυπε φέρνει αρκετά στήν βικυ απο Βέργας Ξαθουλα μικρούλα ωραία ματάκια ωραίο κωλαρακι αυτα μετρίου αναστήματος μικρό βυζιΔώσε σωματική περιγραφή
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.032
- Πόντοι
- 216
Λίζα από Φυλής 74 στο χειρότερο μπουρδέλο να μπεις αν έχεις κάποιο ύψος. Το δωμάτιο άθλιο και το στρώμα μου τρύπησε τα γόνατα.Ναι περιμενε να κανει ολα αυτα,παντως απο το διπλανο σαιτ που διαβασα ειναι μουφα η κοπελα,καλης εμφανισης μεν αλλα φολα δε,αποτι ανεφερε συναγωνιστης,αν αληθευει, αυτο δεν αξιζει ουτε για 10ρικο,την ειδα κι εγω αλλα πολυ λιγο πριν μερικες μερες,ξανθο μετριου αναστηματος ειναι με καλη φατσα αλλα μες στην ξυνιλα στο σαλοναρισμα και το ειχα αναφαιρει και τοτε οτι βαρεσε το φολομετρο κοκκινο και εφυγα πηγα Ειρηνη στο Φ17 οροφο, σουπερ το κοριτσι.
Αυτό που κατάλαβα για την Λίζα είναι ότι δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στο επάγγελμα και δείχνει ψαρωμένη ακόμα. Εμφανισιακά ρίχνει πολλές από τις city tours που ήρθαν φέτος στην Ελλάδα. Εγώ πέρασα καλά μαζί της στον αγώνα. Δεν είναι φόλα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Τυπε φέρνει αρκετά στήν βικυ απο Βέργας Ξαθουλα μικρούλα ωραία ματάκια ωραίο κωλαρακι αυτα μετρίου αναστήματος μικρό βυζι.
Α κατάλαβα , νομίζω την είδα τις προάλλες. Άκου μουνάρα . Εδώ χρειάζεται εμότικον με ημαρτον.
Αν είναι αυτή που νομίζω , πρόκειται για σχολιαροκόριτσο ,ξανθιά,προς κοντή,λεπτή προς χτικιάρα με ελαφρώς όσο πατάει το ? συμπαθητικό κωλο.
Και ρίχνει και πολλές Σίτι τουρς λέτε. Σώσον κύριε τον λαόν σου και ευλόγησον την κληρονομίαν σου.
Τελευταία τροποποίηση:
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.974
- Πόντοι
- 9.846
Στην 25ετή μου πορεια στους οίκους έχω συναντήσει κι εγώ το ίδιο ακριβώς 2 - 3 φορές. Δηλαδή να περιμενω στο σαλόνι και να βγαίνει το κορίτσι κλαμμένο και σε απολυτη ταραχή γιατί ο καριολης ο πελατης την εχυσε εσκεμμένα με τεχνάσματα ακαποτα μέσα στη μουνα. Πουσταραδες που τα κάνετε αυτά και είστε και μερικοί εδώ μέσα (που ευχομαι να μην είστε) αν το ξανατυχω αυτό θα περιμενω έξω από τον οίκο και όταν βγει θα τον κάνω τόπι στο ξυλο! Δεν θα τον γνωρίζει η μάνα του! Όπως καταστρέφει ζωές αυτός, έχει δεν έχει κάποιο αφροδισιο, έτσι θα καταστρέψω εγώ την δικιά του. Πολλές κοπέλες δουλευουν στους οίκους για 2 - 3 χρόνια με σκοπο μετά να γυρίσουν στις πατριδες τους να φτιάξουν ένα σπίτι και να κάνουν μια φυσιολογικη ζωή. Άλλες κοπέλες έχουν και παιδακια. Φανταστείτε έναν πουσταρα να τις κολλήσει κάτι μόνιμο, ουτε επαφή με τα παιδάκια τους δεν θα μπορέσουν να έχουν όπως είχαν! Βέβαια έχω τυχει επίσης να είμαι σε σαλόνι και να βλέπω ταραγμένο τον πελατη και κοπελα γιατί έσπασε η καποτα χωρίς να καταλάβει κι εχυσε μέσα. Αυτό είναι άλλο θέμα. Όσο για τον Dmtrxxx θεωρώ πως μας τρολαρει όλους γιατί αν κανει όλα αυτά που λέει θα έπρεπε να πινει κάθε πρωι εδώ και χρόνια καφέ με τον Καλιγούλα στον Άγιο Πέτρο.Eπισκεψη και από μεταξύ ..
Μάπα δεν έχει κάτι .μόνο μια Ελληνίδα Μελίνα μου αρέσε αλλά δεν μπήκα , έχει μπει κανείς ;
Ήθελα να πω κάτι σημαντικό..
Δεν θέλω να πω κοπέλα και σπίτι αλλά ένας τύπος έβγαλε την κάποτα και έχυσε ακαποτα σε πουτανα η κοπέλα βγήκε έξω μέσα στα κλάματα και ούρλιαζε ..ελπίζω να μην κόλλησε κανένα aids..
Μάγκες σοβαρευτείτε λίγο και μην κάνετε τέτοια είναι ξεφτίλα αυτό ..
Δυστυχώς οι μπράβοι δεν τον έδειραν .. μακάρι να ετρωγε ξύλο
Τελευταία τροποποίηση:
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Βλέπω γνώρισες τον Dmtrxxx ?Ήθελα να πω κάτι σημαντικό..
Δεν θέλω να πω κοπέλα και σπίτι αλλά ένας τύπος έβγαλε την κάποτα και έχυσε ακαποτα σε πουτανα η κοπέλα βγήκε έξω μέσα στα κλάματα και ούρλιαζε ..ελπίζω να μην κόλλησε κανένα aids..
Ίσως βέβαια να μην ήταν αυτός μιας και το κάνει πιο ύπουλα και μουλωχτα...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.974
- Πόντοι
- 9.846
Πολλές κοπέλες την έχουν πατησει έτσι (μην σου πω όλες και πολλες φορες αν αναλογιστούμε τις πιθανοτητες από τη στιγμή που πηγαινουν με 30+ πελατες την ημερα), τα βαριά αφροδίσια δεν κολλάνε τόσο ευκολα. Αν κολλουσαν τόσο ευκολα όλες οι κοπέλες θα είχαν AIDS. Παρολαυτα αυτό που κάνουν μερικοί είναι για πολυ ξυλο.Eπισκεψη και από μεταξύ ..
Μάπα δεν έχει κάτι .μόνο μια Ελληνίδα Μελίνα μου αρέσε αλλά δεν μπήκα , έχει μπει κανείς ;
Ήθελα να πω κάτι σημαντικό..
Αδερφε συναγωνιστή Αφυπνησμενε εδώ μέσα ο κάθε ένας μπορεί να γράφει οτι θελει, στη πραγματικοτητα παντως δε νομίζω να ισχυουν όλα.Βλέπω γνώρισες τον Dmtrxxx ?
Ίσως βέβαια να μην ήταν αυτός μιας και το κάνει πιο ύπουλα και μουλωχτα...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.056
Την Καλημερα στους Φιλους.....ενημερωση κατοπιν εορτης....χθεσινη Απογευματινη....περιφερειακα...
Τροφωνιου 13....Ελενη και Ειρηνη......στο ποστο τους...
Ελλης 13.....Κατερινα και Αμφισσα....η Κατερινα πιο γλυκεια με συμπαθητικο προσωπο...εχουνε δοκιμαστει και οι δυο......
Φωκαιας και Αχαρνων....μια ψιλοσυμπαθητικη με τατουαζ στο μπουτι....ονομα δεν.....
Φωκαιας 27α....με το που ανοιξα την πορτα "σαλουν" κορασιδα τελειως αδιαφορη στα ορθια ειχε τουρλοκωλιαστει σε συναγωνιστη....αλλα ηταν τοσο αδιαφορη που εκανα μεταβολη κατευθειαν...."που πας μου λεει???εχουμε και 2 κοπελα"......
Φωκαιας 17α....το β...δεν θυμαμαι η Τζενη...εντυπωσιακη παρουσια.....ισως το μονο που ειχε 6-7 ατομα στο σαλονι.....μοντελο....δεν λεω αλλα δεν εκατσε κανενας.....η συμπαθητικη και ευγενικη υπηρεσια μου ειπε"που πας εσυ ρε Καυλιαρη."....χαχαχαχαχαχαα
Φιλιππιδου 11....ισογειο....μια συμπαθητικη μιλφαρα με τις βυζαρες εξω...γαμω τις βυζαρες...με εφτιαξε....φοραγε και ενα φορμακι λαχανι χρωματος που εκανε ομορφη αντιθεση με το μελαχροινο κορμι της...Σονια μου ειπε....με παροτρυνε να μπω να με φτιαξει με τις βυζαρες....σε καποια στιγμη το σκεφτηκα....αλλα εψαχνα σκληρες καταστασεις ...κατι σε μιλφογκραννι.....μολις εφευγα μου ειπε και εκεινη....."που πας ρε καυλιαρη???" 2 στα 2....μαλλον εχτες ειχα μια "αυρα"....χαχαχαχαχα
Καλυμνου 48 οροφος.....η Βαλερια...γκραννακι ...καποια στιγμη θα δοκιμαστει.....
Μαγνησιας 1...κλασσικα η Νταιανα.....γκραννακι......αλλα εχει δοκιμαστει 4-5 φορες.....
Αλκαμενους 113....μια μιλφογκραννι.....η Νικη...ψιλοκαλη ......
Περγαμου 27.....η Ειρηνη και μια αλλη που δεν κρατησα ονομα.....
Αλκαμενους 113....μια μιλφογκραννι....η Νανσυ...περασα....δεν.....με τιμωρησε ο Θεος γιατι δεν περασα με την Βυζαρου....παμε για αλλα....
Καλα να περνατε......
Τροφωνιου 13....Ελενη και Ειρηνη......στο ποστο τους...
Ελλης 13.....Κατερινα και Αμφισσα....η Κατερινα πιο γλυκεια με συμπαθητικο προσωπο...εχουνε δοκιμαστει και οι δυο......
Φωκαιας και Αχαρνων....μια ψιλοσυμπαθητικη με τατουαζ στο μπουτι....ονομα δεν.....
Φωκαιας 27α....με το που ανοιξα την πορτα "σαλουν" κορασιδα τελειως αδιαφορη στα ορθια ειχε τουρλοκωλιαστει σε συναγωνιστη....αλλα ηταν τοσο αδιαφορη που εκανα μεταβολη κατευθειαν...."που πας μου λεει???εχουμε και 2 κοπελα"......
Φωκαιας 17α....το β...δεν θυμαμαι η Τζενη...εντυπωσιακη παρουσια.....ισως το μονο που ειχε 6-7 ατομα στο σαλονι.....μοντελο....δεν λεω αλλα δεν εκατσε κανενας.....η συμπαθητικη και ευγενικη υπηρεσια μου ειπε"που πας εσυ ρε Καυλιαρη."....χαχαχαχαχαχαα
Φιλιππιδου 11....ισογειο....μια συμπαθητικη μιλφαρα με τις βυζαρες εξω...γαμω τις βυζαρες...με εφτιαξε....φοραγε και ενα φορμακι λαχανι χρωματος που εκανε ομορφη αντιθεση με το μελαχροινο κορμι της...Σονια μου ειπε....με παροτρυνε να μπω να με φτιαξει με τις βυζαρες....σε καποια στιγμη το σκεφτηκα....αλλα εψαχνα σκληρες καταστασεις ...κατι σε μιλφογκραννι.....μολις εφευγα μου ειπε και εκεινη....."που πας ρε καυλιαρη???" 2 στα 2....μαλλον εχτες ειχα μια "αυρα"....χαχαχαχαχα
Καλυμνου 48 οροφος.....η Βαλερια...γκραννακι ...καποια στιγμη θα δοκιμαστει.....
Μαγνησιας 1...κλασσικα η Νταιανα.....γκραννακι......αλλα εχει δοκιμαστει 4-5 φορες.....
Αλκαμενους 113....μια μιλφογκραννι.....η Νικη...ψιλοκαλη ......
Περγαμου 27.....η Ειρηνη και μια αλλη που δεν κρατησα ονομα.....
Αλκαμενους 113....μια μιλφογκραννι....η Νανσυ...περασα....δεν.....με τιμωρησε ο Θεος γιατι δεν περασα με την Βυζαρου....παμε για αλλα....
Καλα να περνατε......
Σέ ευχαριστώ πολύ, συναγωνιστά...μάλλον μέ γλύτωσες από φόλα...καί στήν σελίδα της υπάρχουν μόνον πολύ κολακευτικά σχόλια...αλλά θά μού πής, γύρευε ποιός ή ποιοί τά γράφουν!! κάτι πού μού κινεί τίς υποψίες είναι ότι όχι μόνον γιά αυτήν, αλλά καί γιά κάποιες άλλες, τά σχετικά σχόλια είναι όχι μόνον εξόχως κολακευτικά, αλλά είναι καί λίγα, καί μέ διαφορά μόνον μερικών ημερών μεταξύ τους!!! καί λέω, τί διάολο, πρίν από αυτές τίς ημερομηνίες αλλά καί μετά, κανείς δέν πήγε μαζί τους γιά νά σχολιάση είτε θετικά είτε αρνητικά?!!!Αστα,όσο παλιωνει και φολευει.Κοιταει την ξεπετα. Δηλαδή πριν είχε διάθεση αλλά ήταν άσχετη . Τώρα που παλιωνει και κάτι έμαθε κοιτάει να σε ξεπεταξει. Όχι πάντα αλλά θα δούμε. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τα ψυχολογικά της.
Τα στούντιο γίνονται καμμένο κίτρινο. Όποιος το χει πήγαινει εκεί μονο και μόνο για να μην γαμαει τη σαβουρα της Φολής και Εμεταξίου.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αυτά τα γράφει μόνος του ο φιδέμπορας που έχει το σάιτ.Σέ ευχαριστώ πολύ, συναγωνιστά...μάλλον μέ γλύτωσες από φόλα...καί στήν σελίδα της υπάρχουν μόνον πολύ κολακευτικά σχόλια...αλλά θά μού πής, γύρευε ποιός ή ποιοί τά γράφουν!! κάτι πού μού κινεί τίς υποψίες είναι ότι όχι μόνον γιά αυτήν, αλλά καί γιά κάποιες άλλες, τά σχετικά σχόλια είναι όχι μόνον εξόχως κολακευτικά, αλλά είναι καί λίγα, καί μέ διαφορά μόνον μερικών ημερών μεταξύ τους!!! καί λέω, τί διάολο, πρίν από αυτές τίς ημερομηνίες αλλά καί μετά, κανείς δέν πήγε μαζί τους γιά νά σχολιάση είτε θετικά είτε αρνητικά?!!!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.056
Tην Καλημερα Φιλε Jonny....να υποθεσω οτι λογο ταπεραμεντου μου το εβαλες....."Λατινος εραστης"χαχαχαχαχαχα......αγαπημενο τραγουδι της δικης μου εποχης.....να σε καλα Φιλε και καλα να περνας.....
Συνημμένα
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Παίδες τα στουντιοντελα Λιοσίων και Σπύρου πατση... έκλεισαν... ;;;; ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν ποια οι σελίδες τους
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 15.349
- Πόντοι
- 4.646
Μύστη, καταλαβαίνω ότι έχει αρκετή σαπίλα στην 3η βάρδια αλλά μπορείς να βρεις διαμαντάκιαΧθες κανοντας μια μεταμεσονυκτια τσαρκα κατεληξα οτι απλα το βραδι ειναι για να κανεις τον χαβαλε σου στα τσαρδια. Μετριες εως αδιαφορες στην φυλης, μπαζα στο μεταξι, απλα προγραμματα, τσατσαδες που βαριοντουσαν, τρελη ζεστη μεσα σε καποια τσαρδια. Ιδρωσα σαν να περπατουσα με καυσωνα την πιατσα με τις μαλακισμενες τσατσαδες που δεν βαζουν κλιματισμο εστω για λιγο. Απορω πως την παλευουν πολλοι μυστες και γαμανε σε τετοια τσαρδια. Ας κανουν καμια μεταγραφη απο τις αλλες βαρδιες και το βραδι γιατι ειμαστε και καποιοι που δεν μας σηκωνεται το πρωι.
στο βούρκο. Αν και νομίζω ότι έχεις συνηθίσει στο ΑΚΑΠΟΤΟ πρόγραμμα που σου
έκανε το ''μαστιχωτό'' μωρό , οπότε το απλό πρόγραμμα σου φαίνεται ανιαρό...
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 7.019
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε Open εχτες που περασα αλλα δεν μπηκα ηταν ανοιχτα....το ενα με την πορτα ανοιχτη αλλα χωρις επιγραφη και το δευτερο ανοιχτο με την ταμπελα open φωταγωγημενη....Παίδες τα στουντιοντελα Λιοσίων και Σπύρου πατση... έκλεισαν... ;;;; ρωτάω γιατί δεν υπάρχουν ποια οι σελίδες τους
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
στη φυλης 105 πέρασα εγω πρόσφατα το πρωί σε μια πιτσιρικα ρωσιδα μελαχροινή καινουργια πρέπει να ειναι αλλα φόλα.
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.413
- Πόντοι
- 4.006
Συμφερη την τανα αλλά και τον μπουρδελιαρη ξέρεις γιατί ; Όταν βγάζει φράγκα η πορνη έχει πιο καλή απόδοση !! Όταν βγάλει πολλά φράγκα μια τανα και καβατζοθη ( μετά την 5 ετια συνηθος ) μετά κραταει πιο σταθερούς που δεν την πριζουν …. Και μετά η αποσύρετε η γίνεται ντίβα ..!!!εχω πολλές περιπτώσεις αλλά ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμεΠως δεν συμφέρει ,αν είναι να έχει ουρά μέχρι τη Λιοσίων καλύτερα να μην το πει.
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.184
- Πόντοι
- 731
Μπηκα εγω το σαββατο ! Μετρια μεσα ...πιπα με προφυλακτικο ..πηγα να τις γλυψω τις ρογες αλλα δεν ηθελε .. δεν αξιζειEπισκεψη και από μεταξύ ..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις