Σημερα ρεφαραμε την χθεσινη ηττα στη φωκαιας,επισκεψη στο ιασωνος 44 στο μεσαιο να δω την καινουργια Ναταλι που ανεφερε και συναγωνιστης οτι ειναι καλη,ανεβαινω βγαινει η πονηρη 2τσα και μου παρουσιαζει την Σοφια,αυτην εχω λεει,κανω να φυγω κοντοστεκομαι και την ρωταω,μια καινουργια δεν ειναι σημερα?μου λει την Ναταλι λες?ναι της λεω,ααααα ειναι δωματιο τωρα μολις μπηκε,γιατι δεν λες οτι εχεις και αλλη κοπελα της λεω?τωρα διαθεσιμη ειναι η Σοφια μου λεει,καλα επειδη η Σοφια δεν πιανει μια μπροστα της και ολα τα δωματια ηταν για την Ναταλι,κοιταγε να την προωθησει να κανει και αυτη κανενα μεροκαματο,τεσπα,χωρις να την εχω δει την Ναταλι μπαινω δωματιο,λεω δεν γαμιεται ενα δεκαρικο ειναι γιατι βιαζομουν κιολας,μπαινω στο απεναντι απο τον διαδρομο δωματιο και περιμενα,λεω δεν κοιταω και απο την κλειδαροτρυπα να δω οταν βγει πως ειναι,μην φαμε και καμια ηττα,μολις ακουω πορτα,στο διπλα ηταν,σκυβω και κοιταω,ψηλη αλογα παιδια δεν χωραγε στην κλειδαροτρυπα,φορουσε μασκα,κοντο μαλλι καστανοξανθο,καλο σωμα,οπα λεω μαλλον θα περασουμε καλα,μολις ηρθε μεσα εβγαλε την μασκα,καλο ρωσσικο προσωπο,με αρχιζει στα γλωσσοφιλα κατευθειαν,δαχτυλα εγω παντου,τριψηματα,τσιμπουκι καλο μπαλες,τα παντα ολα,παιδια η κοπελα γουσταρει ειναι τιμια για το δεκαρικο,εστεκε επαξια και στο 20ρικο,ψηλη ισα που την εφτα οταν εβγαλε τα τακουνια,μικρο βυζι 2αρι πρεπει να ειναι ουτε πολυ στητο ουτε και νερουλο μετριο θα ελεγα,η κοπελα ειναι σαν ρωσιδα τουριστρια,πανω απο τριαντα πρεπει να ειναι δεν μπορουσα να συννενοηθω δεν μιλαει ουτε αγγλικα,απο μενα παντως ειναι ναι η συγκεκριμενη,πολυ καλη αφου μετα απο λιγη ωρα πηγα και δευτερη φορα,επαθε πλακα η 2τσα,παλι εδω μου λεει?λεω ναι πειραζει?δεν φευγει η Ναταλι μου λεει,εδω θα ειναι συνεχεια αυτες τις μερες,καλα λεω,εχω δει εγω κοπελες να εξαφανιζοντα σε ωρες,οχι σε μερες.Δεν ξερω αν οντως ειναι καινουργια,δεν εχω την εμπειρια του συναγωνιστη Σμυρνη,αν την δει ας μας πει αν ξερει βεβαια κι αυτος.