Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 303 άτομα (35 μέλη και 268 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Για να πιάσουν κάποιον σαν το Ρωχάμη χρειάζεται μυαλό, αλλά για να κλωτσήσουν καμιά πόρτα καθόλου!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για να πιάσουν κάποιον σαν το Ρωχάμη χρειάζεται μυαλό, αλλά για να κλωτσήσουν καμιά πόρτα καθόλου!!

others-249.GIF

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
κατι τετοιες μερες τα Στουντιο τριβουν τα χερια τους !!!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
γιατι γινεται αυτο ; θελουν να τα κλεισουν ολα ;;;

αντι να γεμισουν τις κλουβες με ολους τους παρανομους που τριγυριζουν στην ομονοια και φοβασαι να κυκλοφορησεις μετα της 10 το βραδυ καθονται και κανουν οτι νανε

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μη σε νοιάζει θα πανε και στα στούντιο τα στρούμφ! Στο πιο κυριλέ όμως μπας και φάνε τιποτα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
αστε το κους-κους και απαντηστε μου

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
γιατι γινεται αυτο ; θελουν να τα κλεισουν ολα ;;;

αντι να γεμισουν τις κλουβες με ολους τους παρανομους που τριγυριζουν στην ομονοια και φοβασαι να κυκλοφορησεις μετα της 10 το βραδυ καθονται και κανουν οτι νανε

Πές τα ρε αρχοντα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατι τετοιες μερες τα Στουντιο τριβουν τα χερια τους !!!!
Νομίζεις..μία από τα ίδια είναι κι αυτά..!!

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα...όλοι μαζί...να ζητωκραυγάσουμε και να τρέξουμε να δώσουμε τα εύσημα στο
Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και να πούμε..
  "Ζήτω οι πιάτσες..ζήτω τα ξενοδοχεία..ζήτω τα αφροδίσια και τα ακάπωτα που κάνουν..
      ζήτω οι νταβατζήδες που τις φυλάνε στο πεζοδρόμιο..
         ζήτω τα "κρυφά" που φιλοξενούνται σε πολυκατοικίες και εκδίδονται ταυτόχρονα πάνω από 5 γυναίκες..
               ζήτωωωωω...ζήτωωωωωω...ζήτωωωωωωωωωωωωωωω....."
Άλλο ένα κατόρθωμα της ΕΛ.ΑΣ..
Να βάλω μόνο ξυπνητήρι να σηκωθώ νωρίς να αγοράσω τις πρωινές εφημερίδες..
Σίγουρα θα είναι πρωτοσέλιδο να φιγουράρουν με τα καλογυαλισμένα τους παράσημα..
Να τους καμαρώσω...

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα...όλοι μαζί...να ζητωκραυγάσουμε και να τρέξουμε να δώσουμε τα εύσημα στο
  "Ζήτω οι πιάτσες..ζήτω τα ξενοδοχεία..ζήτω τα αφροδίσια και τα ακάπωτα που κάνουν..
         ζήτω τα "κρυφά" που φιλοξενούνται σε πολυκατοικίες και εκδίδονται ταυτόχρονα πάνω από 5 γυναίκες..
Σίγουρα θα είναι πρωτοσέλιδο να φιγουράρουν με τα καλογυαλισμένα τους παράσημα..
Να τους καμαρώσω...

Πουναι οι πιατσεςςς οεοοοο πουναι οι πιατσεςςς

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Μη σε νοιάζει θα πανε και στα στούντιο τα στρούμφ! Στο πιο κυριλέ όμως μπας και φάνε τιποτα

αυτοι μπορει και να πανε εμεις ομως με τα 50αρικα που ζητανε τα στουντια δεν ειμαστε και για συνεχεια.....(αν και εγω προσωπικα τα εχω κοψει με τα υπερβολικα κατα τη γνωμη μου για τα ελληνικα δεδομενα ποσα που ζητανε)

grhgorhs

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Λέτε όλο αυτό που γίνεται να έχει σχέση με της επερχόμενες εκλογές… Που όλα δείχνουν ότι θα γίνουν στις 4 Οκτωβρίου…

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
αυτοι μπορει και να πανε εμεις ομως με τα 50αρικα που ζητανε τα στουντια δεν ειμαστε και για συνεχεια.....(αν και εγω προσωπικα τα εχω κοψει με τα υπερβολικα κατα τη γνωμη μου για τα ελληνικα δεδομενα ποσα που ζητανε)

Καλα εισαι και εγω μια φορά το μήνα και άν...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17Β ΟΡΟΦΟΣ[/size]
:boobies:
Κορίνα καστανά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, σχετικά προκλητικό πρόσωπο, μάλλον ψηλή στο ύψος (και χωρίς τα 12ποντα, μάλλον μέτρια στο ύψος) αρκετά λεπτή με 0% λιπαρά (που λέει και ο συνάδελφος Hot Scorpios :thumbsup:) με μικρά βυζιά, καλοστημένο και ανθεκτικό κώ(ο)λο. Αρκετά καλή στην  :pipa1: και συνεργάσιμη στο  :fuck1:

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 19[/size]
Μαρίνα συμπαθητικό πρόσωπο με πολύ μακριά μαλλιά που κτυπάνε σαν μαστίγιο τα κω(ο)λομέρια της, σχετικά μέτρια στο ύψος, βυζιά συλικόνης 4άρια, μάλλον κανονική στο πάχος με χορευτικό σφριγηλό και τουρλωτό κώ(ο)λο. Στο πισοκω(ο)λητό είναι υπέροχη !!!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 17Β ΟΡΟΦΟΣ[/size]
Κορίνα καστανά ίσια μαλλιά μέχρι την μέση, σχετικά προκλητικό πρόσωπο, μάλλον ψηλή στο ύψος (και χωρίς τα 12ποντα, μάλλον μέτρια στο ύψος) αρκετά λεπτή με 0% λιπαρά (που λέει και ο συνάδελφος Hot Scorpios) με μικρά βυζιά, καλοστημένο και ανθεκτικό κώ(ο)λο. Αρκετά καλή στην  :pipa1: και συνεργάσιμη στο  :fuck1:

[size=9pt]ΦΩΚΑΙΑΣ 19[/size]
Μαρίνα συμπαθητικό πρόσωπο με πολύ μακριά μαλλιά που κτυπάνε σαν μαστίγιο τα κω(ο)λομέρια της, σχετικά μέτρια στο ύψος, βυζιά συλικόνης 4άρια, μάλλον κανονική στο πάχος με χορευτικό σφριγηλό και τουρλωτό κώ(ο)λο. Στο πισοκω(ο)λητό είναι υπέροχη

τωρα?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Όχι φίλε

Σε πρωϊνή βάρδια  ;)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

Να τους καμαρώσω...

ετσι ειναι κατερινα +1000000000 , αλλα δυστιχως ετσι ειναι ολα σε αυτη την ριμαδα την χωρα , το μεγαλο ψαρι κατασπαραζη το μικρο , οταν μιριστουν χρημα τρεχουν να το παρουν ...........  δεν βλεπει τι γινεται με τα μασαζ εχει γεμιση ο τοπος , ξεφιτρενουν σαν λουλουδια το ενα μετα το αλλο . . . . .  αθανατη πολιτικη σκηνη . . . . .  ασχετο αλλα σημερα φιλαρακι περναει ΕΔΕ  της αστυνομια , επειδη εδω και δυο μηνες δεν ειχε γραψει καμια κληση , και οταν του κανανε παρατηρηση τα ''αφεντικα '' του πηρε το μπλοκ ,και γεμισε ολοι την εκαλη και κιφησια μεσα σε δυο ωρες , το πηγε στο αφεντικο του μετα , και αυτος εξαλος του φωναζε , '' τι μου εκανες !!!!!!!!''  και σημερα περναει ΕΔΕ , αυτη ειναι η κοινωνια που ζουμε , δυστηχως , και μην μου πειτε οτι μπορουμε να την αλλαξουμε , δεν γινετε , ειμαστε λιγοι και μας λενε ''γραφικους ''  . . . . .

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Η τραγωδία στη Διδύμου 8Β.
Βάσκανο μάτι και κακό χτυπησε τον συγκεκριμενο οικίσο της πορνικότητας στην πλέον σημαντική πάροδο της λαγνας οδού Φυλής.Η τροφαντή Βίκυ με τη μαεστρική γλώσσα μετεστράφη κατα την παραμονή της στη μακρυνή παρτίδα και δεν θα πορνευσει περαιτέρω.Η αντικαταστάτρια Βιολέτα με το στενόμακρο σωματότυπο,που ειχε αρχίσει να βελτιωνει τις υπηρεσίες της χτυπήθηκε απο ενδοοικογενειακή κακοτυχία και εφυγε εσπευσμένα για την μακρυνή (επίσης) πατρίδα της.Στη θέση τους μια καινουργια ονόματι Ειρήνη,που δεν ξερω,δεν απαντώ,δεν πήρα και που αν κανεις δοκιμάσει,ας ενημερωσει. :think:                                                                                                                            Πηγη των ανωτερω πληροφοριών,που αφορουν την πρωινή βαρδια, η καλη κι ευγενική τσατσά του οικίσκου.

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Πέρασα κατά της 19:45 εχθές από την οδό της ακολασίας και τα βρήκα όλα τα μαγαζιά κλειστά τι έγινε πάλι,είχαν έφοδο τα στρουφάκια και τα νόμιμα και με χαρτιά μαγαζιά έκλεισαν για να μην κουράσουν τους μπατσακους που θα έκαναν τους ελέγχους!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom