τα νόμιμα και με χαρτιά μαγαζιά έκλεισαν για να μην κουράσουν τους μπατσακους που θα έκαναν τους ελέγχους!!!!!!
Ετσι ακριβώς ειναι !!!!! για γελια
τα νόμιμα και με χαρτιά μαγαζιά έκλεισαν για να μην κουράσουν τους μπατσακους που θα έκαναν τους ελέγχους!!!!!!
Φυλής 54 ισόγειο (αριστερή πόρτα) σήμερα πρωϊ: ........... βυζί νο 5-6 (γι' αυτό και τα γράφω),.......
Φυλής 54 ισόγειο (αριστερή πόρτα) σήμερα πρωϊ:
Μαρία, Ελληνίδα (κατά δήλωση της τσατσάς αλλά αμφιβάλλω), 35-38, γεματούλα, βυζί νο 5-6 (γι' αυτό και τα γράφω), είδος "προς νταρντάνα".
Εμφάνιση: 6
Συμμετοχή: 9
Τεχνική πίπας: 9
Αυτά τα δύο εννιάρια είναι που με έκαναν να ανοίξω PC και να σας τα γράψω μόλις μπήκα σπίτι.
Αν εννοείς την Μαίρη είναι Ελληνίδα (θα ρίξω όμως 2 βαθμούς το βυζί αν είναι αυτή). Αν είχε και ελαφριά τριχούλα στο πόδι ναι είναι αυτή.
Eπισης...σουπερ μινι ενημερωση απο την φυλης πριν απο λιγο.
80 η ελλη η τρελοφρεγατα.μελαχροινο εκφυλο και καβλιαρικο βουλγαρακι με σουπερ κορμι.
84 πανω μια ξανθια με μικρα βυζακια.καλουτσικη.εχει πεσει τοσο αναδουλεια που μολις πηγα να φυγω με αρπαξε απο το χερι.
πειναστε πουτανες μηπως και βαλετε μυαλο.
86 πανω το γνωστο χρυσο μουνακι απο φωκαιας 25 κατω πριν απο κανα διμηνο. ξανθο με καλο προσωπο,κωλο και εκπληκτικα 2αρια βυζια που με εχουν τρελανει.πολυ δυκολα αντιστεεκομαι κ δεν την εχω δοκιμασει ακομα.ξερει κανεις τπτ?
Eπισης...
Φυλης 200
Ελενα
Μονης Προδρομου ανω
Μαυρομαλλα αδυνατη με μαλλι μεχρι τον κωλο
Φυλης 71 ανω
Μαυρομαλλα μετρια
Φυλης 59 ισογειο
Σακιρα
Φυλης 59 ανω
Μονικα...συμπαθητικο μελαχρινο αλλα ως εκει
Φυλης 65 ανω
Το ομορφοτερο κοριτσι της βαρδιας!Αγνωστου ονοματος μελαχρινο μινιον με ωραιο σωματακι και πολυ σεξυ βλεμμα!
Eπισης...
Φυλης 200
Ελενα
Μονης Προδρομου ανω
Μαυρομαλλα αδυνατη με μαλλι μεχρι τον κωλο
Φυλης 71 ανω
Μαυρομαλλα μετρια
Φυλης 59 ισογειο
Σακιρα
Φυλης 59 ανω
Μονικα...συμπαθητικο μελαχρινο αλλα ως εκει
Φυλης 65 ανω
Το ομορφοτερο κοριτσι της βαρδιας!Αγνωστου ονοματος μελαχρινο μινιον με ωραιο σωματακι και πολυ σεξυ βλεμμα!
ΟχιΦ71 ανω, μήπως ήταν η γνωστή... Μπαρμπαρα??
2,5 βυζί, κολάρα τρελή.... μετρίου αναστήματος??
Ρωτησα την τσατσα αλλα ισχυριζοταν πως δεν την ξερει καν!thanks!!
¨εχουμε καμία πληροφορία πότε γυρνάει?
Αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει Σεπτέμβριο..
thanks again Piatsas!
αν γυρισει θα βρεθει απο τη πρωτη μερα.παιζουν scouters εδω ;)Πώς έχουν τα πράγματα... τουλάχιστον τι πληροφορία έχω ..να μοιραστώ φυσικά....
Θυμάμαι ότι η αποχώρηση της συνεύπευται με τις διακοπές μου... 17 Ιουλίου ήταν η last day!
Χαιρόταν που επιτέλους θα έβλεπε τους δικούς της!
Με τα χαρακτηριστηκά, ξεκάθαρα ρουμανοβουλγαροτουρκοαγγλοτσεχοελληνικά της, μπόρεσα να καταλάβω ότι θα λείπει 2 ολόκληρους μήνες! 12-15 Σεπτεμπριο, όπως είπε θα επέστρεφε, αλλα επίσης θυμαμαι ότι είπε πώς υπάρχει μια πιθανότητα.. να μήν είναι σε αυτό το σπίτι!! Χαρακτηριστηκά, τόνισε "ίσως να χρειαστεί να κάνετε πανω κάτω να με βρείτε μωρό μου"..
Χάνεται τέτοια σόύφρα???????
17 πανω η λολιτα η αποστεωμενη.