Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (37 μέλη και 226 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σημερα και μεχρι τωρα στο Φ 67 γινεται λαικο προσκυνημα...
Υπαρχει μια Κατια ξανθια ψηλη μουναρα,με υποσχεσεις απο την τσα τσα για παπαρογλυψιμο και 69.Δεν την εχω ξαναδει(νομιζω)...
Δυο φορες προσπαθησα να δοκιμασω... Αλλα δεν κατεστη δυνατον λογω κινησης.
Οποιος συναγωνιστης δοκιμασε, ας μιλησει... :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Σημερα και μεχρι τωρα γινεται στο Φ 67 λαικο προσκυνημα...
Υπαρχει μια Κατια ξανθια ψηλη μουναρα,με υποσχεσεις απο την τσα τσα για παπαρογλυψιμο και 69.Δεν την εχω ξαναδει(νομιζω)...
...ή ας σωπασει για παντα!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σημερα και μεχρι τωρα στο Φ 67 γινεται λαικο προσκυνημα...
Πολύ ομορφο μουνακι

xxxaris

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Στο φυλης 69 γυρισε το χριστινακι?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
σημερα , καταθεση στην αγαπη , τροφωνιου στο επανω , με τα σκαλακια τα ξυλινα , milfακι  καλο βυζακι 3-4 , εχει μια καλη διαθεση η κοπελα , και ειδικα οταν χτυπαει τιν πορτα και μετα μπαινει στο δωματιο , σου προκαλει ''κατι-της''  , καλα βολια !!!!!!!!

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Και χθες στ Φ 80 ήταν ένα φοβερο μελαχροινο, καινουριο ...ξερει κανεις τπτ??

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αυτη η βανεσσα επεστρεψε στην βαση της ρε παλικαρια?

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ετσι ειναι κατερινα +1000000000 , αλλα δυστιχως ετσι ειναι ολα σε αυτη την ριμαδα την χωρα , το μεγαλο ψαρι κατασπαραζη το μικρο , οταν μιριστουν χρημα τρεχουν να το παρουν ...........  δεν βλεπει τι γινεται με τα μασαζ εχει γεμιση ο τοπος , ξεφιτρενουν σαν λουλουδια το ενα μετα το αλλο . . . . .  αθανατη πολιτικη σκηνη . . . . .  ασχετο αλλα σημερα φιλαρακι περναει ΕΔΕ  της αστυνομια , επειδη εδω και δυο μηνες δεν ειχε γραψει καμια κληση , και οταν του κανανε παρατηρηση τα ''αφεντικα '' του πηρε το μπλοκ ,και γεμισε ολοι την εκαλη και κιφησια μεσα σε δυο ωρες , το πηγε στο αφεντικο του μετα , και αυτος εξαλος του φωναζε , '' τι μου εκανες !!!!!!!!''   και σημερα περναει ΕΔΕ , αυτη ειναι η κοινωνια που ζουμε , δυστηχως , και μην μου πειτε οτι μπορουμε να την αλλαξουμε , δεν γινετε , ειμαστε λιγοι και μας λενε ''γραφικους ''  . . . . .

συμφωνω οτι ειναι ξεφτυλες οι γαλοναδες αλλα επειδη εδω μεσα ο καθενας μπορει να γραφει του κεφαλιου του ρε φιλε και να βγαινουν διαφορα συμπερασματα νομιζω οτι πρεπει να εξηγησεις αν και προκειται για 3ο ατομο τοι λογο που περναει εδε γιατι μου φαινεται πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΚ ΠΕΡΝΑΣ ΕΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕς ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ...ΦΙΛΙΚΑ

ThE

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Αποσπασματική ενημέρωση από περιοχή Αχαρνών για τους εδιαφερόμενους: σήμερα, στην απογευματινή βάρδια στο Αχαρνών 106 δούλευε η Μαριάννα :tits: από Πιπίνου 65Β και Φυλής 80. Ισως να κομίζω γλαύκας ες Αθήνας, αλλά προσωπικά δεν την είχα ξαναπετύχει  στο συγκεκριμένο (δεν πολυπερνάω κιόλας από εκεί).

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αποσπασματική ενημέρωση από περιοχή Αχαρνών για τους εδιαφερόμενους: σήμερα, στην απογευματινή βάρδια στο Αχαρνών 106 δούλευε η Μαριάννα :tits: από Πιπίνου 65Β και Φυλής 80. Ισως να κομίζω γλαύκας ες Αθήνας, αλλά προσωπικά δεν την είχα ξαναπετύχει  στο συγκεκριμένο (δεν πολυπερνάω κιόλας από εκεί).
Πολυ χρησιμη η πληροφορια σου  ;)
Όσοι βυζολαγνοι-πιπινολαγνοι,σπευσατε  :-* :tits:

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
η βανεσσα ου χε πει οτι θα φευγε 21 του αυγουστου και δεν ειχα περασει..πηγα σημερα και τηνβρηκα μου πε οτι δεν ειχε φυγει τελικα γτ εχει ενα δικαστηριο που τηνκραταει συνεχεια εδω..τρα για το δωματιο δεν εχω λογια ακομαμια φορα..η κοπελα ειναι θεα

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αν εννοείς την Μαίρη είναι Ελληνίδα (θα ρίξω όμως 2 βαθμούς το βυζί αν είναι αυτή). Αν είχε και ελαφριά τριχούλα στο πόδι ναι είναι αυτή.
Να δεχτώ την παρατήρηση για το βυζί. Ίσως μετράω σε αγγλοσαξωνικά pints, και όχι σε λίτρα.
Τριχούλα?  Δε το θυμάμαι τώρα...  Ίσως κάτι προεξείχε.
Ως προς το Ελληνίδα όμως...  Δε μιλάω από πλευράς πολιτικών δικαιωμάτων (ίσως ψηφίζει η γυναίκα), αλλά από πλευράς ομιλίας...  Κάπως "βαρειά" ρε παιδί μου η προφορά της!
(Γιά όσο χρόνο δεν είχε κάτι χωμένο μέσα βέβαια, και μπορούσε να μιλάει).

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
σημερα , καταθεση στην αγαπη , τροφωνιου στο επανω , με τα σκαλακια τα ξυλινα , milfακι  καλο βυζακι 3-4 , εχει μια καλη διαθεση η κοπελα , και ειδικα οταν χτυπαει τιν πορτα και μετα μπαινει στο δωματιο , σου προκαλει ''κατι-της''  , καλα βολια !!!!!!!!
Η αγαπη ειναι πολυ καλο μιλφ.Οι φαν του ειδους ξερουν.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
συμφωνω οτι ειναι ξεφτυλες οι γαλοναδες αλλα επειδη εδω μεσα ο καθενας μπορει να γραφει του κεφαλιου του ρε φιλε και να βγαινουν διαφορα συμπερασματα νομιζω οτι πρεπει να εξηγησεις αν και προκειται για 3ο ατομο τοι λογο που περναει εδε γιατι μου φαινεται πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΚ ΠΕΡΝΑΣ ΕΔΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕς ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ...ΦΙΛΙΚΑ

στιν αστυνομια μπορουν και κανουν ΕΔΕ για οτι γουσταρουν και βγαζουν αποτελεσμα αυτο που θελουν , απλα και ωραια . . . . .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom