Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.562
- Πόντοι
- 4.646
Ή έπιασε δουλειά σε γραφείο, όπως σας έλεγα τις προάλλες και ορισμένοι πέσανε να με φάνε...Ή τσιμπησε κανα βαρυ κι ανεπανορθωτο παρασημο...
Ή έπιασε δουλειά σε γραφείο, όπως σας έλεγα τις προάλλες και ορισμένοι πέσανε να με φάνε...Ή τσιμπησε κανα βαρυ κι ανεπανορθωτο παρασημο...
πλακα πλακα τη εχω ξεκωλιασει εκανταδες φορες και ο κωλος στη φωτο ειναι ιδιος με το δικο τησ και το μαλι ομως ιδιο και το υψοςΉ έπιασε δουλειά σε γραφείο, όπως σας έλεγα τις προάλλες και ορισμένοι πέσανε να με φάνε...
Πόσο πάει το μαλλί γι αυτήν τη Λατίνα?άσε που αυτή: https://www.kifisou30.net/girls/laura234 είναι πιο φτηνή
ανάλογα το πρόγραμμα που θα πάρεις, και απ όσο ξέρω κώλος σε στούντιο = 100 εβράΠόσο πάει το μαλλί γι αυτήν τη Λατίνα?
Εγώ πηγα 10:30 περιπου το πρωι. Φως ανοιχτό πανω. Τεσπα.. Στα παπαρια μας!Μου έχει τύχει και μένα στο συγκεκριμένο δύο φορές, την πρώτη φορά σε πρωίνη βάρδια που δεν είχε ετοιμαστεί η κοπέλα και τη δεύτερη 1800 πάρα στην αλλαγή βάρδιας, βέβαια και τις δύο φορές το φως ήταν ανοιχτό
Αυτη ειναι......επιασε δουλεια στο γραφειο.Ή έπιασε δουλειά σε γραφείο, όπως σας έλεγα τις προάλλες και ορισμένοι πέσανε να με φάνε...
Τυπε εγω οποτε διαβαζω για σαπιοδοντισσες παντα σκεφτομαι το 'απολυτο αρσενικο' για οσους τον θυμουνται. Νομιζω με μια αμεση καταναλωση φαντας μετα το γαμησι με σαπιοδοντα πορνη θα εισαι απολυτα ασφαλης. Με ανθρακικο βεβαια για μεγαλυτερη ασφαλεια.Ρε μυστες μια ερώτηση - προβληματισμος, δεν θέλω να επεκταθουμε πολυ και χάσουμε την ουσία του νήματος.
Εχω παρατηρησει παρα πολλες ιερόδουλες έχουνε θέμα με τα δόντια τους. Άλλα λειπουν,άλλα είναι σάπια αλλά είναι μαυρο - κίτρινα.... Και όλα αυτά απο μικρές ηλικίες!!! Τόσα γκαφρα ρε μάγκες δεν στρωνονται να φτιάξουν το νουμερο 1 θέμα υγείας τους; Ασε που οταν έχεις ασυντηρητα δόντια στο ακαπελα (που κάνουν όλες πλεον) περνανε και μεταδίδονται τα ΣΜΝ αέρας....
Που τα τρωνε όλα τα λεφτά τους ρε γαμωτο.... Μια Αλβανιαρα ιερόδουλη κάποτε μου έλεγε ότι η κουλτουρα των Βαλκανίων (πλην της Ελλάδας) δεν είναι και τόσο προσεκτικη με την στοματική υγιεινή. Οι γονείς τους δεν τις προσεχουν απο μικρά παιδια με αποτελεσμα στα 20-25 χρονών να έχουνε ανεπιθυμητες εξαγωγές. Αντιθέτως οι Ρωσίδες, που εχουν κανει διατριβή στην πορνεια, έχουν σχεδόν παντα τέλειες οδοντοστοιχίες! Είναι κι η παστα βέβαια που παιζει ρόλο αλλά....
Εγώ μύστη σκέφτομαι τη συνταγή του Τζούνη (από τα ιδρυτικά μέλη της Creampie Clan που δεν συμμετέχει πια στο σάη).Τυπε εγω οποτε διαβαζω για σαπιοδοντισσες παντα σκεφτομαι το 'απολυτο αρσενικο' για οσους τον θυμουνται. Νομιζω με μια αμεση καταναλωση φαντας μετα το γαμησι με σαπιοδοντα πορνη θα εισαι απολυτα ασφαλης. Με ανθρακικο βεβαια για μεγαλυτερη ασφαλεια.
Να με συγχωράτε συναγωνιστές αλλα νομίζω πως είναι απλά κοιλούμπα και η κοπέλα δεν είναι,Α, έτσι εξηγείται που καθώς τη γαμούσα πριν λίγες μέρες αισθάνθηκα κάτι να μου αρπάζει τον πούτσο.
Γενικά μιλώντας, σε αυτόν τον οίκο τρελαίνονται οι πουτάνες για κρεμπιέδες.
Δες Ελένη gilf ή το Μιρελάκι.
Όποιος την πινει,δεν έχει δόντια?Αν έκανες ναρκωτικά πχ χόρτο ούτε και εσύ θα είχες δόντια. Αυτό που λες το εχω παρατήρηση και εγώ, στην πλειοψηφία τους τα κορίτσια μας είναι χρήστες ναρκωτικών, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μόλυνση του εσωτερικού τους όπως πολύ σωστά ανέφερες τα δόντια . Όσον αφορά αυτό που είπες σχετικά με τις Ρωσίδες νομίζω ότι έπεσες σε ορισμένες περιπτώσεις. Δυστυχώς για τις ιερόδουλες η συγκεκριμένη δουλειά δημιουργεί πολλά ψυχολογικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να ξεσπάνε σε διάφορες βλαβερές ουσίες.
Αδερφε συναγωνιστή Σβαρτζενέγκερ θεωρώ πως από τις 100 εκδιδομενες που δουλευουν σε οίκους, αντε οι 5 να κάνουν χρήση ουσιών.Αν έκανες ναρκωτικά πχ χόρτο ούτε και εσύ θα είχες δόντια. Αυτό που λες το εχω παρατήρηση και εγώ, στην πλειοψηφία τους τα κορίτσια μας είναι χρήστες ναρκωτικών, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μόλυνση του εσωτερικού τους όπως πολύ σωστά ανέφερες τα δόντια . Όσον αφορά αυτό που είπες σχετικά με τις Ρωσίδες νομίζω ότι έπεσες σε ορισμένες περιπτώσεις. Δυστυχώς για τις ιερόδουλες η συγκεκριμένη δουλειά δημιουργεί πολλά ψυχολογικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το να ξεσπάνε σε διάφορες βλαβερές ουσίες.
Τυπε απλα να προσθεσουμε και τον μυστη με τον καφε που σε θωρακιζε στα παρανομα εξτραδακια. Δεν ξερω τι απεγινε τελικα η ποικιλια αυτου του καφε.Εγώ μύστη σκέφτομαι τη συνταγή του Τζούνη (από τα ιδρυτικά μέλη της Creampie Clan που δεν συμμετέχει πια στο σάη).
Για να θυμίσω, η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής:
- 2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.
- 2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.
- 1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.
- 1 αναβράζον δισκίο Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.
- 2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν
- Προαιρετικά:
1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.
Τι είδους καφές ήταν αυτός;Τυπε απλα να προσθεσουμε και τον μυστη με τον καφε που σε θωρακιζε στα παρανομα εξτραδακια. Δεν ξερω τι απεγινε τελικα η ποικιλια αυτου του καφε.
Ελεγε ότι τον φέρνει από εξωτερικό, ειδική παραγγελία, χάθηκε ο μύστης μάλλον δεν έκανε δουλειά ο καφέςΤι είδους καφές ήταν αυτός;
Ελληνικός; ή κατηγορία εσπρέσσο;
Λες για τον καφέ με γανόδερμα του μύστη Ερωτιάρη!Τυπε απλα να προσθεσουμε και τον μυστη με τον καφε που σε θωρακιζε στα παρανομα εξτραδακια. Δεν ξερω τι απεγινε τελικα η ποικιλια αυτου του καφε.
Αποκλειστική εισαγωγή έκανε;Μιλάμε τότε θα έκανε καλή μπισνα..!Ελεγε ότι τον φέρνει από εξωτερικό, ειδική παραγγελία, χάθηκε ο μύστης μάλλον δεν έκανε δουλειά ο καφές