Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (27 μέλη και 252 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Μιας και τα ασιάτικα χαρακτηρηστικά, με ανάβουν ιδιαίτερα, είπα να δοκαιμάσω και εγώ την νεο-εισερχόμενη νεαρά στους οίκους της Φυλής.

Απόγευμα.

Φυλής 86 1ος : Άννα, λποιπόν.

Όντως, η εμφανισή της είναι ιδαίτερα εντυπωσιακή. Ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, κορμάκι χέλι, λευκό δερματάκι, μικρό στητό στήθος, πλούσαι χαίτη.

Αυτά. Μέχρις εδώ ήταν τα καλά.
Από εκεί και πέρα το χάος . . . .

Όταν μπήκα στον οίκο, η κοπέλα ήταν ήδη στο ένα δωμάτιο και μετά από λίγο άδειασε ένα άλλο.
(και τα δυο δωμάτια ήταν αυτά που βλέπουν σαλόνι)

Όταν βγήκε η κοπελιά, θαμπώθηκα και μιας και αυτή ήταν ο λόγος που κατέβηκα Φυλής, αποφάσησα να περάσω.

Φάουλ Νο1: Η υπηρεσία με έβαλε στο δωμάτιο που πριν απο λίγο βγήκε συναγωνιστής, χωρίς καν να κάνει το κόπο να το κοιτάξει, αν όχι να το (ψευτο)καθαρίσει.
Δεν μίλησα, καθώς αποφάσιζε το κάτω κεφάλι εκείνητην στιγμή.

Φάουλ Νο2: Έρχεται η κοπελιά με ύφος 10 καρδιναλίων και αφού με ρωτάει στα αγγλικά πως είμαι , κάθεται δίπλα μου, ανεβάζει τις πορνοτακουνάρεις στο κρεβάτι και ψευτοπαίζει το δοξάρι μου. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι θα το κλάψουμε το 20αρι.

Επειδή και δεν μου σηκώνεται έτσι, αλλά και δεν ήθελα να πάω αμαχητί, της λέω να ξαπλώσει.
Την φιλάω στο στήθος και κοιλίτσα, μου κάνει παράπονο ότι την ενοχλεί το χέρι μου στην πλάτη.

Φάουλ Νο3: Την γυρίζω μπρούμητα, την φιλαω στην πλάτη , και με το χέρι της την σκουπίζει , αναφωνόντας : "Really now? "

Φάουλ Νο4: Κατεβαίνω πιο κάτω , στο κωλαράκι της και αρχίζει να ξεφυσάει νευρικά.

Φάουλ Νο5: Την γυρίζω ανάσκελα, της λέω να ηρεμίσει και κατεβαίνω στο μουνάκι της. Μου υπενθυμίζει ότι έχω πληρώσει μόνο 20 €.

Φάουλ Νο6: Την γράφω στα αρχίδια μου και προλαβαίνω να το γευτώ για 5 δευτερόλεπτα πριν μου πει να ξεκινήσουμε σεξ, διότι ο χρόνος περνάει.
Της υπενθυμίζω ότι το πρόγραμμα που ανακηνώθηκε στο σαλόνι ήταν : " φιλάκια, χαδάκια, 69". Και την ενημερώνω ότι αν συνεχίσει να παίζει με τα νεύρα μου, θα αργίσουμε.
Και φυσικά η απαντησή της ήταν ότι μόλις τελειώσει ο χρονος θα σηκωθεί να φύγει.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεδρία με τέτοια βιασύνη απο μέρος της, από τα 3 πρώτα λεπτά της συνεύρεσης. Της λέω να φύγει, ενώ εκείνη μονολογούσε ότι πλήρωσα μόνο 20 €.

Φυσικά, δεν είχα καμιά διάθεση να της χαριστώ, μετά από όλο αυτό το φιάσκο.
Με το που βγαίνω έξω ζητάω από την υπηρεσία τα λεφτά μου πίσω, καθώς η κοπέλα ΔΕΝ πρόσφερε/έκανε τίποτα, στον σύντομο χρόνο που είμασταν στο δωμάτιο, το ντίθετο μάλιστα , έκανε τα πάντα να μου την σπάσει.

Φάουλ Νο6: Η υπηρεσία ανένδοτη και μάλιστα μου την είπε και καλά ότι δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ σε ένα πιπίνη.

Φάουλ Νο7: Αφού την ενημέρωσα ότι μάλλον ξέρω και η κοπέλα είναι αντιεπαγγελματίας, της υπενθύμισα ότι και εκείνη ΔΕΝ ξέρει την δουλειά της καθώς θα έπρεπε να προσέχει τα δωμάτια περισσότερο.
Και έλαβα την αποστωμοτική απάντηση ότι εκεί είναι μπουρδέλο και όχι το Χίλτον.

Η στιχομυθία ξέφυγε στην πορεία, με εκείνη να ωρύεται ότι δεν είναι διατεθυμένη να κοιτάει τα σόβρακα των πελατών για να ελέγξει αν είναι καθαροί, να πάω στο Χίλτον , σε γιατρό, αν ήταν κοπέλα θα με ξεπέταγε στο 1 λεπτό και κάτι τέτοιες γελοιότητες.

Όσο αυτή χτυπιόταν , τόσο εγώ δεν έφευγα και φυσικά, τόσο πελάτες αποχωρούσαν.

Έτσι, απόειδε και μου επέστρεψε , με μισή καρδιά 10€, μαζί με κάτι καντίλια, φυσικά.

Από πουτάνα το περίμενα να φάω την φόλα μου ή να μην ταιριάξουν τα χνώτα μας.

Αλλά , τέτοια σκατοσυμπεριφορά από την τσατσά, δεν το περίμενα.
Για την ηλικία της, μια γλώσσα και μια κακία, απερίγραπτη. Σκέτος ωχετός . . . . .

Αγαπητοί Συναγωνιστές, αν θέλετε να δίνετε τα λεφτά σας εκεί που σας βρίζουν, δεν ενδιαφέρονται για την στοιχειώδη καθαριότητα, αλλά ούτε και για την καλοπέρασή σας, συνεχίστε να επισκέφτεστε τον εν λόγο οίκο.

Εγώ θα πηγαίνω εκεί που με σέβονται σαν πελάτη και σαν άνθρωπο.
Και υπάρχουν πολλά. Με τις ατέλειες τους, βέβαια, αλλά Φυλής/Μετάξυ, υπάρχουν.
Τύπε καλά την έκανες και αν το έκαναν όλοι αυτό δεν θα τρώγαμε φόλες. Επειδή οι περισσότεροι δεν κάνουν φασαρία και ούτε ζητάν λεφτά πίσω υπάρχουν πολλές φόλες που μπαίνουν στο δωμάτιο με σκοπό να σε ξενερώσουν και να βγάλουν μεροκάματο χωρίς να γαμηθούν. Η Άννα Thai που πέρασες όλο κοιτάει κάτι να πει, να σχολιάσει. Πολύ πιθανά να είναι χαπακωμένη με κοκα και οι γκόμενες που κάνουν κόκα δεν γουστάρουν soft καταστάσεις gfe. Η συγκεκριμένη αν δεν είστε hardcore γαμιάδες μην πάτε καθόλου. Όταν βγαίνει από το δωμάτιο μάλιστα ρίχνει κράξιμο αν ο πελάτης ήταν soft και έχει πάντα πολύ κόσμο απέξω.

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Τύπε καλά την έκανες και αν το έκαναν όλοι αυτό δεν θα τρώγαμε φόλες. Επειδή οι περισσότεροι δεν κάνουν φασαρία και ούτε ζητάν λεφτά πίσω υπάρχουν πολλές φόλες που μπαίνουν στο δωμάτιο με σκοπό να σε ξενερώσουν και να βγάλουν μεροκάματο χωρίς να γαμηθούν. Η Άννα Thai που πέρασες όλο κοιτάει κάτι να πει, να σχολιάσει. Πολύ πιθανά να είναι χαπακωμένη με κοκα και οι γκόμενες που κάνουν κόκα δεν γουστάρουν soft καταστάσεις gfe. Η συγκεκριμένη αν δεν είστε hardcore γαμιάδες μην πάτε καθόλου. Όταν βγαίνει από το δωμάτιο μάλιστα ρίχνει κράξιμο αν ο πελάτης ήταν soft και έχει πάντα πολύ κόσμο απέξω.
Πίστεψε με η συγκεκριμένη δεν μπορεί hardcore!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Εχθές το απόγευμα είχε ένα πολύ καλό κομμάτι με λευκή επιδερμίδα, αδύνατη και μαύρο μαλλί. Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 γωνία.
Δεν πέρασα. Εμφανισιακά μιλάω.
Μια ωραία πιτσιρίκα με πιασίματα ήταν και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο. Αλλά τελείως άκωλη. Στο μεταξύ η ξανθιά τσατσά αρκετά νέα και όμορφη. (Το λέω εγώ που δεν έχω κάνει ποτέ σχόλιο για τσατσά)

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Καλησπέρα η Τζένη από Φωκαίας 17α κάνει πρωκτικό;
Σιγουρα οχι. η τσατσα ειπε ΟΧΙ 69 και πρωκτικο....Νομιζω ομως οτι εχει κοψει και τα ακαποτα και τα γλωσσοφιλα....αν καποιος ξερει.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.693
Πόντοι
46.232
Σιγουρα οχι. η τσατσα ειπε ΟΧΙ 69 και πρωκτικο....Νομιζω ομως οτι εχει κοψει και τα ακαποτα και τα γλωσσοφιλα....αν καποιος ξερει.....
εδώ και αρκετό καιρό ανακοινωνεται απλό πρόγραμμα από την εκάστοτε υπηρεσία

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.408
Πόντοι
3.556
Φίλε, εμένα αυτό μου κάνει περισσότερο για γλωσσική παρεξήγηση. Προφανώς όποιος λέει ανοικτά: "ελεύθερο στοματικό μόνο με προφυλακτικό", τότε πολύ απλά δεν ξέρει τι σημαίνει. Η υπηρεσία ενδεχομένως το έχει ακούσει και απλά το λέει. Λογικά είναι ξένη.
Γίνονται τρομερές παρεξηγήσεις λόγω της κακής χρήσης γλώσσας.

(Off topic: Μια μέρα η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου και μια Αλβανίδα συγκάτοικος ήταν στο τσακ να πιαστούν στα χέρια. Τσακώνονταν ούτε εγώ ξέρω για πόση ώρα. Η διαχειρίστρια ωρύετο κοκκινισμένη για το ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στη χρέωση των κοινοχρήστων. Από την άλλη, η κυρία από την Αλβανία ωρύετο ότι η διαχείριση έβαζε συνεχώς έξτρα αχρείαστες υπηρεσίες. Επικός τσακωμός. Κάποια στιγμή επενέβην γιατί κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Μαντέψτε. Απλά η Αλβανίδα νόμιζε ότι "απολύμανση" και "απόφραξη" ήταν η ίδια λέξη. :confused: )
Πόσο μπροστά ήταν το μέλος (Γειά σου) θα τον θυμούνται οι πιο παλαιοί όταν παραπονιόταν ότι οι πουτανες που πήγαινε του κάναν ακαποτο τσιμπούκι με καποτα!!

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κοπέλα που να δέχεται γλωσσοφιλα σε μοντελε σωματοτυπο? Θα προτιμούσα μέχρι 30 χρόνων. Αν δέχεται και δάχτυλο θα εκτιμηθεί περισσότερο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885
Μύστες..η Ηλέκτρα κάνει εξτραδάκια και σπίτι της και σε ξενοδοχεία..με το όνομα Μαριάννα η Μαριαλένα δε θυμάμαι..την έχω πετύχει άπειρες φορές στο kanesex....και είναι όντως ακάποτη να το ξεκαθαρίσουμε αυτό......
Τυπε εγω παντως πειστηκα, νομιζω πολλοι εδω μεσα πλεον θα την αναγνωρισουν. Αντε να δουμε ποσοι πιρφοροι θα τα σκασουν για απλο προγραμματακι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885
Τυπε εγω την ειχα γαμήσει ακαποτα τελειωτικά στο κωλαντερο με +20 στη Φιλιππίδου.
Τωρα τα έχει κοψει ολα και είναι σοβαρή κοπελα στο μπουρδέλο τουλάχιστον. Σπιτι της και στο χοτελ δεν ξερω τι κάνει.
Μυστη πιστευω να καταναλωσες γρηγορα μια φαντα με ανθρακικο για τα απαραιτητα αντισωματα.

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Μύστες..η Ηλέκτρα κάνει εξτραδάκια και σπίτι της και σε ξενοδοχεία..με το όνομα Μαριάννα η Μαριαλένα δε θυμάμαι..την έχω πετύχει άπειρες φορές στο kanesex....και είναι όντως ακάποτη να το ξεκαθαρίσουμε αυτό......
Υπάρχει λινκ από το kanesex?

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Τυπε εγω παντως πειστηκα, νομιζω πολλοι εδω μεσα πλεον θα την αναγνωρισουν. Αντε να δουμε ποσοι πιρφοροι θα τα σκασουν για απλο προγραμματακι
Χαίρομαι που πείστηκες Μέγα Ακάποτε Στρατηλάτη!
Ελπίζω να επανέλθεις και στο ενεργό άθλημα, το οποίο
σίγουρα έχεις απεριόριστη ανάγκη!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Πόσο μπροστά ήταν το μέλος (Γειά σου) θα τον θυμούνται οι πιο παλαιοί όταν παραπονιόταν ότι οι πουτανες που πήγαινε του κάναν ακαποτο τσιμπούκι με καποτα!!
Μου θυμίζει την ατάκα του ατιμημένου GL:
''Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, με καπότα φυσικά.'' :tooth:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Υπάρχει λινκ από το kanesex?
Όχι, κλώνε. Έχει αποσύρει τα λινκ, προφανώς γιατί παίζει σε γραφείο τώρα.
Αν και καίει μαζούτ η κοπελιά (''από κώλο δεν μένω έγκυος, μπες έτσι'')
της έφτασε λίγο το μυαλό...

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Όχι, κλώνε. Έχει αποσύρει τα λινκ, προφανώς γιατί παίζει σε γραφείο τώρα.
Αν και καίει μαζούτ η κοπελιά (''από κώλο δεν μένω έγκυος, μπες έτσι'')
της έφτασε λίγο το μυαλό...
Αααααα κατάλαβα ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως!!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δοκιμάστηκε η Νίνα στο Φωκαίας 24 με πολύ καλές εντυπώσεις. Καστανή, μακρυμάλλα ρωσίδα προμίλφ με ανταύγειες, ελάχιστα παραπάνω κιλάκια και βυζί 4άρι. Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό με φιλιά και αρκετά gfe εμπειρία. Μόνο στο 69 έφαγα άκυρο, δεν ξέρω γιατί. Επιτέλους μία καινούρια που αξίζει.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.142
Πόντοι
2.477
Γιατι δεν κοιτας πρωτα στον νημα του οικου που εχει 2 προσφατες κριτικες (Ελενη);
Κατηφορος προς τα εκει για την συγκεκριμενη, αλλα δεν ονομαζεται Ελενη, συστηθηκε ως Τατιανα.Προλαβε και αλλαξε ονομα σε μια εβδομαδα?
Φορουσε ιδιο στυλ εσωρουχα οπως την ειδα στην προηγουμνη επισκεψη,αλλα σε χρωμα κοκκινο.Μαζι της ηταν και η Τζοαννα με φουλ του κωλου και με παραπανισια ανακατα κιλα,αυτη που δουλευε Ι2Α!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.142
Πόντοι
2.477
Εχθες μεταμεσονυχτια,αφου μου ειχε κατσει να σμπρωξω εκεινο το σιαμιαμιδι απο το Κολ45 ευθεια στο διαδρομο,στο περασμα μου ειδα στο δρομο με το τζιν σορτς την Στελλα απο Ι43...με τις τσιμπουκοχειλαρες της ,τις μπουταρες της και το ξανθο σκυλε μαλλι...μου σηκωθηκε επανω στη σελα της μηχανης και το ψιλοστραβωσα το κονταρι.Σηκωνε το χερι για νοημα σε ταξιτζη, οποτε πηρα το νοημα οτι εχει σχολασει.

Περασμα απο Ι1Γ ηταν η Μπελλα προς γιαγιακα με ανεβασμενα κιλα,χαμογελο περιεργο και κανα δοντι να λειπει,αλλα με φυσικα μασταρια,κρεμαστα!

ΜΑ28 κουρτινα η κυρια Κατερινα

Περδικα στο στενο διπλα απο την εισοδο λαβυρινθο μια μελαχροινη παχουλη κοπελα,ευγενικη!

Ι43 ενα κοριτσακι,μελαχροινο με γαλλικες κοτσιδες,αν καταλαβα καλα,Μαργαριτα(?)

Γωνια Κολωνου με Λεωνιδιου ενα τραβεστι με μαυρο φορεμα,καλσον με ρομβους και ξανθια περουκα...κρυμμενο μεσα στα παρτερια του κλειστου εστιατοριου,οπου πεταχτηκε ενας πακιστανος μαλλον τρομαγμενος ή ξαλαφρωμενος χωρις να κοιταξει το δρομο,το γνωριζω γιατι θα τον ισοπεδωνα,παραλιγο.

Κατηφορισα ξανα σημερα για την Στελλα στο Ι43.Ηταν δωματιο και η τσατσα η τσαμπουκαλου και με το δικιο της τσαμπουκας,προτεινε αλλες τρεις κοπελες.

Ελενη με φουλ στο φουλ εξτρα

Μαγκυ ενα τρομαγμενο κουταβακι

Ιωαννα με κατι βυζομπαλα ναχει ο θεος για ολους με κωλαρακι στο προγραμμα αλλα προσωπο ηθελε αρκετη δουλεια.(ισως να μην ειναι η Ιωαννα η Λειβαδιωτισσα που διαβαζω κατα καιρους,η αποψινη ειναι ψηλη και μαλλι μαυρο)

Ζητησα Στελλα!Μολισ βγηκε απο το δωματιο ηταν ενας μαστουρης μεσα στην υποδοχη,του ειχε πει η τσαμπουκο-κυρια αν εχεις πιει δεν μπαινεις αλλα αυτος νταγλαριζε...τον ειδε η Στελλα,κοντοσταθηκε,ταχασε και μετα φωναζανε στα ρωσσικα στο κουζινακι με την τσαμπουκλου.

Με περασε στο δωματιο και η Στελλα ηρθε νευριασμενη.Δεν με πολυ νοιαζει,γιατι για το κορμι της μπηκα,φιλακι και τον ρουφηξε οπως εκεινη ξερει καλα!Στηθηκε στα 4 και τον ετρωγε!Πολυ ωραια!Ζητησα να ερθει ιεραποστολικα χωρις αντιρρηση!Πολυ ωραια!Στο τελος ηθελε χαδια...με επιασε απροετοιμαστο...δεν ηξερα τι να κανω...δεν μιλαει ελληνικα,τουλαχιστον σε εμενα και στα αγγλικα καπου το χανουμε...περασα ξανα καλα μαζι της!!!Λευκα - κρεμ εσωρουχα φορουσε και μαυρες γοβες!

Ηθελα ομως και τα βυζομπαλα της Ιωαννας και την κωλοτρυπα της!

Εκανα μια βολτα στο Ι28 κουρτινα παλι η κυρα Κατερινα.

Περασα απο Ι2Β εκει ηταν η Λαρα

Ι32 στο διαδρομο πρωτο δεξια Αλεξαντρα και μια αλλη που ηταν δωματιο,περιμενα,αλλα εγινε φασαρια με κατι γιουφτους στο βαθος...και οσο περιμενα οποιος περνουσε...κατα κυριο λογο γιουφτος με ρωτουσε αποξω "καλο μουνι" ?ετσι εκνευριστικα και σηκωθηκα και εφυγα...

Πηγα Ι43 για την Ιωαννα.Ημουν μονος και απο το δωματιο βγηκε η Ελενη,ξεκιναει η τσατσα το ποιημα και βγαινει χαμογελαστος ο τυπος...σταματαει το ποιημα και του λεει "πρεπει να περασες πολυ καλα εσυ!!!"

Ζηταω Ιωαννα και η τσατσα αποκριθηκε πολυ καλη επιλογη!
Δεν προλαβα να βγαλω τη βερμουδα και ηρθε η Ιωαννα.
Καθησε σε σταση γοργονας στο κρεβατι και με κοιτουσε.
Αντι να μου ορμηξει και να μου "σκισει" τα ρουχα απλωθηκε...οκευ λεω και ετσι εβγαζα χαλαρα τα υπολοιπα ρουχα μου και τα τακτοποιουσα λες και ημουν ο προσωπικος υπηρετης καποιου,η Ιωαννα χασμουρηθηκε...σκεφτηκα ας μπω στο νοημα...

ξαπλωσα και μου περναει σε κοιμισμενο πουλι την καπαοτα....το επιασα το νοημα.
Μου ειπε πρπει να την φορεσει γιατι φοβαται.
Τον ζουλαγε απο την βαση.
Τον εβαζε μεσα και εγλυφε τον κορμο.
Το εκανε καμια 50αρια φορες αυτο.
Μετα αρχισε μια αγαρμπη και επωδυνη πιπα.
Το μοτερ σαγονι λαιμος πρεπει να πηρε φωτια!
Το σταματησε.
Ξανα γλυψιμο κορμο και ολο μεσα.
Το σταματησε και ξανα η αγαρμπη πιπα.
Πονουσα.

Ξαφνικα σταματησε και μου λεει θελεις το κωλαρακι μου?
Ναι!
Εβαλε κρεμα επανω στο πουλι μου
Εβαλε κρεμα στην τρυπα της,αλλα απο οτι ειδα εβαζε περισσοτερη στα κωλομαγουλα!

Πηγα να μπω...πορτα...δεν εμπαινε...τι διαβολο?
σιγα σιγα μου λεει..
μπηκε αλλα πονουσε...
μου ειπε ειναι η τελευταια ημερα...για αυτο και ποναει...φταιει το λιπαντικο...

τον βγαζω ξανα...βαζει ξανα λιπαντικο στα κωλομερια αν ειδα καλα οσο περιμενα..

δοκιμαζω και καπως καλυτερα...αρχισε τα προστυχα...τα "γαμα τη μουναρα μου καργιολη"
κρατηθηκα...δεν μιλησα...
συνεχισα και συνεχισε οπου το καταλαβε και το διορθωσε με την "κωλαρα μου"

Τελειωσα οπου δεν το πηρε χαμπαρι...οταν βγηκα μονο κοιταχτηκε στον πλαγιο καθρεφτη και κουνουσε την κωλαρα της.

Την ρωτησα σταματας?
"Οχι βεβαια,αυτες τις ημερες γυρισα,δουλευα και παλια αλλα επεστρεψα."

αντε τωρα συννενοησου...
ουσιες?
βαρεμαρα?
τρολαρισμα?
νοημοσυνη?
μονο η ιδια ξερει!

ελληνιδα με βλαχικη προφορα σε ορισμενες λεξεις.
η καποτα γεματη σκατο.
μου εχει γδαρει το πουτσοκεφαλο

Καλα γαμησια!

Τελευταία τροποποίηση:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Πήρα τηλ στο Χωματιανου 11Β αλλά δεν το σήκωσαν.Ποτε το κοβουν να ανοίξουν ούτε που ξέρω. Αν έχει κάποιος καμία πληροφορία....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom