You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Αλλά κάνει απ' τα τοπ κρεβάτια!Δεν πειράζει... καλύτερα κλειστό...!!!
Το αρχηλαμογιο η τσατσά εκεί λέει στο σαλόνι για ελεύθερο στοματικό(παλιό το κόλπο για να μπεις στο δωμάτιο).... αλλά στην πραγματικότητα η Σύλβια κάνει απλό πρόγραμμα....
Στο τέλος βεβαια άμα της ζητήσεις και τον λόγο...πουλάει και ωραία τρελιτσα η τσατσά λέγοντας: ελεύθερο στοματικό μόνο με προφυλακτικό κάνει η κοπέλα...
Μα καλά μας περνάνε για χαζούς...??? Έλεος...!!!!!
#Πραγματικα αηδιάζω με τους ανθρώπους που υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων...!!!
Φίλε μήπως είδες αν έφτιαξε τα στραβά βυζιά της...???......
η ακόμα τα ίδια έχει: το ένα να κοιτάει στον Όλυμπο και το άλλο στον Ταϋγέτο...!!!!!?
socratis969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 711
- Πόντοι
- 301
Τέτοια λεπτομέρεια δεν την παρατήρησα ?...όσον αφορά την Συλβια διάβασα την κριτική του συναδέλφου αλλά θα ήθελα να την δοκιμάσωΔεν πειράζει... καλύτερα κλειστό...!!!
Το αρχηλαμογιο η τσατσά εκεί λέει στο σαλόνι για ελεύθερο στοματικό(παλιό το κόλπο για να μπεις στο δωμάτιο).... αλλά στην πραγματικότητα η Σύλβια κάνει απλό πρόγραμμα....
Στο τέλος βεβαια άμα της ζητήσεις και τον λόγο...πουλάει και ωραία τρελιτσα η τσατσά λέγοντας: ελεύθερο στοματικό μόνο με προφυλακτικό κάνει η κοπέλα...
Μα καλά μας περνάνε για χαζούς...??? Έλεος...!!!!!
#Πραγματικα αηδιάζω με τους ανθρώπους που υποτιμούν την νοημοσύνη των άλλων...!!!
Φίλε μήπως είδες αν έφτιαξε τα στραβά βυζιά της...???......
η ακόμα τα ίδια έχει: το ένα να κοιτάει στον Όλυμπο και το άλλο στον Ταϋγέτο...!!!!!?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
ΌχιΗ Ιζαμπέλα από το Φωκαίας 17 είναι μια ξανθιά με σώμα μοντέλου?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
Και γωΤέτοια λεπτομέρεια δεν την παρατήρησα ?...όσον αφορά την Συλβια διάβασα την κριτική του συναδέλφου αλλά θα ήθελα να την δοκιμάσω
socratis969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 711
- Πόντοι
- 301
Πήγα χτες αρχικά 6 και κάτι και ήταν ανοιχτό μόνο το 16α πάω μια βόλτα από φυλής και ξαναγυρίζω 7 και κάτι και ήταν και τα τρία κλειστάΌχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και γω
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.505
- Πόντοι
- 746
Παίζει κάνα teen φάση Μεταξουργείο και κανέναν μπαμπατσικο με βυζάρες (για φίλο) περιοχή Μεταξουργείο για μετα την δουλειά 19:30?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Εντάξει θα προσέχουμε...Η Ηλέκτρα που λέτε σε ποιον οίκο ήταν ; Και τώρα σε ποιον την βρίσκουμε ;
Παιδιά αν έκανε ακαποτα κάποιος σοβαρός να μας πει .. είναι επικίνδυνο.. βάζετε πάντα προφυλακτικό!
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
Το αρχηλαμογιο η τσατσά εκεί λέει στο σαλόνι για ελεύθερο στοματικό
λέγοντας: ελεύθερο στοματικό μόνο με προφυλακτικό κάνει η κοπέλα...
Φίλε, εμένα αυτό μου κάνει περισσότερο για γλωσσική παρεξήγηση. Προφανώς όποιος λέει ανοικτά: "ελεύθερο στοματικό μόνο με προφυλακτικό", τότε πολύ απλά δεν ξέρει τι σημαίνει. Η υπηρεσία ενδεχομένως το έχει ακούσει και απλά το λέει. Λογικά είναι ξένη.
Γίνονται τρομερές παρεξηγήσεις λόγω της κακής χρήσης γλώσσας.
(Off topic: Μια μέρα η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου και μια Αλβανίδα συγκάτοικος ήταν στο τσακ να πιαστούν στα χέρια. Τσακώνονταν ούτε εγώ ξέρω για πόση ώρα. Η διαχειρίστρια ωρύετο κοκκινισμένη για το ότι υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στη χρέωση των κοινοχρήστων. Από την άλλη, η κυρία από την Αλβανία ωρύετο ότι η διαχείριση έβαζε συνεχώς έξτρα αχρείαστες υπηρεσίες. Επικός τσακωμός. Κάποια στιγμή επενέβην γιατί κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά... Μαντέψτε. Απλά η Αλβανίδα νόμιζε ότι "απολύμανση" και "απόφραξη" ήταν η ίδια λέξη. )
Ben Dover
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2011
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα,
Στα ευχάριστα, επέστρεψε η Τατιάνα από Ι-2Β όροφο που δούλευε πριν την πρώτη καραντίνα.
Την πέτυχα σήμερα, πρωινή βάρδια στο απέναντι Ι-1Β, το μεσαίο με τις σκάλες, όπως ανεβαίνεις στο δεξιά τσαρδί.
Παρουσιάστηκε σαν Τάνια, δούλευε μαζί της κι άλλη μια Τάνια, πιο κοντή με αγορέ ξανθό μαλλί, αδιάφορη.
Στο αριστερό τσαρδί δούλευε η Ναταλία από Ουκρανία.
Η Τάνια, παραμένει το ίδιο θελκτική και δυναμίτης μέσα στο δωμάτιο!
Στα ευχάριστα, επέστρεψε η Τατιάνα από Ι-2Β όροφο που δούλευε πριν την πρώτη καραντίνα.
Την πέτυχα σήμερα, πρωινή βάρδια στο απέναντι Ι-1Β, το μεσαίο με τις σκάλες, όπως ανεβαίνεις στο δεξιά τσαρδί.
Παρουσιάστηκε σαν Τάνια, δούλευε μαζί της κι άλλη μια Τάνια, πιο κοντή με αγορέ ξανθό μαλλί, αδιάφορη.
Agisilaos Mac Duck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2021
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα,
Η Τάνια, παραμένει το ίδιο θελκτική και δυναμίτης
Μιλάς για τη γνωστή καυλιάρα με στυλ γυμνάστριας; Ήταν πολύ δυνατή στο λίγο διάστημα που έμεινε!Καλησπέρα,
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Καταδρομικη κατά τις 4:30 στο Ιάσονος 44 (μεσαίο με τα σκαλακια). Πέρασα με την ξανθιά μιλφ Σοφία. Βελούδινη πίπα και χυσιμο στο στόμα της. Αφήνει και μουνοδαχτυλιασμα. Τίμια περίπτωση στο 10ρικο
kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Λέει τπτ από εμφάνιση-σώμα συνοδοιπορε?Καταδρομικη κατά τις 4:30 στο Ιάσονος 44 (μεσαίο με τα σκαλακια). Πέρασα με την ξανθιά μιλφ Σοφία. Βελούδινη πίπα και χυσιμο στο στόμα της. Αφήνει και μουνοδαχτυλιασμα. Τίμια περίπτωση στο 10ρικο
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Καλα αυτη η ηλίθια τσατσα στο Διδίμου 8 πως έχει καταντήσει ενα γατί που ταίζει; τετράπαχο! δεν έχω ξαναδεί τόσο παχουλή γάτα. Η κωλοτρυπίδα της είχε πρηστεί από το χέσιμο!
Η τσατσά κοιτά να το κάνει σαν τα μούτρα της. Κρίμα που δεν έβγαλα μια φωτο.
Στο Διδ8 2η βάρδια ήταν μόνο η Άννα χωρίς την Λίλιαν.
Πήγα Διδ27 ήταν μόνο η Αλιόνα και λάκιξα. Στο δρόμο γινόταν της πουτάνας από αφρικανομετανάστες.
Πήγα Βέργας 2 να δω την Αναστασία έλειπε.
Πήγα Λιωσίων 73 για την Κάιτη, θα λείπει για κανα μήνα.
Η τσατσά κοιτά να το κάνει σαν τα μούτρα της. Κρίμα που δεν έβγαλα μια φωτο.
Στο Διδ8 2η βάρδια ήταν μόνο η Άννα χωρίς την Λίλιαν.
Πήγα Διδ27 ήταν μόνο η Αλιόνα και λάκιξα. Στο δρόμο γινόταν της πουτάνας από αφρικανομετανάστες.
Πήγα Βέργας 2 να δω την Αναστασία έλειπε.
Πήγα Λιωσίων 73 για την Κάιτη, θα λείπει για κανα μήνα.
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Βυζι 3 πεσμένο, πρόσωπο αρκετά καλό, μέτριο ύψος, σωμα με πιασιματα και χαλαρή κοιλιά. Ηλικία εκει στα 50 plus.Λέει τπτ από εμφάνιση-σώμα συνοδοιπορε?
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Μιας και τα ασιάτικα χαρακτηρηστικά, με ανάβουν ιδιαίτερα, είπα να δοκαιμάσω και εγώ την νεο-εισερχόμενη νεαρά στους οίκους της Φυλής.
Απόγευμα.
Φυλής 86 1ος : Άννα, λποιπόν.
Όντως, η εμφανισή της είναι ιδαίτερα εντυπωσιακή. Ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, κορμάκι χέλι, λευκό δερματάκι, μικρό στητό στήθος, πλούσαι χαίτη.
Αυτά. Μέχρις εδώ ήταν τα καλά.
Από εκεί και πέρα το χάος . . . .
Όταν μπήκα στον οίκο, η κοπέλα ήταν ήδη στο ένα δωμάτιο και μετά από λίγο άδειασε ένα άλλο.
(και τα δυο δωμάτια ήταν αυτά που βλέπουν σαλόνι)
Όταν βγήκε η κοπελιά, θαμπώθηκα και μιας και αυτή ήταν ο λόγος που κατέβηκα Φυλής, αποφάσησα να περάσω.
Φάουλ Νο1: Η υπηρεσία με έβαλε στο δωμάτιο που πριν απο λίγο βγήκε συναγωνιστής, χωρίς καν να κάνει το κόπο να το κοιτάξει, αν όχι να το (ψευτο)καθαρίσει.
Δεν μίλησα, καθώς αποφάσιζε το κάτω κεφάλι εκείνητην στιγμή.
Φάουλ Νο2: Έρχεται η κοπελιά με ύφος 10 καρδιναλίων και αφού με ρωτάει στα αγγλικά πως είμαι , κάθεται δίπλα μου, ανεβάζει τις πορνοτακουνάρεις στο κρεβάτι και ψευτοπαίζει το δοξάρι μου. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι θα το κλάψουμε το 20αρι.
Επειδή και δεν μου σηκώνεται έτσι, αλλά και δεν ήθελα να πάω αμαχητί, της λέω να ξαπλώσει.
Την φιλάω στο στήθος και κοιλίτσα, μου κάνει παράπονο ότι την ενοχλεί το χέρι μου στην πλάτη.
Φάουλ Νο3: Την γυρίζω μπρούμητα, την φιλαω στην πλάτη , και με το χέρι της την σκουπίζει , αναφωνόντας : "Really now? "
Φάουλ Νο4: Κατεβαίνω πιο κάτω , στο κωλαράκι της και αρχίζει να ξεφυσάει νευρικά.
Φάουλ Νο5: Την γυρίζω ανάσκελα, της λέω να ηρεμίσει και κατεβαίνω στο μουνάκι της. Μου υπενθυμίζει ότι έχω πληρώσει μόνο 20 €.
Φάουλ Νο6: Την γράφω στα αρχίδια μου και προλαβαίνω να το γευτώ για 5 δευτερόλεπτα πριν μου πει να ξεκινήσουμε σεξ, διότι ο χρόνος περνάει.
Της υπενθυμίζω ότι το πρόγραμμα που ανακηνώθηκε στο σαλόνι ήταν : " φιλάκια, χαδάκια, 69". Και την ενημερώνω ότι αν συνεχίσει να παίζει με τα νεύρα μου, θα αργίσουμε.
Και φυσικά η απαντησή της ήταν ότι μόλις τελειώσει ο χρονος θα σηκωθεί να φύγει.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεδρία με τέτοια βιασύνη απο μέρος της, από τα 3 πρώτα λεπτά της συνεύρεσης. Της λέω να φύγει, ενώ εκείνη μονολογούσε ότι πλήρωσα μόνο 20 €.
Φυσικά, δεν είχα καμιά διάθεση να της χαριστώ, μετά από όλο αυτό το φιάσκο.
Με το που βγαίνω έξω ζητάω από την υπηρεσία τα λεφτά μου πίσω, καθώς η κοπέλα ΔΕΝ πρόσφερε/έκανε τίποτα, στον σύντομο χρόνο που είμασταν στο δωμάτιο, το ντίθετο μάλιστα , έκανε τα πάντα να μου την σπάσει.
Φάουλ Νο6: Η υπηρεσία ανένδοτη και μάλιστα μου την είπε και καλά ότι δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ σε ένα πιπίνη.
Φάουλ Νο7: Αφού την ενημέρωσα ότι μάλλον ξέρω και η κοπέλα είναι αντιεπαγγελματίας, της υπενθύμισα ότι και εκείνη ΔΕΝ ξέρει την δουλειά της καθώς θα έπρεπε να προσέχει τα δωμάτια περισσότερο.
Και έλαβα την αποστωμοτική απάντηση ότι εκεί είναι μπουρδέλο και όχι το Χίλτον.
Η στιχομυθία ξέφυγε στην πορεία, με εκείνη να ωρύεται ότι δεν είναι διατεθυμένη να κοιτάει τα σόβρακα των πελατών για να ελέγξει αν είναι καθαροί, να πάω στο Χίλτον , σε γιατρό, αν ήταν κοπέλα θα με ξεπέταγε στο 1 λεπτό και κάτι τέτοιες γελοιότητες.
Όσο αυτή χτυπιόταν , τόσο εγώ δεν έφευγα και φυσικά, τόσο πελάτες αποχωρούσαν.
Έτσι, απόειδε και μου επέστρεψε , με μισή καρδιά 10€, μαζί με κάτι καντίλια, φυσικά.
Από πουτάνα το περίμενα να φάω την φόλα μου ή να μην ταιριάξουν τα χνώτα μας.
Αλλά , τέτοια σκατοσυμπεριφορά από την τσατσά, δεν το περίμενα.
Για την ηλικία της, μια γλώσσα και μια κακία, απερίγραπτη. Σκέτος ωχετός . . . . .
Αγαπητοί Συναγωνιστές, αν θέλετε να δίνετε τα λεφτά σας εκεί που σας βρίζουν, δεν ενδιαφέρονται για την στοιχειώδη καθαριότητα, αλλά ούτε και για την καλοπέρασή σας, συνεχίστε να επισκέφτεστε τον εν λόγο οίκο.
Εγώ θα πηγαίνω εκεί που με σέβονται σαν πελάτη και σαν άνθρωπο.
Και υπάρχουν πολλά. Με τις ατέλειες τους, βέβαια, αλλά Φυλής/Μετάξυ, υπάρχουν.
Απόγευμα.
Φυλής 86 1ος : Άννα, λποιπόν.
Όντως, η εμφανισή της είναι ιδαίτερα εντυπωσιακή. Ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη, κορμάκι χέλι, λευκό δερματάκι, μικρό στητό στήθος, πλούσαι χαίτη.
Αυτά. Μέχρις εδώ ήταν τα καλά.
Από εκεί και πέρα το χάος . . . .
Όταν μπήκα στον οίκο, η κοπέλα ήταν ήδη στο ένα δωμάτιο και μετά από λίγο άδειασε ένα άλλο.
(και τα δυο δωμάτια ήταν αυτά που βλέπουν σαλόνι)
Όταν βγήκε η κοπελιά, θαμπώθηκα και μιας και αυτή ήταν ο λόγος που κατέβηκα Φυλής, αποφάσησα να περάσω.
Φάουλ Νο1: Η υπηρεσία με έβαλε στο δωμάτιο που πριν απο λίγο βγήκε συναγωνιστής, χωρίς καν να κάνει το κόπο να το κοιτάξει, αν όχι να το (ψευτο)καθαρίσει.
Δεν μίλησα, καθώς αποφάσιζε το κάτω κεφάλι εκείνητην στιγμή.
Φάουλ Νο2: Έρχεται η κοπελιά με ύφος 10 καρδιναλίων και αφού με ρωτάει στα αγγλικά πως είμαι , κάθεται δίπλα μου, ανεβάζει τις πορνοτακουνάρεις στο κρεβάτι και ψευτοπαίζει το δοξάρι μου. Κάπου εκεί κατάλαβα ότι θα το κλάψουμε το 20αρι.
Επειδή και δεν μου σηκώνεται έτσι, αλλά και δεν ήθελα να πάω αμαχητί, της λέω να ξαπλώσει.
Την φιλάω στο στήθος και κοιλίτσα, μου κάνει παράπονο ότι την ενοχλεί το χέρι μου στην πλάτη.
Φάουλ Νο3: Την γυρίζω μπρούμητα, την φιλαω στην πλάτη , και με το χέρι της την σκουπίζει , αναφωνόντας : "Really now? "
Φάουλ Νο4: Κατεβαίνω πιο κάτω , στο κωλαράκι της και αρχίζει να ξεφυσάει νευρικά.
Φάουλ Νο5: Την γυρίζω ανάσκελα, της λέω να ηρεμίσει και κατεβαίνω στο μουνάκι της. Μου υπενθυμίζει ότι έχω πληρώσει μόνο 20 €.
Φάουλ Νο6: Την γράφω στα αρχίδια μου και προλαβαίνω να το γευτώ για 5 δευτερόλεπτα πριν μου πει να ξεκινήσουμε σεξ, διότι ο χρόνος περνάει.
Της υπενθυμίζω ότι το πρόγραμμα που ανακηνώθηκε στο σαλόνι ήταν : " φιλάκια, χαδάκια, 69". Και την ενημερώνω ότι αν συνεχίσει να παίζει με τα νεύρα μου, θα αργίσουμε.
Και φυσικά η απαντησή της ήταν ότι μόλις τελειώσει ο χρονος θα σηκωθεί να φύγει.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεδρία με τέτοια βιασύνη απο μέρος της, από τα 3 πρώτα λεπτά της συνεύρεσης. Της λέω να φύγει, ενώ εκείνη μονολογούσε ότι πλήρωσα μόνο 20 €.
Φυσικά, δεν είχα καμιά διάθεση να της χαριστώ, μετά από όλο αυτό το φιάσκο.
Με το που βγαίνω έξω ζητάω από την υπηρεσία τα λεφτά μου πίσω, καθώς η κοπέλα ΔΕΝ πρόσφερε/έκανε τίποτα, στον σύντομο χρόνο που είμασταν στο δωμάτιο, το ντίθετο μάλιστα , έκανε τα πάντα να μου την σπάσει.
Φάουλ Νο6: Η υπηρεσία ανένδοτη και μάλιστα μου την είπε και καλά ότι δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ σε ένα πιπίνη.
Φάουλ Νο7: Αφού την ενημέρωσα ότι μάλλον ξέρω και η κοπέλα είναι αντιεπαγγελματίας, της υπενθύμισα ότι και εκείνη ΔΕΝ ξέρει την δουλειά της καθώς θα έπρεπε να προσέχει τα δωμάτια περισσότερο.
Και έλαβα την αποστωμοτική απάντηση ότι εκεί είναι μπουρδέλο και όχι το Χίλτον.
Η στιχομυθία ξέφυγε στην πορεία, με εκείνη να ωρύεται ότι δεν είναι διατεθυμένη να κοιτάει τα σόβρακα των πελατών για να ελέγξει αν είναι καθαροί, να πάω στο Χίλτον , σε γιατρό, αν ήταν κοπέλα θα με ξεπέταγε στο 1 λεπτό και κάτι τέτοιες γελοιότητες.
Όσο αυτή χτυπιόταν , τόσο εγώ δεν έφευγα και φυσικά, τόσο πελάτες αποχωρούσαν.
Έτσι, απόειδε και μου επέστρεψε , με μισή καρδιά 10€, μαζί με κάτι καντίλια, φυσικά.
Από πουτάνα το περίμενα να φάω την φόλα μου ή να μην ταιριάξουν τα χνώτα μας.
Αλλά , τέτοια σκατοσυμπεριφορά από την τσατσά, δεν το περίμενα.
Για την ηλικία της, μια γλώσσα και μια κακία, απερίγραπτη. Σκέτος ωχετός . . . . .
Αγαπητοί Συναγωνιστές, αν θέλετε να δίνετε τα λεφτά σας εκεί που σας βρίζουν, δεν ενδιαφέρονται για την στοιχειώδη καθαριότητα, αλλά ούτε και για την καλοπέρασή σας, συνεχίστε να επισκέφτεστε τον εν λόγο οίκο.
Εγώ θα πηγαίνω εκεί που με σέβονται σαν πελάτη και σαν άνθρωπο.
Και υπάρχουν πολλά. Με τις ατέλειες τους, βέβαια, αλλά Φυλής/Μετάξυ, υπάρχουν.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.332
- Πόντοι
- 17.885
επειδή σε κανένα μπουρδέλο δεν έχουν όλα τα χαρτιά, επειδή σχεδόν κανένα δεν έχει άδεια επειδή δεν κόβουν αποδείξεις τους λες ότι θα φωνάξεις την αστυνομία!
αν σε απειλήσουν (μπααα) να θυμάσαι ότι καταγράφεσαι από κάμερες
θέμα έχει ο πελάτης μόνο αν δεν θέλει να τον μάθει ο οικογενειακός / φιλικός του κύκλος αν μπλέξει με αστυνομίες μηνύσεις κτλ
τότε μάλλον θα πάρεις όλα τα λεφτά σου πίσω αν όντως δεν έχεις καθίσει κάποια ώρα στο δωμάτιο
Διαγραμμένο μέλος 206162
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 305
- Πόντοι
- 280
Τι παίζει ρε μάγκες όλα κλειστά?
Παρόμοια θέματα