Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 161 άτομα (13 μέλη και 148 επισκέπτες)

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.334
Πόντοι
17.885
Γιατι δεν πηρες τον αναπτηρα να τις καψεις λιγο? Αλλα με τοσο ανοιχτο κωλοτρυπιδι μπορει να γινοταν καμιά αναφλεξη
να χει φάει φασόλια, να κλάνει αβέρτα και συ να προσπαθείς ν ανάψεις αναπτήρα από το ΤΖΑΜΠΑ μεθάνιο ☣️

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.826
Πόντοι
7.185
Πέρασμα από κέντρο σήμερα το πρωί για κάτι ανάγκες, είχα κενό κάτι ώρες στο ενδιάμεσο οπότε έκανα μια τσάρκα, μιας και πολύ πολύ σπάνια προλαβαίνω πρωινή βάρδια
γενικά δεν υπήρχε πολύ κίνηση με ευνόησε αρκετά αυτό το γεγονός

κάποια στιγμή η πρόκληση στο σαλόνι στο κολωνού 11β (υπόγειο) "δοκίμασε, δοκίμασε" μου φάνηκε όκ για ζέσταμα
30 κάτι νεαρά μελαχρινή, έντονο κόκκινο κραγιόν, πολύ χαμογελαστή και ζεστή, μέτριο ύψος, αρκετά πιασιματάκια αλλά σχετικά σφιγμένα έμοιαζε να έχει αρκετά μεγάα βυζιά αλλά μόλίς έβγαλε το σουτιέν ήταν απλά μέτρια (2,5 προς 3). Το όνομά της Μαργαρίτα

Θέλοντας να συντηρήσω ενέργεια έτσι κι αλλιώς ζήτησα μόνο πίπα. Η πίπα της ήταν έντονη, υγρή βαθειά ενώ άλλαζε και περιστροφές κεφαλής, που και πού ψωλοσκαμπίλιζε και την γλώσσα της. Το χέρι συνήθως κούναγε τα μπαλάκια σε χαλαρούς ρυθμούς. Κάποιες φορές έπαιρνε ανάσες δουλεύοντας μόνο χέρι. Κάθε τόσο που κουραζόταν άρχισα να νιώθω τα δόντια της και της θύμιζα να το μειώσει.
Είχε πάρει εξ αρχής στάση σε απόσταση δεν είχα πρόσβαση να αγγίξω τίποτα άλλο.
Μου έδωσε μπόλικο χρόνο συνεχίζοντας ιδρώνοντας το στριγκάκι κανονικά και εξαφανίζοντας το κραγιόν που έμεινε όλο στο λάστιχο
Ο στόχος επετεύχθη ήταν ότι πρέπει για ζέσταμα να μου τον σηκώσει αρκετά για την συνέχεια

περνώντας ανάμεσα σε πολλές milf kai gilf, λίγα τα πιπινάκια, Ένα αξιοσημείωτο κοντοπίπινο ξανθό με 2αράκι βυζάκι στο 28 υπόγειο (όνομά δεν θυμάμαι καλά μάλλον Κατερίνα), ήταν όμως πολύ μαζεμένο και κρύο στο σαλονάρισμα οπότε δεν δοκίμασα.
Επίσης στα πρώτα ζυγά ιάσωνος αρκετά παχουλό μελαχρινό ψηλό πιπίνι με τεράστιους βύζους γύρο στο 3,5
Κολωνού 32Α ένα καστανόξανθο μέτριο προς ψηλό πιπίνι με πολύ παιχνιδιάρικο στυλάκι, πολύ καλό σωματάκι και βυζάκι 2μισάρι

Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 ξαναπιάστηκα από το σαλονάρισμα αυτή την φορά από την Χριστίνα νταρντανογεματούλα μιλφάρα, μέτριου ύψους, ξανθιά με πραγματικά μεγάλους βύζους 3,5+ στα έξτρα που με τράβηξαν πάλι, ωραίο προσωπάκι χαμογελαστό με πού πονηρό χαμόγελο, όσο έλεγε το πρόγραμμα εγώ απλά ρώτησα αν κάνει ισπανικό, η απάντηση ήταν βεβαίως.
Πέρασα , ήρθε ρώτησε αν θέλω με ή χωρίς της είπα πίπα με, ισπανικό χωρίς. Άρχισε να παιχνιδίζει της βυζάρες της πάνω από τον μικρό για να μου τον σηκώσει. Σαν να έδινε μικρά αεροβυζοσκάμπιλα στον μικρό μου. Δεν κράτησε όμως πολύ, μου πέρασε σκούφο (από ότι είπε με γεύση σοκολάτα, δεν μύρισα δεν πρόσεξα) και ξεκίνησε πίπα Αρκετά καλή πίπα σε αρκετά καλή στάση που μου έριχνε συχνά ματιές με αυτό το προστυχο-πονηρό βλεματάκι, ενώ προσπαθούσε να κάνει και ηχητικά όχι τόσο ταιριαστά. Την έφερα πιο κοντά μου και τον έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες της. Αυτή προσπαθούσε λίγο να τις κουνήσει πάνω κάτω αλλά μάλλον δεν έχει ακριβώς αρκετή εμπειρία. Οπότε άρχισα εγώ να της , τις κρατάς ενώ ταυτόχρονα της έκανα ένα κανονικό titfuck. Αυτή ακολουθούσε το ρυθμό μου, ενώ αρκετές φορές σκύβοντας προσπαθούσε να μου τον ακουμπά με γλώσσα χείλια κτλ. Χρειάστηκα ένα μικρό διάλειμμα, ανέλαβε πάλι πίπα για αρκετή ώρα. και μετά πήρε πρωτοβουλία, μου έβγαλε το σκούφο και παίζοντας τον με το χέρι ενώ ταυτόχρονα τον σκαμπίλιζε στο ένα της βυζί προσπαθούσε να με κάνει να τελειώσω στα βυζιά της. Λόγο του ότι με το χέρι άρχισα να χάνω στύση, της είπα ότι πρέπει να σηκωθώ οπότε την έβαλα καθιστή στο κρεβάτι ενώ εγώ όρθιος πάλι της έκανα titfuck το οποίο πλέον έμοιαζε να το γουστάρει και αυτή. Ξαφνικά ακούγεται από έξω μια φωνή από την υπηρεσία, "τι έγινε παντρευτήκατε;"
Είχαμε ξεπεράσει κατά πάρα πολύ τον χρόνο της συνεδρίας αλλά η υπηρεσία δεν ενόχλησε μέχρι που μπήκε νέος πελάτης στο σαλόνι.
ανταλλάξαμε ευχαριστίες τυπικά φιλάκια, είπε με στενάχωρο βλέμμα "no cream" και αργότερα "you maniac"

Συνέχισα βολτούλα είδα μερικά μπαζάκια, μερικά γαμεύσιμα και είπα πως έπρεπε να πάω σε αυτό που που τράβηξε περισότερο την προσοχή μιας και ήταν πολύ στο φετίχ μου, ένα ωραίο κοντοπούτανο

Δεν είχα ακούσει πρόγραμμα, δεν συγκράτησα όνομα, η υπηρεσία με το μου ξεναείδε με ρώτησε "θα μπείς" απλά της έδωσα το εισιτήριο.
Επρόκειτο για ένα ξανθό milfaki πολύ πολύ κοντό, ξανθό με προσωπάκι λίγο πρόστυχο, 1,5 προς 2 βυζάκι αρκετά αδύνατο σε όλα τα σημεία , εκτός από το ότι στο σαλόνι δεν πρόσεξα να έχει μια σαν μπυροκοιλίτσα, που φαινόταν μόνο όταν ήρθε στο δωμάτιο και έσκυψε από πάνω μου. Άρχισε να μου λέει ότι δεν μπορεί το κρύο από το A/C και γενικά έμοιαζε να βαριέται φοβήθηκα ότι θα πέσω σε φόλα. Αλλά μόνη της σταμάτησε να μιλά και μπήκε στο πρόγραμμα.
Ξεκίνησε μια πίπα ακριβώς όπως μου αρέσει εμένα, απαλή μέτριας έντασης με αρκετές αλλά απαλές περιστροφές. Ηταν κοντά μου και μπορούσα να χαδέψω κάθε χιλιοστό από το μικρό τρυφερό κορμάκι της με το βελούδινο δερματάκι, άρχισα να παίζω λίγο και με την κλειτορίδα της αλλά όταν πήγα να την φέρω πρός το κεφάλι μου για να βλέπω καλύτερα τραβήχτηκε (ίσως να νόμιζε ότι πήγαινα για 69 και να μην κάνει) αλλά συνέχισε να δέχεται γενικά χαδάκια παντού και να απαντά με ανάλαφρα μουγκρητά δεκτικά. Με ρώτησε 1-2 φορές αν θέλω κάτι άλλο εκτός από πίπα της είπα όχι και συνέχιζε κανονικά με τον ίδιο ρυθμό, που και που χρησιμοποιούσε και χέρι αλλά σε γενικές γραμμές εγώ απολάμβανα στην μεγαλύτερη διάρκεια μια υπέροχη βελούδινη πίπα. Τελικά κατέθεσα στο στόμα της (μέσα από το λάστιχο) μετά από έναν πολύ καλό χρόνο όπου η υπηρεσία δεν ενόχλησε καθόλου.

Για εμένα ξαλάφρωμα μόνο με 3 πίπες αποτελεί ρεκόρ 2ετίας ίσως και 3ετίας και μπορώ να πώ ότι είμαι ευγνώμων στα κορίτσια

Τέλος ειδική μνεία ότι μετά από 2-3 χρόνια πέτυχα την Κατερινά που έχει ξαλαφρώσει και έχει ανδρώσει, γενιές και γενιές, παραμένει αρκετά φρέσκια για την ηλικία της . Αυτή την φορά όμως σε ρόλο υπηρεσίας. Την πλησίασα την ρώτησα ευθέως (δεν ξέρω αν έχει ξανα-αναφερθεί, εγώ προφανώς δεν το ήξερα για αυτό και ρώτησα) "Κρέμασες οριστικά το στρινγκάκι;" - "Ναι μου λέει τέλος" . 'Ηταν η λυπηρή στιγμή της βόλτας μιας και μια τόσο καλή και πολύτιμη εργάτρια, θεωρώ πως θα είναι μεγάλη απώλεια από τον χώρο πόσο μάλλον όταν θα την βλέπουμε μπροστά μας και δεν θα μπορούμε να την χαρούμε

Τελευταία τροποποίηση:

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Για οσους γουσταρουν τα πιπινια σημερα το απογευμα σε βολτα μου ειδα στο ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 16γ μια κοντουλα ξανθια ρωσιδα 20 χρονων περιπου με πολυ ομορφο μουτρακι και σωμα την Συλβια κανει φουλ προγραμμα εκτος κωλου και αυταρχικου ειναι καινουρια απο οτι εμαθα και θα ειναι καθε απογευμα εκει σπευσατε
Ποια Συλβια ειναι αυτη; Αποκλειεται καινουργια

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.474
Πόντοι
456
Ευχαριστώ τυπε, θέλω καιρό να την δοκιμάσω τη συγκεκριμένη, μόνο που τελευταία φορά είχα κάτι ντράβαλα με την περίεργη τσα2. Ελπίζω να με χει ξεχασει
Ειναι τοσο κουφαλα η σκατο τσατσα που δεν ξεχναει τιποτα .κριμα για το Εβελινακι που χανει τοσο κοσμο εξ αιτιαςτης σκατογριας.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
Πέρασε κανείς από φυλής 86 να μας πει τι λέει η καινούργια ασιατισα;
Παίζει να είναι η ντεπυ που ήταν φυλής και μετά Μαραθώνος;
Οχι δεν ειναι η Ντεμυ,δουλεψε κ στο Ρεμ 21 κ στο ταριφομπουρδελο στην Φυλ.
Ειναι νεα,Ταιλανδη,σφιχτομουνη με ροζουλη γλυκο πρωκτουλη κ λεγεται Αννα :kneel: :kneel: :kneel:

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2021
απογευματινή βάρδια
Φωκαίας 17 ΚΑΤΩ
η όμορφη ψηλή νέα (23 χρονών) ΤΖΕΝΗ !

Κούκλα όμορφη και γλυκιά
περιλαμβάνεται και σε βίντεο του Δημητράκη !
Φοράει μάσκα (αποκριάτικη) αλλά μπορείτε
να καταλάβετε πόσο εμφανίσιμη και γλυκιά είναι

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Οχι δεν ειναι η Ντεμυ,δουλεψε κ στο Ρεμ 21 κ στο ταριφομπουρδελο στην Φυλ.
Ειναι νεα,Ταιλανδη,σφιχτομουνη με ροζουλη γλυκο πρωκτουλη κ λεγεται Αννα :kneel: :kneel: :kneel:
Πρόγραμμα-επιδοσεις?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
Πρόγραμμα-επιδοσεις?
Απλο με 69,δεν ειναι η πλεον προθυμη,επιδη ποναει το ασιατικο της νιμου:angry:
Εγω την εχω παντα απο πανω,στην αρχη καθεται σιγα σιγα μεχρι να ανοιξει κ εν συνεχεια την πιανω απ την μεση κ την ανεβωκατεβαζω στον πλαστη μου,κανει κ αυτη τα καθισματα της φορωντας τα πορνοπαπουτσα στο κρεβατι,μεχρι να ουρλιαξει απ τον πονο κ να με απειλησει οτι θα φυγει :angry:
Παντα ομως καθεται κ τον παιρνει μεχρι να τελειωσω:kneel:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εγω την εχω παντα απο πανω,στην αρχη καθεται σιγα σιγα μεχρι να ανοιξει κ εν συνεχεια την πιανω απ την μεση κ την ανεβωκατεβαζω στον πλαστη μου,κανει κ αυτη τα καθισματα της φορωντας τα πορνοπαπουτσα στο κρεβατι,μεχρι να ουρλιαξει απ τον πονο κ να με απειλησει οτι θα φυγει
Να είσαι καλα!
Κριμα, δεν μπορω αυτα τα σπαστικα

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.898
Πόντοι
206
Εγω την εχω παντα απο πανω,στην αρχη καθεται σιγα σιγα μεχρι να ανοιξει κ εν συνεχεια την πιανω απ την μεση κ την ανεβωκατεβαζω στον πλαστη μου,κανει κ αυτη τα καθισματα της φορωντας τα πορνοπαπουτσα στο κρεβατι,μεχρι να ουρλιαξει απ τον πονο κ να με απειλησει οτι θα φυγει :angry:
Παντα ομως καθεται κ τον παιρνει μεχρι να τελειωσω:kneel:
Είναι μικροκαμωμενη και αδύνατη όπως η ντεμυ;

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
658
Πόντοι
371
Αλιοναρα δαγκωτο από Διδύμου 18.

Πήγαινε με τα νερά τής και θα περάσεις καλά....!!!!
#Πετάει ο γάιδαρος...ναι πετάει...
#Είναι η Γη επίπεδη..... ναι είναι...
#Υπάρχει ζωή σε άλλον πλανήτη...ναι υπάρχει...

Να τής λες σε όλα ναι και θα περάσεις σούπερ....

#Θα σε τσιμπουκωνει κάργα για 20 λεπτά...!!!! :gumtits::pipa1:η ακ
κανει καλη πιπα ,δεν κανει deepthroat αλλα οκ τον βαζει βαθια..αλλα κανει αισθησιακη πιπα με φτυσιματα κοπανηματα κτλπ..γενικα ειναι τσοντα.
αλλα αν θελεις να δοκιμασεις και στο 10ρικο,πηγαινε στη μαρια απο κολωνου 48(το αριστερο)απογευμα συνηθως.δεν εχει καλη εμφανιση αλλα τα χειλια της ακουμπανε στο τριχωτο της πουτσας και μετα τομ βγαζει απο το στομα της.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Παίζει να είναι η ντεπυ που ήταν

Παίζει να είναι η ντεπυ που ήταν φυλής και μετά Μαραθώνος;
Οχι, νεα άφιξη. Από μητερα ευρωπαια, πατερα Ταυλανδό. Μονο για gfe καταστάσεις, δεν ειναι για ζόρια. Λεπτοκαμωμένη και χαριτωμένη. Οσοι αρέσκονται στην αιδοιλειχια δεν θα απογοητευτούν. Επικοινωνία στα Αγγλικά.

ASILAOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
10
Πόντοι
0
Οχι, νεα άφιξη. Από μητερα ευρωπαια, πατερα Ταυλανδό. Μονο για gfe καταστάσεις, δεν ειναι για ζόρια. Λεπτοκαμωμένη και χαριτωμένη. Οσοι αρέσκονται στην αιδοιλειχια δεν θα απογοητευτούν. Επικοινωνία στα Αγγλικά.
Φασοματα γλωσσοφιλα κλπ κάνει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom