Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 192 άτομα (9 μέλη και 183 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
ρε συ την έχεις πετύχει να μιλάει με τον γκόμενο? μιλάμε ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΕΙΕΙ και τον πελάτη τον κλάααααααανειειειει! :2funny: :2funny: :2funny:
την βλέπεις στο "κουζινάκι" ν αράζει να σε κοιτάζει, να μιλάει κανονικά και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνει σου μιλάει, σου τουρλώνει και τον κώλο να δεις τι "αγοράζεις" και όλα καλά! :2funny::2funny::2funny:
Αλλά πρέπει να χει φανατικό κοινό
Μπραβο της αφου με ΑΠΛΟ !! προγραμμα εχει φανατικο κοινο , και το παιζει και ντιβα , καλα βολια στους φανατικους που ξεροσταλιαζουν μεχρι να τελειωσει την κουβεντα με τον γκομενο !!!!!!!!

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Παιδια γεια χαρα.Ξερεις κανεις καποιο μελος εδω μεσα, εννοω πουτανα που να εχει λογαριασμο και να δεχεται μηνυματα κτλ? Να ειναι δηλαδη μελη απο φυλης,μεταξουργειο,απο στουντιο ή call girl. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τροπος επικοινωνιας εδω με μελη-πουτανες που να μπορεις να συνεννοηθεις για μηνυμα για συναντηση κτλ.

Ευχαριστω.
Μην λες τα κορίτσια πουτανες ρε αλήτη ????

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Μάγκες σήμερα πρωί στο Κολωνού 32 αν θυμάμαι καλά είχε ένα πιτσιρίκι Ρόμα καλό φαινόταν.ξερει κάνεις τίποτα????και κάτι άλλο η τσατσά έχει ήταν ένα πολύ δυνατό μιλφ με κάτι βυζιά που βγάζανε μάτι.ψηνομουν άσχημα να της την πέσω.εχουμε καμιά πληροφορία????

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
2.477

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
ρε συ την έχεις πετύχει να μιλάει με τον γκόμενο? μιλάμε ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΕΙΕΙ και τον πελάτη τον κλάααααααανειειειει! :2funny: :2funny: :2funny:
την βλέπεις στο "κουζινάκι" ν αράζει να σε κοιτάζει, να μιλάει κανονικά και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνει σου μιλάει, σου τουρλώνει και τον κώλο να δεις τι "αγοράζεις" και όλα καλά! :2funny::2funny::2funny:
Αλλά πρέπει να χει φανατικό κοινό
χαχα, και το κουζινάκι είναι δίπλα στο σαλόνι... βρε Evil, τα άκουσες όλα?..:cheesy: μήπως σου ξέφυγε κάτι?.. έτσι από περιέργεια, σε τι γλώσσα μίλαγαν?..

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
ισχύει , νοικιάζει τον οίκο για πάρτι της γι αυτό έχει αλλόκοτο ωράριο ή και κάποιες μέρες δουλεύει για 4-5 ώρες
χρόνια τώρα η κοπέλα δουλεύει μονοβάρδια -extended hours- δηλαδή μιάμιση βάρδια. το 'αλλόκοτο' ωράριο έχει να κάνει μ'αυτό, όσοι είμαστε πελάτες της το ξέρουμε.
τωρα για μόνο 4-5 ωρες... ισως να της ήρθε περίοδος και να το έκλεισε. τουλάχιστον δεν δουλεύει με περίοδο όπως μια-δυο που μου έρχονται στο μυαλό

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
χαχα, και το κουζινάκι είναι δίπλα στο σαλόνι... βρε Evil, τα άκουσες όλα?..:cheesy: μήπως σου ξέφυγε κάτι?.. έτσι από περιέργεια, σε τι γλώσσα μίλαγαν?..
Ρώσικα ή κάτι τέτοιο!
Αν δεν έχει αλλάξει γκόμενο τον έχω δει κιόλας. Σ ένα μηχανάκι με αυτήν! Και επειδή έχω περάσει μαζί της (καλή ήταν) και επειδή έχω δει και τον γκόμενο ξέρω ότι στο κρεβάτι καλή χημεία δεν θα πιάσουμε ποτέ καλή+ότι για απλό 20 ευρώ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ πληρώνω

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
σε πάω και τα λες ωραία, αλλά εδώ σε βρίσκω φάουλ! Δεν έχω μικρή εμπειρία στα μπουρδέλα, δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά πραγματικά πιστεύω πως είναι και θέμα ταιριάσματος/χημείας με την κάθε κοπέλα, δεν πάει να πληρώνουμε, δεν πάει ν "απαιτούμε" σεξ δεν παραγγέλνουμε καφέ!
Πχ εγώ με ΣΟΝΙΑ απο Φιλιππίδου ΔΕΝ κάνω με τίποτα, και όμως έχει ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ πελάτες!
Επίσης μου κάνει εντύπωση για την υπηρεσία! Ήρεμη μου κάνει! Τι να πω!
Πήγα κι εγω προχτές να δω το κορίτσι που τόσος ντόρος έγινε... ήταν κλεισμένη για μια ώρα. είναι σχετικά ψηλή, με μεγάλο κωλο και μικρό στήθος, δηλαδή λάτιν πρότυπο για τους φαν.
σχετικά με την υπηρεσία να πω πως μου έκανε ουδέτερη εντύπωση στην κουβέντα που είχα μαζί της
δεν πέρασα στο δωμάτιο, θα το κάνω σύντομα. όσο για τις άναρθρες κραυγές που ακούγονται από το δωμάτιο, το επιβεβαιώνω

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Μάγκες σήμερα πρωί στο Κολωνού 32 αν θυμάμαι καλά είχε ένα πιτσιρίκι Ρόμα καλό φαινόταν.ξερει κάνεις τίποτα????και κάτι άλλο η τσατσά έχει ήταν ένα πολύ δυνατό μιλφ με κάτι βυζιά που βγάζανε μάτι.ψηνομουν άσχημα να της την πέσω.εχουμε καμιά πληροφορία????
Καλή η τσατσά συνοδοιπορε?Ποιο Κολωνού τώρα εννοείς?Α ή Γ?Πρωί τι ώρα περίπου?

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
όσο για τις άναρθρες κραυγές που ακούγονται από το δωμάτιο, το επιβεβαιώνω
Δεν είναι κάτι το τρομακτικό, εγώ δυο φορές που έχω περάσει μαζί της μια μόνο "κραυγή" την έχω ακούσει να κάνει, και είναι φανερό τι έχει (αν και μου έχει πει) Είναι ένα πραγματικά μικρό/ελάχιστο θεματάκι που έχει η κοπέλα.
Έχει πλάκα πάντως το πόσο πολύ κάποιοι αν είχαν πχ μια κόρη που χε φίλη την Ισαβέλλα θα θελαν να την γαμήσουν, ενώ τώρα ας πούμε...ξινίζουν.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ΥΓ: ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΑΙΚΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΡΩΣΙΔΕΣ,ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ,

#ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΨΗΛΑ....!!!!!!!!!!:woldman:
κοίτα τώρα όταν κλείσαν τα μπουρδέλα λόγω καραντίνας (αν δεν με πιστεύεις γύρνα και διάβαζε) ΠΟΙΕΣ ζήτησε ο κόσμος πίσω....

1) Τζουλιάνα (κοντούλα/γεμματούλα με μυτούλα γαμψή αλλά που σκιζόταν) δεν ήρθε
2) Ντιάννα (μάπα ΜΗΔΕΝ αλλά γαμιόταν αλύπητα) δεν ήρθε
3) Μπάρμπορα (κάποιοι την έβλεπαν μέχρι και στον ύπνο τους, μετά την έλεγαν και φακλάνα) ήρθε και έγινε το έλα να δεις κόσμε
4) Μαρία από Μ Αλεξάνδρου κουρτινάτο δεν ήρθε
5) Αλιόνα (η τρελή γριά η βασίλισσα της ακάποτης πίπας) ήρθε και στ αρχίδια μου
6) Σόνια (το Ρώσικο παγόβουνο) ήρθε και στ αρχίδια μου

ας αφήσουμε για ποιες κάνει ο κόσμος Λαικά προσκυνήματα, και ας μη μιλάμε για ποιότητα. Το sex είναι θέμα χημείας! Το πα και χτες, δεν πας για καφέ, πας να γαμήσεις και καλώς ή κακώς πρέπει και να θες και να σε ΘΕΛΟΥΝΕ! Τα "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" τα "εγώ πληρώνω" δεν πιάνουν τόπο δίκαια ή άδικα
δεν θα κρύψω πως συμπάθησα το κορίτσι αυτό, αλλά δεν μ αρέσει η εμπάθεια

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Μεσημέρι κατά τις 13:00 είχα πάει.μελαχρινη νομίζω με κοτσίδα.αλλα τούμπανο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλή η τσατσά συνοδοιπορε?Ποιο Κολωνού τώρα εννοείς?Α ή Γ?Πρωί τι ώρα περίπου?
Το τέρμα δεξιά ήταν ισόγειο.δεν θυμάμαι αν είναι α ή γ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Evil καλησπέρα...:hi:

Καταρχάς εγω δεν εγραψα ποιες έχουν περισσότερη ζήτηση μετά την καραντίνα....
Έγραψα για τα λαϊκά προσκυνήματα που γινοντουσαν από ωραίες κορασίδες από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία!

Τώρα το ότι κάποιοι ζηταγαν τις παραπάνω 6 κορασίδες που έγραψες....ok, no problem.... περί ορεξεος κολοκυθόπιτα....!!!!!

Η κορασίδα που είναι καυλιάρα,σεξουλιαρα,
ανωμαλιαρα Μητρομανης θα ξεσκιστει με όλους με τον ίδιο ακριβός παθιασμένο τρόπο!
Οπότε αυτό περί χημείας δεν ισχύει πάντα.... είναι όλα σχετικά...!!!

Τέλος,
Αν γίνεται τόσος ντόρος για την Ιζαμπέλα.... ξέρεις τι έχει να γίνει τον χειμώνα αν δεν κλείσουν τα μπουρδέλα...???

Θα πλακώσει όλο το Τσιγγαναριο των Βαλκανίων στα μπουρδέλα...!!!!!!!!

Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να κρατήσουμε όσο γίνεται την ποιότητα ψηλά...και να μην γράφουμε διθύραμβες κριτικές για κορασίδες που είναι ΜΠΑΖΑ...!!!!

ΥΓ: ΜΠΑΖΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ....!!!!!

:hi:

Δεν θ ασπαστώ τη λογική σου, θα ευχηθώ να πλακώσουν και άλλες που θα γαμιούνται το ίδιο δυνατά, που θα χουν πρόγραμμα για κάθε γούστο και μιας και σε θυμάμαι να χεις πάντα ύφος πιο ανάλαφρο, να ποστάρεις τραγούδια κτλ θα κλείσω μ αυτό...

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Μεσημέρι κατά τις 13:00 είχα πάει.μελαχρινη νομίζω με κοτσίδα.αλλα τούμπανο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τέρμα δεξιά ήταν ισόγειο.δεν θυμάμαι αν είναι α ή γ
Μάλλον το Γ θα λες...

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Επίσκεψη πριν λίγο στη Κατερίνα Φ72...βαρέθηκα....καλούτσικη πίπα..μέχρι εκεί....κοινωνική αρκετά..χαλάει λίγο τη καύλα αυτό..Κωλοτρυπίδα ανοιχτή...αλλά δυστυχώς πολλές τρίχες γύρω γύρω..αηδίασα...ήμουν και σε ένα δωματίο που είχε φως 300.000 lumens...και δε χαμήλωνε... οπότε φαινόντουσαν όλα... ευτυχώς που είχα μέρες να αδειάσω.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.109
Πόντοι
371
Evil καλησπέρα...:hi:

Καταρχάς εγω δεν εγραψα ποιες έχουν περισσότερη ζήτηση μετά την καραντίνα....
Έγραψα για τα λαϊκά προσκυνήματα που γινοντουσαν από ωραίες κορασίδες από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία!

Τώρα το ότι κάποιοι ζηταγαν τις παραπάνω 6 κορασίδες που έγραψες....ok, no problem.... περί ορεξεος κολοκυθόπιτα....!!!!!

Η κορασίδα που είναι καυλιάρα,σεξουλιαρα,
ανωμαλιαρα Μητρομανης θα ξεσκιστει με όλους με τον ίδιο ακριβός παθιασμένο τρόπο!
Οπότε αυτό περί χημείας δεν ισχύει πάντα.... είναι όλα σχετικά...!!!

Τέλος,
Αν γίνεται τόσος ντόρος για την Ιζαμπέλα.... ξέρεις τι έχει να γίνει τον χειμώνα αν δεν κλείσουν τα μπουρδέλα...???

Θα πλακώσει όλο το Τσιγγαναριο των Βαλκανίων στα μπουρδέλα...!!!!!!!!

Γι'αυτό λέω ότι πρέπει να κρατήσουμε όσο γίνεται την ποιότητα ψηλά...και να μην γράφουμε διθύραμβες κριτικές για κορασίδες που είναι ΜΠΑΖΑ...!!!!

ΥΓ: ΜΠΑΖΑ ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ....ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ....!!!!!

:hi:
Τα σέβη μου φίλτατε!!!!Έυγε τα λές πολύ σωστά!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
χρόνια τώρα η κοπέλα δουλεύει μονοβάρδια -extended hours- δηλαδή μιάμιση βάρδια. το 'αλλόκοτο' ωράριο έχει να κάνει μ'αυτό, όσοι είμαστε πελάτες της το ξέρουμε.
τωρα για μόνο 4-5 ωρες... ισως να της ήρθε περίοδος και να το έκλεισε. τουλάχιστον δεν δουλεύει με περίοδο όπως μια-δυο που μου έρχονται στο μυαλό
Και τι μου τα λες εμένα ?
τα ξέρω

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Επίσκεψη πριν λίγο στη Κατερίνα Φ72...βαρέθηκα....καλούτσικη πίπα..μέχρι εκεί....κοινωνική αρκετά..χαλάει λίγο τη καύλα αυτό..Κωλοτρυπίδα ανοιχτή...αλλά δυστυχώς πολλές τρίχες γύρω γύρω..αηδίασα...ήμουν και σε ένα δωματίο που είχε φως 300.000 lumens...και δε χαμήλωνε... οπότε φαινόντουσαν όλα... ευτυχώς που είχα μέρες να αδειάσω.
Μύστη Κλεόβουλε, μου έσωσες ένα δύσκολα δουλεμένο 20ρικο... :rockon:
Με τρίχες στο κωλοτρυπίδι δεν πάει πουθενά η τύπισσα.... :jerking:

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Τριχωτή κωλοτρυπίδα έχει τύπε; ?
Το μουνι της είναι ξυρισμένο, τριμαρισμένο ή ακλαδευτος θάμνος;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom