Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (23 μέλη και 243 επισκέπτες)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
2.477
Σας χαιρετω!Εχθες το βραδυ, 3.30 περασα απο Κολωνου 45 στο βαθος,πετυχα μια κοπελα χαμηλων διαστασεων,πετιπτ,επανω σε πορνοτακουνα,ωραιο σετ με μαυρα εσωρουχα,ξανθοκαστανη,ανοιχτοχρωμα ματια, με κατι σταμπες στο προσωπο της.
Ο τσατσος ευγενικα μου ειπε οτι ειναι ρωσσιδα και κανει απλο προγραμμα.
Μου αρεσε πολυ το κοντοπουτανο,ειχε ωραιο σωματακι για τα δικα μου γουστα και πολλα υποσχομενο βλεμμα στο σαλονι...αλλα κατι με κρατησε προς τα πισω...την γνωριζετε?
Θα κανω καταδρομη την επομενη Δευτερα ξανα,γιατι μου την εδωσε αποθημενα,αλλα μεχρι τοτε αν υπαρχει καποια πληροφορια,καλοδεχουμενη!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.266
Πόντοι
10.336
Σας χαιρετω!Εχθες το βραδυ, 3.30 περασα απο Κολωνου 45 στο βαθος,πετυχα μια κοπελα χαμηλων διαστασεων,πετιπτ,επανω σε πορνοτακουνα,ωραιο σετ με μαυρα εσωρουχα,ξανθοκαστανη,ανοιχτοχρωμα ματια, με κατι σταμπες στο προσωπο της.
Ο τσατσος ευγενικα μου ειπε οτι ειναι ρωσσιδα και κανει απλο προγραμμα.
Μου αρεσε πολυ το κοντοπουτανο,ειχε ωραιο σωματακι για τα δικα μου γουστα και πολλα υποσχομενο βλεμμα στο σαλονι...αλλα κατι με κρατησε προς τα πισω...την γνωριζετε?
Θα κανω καταδρομη την επομενη Δευτερα ξανα,γιατι μου την εδωσε αποθημενα,αλλα μεχρι τοτε αν υπαρχει καποια πληροφορια,καλοδεχουμενη!
Γιατι δεν κοιτας πρωτα στον νημα του οικου που εχει 2 προσφατες κριτικες (Ελενη);

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.078
Πόντοι
201
#Φωκαιας 17(όροφος).

_Ιζαμπέλα_

Τόσος χαμός... τόσος ντόρος...για μία μαυριδερη Αθίγγανη...με μία πολύ μέτρια φάτσα...και κάτι άκυρες ξεμπαρκες κραυγές...:O
(έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα).
Το μόνο θετικό πάνω της είναι ομολογουμένως ο σωματότυπος της... ψηλή τύπου λάτιν τουμπανε όλε...!!!

Πρόγραμμα : Φουλ μεν... αλλά Κλαφτα Χαράλαμπε....!!!!!!

#Πολυ κακό ακα μπουκι... βασικά το βάζει απλά στο στόμα της...και αυτό μόνο... ούτε καν τον γλύφει... τίποτα!

#Τα αρχιδακια δεν ξέρει να τα γλύφει...

#Ειναι σφιχτομουνα και πονάει.

#Γλωσσοφιλα, 69, πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα...τα κάνει όλα...

# Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά...

ΥΓ: Το σκηνικό με την περίεργη κρυφότρελή τσατσά με στυλακι που θα της χάριζε ρόλο στην ταινία ''Οικογενεια Adams 2''
Και την άλλη κρυφοτρελή κορασίδα με τις κραυγές λες και της κάνουν εξορκισμό....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....!!!!!!

:confused::confused::confused:
Μεχρι τι ορα είναι η Ιζαμπέλα??

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Όλα καλά παιδιά με τις κριτικές.
Βιάστηκα όπως φαίνεται και νόμιζα ότι χάθηκαν. :wink:
Να είστε καλά. :hi:

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Έχω γράψει κριτικές καί δεν έχουν ανεβεί από τν Κυριακή

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Πολύ καλή φίλτατε η Ιβάνκα,την είχα τιμήσει δεκάδες φορές:rockon:Ζούσε και διασκέδαζε αυτο που έκανε!!!Καλές παροχές και ποιότητα 《αιδοίο και πρωκτός λούστο》:P:P:P:P.
Όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις καραντίίνες θα την ξαναδούμε.....ίσως και πιο σύντομα.
Ξερεις κατι ???

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Tώρα το απόγευμα στο Διδύμου 22 εργάζεται μόνο η Αλιόνα. Επίσης, στο ρόλο της τσατσάς είναι μια μελαχρινή νόστιμη, πιο όμορφη από τα εργαζόμενα κορίτσια της απογευματινής βάρδιας. Τέλος, ύστερα από τις πρόσφατες επισκέψεις μου με Αλιόνα (σήμερα), Τάνια και Αναστασία, ψηφίζω για καλύτερη πίπα την Τάνια, δεύτερη την Αλιόνα και τρίτη την Αναστασία :boobies:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Παιδια γεια χαρα.Ξερεις κανεις καποιο μελος εδω μεσα, εννοω πουτανα που να εχει λογαριασμο και να δεχεται μηνυματα κτλ? Να ειναι δηλαδη μελη απο φυλης,μεταξουργειο,απο στουντιο ή call girl. Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν υπαρχει τροπος επικοινωνιας εδω με μελη-πουτανες που να μπορεις να συνεννοηθεις για μηνυμα για συναντηση κτλ.

Ευχαριστω.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
#Φωκαιας 17(όροφος).

_Ιζαμπέλα_

Τόσος χαμός... τόσος ντόρος...για μία μαυριδερη Αθίγγανη...με μία πολύ μέτρια φάτσα...και κάτι άκυρες ξεμπαρκες κραυγές...:O
(έχει σίγουρα κάποιο πρόβλημα).
Το μόνο θετικό πάνω της είναι ομολογουμένως ο σωματότυπος της... ψηλή τύπου λάτιν τουμπανε όλε...!!!

Πρόγραμμα : Φουλ μεν... αλλά Κλαφτα Χαράλαμπε....!!!!!!

#Πολυ κακό ακα μπουκι... βασικά το βάζει απλά στο στόμα της...και αυτό μόνο... ούτε καν τον γλύφει... τίποτα!

#Τα αρχιδακια δεν ξέρει να τα γλύφει...

#Ειναι σφιχτομουνα και πονάει.

#Γλωσσοφιλα, 69, πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα...τα κάνει όλα...

# Στο δωμάτιο έκατσα 15 λεπτά...

ΥΓ: Το σκηνικό με την περίεργη κρυφότρελή τσατσά με στυλακι που θα της χάριζε ρόλο στην ταινία ''Οικογενεια Adams 2''
Και την άλλη κρυφοτρελή κορασίδα με τις κραυγές λες και της κάνουν εξορκισμό....
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....!!!!!!

:confused::confused::confused:
τελικά ισχύει το "περι ορέξεως" για εμένα το σώμα της είναι το μεγάλο πρόβλημα.
την βρίσκω πολύ λιπώδη και ο κώλος της είναι κλάφ'τα φουλ λίπος το οποίο έχει κατέβει προς τα κάτω και έχει μετατοπιστεί ο κώλος στον δικέφαλο!!!!
σαν πρόσωπο οκ είναι αλλά σαν σώμα θεωρώ πολύ καλύτερη ακόμα και την Εμμανουέλα από Φωκαίας 27 δεν λέω για Ράνια κτλ που έχουν σωματάρες.

δεν αμφισβητώ αυτό που έγραψες αλλά τελικά για την εμφάνιση αν δεν την δεις ο ίδιος από κριτικές δεν βγάζεις άκρη, ίσως στις κριτικές πρέπει να βλέπουμε καθαρά το πρόγραμμα που κάνει και όχι τα υποκειμενικά.

στα υπόλοιπα συμφωνώ 99% το 1% είναι ότι εμένα μου τα μούλιασε τα αρχίδια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
#Φωκαιας 17(όροφος).

_Ιζαμπέλα_
φίλε @jon smith λυπάμαι που δεν ευχαριστήθηκες , συμβαίνουν και αυτά
εγώ ευτυχώς για μένα είχα μια πάρα πολύ καλή συνεδρία μαζί της που ολοκληρώθηκε και με χύσιμο στη μάπα
την πήρα πριν από δέκα μέρες περίπου αλλά ακόμη δεν έχω γράψει κριτική , κάποια στιγμή θα το κάνω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
αν το ξέραμε θα παίζαμε τζόκερ! είναι πραγματικά όποτε της καυλώσει! Ειδικά αν της πάνε καλά οι δουλειές και μαζεύει χρήμα μετά έχει ανάπαυση!
ισχύει , νοικιάζει τον οίκο για πάρτι της γι αυτό έχει αλλόκοτο ωράριο ή και κάποιες μέρες δουλεύει για 4-5 ώρες

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ισχύει , νοικιάζει τον οίκο για πάρτι της γι αυτό έχει αλλόκοτο ωράριο ή και κάποιες μέρες δουλεύει για 4-5 ώρες
ρε συ την έχεις πετύχει να μιλάει με τον γκόμενο? μιλάμε ΛΙΩΩΩΩΩΩΝΕΙΕΙΕΙ και τον πελάτη τον κλάααααααανειειειει! :2funny: :2funny: :2funny:
την βλέπεις στο "κουζινάκι" ν αράζει να σε κοιτάζει, να μιλάει κανονικά και μετά από κανα 5λεπτο το κλείνει σου μιλάει, σου τουρλώνει και τον κώλο να δεις τι "αγοράζεις" και όλα καλά! :2funny::2funny::2funny:
Αλλά πρέπει να χει φανατικό κοινό

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.828
Πόντοι
7.185
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντοπούτανο (κάτω από 1.60) skinny μέχρι 30 Μαίων ? Σε μπουρδέλο στούντιο ή μασάζ. Όχι έσκορτ
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κοντοπούτανο (κάτω από 1.60) skinny μέχρι 30 Μαίων ? Σε μπουρδέλο στούντιο ή μασάζ. Όχι έσκορτ
ακριβώς σε αυτή την περιγραφή μου έρχεται μια στο μυαλό στη φωκαίας και αχαρνών πότε στο ένα πότε στο απέναντι ανάλογα με την βάρδια.
Για λίγο πιο μεγάλες σε ηλικία είναι μπόλικες και φυλής και μεταξουργείο και μια νικόλ ανεξάρτητη για την οποία μιλάνε αρκετοί και έχω κι εγώ στα υπ όψιν
επίσης είναι και η Εμμυ λιοσίων δεν την λες skinny αλλά είναι μικρούλα σχετικά αδύνατη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
πέρασα 2η φορά με Ισαβέλλα από Φωκαίας 17β, δωμάτια γεμάτα και πάλι, το κορίτσι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο τη 2η φορά, για μένα καθιερώνεται ως μια στάνταρ επιλογή, δεν μπορώ να σκεφτώ ΤΙ δεν κάνει από υπηρεσίες! Πραγματικά τα βαλα με τον εαυτό μου που δεν μπόρεσα να κρατηθώ λίγο παραπάνω και τέλειωσα. Δεν θα μπω στο κόπο να σχολιάσω αν αρέσει εμφανισιακά στον έναν και τον άλλο, ειδικά αν βάλει και στήθος που σκέφτεται μιλάμε για :ak: Πάντως εαν σας αρέσει εμφανισιακά πραγματικά για μένα δεν παίζει να μην περάσει κάποιος καλά! Οσο ήμουν εκεί ένας έφαγε και πόρτα: "η κοπέλα το ξέρεις δεν περνάει μαζί σου"! Καλά ρε άμα μαλώνετε τι πάτε πάλι? Εγώ σε 2-3 δεν πάω, τι να κάνω? να μου ρίξουν άκυρο?
Μύστη μου, ακόμα τσούζει το μουνί της από την ουρολοίμωξη?
Αν όχι, να πάω να της χώσω το δονητή (κάτι που μου υποσχέθηκε) και να της σκίσω το σουφρί...

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.472
Πόντοι
736
Συναγωνιστες ξερει κανεις γιατι ειναι κλειστο το φυλης 59(ισογειο)? Οσες φορες εχω περασει απο τσαρκα το απογευμα ειναι κλειστο!:confused::embarrased:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Μύστη μου, ακόμα τσούζει το μουνί της από την ουρολοίμωξη?
Αν όχι, να πάω να της χώσω το δονητή (κάτι που μου υποσχέθηκε) και να της σκίσω το σουφρί...
τσου :)

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom