Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 189 άτομα (21 μέλη και 168 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Κατερίνα Σερβα...Αα ρε φίλε τι μου θύμισες?Φοβερή γυναίκα.Που να βρίσκεται άραγε?Εν τω μεταξύ λεω να δοκιμάσω Φυλής 72 Κατερίνα με γυαλιά.Διαβαζω καλά σχόλια. Από εμφάνιση δεν ξέρω βέβαια. Λέει τπτ?

Εάν ΔΕΝ απατώμαι η "Κατερίνα" Φυλής 72 είναι η γνωστή Στέλλα που εργαζόταν επί έτη στον συγκεκριμένο οίκο.
Μπορούν βέβαια να το επιβεβαιώσουν και οι παλαιότεροι.
Από μένα μαύρο!
Καλύτερα να τραβήξεις μια μαλακία να σου μείνει το 20€ στην τσέπη τύπε μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Εάν ΔΕΝ απατώμαι η "Κατερίνα" Φυλής 72 είναι η γνωστή Στέλλα που εργαζόταν επί έτη στον συγκεκριμένο οίκο.
Από μένα μαύρο!
Πλανάσαι πλάνην οικτρά... καμία σχέση, άλλο η Στέλλα άλλο η Κατερίνα, παρεμπιπτόντως η Κατερίνα είναι πολύ τίμια στο δωμάτιο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Ξέρεις αν δουλεύει κ τώρα κ 2η βάρδια???να πάω να περάσω μαζί της
δε ξέρω αλλά πολύ πιθανόν γιατί η βάρδια της είναι κανονικά απογευματινή , υποθέτω σήμερα διπλοβάρδια

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
πριν λίγο στο Έλλης 3 πέρασα με την Ανφίσα, ρωσιδα μιλφ με το μαλλί κόμπους/ραστα ξανθό και κάστανο, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν ελαφρώς πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, επειδή έγινε ντόρος είναι 39 χρόνων όπως μου έδειξε με τα δάχτυλα της μιας και ως γνωστών και από το πρώτο της πέρασμα από δω πριν από 2.5 περίπου χρόνια δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική και όταν γυρίσω από το μεσημεριανό μπανακι φωτός του δωματίου.
Μαζί της δουλεύουν η Ειρήνη και η Κατερίνα.
3.jpg
3-5.jpg
3-4.jpg
3-2.jpg
3-3.jpg

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.706
Πόντοι
201
Από μένα μαύρο!
Χθες το απογευμα την πηρα ξανα, αψωγη οπως παντα ! Δεν λεει οχι σε τιποτα, και παντα με το χαμογελο.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Πλανάσαι πλάνην οικτρά... καμία σχέση, άλλο η Στέλλα άλλο η Κατερίνα, παρεμπιπτόντως η Κατερίνα είναι πολύ τίμια στο δωμάτιο

Χθες το απογευμα την πηρα ξανα, αψωγη οπως παντα ! Δεν λεει οχι σε τιποτα, και παντα με το χαμογελο.

Οπότε θα περάσω να την δοκιμάσω ώστε να έχω μια προσωπική ολοκληρωμένη εικόνα.

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.749
Πόντοι
201

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νάταλι ξανθιά γκιλφ με κοντό μαλλί, λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Ελένη ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Ροξανα μελαχρινή πολύ χοντρή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Ναταλία καστανή κατσαρομαλλα παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου 28α αριστερά Βικτώρια ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ντασα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά(που έχει είσοδο και από Περδικα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέος οίκος υπόγειο Μπέλα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, 3-4 τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Σοφία μελαχρινή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικα όροφος Ελένη μελαχρινή πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό.

Περδικα 3 αριστερά κλειστό.

Περδικα 3 αριστερά Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 είναι η Μπέλα που δούλευε Κολωνού 32 ή απέναντι στο υπόγειο πρωινά??

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Αξιε πορνορεπορτερ μηπως εχεις πληροφοριες για Κατερινα Σερβα ;
Είχε πάει επαρχία ήδη προ κορωνοϊού, και εξαφανίστηκε..
Επέστρεψε Ρουμανία; παντρεύτηκε; όποιος μάθει κάτι ας γράψει..
(ήταν φίλη με την Ιζαμπέλα, την τώρα callgirl, αυτή θα ξέρει)

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Νάταλι ξανθιά γκιλφ με κοντό μαλλί, λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Ελένη ξανθοκαστανη μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Ροξανα μελαχρινή πολύ χοντρή πιτσιρικά με μακρύ ίσιο μαλλί 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Ναταλία καστανή κατσαρομαλλα παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω και από τα δύο βυζια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά Χριστίνα ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου 28α αριστερά Βικτώρια ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Ντασα ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α αριστερά(που έχει είσοδο και από Περδικα 3 αριστερά) κλειστό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέος οίκος υπόγειο Μπέλα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, 3-4 τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Σοφία μελαχρινή μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικα όροφος Ελένη μελαχρινή πολύ χοντρή μιλφ με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό.

Περδικα 3 αριστερά κλειστό.

Περδικα 3 αριστερά Άντζελα ξανθιά μιλφογκιλφ ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ανοιξε το ΜΑ15 ?
Οταν ειχα παρει την Βικυ στο ΚΩΛ48Α μου ειχε πει οτι δεν θα ξανανοιξει ..
Αντε να γυρισει και η Καιτη.

BBWlover85

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2021
Like
82
Πόντοι
0
Kαλημερα παιδια και καλη βδομαδα.Κατι βραζιλιανες που δουλευανε στην Κεραμεικου ξερετε που εχουν παει???

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.847
Πόντοι
1.056
2) Πέρασα σήμερα το μεσημέρι από το Μεταξουργείο όπου συνάντησα να κάνουν τσάρκα στα μπουρδέλα καμιά 50αριά πάκηδες και μόνο 2 Έλληνες. Όσες είδα ήταν όλες από εμφάνιση στην καλύτερη περίπτωση μετριότατες αν όχι για τα μπάζα.

3) Μετά πέρασα για λίγο και από την Φυλής όπου υπήρχε ελάχιστη κίνηση τόσο από αλλοδαπούς όσο και από Έλληνες. Λόγω έλλειψης χρόνου για περαιτέρω έρευνα και απουσίας κάποιας που θα μου έκανε κλικ, έφυγα χωρίς να καταθέσω τελικά.

Φιλε μου δεν ξερω πιο παλια τι γινοταν, αλλα οσο πεφτει το ευρος της τιμης τοσο πιο αθλια η ολη εμπειρια..

Στο <<εμετουργειο>> γαμας με 10 ευρω μεσα στην σαπιλα με φουλ λαθρο κτλπ.. (δεν εχω παει ποτε!)
Στα περιξ (φυλης, διδημου, κτλπ, γαμας με 20) με λιγο καλυτερες καταστασεις και πιο λιγους λαθρο.. (vfm)
Με 50 πας σε στουντιο με πολυ καλυτερες καταστασεις και μεγαλυτερη ποιοτητα.. (οχι και τοσο vfm)
Στα 100+ πιο πριβε καταστασεις σαφως καλυτερη εμπειρια συνευρεσης.. (αναλογως)

Το τονιζω οτι μιλαω για την ολη φαση και οχι το σεξ.

Πολλες φορες το γαμησι που εκανα με 20 ευρω ηταν καλυτερο με 100+ αλλα αυτο ειναι διαφορετικο θεμα..

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
800
Πόντοι
86
Φιλε μου δεν ξερω πιο παλια τι γινοταν, αλλα οσο πεφτει το ευρος της τιμης τοσο πιο αθλια η ολη εμπειρια..

Στο <<εμετουργειο>> γαμας με 10 ευρω μεσα στην σαπιλα με φουλ λαθρο κτλπ.. (δεν εχω παει ποτε!)
Στα περιξ (φυλης, διδημου, κτλπ, γαμας με 20) με λιγο καλυτερες καταστασεις και πιο λιγους λαθρο.. (vfm)
Με 50 πας σε στουντιο με πολυ καλυτερες καταστασεις και μεγαλυτερη ποιοτητα.. (οχι και τοσο vfm)
Στα 100+ πιο πριβε καταστασεις σαφως καλυτερη εμπειρια συνευρεσης.. (αναλογως)

Το τονιζω οτι μιλαω για την ολη φαση και οχι το σεξ.

Πολλες φορες το γαμησι που εκανα με 20 ευρω ηταν καλυτερο με 100+ αλλα αυτο ειναι διαφορετικο θεμα..
Ενδιαμεση κατασταση στα 30 ευρω δεν υπαρχει? ?? Αναζητω κατι που να ειναι ενα κλικ καλυτερο απο φυλης...ευχαριστω.

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ενδιαμεση κατασταση στα 30 ευρω δεν υπαρχει? ?? Αναζητω κατι που να ειναι ενα κλικ καλυτερο απο φυλης...ευχαριστω.
Υπήρχε το τουλαχιστον την εποχη ΝΔ 2004-2007. Τωρα οι παρτσουζες πανε τοσο.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Δεν έχει βάλει τίποτα. Ετσι ήταν πάντα. Φυσικότατο natural που λένε.
To κορμί της είναι σα γλυπτό. Η τέλεια αρμονία. Αλλά ο θεός μόνο αυτό της έδωσε, γιατί από μυαλό τίποτα.....
...ΕΤΣΙ τύπε!!...

...η τύπισσα γουστάρει πακια με 15 euro...από εκεί και πέρα ορατότητα μηδέν!!...

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
...ΕΤΣΙ τύπε!!...

...η τύπισσα γουστάρει πακια με 15 euro...από εκεί και πέρα ορατότητα μηδέν!!...
Εκτός αυτών είναι και άκωλη!

Μια γυναίκα δίχως κώλο είναι σαν ένα λιμάνι δίχως μώλο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom