Πριν λίγο στην φυλής.Απογοητευση, Παρασκευή βράδυ και ούτε τα μισά δεν ήταν ανοιχτά,εγώ βόλταρα,φυλής 86
Η καινούργια ασιατικά,η Άννα,όμορφη προς το μοντέλε,από ένα.κουβα λεμόνια στην κάθε μασχάλη,μου μοιάζει φόλα.Φωκαιας 7 μήπως βρω την Έμιλυ.Ηταν ένα γυφτάκι,καλό κορμι,επισεις ξινή (βάση των δικών μου δεδομένων,μιας και έχουμε κάποια χρονάκια).
Πήγα μπιουτι,δεν μου γέμισε το ματι.Εφυγα πήγα Φειδιππίδου,στο ένα η Λίζα στο άλλο νομίζω η Άννα,ξανθιά με ωραίο κορμί.
Στην ουσία ήθελα να πάω με Λίζα απ' την αρχή.Ομως γινόταν χαμός.Πολυ δυνατή η μουσική,εγώ τέρμα κουρασμένος και αυτό δεν βοηθάγε.
Τσατσά,μια Γκράμι καλό κορμι που χούφτωνε γενικός.Μαλλον ήθελε να μένει ο κόσμος.Η Λίζα έδειχνε κουρασμένη και πρέπει να μην σταματαγε,οπότε έφυγα και γω για σπίτι χωρίς να κάνω κάτι.
Αύριο, ξεκούραστος και ποιο φρέσκος,ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έβγαινε σήμερα.Το ίδρυμα πάντως μαζεύει όλο το χαρτί και δουλεύει τρίτη βάρδια μόνη της.
Κάποια στιγμή θα ξεπατωθει η κακομοιρα.Καλο βράδυ,καλά γαμισα μάγκες. Η Λίζα έχει γίνει μισορεξια εδώ κ καιρό..μόνο η απίστευτη πίπα της αξίζει πλέον..σε αυτό η καλύτερη μακράν