Καλημέρα Evilplasma. Ήθελα να σε ρωτήσω η μαύρη στο Ιάσωνος 46 τι ώρα είναι και πως είναι αναλογικά γιατί μού αρέσουν οι νταρντανες μαύρεςκώλο απ όσο ξέρω όχι
τώρα...
Ιάσωνος 46 εκεί που ναι τα πολλά έχει μια ΠΟΛΥ ωραία μαύρη
Ιάσωνος 20α έχει ένα καλό εμφανισιακά αλλά μαλακισμένο κατ εμε Ρωσσίδι στα 15 ευρώ
Μ Αλεξάνδρου 21 κάτω ένα καλό τουμπανάκι νορμάλ προς καλό
Κολωνού 27α 2 ΚΑΛΕΣ Λατίνες στα 15εβρά
Κολωνού 23 μια κοντούλα με μαλλί φουρέιρα και ΒΥΖΑΡΕΣ, όχι κάτι τρελό αλλά αξίζει για τα βυζιά και γαμιέται τρελά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
πως το βλέπω εγώ: χτικιάρα, αδύνατη, χυμώδης, παχουλή, χοντρή, τόφαλος!Καλημέρα Evilplasma. Ήθελα να σε ρωτήσω η μαύρη στο Ιάσωνος 46 τι ώρα είναι και πως είναι αναλογικά γιατί μού αρέσουν οι νταρντανες μαύρες
αυτή για μένα είναι χυμώδης
Afypnismenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Ακόμη είναι στην πιάτσα αυτό το ναυάγιο της ζωής;δεν μ αρέσει καθόλου η ρητορική σου! εγώ απάντησα στο παλικάρι που θελε 1) κάτι καλό εμφανισιακά ή 2) φρατζολάκι μεν αλλά καλές υπηρεσίες...
=====
Εννοούμε την Κρυσταλλία ?
Τη θυμάμαι για λίγο καιρό στο υπόγειο της Φωκαίας και μετά συνέχεια στο Μεταξουργείο. Είχα κάνει το λάθος και πριν 4-5 χρόνια πέρασα μαζί της. Θυμάμαι έλεγε κάτι μαλακίες πως οι υπηρεσίες της είναι καλύτερες από studio και ότι οι περισσότεροι πάνε σε αυτήν για να τους γαμήσει με στραπον. Προσπαθούσε να κάνει και αεροπλανικά το ζωντόβολο στο κρεβάτι, αλλά ήταν τόσο άγαρμπη και ηλίθια που παραλίγο να μου σπάσει τον πούτσο (κυριολεκτικά).
Τον καημένο το γιο της λυπάμαι (μου τον έδειχνε στο κινητό, φαντάζομαι για να καμαρώσω το πουτανοπαίδι) και πόσα ψυχολογικά θα του έχει δημιουργήσει.
Οπότε οι χαρακτηρισμοί <<χοντρή κουράδα>> περιγράφουν ικανοποιητικά και αντικειμενικά το θέαμα το οποίο θα αντικρίσει ο δύσμοιρος πελάτης.
Vasilios2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Εχεις p.m.όταν τελείωσα τη πρωινή μου βόλτα συνέχισα προς Αλκαμένους και συγκεκριμένα στο 113 μήπως πετύχω μία μίλφ τη Νίκη που είχα δει σε παλιότερη μου τσάρκα αλλά μετά δεν την πέτυχα ξανά , σήμερα την ξαναπέτυχα και πέρασα να τη δοκιμάσω , πρόκειται για ξανθιά μίλφ με ψιλοκανονικό σώμα ωραία επιδερμίδα και 2.5-3άρι βυζί , διευκρίνηση δε λέω τη γιαγία Νίκη που γαμιόταν ακάποτα με σχεδόν όλους τους 50+ ενώ ανακοίνωνε απλό πρόγραμμα , θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
φώτος απο το δωμάτιο
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
υποθέτω πάτε 2-2 σαν τους Χιώτες!Ακόμη είναι στην πιάτσα αυτό το ναυάγιο της ζωής;
Τη θυμάμαι για λίγο καιρό στο υπόγειο της Φωκαίας και μετά συνέχεια στο Μεταξουργείο. Είχα κάνει το λάθος και πριν 4-5 χρόνια πέρασα μαζί της. Θυμάμαι έλεγε κάτι μαλακίες πως οι υπηρεσίες της είναι καλύτερες από studio και ότι οι περισσότεροι πάνε σε αυτήν για να τους γαμήσει με στραπον. Προσπαθούσε να κάνει και αεροπλανικά το ζωντόβολο στο κρεβάτι, αλλά ήταν τόσο άγαρμπη και ηλίθια που παραλίγο να μου σπάσει τον πούτσο (κυριολεκτικά).
Τον καημένο το γιο της λυπάμαι (μου τον έδειχνε στο κινητό, φαντάζομαι για να καμαρώσω το πουτανοπαίδι) και πόσα ψυχολογικά θα του έχει δημιουργήσει.
Οπότε οι χαρακτηρισμοί <<χοντρή κουράδα>> περιγράφουν ικανοποιητικά και αντικειμενικά το θέαμα το οποίο θα αντικρίσει ο δύσμοιρος πελάτης.
fluffy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 1.915
- Πόντοι
- 431
Συναγωνιστές,ξέρουμε τι έχει τώρα η Διδυμου 27;
ιασωνος 37 στον όροφο ψάξε τη ναταλίαKαλησπέρα, νέο μέλος, ψάχνω γκόμενες να κάνω σεξ στο μεταξουργείο, κατά προτίμηση αδύνατες...
Τελευταία τροποποίηση:
The Keeper
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 1.436
To διάβασμα και η μελέτη στις πίσω σελίδες είναι φίλοι σου.Kαλησπέρα, νέο μέλος, ψάχνω γκόμενες να κάνω σεξ στο μεταξουργείο, κατά προτίμηση αδύνατες...
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Δυο φουλ μαυρισμενες γαμησα αυτες τις μερες, την Αντριαννα στο Χωμ 11β και την Βιολετα στο Κολ 32 γωνια.
Η Αντριαννα εχει μαυρισει αρκετα ειδικα στα κωλομερια που εχουν γινει σοκολατενια, της τα εγλειφα σα τρελος
επισης το κορμι της εχει σμιλεχει λιγο και εχει γινει πιο λειο και απαλο.
Η Βιολετα εχει μαυρισει υπερβολικα, και αυτη τη στιγμη ειναι η απολυτη φαντασιωση του "γαμαω Ρωσσιδα τουριστρια".
Για Βιολετα κριτικη πιο μετα, ωστοσο για να κανω το spoiler η Βιολετα δε με φολιασε αλλα μεσα τα πραματα ηταν χλιαρα.
Τις ρώτησες που πάνε για μπάνιο;
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Πάντως φίλτατε από το 1ο σου μήνυμα και να ξέρεις ότι το Ιασ 27 δεν έχει όροφο... τι να πω...Είσαι μεγιστος. Ειλικρινά
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Παίζει τίποτα σε φυλής η ιάσωνος σε λατίνες?
Τελικά το brazil house στην κωνσταντινουπόλεως έκλεισε και τώρα που θα βρίσκουμε λατινοκόριτσα?
Τελικά το brazil house στην κωνσταντινουπόλεως έκλεισε και τώρα που θα βρίσκουμε λατινοκόριτσα?
Ntavelis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 563
- Πόντοι
- 311
Μέχρι όπου πάει το τραμΤις ρώτησες που πάνε για μπάνιο;
όχι 27Έχει όροφο στην Ιάσωνος 27??? Δεν το ήξερα, οκ , ευχαριστώ...
στο 37 ναι έχει κάτι ...σκοτεινές σκάλες
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Ούτε ξαδέλφη σου να ήταν και να θιχτηκες τόσο? ή μήπως είσαι ή ήσουν ερωτευμένος μαζί της?????????υποθέτω πάτε 2-2 σαν τους Χιώτες!
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Τύπε έχεις πρόβλημα με την κατανόηση κειμένου;Ούτε ξαδέλφη σου να ήταν και να θιχτηκες τόσο? ή μήπως είσαι ή ήσουν ερωτευμένος μαζί της?????????
Η αρχική ερώτηση ήταν:
"Υπαρχει καποια προταση για μεταξουργειο,αξιολογη,για 3η βαρδια??
Ας ειναι και ζυμαρακι,ας ειναι και καλτ φατσα,ας δινει και κωλο αλλα να το φχαριστηθεις!"
Κοινώς δεν αναφερόταν σε εμφάνιση τόσο όσο σε απόδοση. Και ο EvilPlasma απάντησε σωστά.
Εντάξει τόσα ποστ γράφεις μαλακίες, ζήτα συγγνώμη για το spam και πάμε παρακάτω.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
όχι δεν ήμουν ερωτευμένος μαζί της, έχω πάει μαζί της μια φορά και ήταν καλά! Και χούφτωσα και έγλυψα και γάμησα πολύ δυνατά και έβλεπα τα βυζιά της να πάνε πέρα δώθε σαν τρελά και ήταν μια μέρα πολύ πιεσμένη όπου στο Μετάξι είχε γίνει πέσιμο, όπου πόρτες ήταν κλειστές και που εγώ ΗΘΕΛΑ να γαμήσω σαν τρελός, και αυτή τότε "μου κανε καλό"Ούτε ξαδέλφη σου να ήταν και να θιχτηκες τόσο? ή μήπως είσαι ή ήσουν ερωτευμένος μαζί της?????????
το θέμα μου είναι οι τοξικοί χαρακτηρισμοί/εμετίλα που πολλά μέλη χρησιμοποιούν και τίποτα άλλο. Μπορώ να γράψω κατεβατά για αυτό αλλά όπως και να χει παντού (και εδώ) ταιριάζουμε με κάποιους με κάποιους όχι
Σε ποιο ειναι στην φωκαιας??Πέρασα προ ολίγου με την Ιζαμπέλα από Φωκαίας μιας και είχα διαβάσει διθυραμβικές κριτικές.
Μιλάμε για λαοθάλλασα μέσα στο μπουρδέλο, αφού περίμενα ίσα με ένα μισάωρο και παραλίγο να με πιάσει ο ύπνος.
Αναρωτιέμαι τι κάνει μέσα στο δωμάτιο και έχει τέτοια κοσμοσυρροή αλλά δεν πάει το μυαλό μου
Φαίνεται πως της έχουν λασκάρει μερικές βίδες από τα drugs, αλλά είναι δεκτική και καυλιάρα. Εμένα δεν μου αρέσει εμφανισιακά μιας και προτιμώ μικροκαμωμένες κοπέλες, όμως σίγουρα ανάμεσα σε τόσες φόλες και απάτες της Φυλής είναι μια όαση.
Ο <<φίλος>> μου ο Burton θα ταιριάξει πολύ καλά μαζί της αφού και οι δύο είναι για το τρελοκομείο.
METAKSOURGIAKOS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας ,
γνωρίζει κανείς συναγωνιστής η Ιζαμπέλα από Φωκαίας τι βάρδια είναι ;; Και εάν αξίζει την επίσκεψη ;; Διάβασα κριτικές και λένε ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
γνωρίζει κανείς συναγωνιστής η Ιζαμπέλα από Φωκαίας τι βάρδια είναι ;; Και εάν αξίζει την επίσκεψη ;; Διάβασα κριτικές και λένε ότι γίνεται λαϊκό προσκύνημα
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Pirkavlos7735
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Και ήρθες τώρα εσύ τυπε να μας πεις τι?τέλος πάντων.εγω δεν το συνεχίζω.βαρεθηκα.οσο για την συγνώμη:ασχολιαστοΤύπε έχεις πρόβλημα με την κατανόηση κειμένου;
Η αρχική ερώτηση ήταν:
"Υπαρχει καποια προταση για μεταξουργειο,αξιολογη,για 3η βαρδια??
Ας ειναι και ζυμαρακι,ας ειναι και καλτ φατσα,ας δινει και κωλο αλλα να το φχαριστηθεις!"
Κοινώς δεν αναφερόταν σε εμφάνιση τόσο όσο σε απόδοση. Και ο EvilPlasma απάντησε σωστά.
Εντάξει τόσα ποστ γράφεις μαλακίες, ζήτα συγγνώμη για το spam και πάμε παρακάτω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις